lunca144
|
mateja,ti sm piš,sej je fajn,da se menmo,ne pa sm komentiramo.Ja jaz tud nisem tega mnenja,da je treba otroke forsirat,do maksimuma,ampak,da jih je treba spodbujat.Maj hodi na karate,ker je sam tako hotel,in prijavil se je še na nogomet,ker je sam tako hotel,oboje je plačljivo,in potem se on kdaj sprdne,da pa ne bi šel,ampak,pri tem sem pa striktna,če se nekam prijaviš in da še plačaš,potem mora hodit do konca,to sva mu tud povedala,da ni pronblema lahko hodi,samo bo moral hodit do konca,nikoli pa ga ne forsirava naj bo najboljši,ampak naj se potrudi.Ker če mu dovolim svobodo odločanja,se bo zgodilo to,da se bo izmišljeval,na kaj bi vse on hodil,na koncu ,pa ne bo naredil nič,če nekaj začneš,moraš speljat do konca,pa tud če si tazadnji,bo pa potem malo bolj razmislil,ali bo šel na ta krožek al ne.Orožje pa tud ne spodbujam,sam je neizogibno,vsaka palica je meč,vsaka vrvica je lok,obljubila sem mu ,da mu kupim edino lok,če bo zelo zelo priden,da sem ga mal motivirala,kakšne pištole,pa niti pod razne ne kupim.Mogoče bo pa hodil na lokostrelski krožek.