Getreal
|
en lep večer želim.. Ravnokar sem se vrnila s faksa, tam pa ŠOK.. ok, ni bil tok šok, ker smo s sošolci res zabušavali pol leta, ampak profesor je dobil manjši popiz.ditis... zej mamo pa v enmu tednu dela za pol leta, ki smo ga izgubili...koncepti, lokacije, konstrukcije, analize, programske sheme...vse!! AAA!! zmešalo se mi bo...zraven pa še trije kolokviji, 6 izpitov, 3 oddaje projektov in materinska šola... Ah ja, sej vem, da jamram brez veze, da sem itak sama kriva, ampak vseeno...tko da aprilčica čisto te štekam in sočustvujem s tabo to je res cel safer s temi faksi...a tebi se dogaja, da ti kdo kaj prizanaša, ker si noseča? Meni niti slučajno..Sej ne da bi to rada, ampak kdaj se mi zdi prav kruto, kako se delajo profesorji neumni, kot da ne vidijo mojga trebuha..Je pa res, da mi bi blo bedno to izkoriščat za izgovore, ker mi res nič ne fali..ampak..tko kdaj se mi prav milo stori, ko vidim kolko jih boli k... dacy hvala za čestitke držim pesti, da ti res podaljšajo boljniško--to je zadnji čas, ki ga lahko še malo pokoristimo za "lenarjenje", tko da privoščim vsaki take fajn sproščene dni brez skrbi v službi wannabemommy ja ane ktira frajerja, prav morajo bit neki posebnega,a? hihihi
|