RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144 Dobro jutro in lep pozdrav alea in tvoji ultra pridni in čisti izabelci ,no danes je kava moja,in tako,si jo kar postrezite ,v paketkih je pa presenečenje........za vsako nekaj kleo........upam,da bo danes vse v redu pri ginekologinji,da ne boš mela kakega ,si ne zaslužiš,še kakih komlikacij poke,da prinesejo dober rezultat.In seveda bravo za sofi,da se je poredila . didlina......ja,pa kaj ,če še vedno obdelujemo kamin,pa še ga bomo,do spomladi,no poleti bomo pa zunaj kurli kamin pa pržili ,pravijo,da ima vsako tele,svoje vesele .In vidiš mi tud ne hodmo pozimi ven po noči,nekak ne znese,poleti smo zunaj cele dneve,pozimi pa smo bolj zapečkarji,no razen,če je veliko snega,potem so zunaj. mtinca.......ja dobrodošla v klub trmulčkov,eni pač nimamo sreče,da ne bi tudi tega čara otroštva sprobali,pa sej bo,ko bo stara 30 let,se boš temu smejala ona pa tud . mateja...........si že parkirala in si že v službi ob svojih dečkih,in res maš super dr.tak odnos srečaš le redkokje,ti se ga sm drž ninny.........ve punce ste pa itak pridne,ko ste skoz lepo na snegecu,pa se sankate,in uživate v zimi rmrm.......hvala za zadnjič za nasvet,seveda tudi ostalim,se pa še vedno nisva slišale,čakam,da pokliče ona,se mi zdi fer od nje,da ona pokliče,no vsaj jaz tako čutim,v bistvu pa je tako,da zamere ni,kregat se ne mislim,samo fer bi blo tako.In kako vidva z lukasom,mata spet kako terapijo in voje zdravje si že prekinila s tableti? naya..........in kolk pazlčkov si že sestavila?In verjamem da te je luka presenetil na bazenu,saj je do sedaj vedno užival na vodi,kaj češ,je mel pač slab dan. Upam,da nisem katero pozabila . lunca ni problema, je pa tko, da nekomu vedno lažje svetuješ kot sam sebi. Držim pesti da kar najbolje uredita, sam Maja pa res čimprej pripravi na ta kruti svet , žal tko je. Prej bo bol trden, lažje mu bo. Jaz sem z zdravili prekinila, tko da zej samo še čajčki laufajo. Upajmo da bo. Z Lukasom pa pridno hodiva na terapije, po večini na samoplačniške, ker tiste ki nama pripadajo, prve že 14 dni ni, druge pa cel januar ne bo . Ravno zato sem zadnjič napisala da HB da imam Galino in Meto. Nya,verjamem da te je nekam vrgel, ko je tvoj junak začel rogovilit v vodi. Je včasih res kakšna taka situacija, ko je nam smešna, v bistvu je pa otročku grozno. Alea, lepo da prideš kaj okrog, pa za pridkano damico Izabelo.