|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
12.1.2010 20:30:41   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

aja kleo a veš zakaj ti tok težim. Moje geslo je POMAGAJ SI SAM IN BOG TI PO POMAGAL. 

tud s tem se popolnooooooma strinjamuser posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 276
12.1.2010 20:37:06   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

Dobro jutro in lep pozdrav aleauser posted image user posted image in tvoji ultra pridni in čisti izabelciuser posted image user posted image ,no danes je kava moja,in tako,si jo kar postreziteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,v paketkih je pa presenečenje........za vsako nekajuser posted image
kleo........upam,da bo danes vse v redu pri ginekologinji,da ne boš mela kakegauser posted image ,si ne zaslužiš,še kakih komlikacijuser posted image user posted image user posted image user posted image poke,da prinesejo dober rezultat.In seveda bravo za sofi,da se je poredilauser posted image user posted image user posted image .
didlina......ja,pa kaj ,če še vedno obdelujemo kamin,pa še ga bomo,do spomladi,no poleti bomo pa zunaj kurli kamin pa pržiliuser posted image ,pravijo,da ima vsako tele,svoje veseleuser posted image .In vidiš mi tud ne hodmo pozimi ven po noči,nekak ne znese,poleti smo zunaj cele dneve,pozimi pa smo bolj zapečkarji,no razen,če je veliko snega,potem so zunaj.
mtinca.......ja dobrodošla v klub trmulčkov,eni pač nimamo sreče,da ne bi tudi tega čara otroštva sprobali,pa sej bo,ko bo stara 30 let,se boš temu smejala ona pa tuduser posted image .
mateja...........si že parkirala in si že v službi ob svojih dečkih,in res maš super dr.tak odnos srečaš le redkokje,ti se ga sm drž
ninny.........ve punce ste pa itak pridne,ko ste skoz lepo na snegecu,pa se sankate,in uživate v zimiuser posted image user posted image
rmrm.......hvala za zadnjič za nasvet,seveda tudi ostalim,se pa še vedno nisva slišale,čakam,da pokliče ona,se mi zdi fer od nje,da ona pokliče,no vsaj jaz tako čutim,v bistvu pa je tako,da zamere ni,kregat se ne mislim,samo fer bi blo tako.In kako vidva z lukasom,mata spet kako terapijo in voje zdravje si že prekinila s tableti?
naya..........in kolk pazlčkov si že sestavila?In verjamem da te je luka presenetil na bazenu,saj je do sedaj vedno užival na vodi,kaj češ,je mel pač slab dan.
Upam,da nisem katero pozabilauser posted image .

lunca ni problema, je pa tko, da nekomu vedno lažje svetuješ kot sam sebi. Držim pesti da kar najbolje uredita, sam Maja pa res čimprej pripravi na ta kruti svetuser posted image , žal tko je. Prej bo bol trden, lažje mu bo.user posted image user posted image

Jaz sem z zdravili prekinila, tko da zej samo še čajčki laufajo. Upajmo da bo. Z Lukasom pa pridno hodiva na terapije, po večini na samoplačniške, ker tiste ki nama pripadajo, prve že 14 dni ni, druge pa cel januar ne bouser posted image . Ravno zato sem zadnjič napisala da HB da imam Galino in Meto.

Nya,verjamem da te je nekam vrgel, ko je tvoj junak začel rogovilit v vodi. Je včasih res kakšna taka situacija, ko je nam smešna, v bistvu je pa otročku grozno.

Alea, lepo da prideš kaj okrog, pa user posted image user posted image za pridkano damico Izabelo.

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 277
12.1.2010 20:37:50   
lunca144
Kaj je sedaj rmrm se sam štemplašuser posted image user posted image user posted image
kleouser posted image user posted image user posted image no vidiš,da ni vse tako črno,je tud včasih mal sive vmes,sej bo,sam očitno malo bolj počas,ja meri,pa kar začni navajat,da bo šla prej spat,ker tole je kar pozno,za tako malo pupo,pri meni vsi trije že veselo spijo.Sej ti nočem pameti solit,sam tebi bo potem lažje.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 278
12.1.2010 20:38:42   
RMRM
No, zdej sem se z vsem strinjala, pod vse podpisala user posted image user posted image , zdej pa grem user posted image ,sem čist fuč.

Nočko.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 279
12.1.2010 20:41:25   
Anonimen
meri,pa kar začni navajat,da bo šla prej spat,ker tole je kar pozno,za tako malo pupo,pri meni vsi trije že veselo spijo.Sej ti nočem pameti solit,sam tebi bo potem lažje.

jaz mislim, da je to odvisno od otroka - eni hodijo spat prej (naš gre skor s kuramiuser posted image ) eni pač kasneje - ko bodo pa starejši bodo pa vsi tko pozn user posted image user posted image user posted image  al pa še kasnej

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
12.1.2010 20:42:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

No, zdej sem se z vsem strinjala, pod vse podpisala user posted image user posted image , zdej pa grem user posted image ,sem čist fuč.

Nočko.

nočko

jaz tud grem počasi, sm **** utrujena

kleo - glavno, da je vse ok

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
12.1.2010 20:43:10   
lunca144
user posted image sorči rmrm,nisem vedela,dapridno pišeš,sem mislila da se samo podpisuješuser posted image in strinjaš.Ja prijateljica me še ni klicala,ma bom počakala nanjo,ker me zanima tud to,koliko ima interesa tud do najinega prijatelstva,ker imam občutek,da jaz veliko več prispevam k temu kot ona.Drugače je pa maj tud obratna voda,včeraj se je prišla k njemu igrat ena kolegica,tu iz vasi,je iz sosednjega razreda pa skupaj hodita tud na karate,pa je bil tud on mal nesramen do nje,seveda,ker je punca,ampak sem vmes posredovala,pa sem uredila zadevo.Tako da tudi on ni svetnik,kar se tega tiče,sam pa veliko bolj boli,če vidiš obrnjeno situacijo,tako njega,kot mene.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 282
12.1.2010 20:44:46   
lunca144
user posted image nobene za čvek,no potem pa lahko noč vsem trem kleo,rmrm in nayauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 283
12.1.2010 21:44:10   
Kaja08
Drage dame, en lep dubr večer vam želim! Po dolgem dolgem času se vam zopet oglašam in upam, da se naju z Žigatom še spomnite user posted image ...ne mi zamerit, če ne grem nazaj brat, kako vaši malčki rastejo. Bom zdej bolj sproti brala - mamo zdej na laptopu zrihtan brezžični internet, tko da se me ne bo dal dol spravt ;-) No, da povzamem zadnje leto - Žiga raste, trma deluje 100/uro, kadar ni po njegovem, dude na žalost še nismo ukinili, zadnjih 14 dni se je uprl in se noče več umivati, čeblja ko zmešan, par besed že zna povedati (npr. pove, kako mu je ime, čeprav zadnje čase velikokrat reče, da mu je ime RITA :-) ... No, na zelo kratko bi bilo to to...

Aja, pa čestitke vsem novim nosečkam in novim mamicam, ostalim pa - KAJ ŠE ČAKATE?! user posted image se beremo!!

Žiga je car!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 284
12.1.2010 22:16:31   
lunca144
user posted image user posted image user posted image user posted image hej kaja,dobrodošla nazaj,kok lepo,da počasi prihajate nazajuser posted image user posted image user posted image
Jaz pa grem spat,sem že v dnevni zaspala eno kiticouser posted image nočko.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 285
13.1.2010 8:47:41   
lunca144
Sem preverila,če je že katera kuhala kavo,pa vidim ,da je še ni,pa tud ne bom dolgovezila,da me katera ne prehiti s kuho,tako,da jutranja kava je mojauser posted image ,evo postrezite si jouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še šopek rožic za na mizico,da bo ambient lepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca144 -- 13.1.2010 8:48:14 >

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 286
13.1.2010 9:01:48   
mate0ja
Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jest sm jo že. Mi je zjutrej nekej računalnik štrajkov pa sm najprej kavo skupaha, da se zbudi do konca.

Lunca za to buško je že prepozno, drugače je pa za buške in ugrize najboljša navadna hladilna krema za ritko. Takoj po udarcu nekaj časa masiraš s hladilno kremo in pol čez eno uro še enkrat ponoviš. O buški in ogrizu (če seveda ni globinski) ni ne duha ne sluha. To mi je ena kolegica prišepnila ki dela v vrtcu. Pravi, da je s staršo pol občutno lažja komunikacija, ko vidijo, da se nič ali čisto malo pozna.

Kleo nej ti bo. Zadnji post nekaj čez osmo. Če bi te pa ob polnoči vidla gor, bi bla pa že na poti v švabarijo. Upam, da si bolj zgodaj spravila punce spat in da si v istem trenutku legla tudi ti. Pa tud men je odleglo, da ne boš umrla user posted image user posted image . Kar pridno kapljice jemlji. Pa res probaj pri Meri prepričat, da bo šla po zajčkih user posted image user posted image spat. Ostala naša navodila še vendno veljajo. Bomo nadzirale. Tko da pazi kaj delaš, junijke te gledajo user posted image user posted image

Evo Izabela ima že prvo službo. user posted image Je kar veliko povpraševanje po njenih storitvah.

Lukasu spet čestitke za napredovanje. Rad sodeluje na terapijah?

Lunca jest ti dam prav, da ne pokličeš. Jest tud ne bi. Če so bli na praznovanju tudi starši teh otrok, bi bilo zelo prav, da bi orgirali in otrokom razložili, da so vsi enakovredni in da morajo vsem dat priložnost. Sploh gostiteljica bi mogla bit na prvem mestu. Ne pa se nekaj slepi. Nesoglasja je treba reševat ne da se čaka, da se bo nanje pozabilo. Ker navadno se ne ampak nastane osnova, da se kupček nesporazumov veča in veča in pride do te mere, da se podre. Takrat je pa joj.
Otroci so včasih napadeni včasih pa napadalci. Važno je da v obeh situacijah reagiraš. Ne pa da se eni straši napihujejo moj otrok je pa in. Vsi ga imajo radi. Tebe pa gledajo kot da si slaba mama, ker se tvoj otrok v določeno družbo ne more vklopit. user posted image Sej smo vsi ljudje konec koncev taki, da nam nekateri ne pašejo. Glavno je, da znaš s takimi ohranit mirno glavo in zdravo mero vljudnosti (ne hinavščine). Konec koncev pa itak skrbiš, da nimaš pretiranih stikov z njimi.

Kaja user posted image . Pridi bolj pogosto napisat kaj dogaja.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 287
13.1.2010 9:54:37   
lunca144
Hej mateja,hvala za razumevanjeuser posted image ,sama sem tip mame,ki skoz in skoz neki komentira svojim otrokom,pa naj bo to dobra stvar ali slaba,iz vsake stavri,jih hočem razložit zakaj je nekaj dobrega in siz slabe zakaj je to slabo,in vedno zahtevam od njega da prevzame odgovornost,če kaj naredi narobe,inn tudi nase,če komu kaj naredi narobe,se tudi sama potem pogovorim z staršem,in se jim opravičim,in razložim nastalo situacijo,ker ne želim,da ga kdorkoli ožigosa,zaradi par neumnih otročjih zadev,da je poreden in nevzgojen otrok.Sedaj težim,čez par let pa upam,da se mu bo to,jim bo to usidralo v zavest,da ne bom sam tečna mami,ampak odgovorna mami za početje svojih otrok.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 288
13.1.2010 10:37:20   
Anonimen
morgen

Hej Mateja,ne me smejatuser posted image user posted image user posted image user posted image spat sem sla mal cez polnoci.Marisa je sla pred deveto in to sama od sebe je hotla v postlo-saj ona drugace hodi tam malo cez osem,samo ce zjutraj dalj spi,kot vceraj-do desetih,gre popoldan kasneje spat,pa to potegne za sabo vecerno spanje....ga je pa Safija srackala,ni hotla zaspat,jo je trebuscek mal mucil,ker cel dan ni kakala.Pol sem jo pa okol enajstih sla masirat,kar po celem telescku z oljem za buskota in se je revcek koncno pokakal.je pa pri meni celo noc spala-spet.

Oj Kaja.Sem vidla slike.Kaksen blondinec je tamal,pa ti si lustna,cist suhcana.Fino,da si se oglasila,saj zdaj,ko imas z netom porihtano bos vec tukaj a neuser posted image user posted image

oj Lunca,thanks za kopfi,grem zdejle koj rukntuser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
13.1.2010 10:47:26   
lunca144
user posted image ma kleo,kje so kake slike,aja,spet na fb,grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,mi gre na k......c,k sm si rekla,da na fb,se ne mislim prijavit,pa vse tam fotke limate,tle pa skor nič.
In kako kaj drugače tvoja mali safi,a,je kaj drugačna od meri,kot dojenčica,mislim karakterno,se rada carta.....dej,kaj napiš o tvoji pupiki,mi je tko fino,se spomnit spet na te čase,men je pa prov fino dojenje,pa menjanje pleničk,pa podiranje kupčka,pa uspavanje,ko so ene rekle,da tega obdobja pač nimajo rade,men je pa najlepši,pa kako dojenčki dišijo,pa kako so mehki,pa topliuser posted image user posted image user posted image user posted image .........kje so ti časiuser posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
13.1.2010 11:00:48   
mate0ja
Lunca na FB je enostavneje slikce nalimat ko tlele gor. Pa še vedno lahko omejiš komu jih hočeš kazat. Tle je to mal težje.

Kleo če je pa pri dojenčici žurka pol se pa temu itak ne moreš izognit. Bo mogoče danes bolje.
Jest sm pri zadevah okrog spanja striktna. Ne glede na to kdaj vstane ob dvanajstih kosilo in po kosilu počitek. V bistu zato ker je rutina mala ve, da bo treba počitvat in sploh ne jamra. Če pa zjutraj dalj časa spi (kar je pri nas čudež) pa običajno mal manj opoldne.
Zvečer pa tud točno ve. Ko prvlečem vn pravljice ve kaj jo čaka. Poveda pravljico, da se umiri, pol umivanje preoblačenje, crklanje s flaško in spanje.
Da ne boš mislila, da se hvalim da sm super mama. Ne poteka vedno vse po načrtih. Se kar pogosto dogaja da bi ona še mal trapala pa ne bi spala pa takrat ko bi mogla zaspat dobi dar govora, čeprav čez dan komaj kako besede čvekne. In včasih si mislim, da bi jo najraje še mal v dnevno med igrače nesla sam me hitro mine ko pomislim, da bo verjetno v naslednjem obdboju trmarila. Tko se zgodi, da tud po eno uro noče zaspat ampak suma je pa taka, da najkasneje ob 20:30 spi.

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 291
13.1.2010 11:33:21   
Anonimen
Dons sem v zaostanku,ker sem ob 9h vstala,kot tamali2,mi nikakor ne rata narest,kar moram.

Lunca,kaj pa vem kaksna je bla Meriuser posted image ...zdaj je se mal prekmal,da bi ju lahko primerjala.Je pa res,da je meri takle cas ze imela mal krckov,pa jo je blo potrebno zvecer nosit.samo z Meri sva bli zelo veliko zunaj-britof najvec,ce se spomneteuser posted image ,zdaj smo pa skos notri.Mah obe sta pridni.

Spanje-men se sicer zdi Meri kar pridna s spanjem.res da gre zvecer mal kasneje vcasih,vecinoma pa okoli osmih.moz dela cele dneve,pozno pride,pol gre pod tus,pa jest...pol pa se mal z Meri,in jo res ne morem ob osmih vedno dat spat,ker pol nic nista skupaj.Nocno zbujanje za sok...sem se ze navadla,itak se je pa prej 100x za dudo.
proti taliti je milina,ker ona pa ni zaspala do polnoci,jo je tako trebuscek zezal,jokala,jo je blo potrebno nosit.potem se je pa se ponoci zbujala,pa to tko,da sem mogla zraven nje lezat,da je zaspala.Uspavanje tudi,Kot dojencek-milijavznt pesmic zapet,da je zaspala,mal vecja-milijavzn pravljic.

Cist je odvisno od otroka,krcev...mal seveda tudi od striktnosti starsev.samo ce otrok noce spat,se lahko na glavo postavis,al pa ga pustis,da joka v nedogled,tega pa pri nas ni.ce bi ze jaz kako minuto vec pustila,da se zdere,gre pa moz ponjo.

evo kolk sem nakracala,pa pravim da me cajt j...user posted image

napake pa spreglejteuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
13.1.2010 14:24:28   
mate0ja
ahoj. Delovni dan gre proti koncu. HB. Nenormalne napore sem vložila v to, da sem eno osebo v eni firmi prepričala da imam prav. Črno na belem sem imela vse dokaze, pa si je babnca še vedno upala trdit, da niti pod razno ne bo tko kot sm trdila jaz. Na koncu sem naredila tisto kar najbolj sovražim. Tožarila sem njenemu šefu. In v sekuni pet je bla stvar urejena. Tako kot sem vedela že prej da bom.

Ona mi je odgovorila po mailu, jest sm jo pa pol poklicala, da se ji zahvalim za sodelovanje. In ni dvignila telefona. In ji pošljem mail. Ne jebe. In kličem njenega šefa, naj jo da na telefon. In se ni mogla izognit. Vendar se tudi pogovarajt ni hotla. Jao kaj vse so ljudje pripravljeni delati za potrditev lastnega ega. Prav prisilijo te da stopiš nanj in ga poteptaš do nafte. In val da pol je še bolj razočaran in zatežen. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
13.1.2010 14:50:24   
lunca144
mateja,sam ,da je dneva konec,ja eni ljudje pač ne priznajo,da lahko tudi kdaj grešijo,ali pa pogrešijo.No jaz pa tud grem po našo četico in bomo meli spet pestro,komaj čakam,na goro snega,al pa na pomlad,ker tele luže niso za nikamor.Se tipkamo,kaj ob večeru,razen kleo,ki mora it po osmi uri spatuser posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 294
13.1.2010 20:49:10   
Anonimen
Čer.user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
13.1.2010 20:52:50   
lunca144
Čer,jst se pa zdeli matram,da bi dala fotke iz telefona dol,pa me neki zaj.........

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
13.1.2010 20:59:06   
Anonimen

Čer,jst se pa zdeli matram,da bi dala fotke iz telefona dol,pa me neki zaj.........

čer

a nimaš "modrega zoba" user posted image ?

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
13.1.2010 21:01:53   
mtinca1
a zdaj so pa bolj dopoldanske debate aktualne?

Lunca - a si že na fb-ju al še ne?
Maj user posted image user posted image user posted image da čimprej izgine buška.

večerno spanje... vsaj tu nimamo posebnih težav. Ob 8:00 se gre spat. Kopamo se samo 2x na teden.

Kaja - lepo, da si se oglasila; trma - kako zelo poznano.

Pa še opomnik: ne pozabite oddati Vloge za uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane pri informativnem izračunu dohodnine za leto 2009 do 31.januarja, če spreminjate olajševe glede na uveljavljanje med letom.

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 298
13.1.2010 21:02:38   
mtinca1
dolenjska prevladuje!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 299
13.1.2010 21:04:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

dolenjska prevladuje!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, sem misnla, da je kakšna za čvek, zdej pa moram v službo.user posted image user posted image Pa jutri...

LP

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?