|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
11.1.2010 19:04:36   
Reby
lučka - res je super. Tašča je kupla v Merkurju, pa še baje smešna cena je bla, 5 EUR ali nekaj takega.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
11.1.2010 19:34:35   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

črpanje mleka & dojenje - sem si nekajkrat sčrpala in se čistak napsihirala in zasekirala da ga je premalo. Zdaj ga raje ne črpam več (seveda je druga zgodba, če so težave ob dojenju, ali moraš kam it ipd), ker sem ugotovila, da črpanje ''laže'' o količini mlekca user posted image . Kar se pa tiče dojenja - zaenkrat nam še laufa, se pa najde dan, ko je Zarja bolj tečkasta in se mi zdi, da mleka kar primanjkuje user posted image Se mi zdi, da je tole dojenje kar skoraj nenehen ''boj'', ali? Moram pa povedat, da vas dostikrat občudujem mamice, ker vem, da je težko (še posebej, če se moraš večini hrane odrečt zaradi alergije). Super mame ste!

blanč - hvala za nasvet - mislim, da bi jaz tudi na bolhača ciljala za stolčke. Imava pa problem seljenja za kopanje v tavelki banji - pri nama spodaj je samo tuš (hm... ni mi povšeč to dejstvo - se full rada namakam v banji user posted image ), drugače pa je zgoraj pri starših banja - se gremo ob vikendih v tavelko banjo razvajat in bi mi sčasoma res prav prišli... user posted image

Samo podpišem se lahko! Res ste super mamice!

Midva imava podobno situacijo, s tem, da so zgoraj moževi starši. Pa si ful želi, da bi šla s prestolonaslednikom čofotat v banjo. Zato pa gledam zdej za telimi Frediji in zbiram info user posted image

Drugače ima pa naš mali novo foro - on ne bi bil več v igralnem centru, ampak bi zviška gledal dol nanj user posted image  Sprejemljivo je še tudi gledanje s strani user posted image  Kaj to pomeni, ni treba pisat, ane user posted image user posted image  Danes se je nekajkrat popolnoma samostojno obrnil s hrbta na trebuh, obratno mu gre občasno ali pa mu res samo malenkost pomagamo! Juhej!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
11.1.2010 19:43:06   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

lučka - res je super. Tašča je kupla v Merkurju, pa še baje smešna cena je bla, 5 EUR ali nekaj takega.

Tole bo pa tudi meni prav dobrodošla informacija. Hvala, bom pogledala ob priliki user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
11.1.2010 20:49:32   
sonček33
Lučka, Reby, Se* - nič akcije. Kje pa. Je treba zdej službo dobit za nedoločen čas...upam... Pa tudi, kje si pa upam...MOrda nekoč. Navijam pa za vasuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
11.1.2010 21:13:26   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Lučka, Reby, Se* - nič akcije. Kje pa. Je treba zdej službo dobit za nedoločen čas...upam... Pa tudi, kje si pa upam...MOrda nekoč. Navijam pa za vasuser posted image

Jaz pa navijam zate. Za službo. Da bo imel Lovro družbo user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
11.1.2010 21:14:56   
sonček33
Semper, hvala. A vi boste kej družbo naredil?

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
11.1.2010 21:21:17   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Hvala za informacijo, bom šla v akcijo user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
11.1.2010 21:21:52   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Jaz pa navijam zate. Za službo. Da bo imel Lovro družbo user posted image

A veš da jaz tudi navijam za vse to. Se zato kar podpišem pod zgoraj napisano user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2158
11.1.2010 21:26:11   
sonček33
Vidim, da kupujete pripomočke za kuhanje na sopari. Če katera rabi, jaz pa pol cene prodam soparilnik iz bambusa. Sem ga samo 2x uporabila. Mi ni všeč, ker je čist premalo prostoren. No, tole ni ravno rekalama za prodat robo, sam morda pa le .... Je pa tridelni.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 11.1.2010 21:29:23 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
11.1.2010 21:30:54   
lučka 25
Se* in Sempre*, jaz se bom malo "pohvalila". Dosti sem se presekirala, ker se mala ni hotla dojit. Ampkak sem pa ponosna, ker sem črpala mleko skoraj 5 mescov. Še zdaj ne vem kako mi je uspelo, kako sem dan za dnem tudi sredi noči napol v spanju črpala mleko. Ampak je šlo in zdaj mi ni težko pogledat nazaj in si rečem, naredila si res dobro delo za Nežo. Na to sem res ponosna. Borila sem ze z nekaterimi okoli sebe, ker so imeli napačno mnenje o meni. Tašča je sprva mislila, da se mi ne ljubi dojit, da kako to  da ne gre,... ko pa je videla da toliko časa vstrajam pri črpanju in ko so ji drugi govorili, da kako sem dobra mama, ker ii vzamem dnevno čas  za črpanje v dobro otroka,...je nekako spremenila mnenje. Ampak v času zmešanih hormonov in vsega ostalega me je to tako bolelo, da je joj. No, sem se spet malo skašljala.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
11.1.2010 21:32:19   
lučka 25

Vidim, da kupujete pripomočke za kuhanje na sopari. Če katera rabi, jaz pa pol cene prodam soparilnik iz bambusa. Sem ga samo 2x uporabila. Mi ni všeč, ker je čist premalo prostoren. No, tole ni ravno rekalama za prodat robo, sam morda pa le .... Je pa tridelni.

Ga imam, pa mi je tudi premalo prostoren.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
11.1.2010 21:32:35   
sonček33
Lučka, user posted image . Jaz vem, kako je...če ne gre...eh...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
11.1.2010 21:33:14   
lučka 25

Lučka, user posted image . Jaz vem, kako je...če ne gre...eh...

Jap user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
11.1.2010 21:34:44   
sonček33

Ga imam, pa mi je tudi premalo prostoren.

Medve sva za velike porcijeuser posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
11.1.2010 21:38:10   
ledenka
a kuhanje na sopari je najbolj fajn imet kar steamer, imamo TEfalovega in je super. včasih naredim v njem kar celo kosilo - npr. riž, meso (puran, piščanec) in elenjavo (brokoli, bučke itd). je pa zoprn za pomivanje, je za 2 rundi v stroju.

občudujem tiste, ki ste vztrajale s črpanjem. sama pri sebi sem se že pred porodom odločla, da črpala ne bom, kerse videla pri drugih, kaka živčna vojna je to.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
11.1.2010 21:38:54   
sonček33
Lučka, a si ti zadnjič nekaj pisala o tem - vzdrževani člani pa te fore? Jaz namreč nimam  pojma za kaj se gre...da nam kej zabluzila. A bi mal na kratko?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
11.1.2010 21:42:21   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a kuhanje na sopari je najbolj fajn imet kar steamer, imamo TEfalovega in je super. včasih naredim v njem kar celo kosilo - npr. riž, meso (puran, piščanec) in elenjavo (brokoli, bučke itd). je pa zoprn za pomivanje, je za 2 rundi v stroju.

evo, sej tale bambusov nej bi bil tudi tak...sam ni ...
občudujem tiste, ki ste vztrajale s črpanjem. sama pri sebi sem se že pred porodom odločla, da črpala ne bom, kerse videla pri drugih, kaka živčna vojna je to.

o, da bi jaz vedela, kaj vse me čaka..bi se že na porodni postelji zavestno odločila, da ne bom dojila...ma mi je pomemben moj otrok..ful, najbolj...samo, jaz v tistem mesecu in pol, ko sem dojila, beri črpala..sploh nisme živela, kakšnp uživanje ob dojenčku....živčna vojna...da ne govorim o abscesih, AB, rezanju, narkozah ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
11.1.2010 21:44:12   
lučka 25

Lučka, a si ti zadnjič nekaj pisala o tem - vzdrževani člani pa te fore? Jaz namreč nimam  pojma za kaj se gre...da nam kej zabluzila. A bi mal na kratko?

Žal nisem jaz govorila o tem. Ampak mene tudi zelo zanima. 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
11.1.2010 21:46:13   
ledenka

to je prav aparat
http://www.tefal.co.uk/All+Products/Cooking+Appliances/Food+Steamers/Products/VitaCuisine+Steamer+3+in+1/

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
11.1.2010 21:47:58   
lučka 25

o, da bi jaz vedela, kaj vse me čaka..bi se že na porodni postelji zavestno odločila, da ne bom dojila...ma mi je pomemben moj otrok..ful, najbolj...samo, jaz v tistem mesecu in pol, ko sem dojila, beri črpala..sploh nisme živela, kakšnp uživanje ob dojenčku....živčna vojna...da ne govorim o abscesih, AB, rezanju, narkozah ...

ja to je res živčna vojna. Jaz sem dostikrat hotla nehat, ppa sem še kar malo potegnila s črpanjem. Največjo krizo sem mela po 2 mescih. Je pa res meni na začetku zelo pomagalo, da je bil moj skoraj 2 mesca doma ker so bile ravno takrat počitnice, ko je on frej. Drugače ne bi toliko vstrajala. Pol ti pa nekako pride v kri.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
11.1.2010 21:48:11   
Sempervivum

Mamo tako situacijo kot ti user posted image  

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
11.1.2010 21:52:00   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Mamo tako situacijo kot ti user posted image  

Saj res, ti si tudi šollnica s služboo za doloočen čas.

Tu  sem mela pa jaz srečo, da sem že po 4 letih prejšnje službe na novi šoli oz. v vrtcu dobila že takoj službo za nedoločen čas.

Midva sva pa rekla, da bova počakala do junija, probala kake 3 mesce naravno (mal je treba sanjat user posted image ), na jesen pa (če ne bo prej uspeha) akcija pri Rešu.

Neposredna povezava do sporočila: 2172
11.1.2010 21:58:37   
lučka 25
 Mi smo danes zvečer prvič jedli mlečno kašo (proseno kašo z riževim mlekom). Ji je bila zelo všeč. Pojedla jo je skoraj 200 ml. Problem pa je v tem, ker naj bi toliko star otrook še  vseeno zvečer šel spat, ko popije mleko (dojeno ali v flaši. aša ga je popila komaj 30ml, ker več ni hotlaa. A je to v redu user posted image  Tiste, ki ste že dodajale večerne kašice, kako ve to naredite?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
11.1.2010 22:26:03   
Goldy
Bom kr noter padla  - za nazaj sem prebrala mal počezuser posted image .

Bila na razprodajah - kupila samo par malenkosti. Se mi zdi, da so imeli več po bolj ugodnih cenah tam okrog Božiča.user posted image  Sem bila itak precej leteča, Aljo je pazil moj oče. Sta se kar zabavala.user posted image

družba za Aljo - imamo tudi tak plan kot lučka, probavamo naravno (moj celo trdi, da bo tako ratalo), če pa ne, greva pa drugo leto v jeseni spet na GK.

lučka - mi jemo kašico okrog pol sedmih, ob osmih, po previjanju in kopanju pa še hop na zizo.

reby - sem gledala tole zadevo za nad soparo kuhat pa nisem vedela, kak deluje. Ker jaz imam tistega, ki je v kompletu, sam je velik in pol moram vedno v velikem loncu kuhat.user posted image

sonček - iiii, lušten avatar!user posted image

semper - a Klemen bi gledal igralni center kar zvrha?user posted image  Naša se pa za najinimi copati podi...user posted image  Pa rasti, črte na tleh, v parketu so ful zanimive, si jih oglejuje, boža. Tako, da je prvo moje delo sedaj zjutraj - da pometem in pobrišem celo stanovanje, da ga Alja pol polira.user posted image

kruce - pregledala, če bi slučajno kje doma imeli takšen lonček, pa ga žal nimamo....

Pozdravček še ostalim.......

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
11.1.2010 22:31:57   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

družba za Aljo - imamo tudi tak plan kot lučka, probavamo naravno (moj celo trdi, da bo tako ratalo), če pa ne, greva pa drugo leto v jeseni spet na GK.

semper - a Klemen bi gledal igralni center kar zvrha?user posted image  Naša se pa za najinimi copati podi...user posted image  Pa rasti, črte na tleh, v parketu so ful zanimive, si jih oglejuje, boža. Tako, da je prvo moje delo sedaj zjutraj - da pometem in pobrišem celo stanovanje, da ga Alja pol polira.user posted image

Družba - naš plan je tudi takšen. Klemnu skoz prišepetavam, da naj si eno sestrico zrihta. On ma veze tam zgoraj user posted image

Pucanje stanovanja - moja nočna mora. Pa se naš še nič ne plazi. OMG, to bo še luštno user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.