|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
11.1.2010 8:27:19   
lunca144
mateja ,didlina,ninny...............dobro jutro in hvala za kavo je grem sedajle kuhat,in zajtrk narest,otroci so v vrtcih in šolah,moj že dela,mene pa še čaka. mateja se bom povezala s tabo zvečer,za dve minute,če hočeš,sam ne morem se pa nanj usest,ker mamo vgradnega in ni klopce,pa še rit bi se mi stopila,ker je tako vročuser posted image -no to pa ni slaba ideja.Aja mateja potem ti ne smem povedat,kako romantiko sva mela včeraj z mojim pred kaminom,svečke,ogenječek v kaminu,dekca,kuhan vinček,otroci spijouser posted image ........ne,ne bom ti tega povedalauser posted image user posted image .In me prav veseli da ne živim v ljubljani,prav zaradi takih stvari,kot jih ti doživljaš,tu lahko parkiram kjer koli,kadarkoli,brez lopate.
ninny........kok fajn da tako lepo uživate na snegecu,mi mamo samo še vodeno brozgo,prav za zjokat se je
Punce mejte se lepo,se tipkamo kaj ob večeruuser posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
11.1.2010 8:27:49   
lunca144
user posted image user posted image user posted image user posted image si moram za novo stranuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 227
11.1.2010 8:36:54   
mate0ja
Mi smo bli tud včerej na snegu. Mala se sploh ne noče sankat z navadnimi sankami. Sak kliče didi, didi (dedi) da jo na motorne sanke naloži. user posted image user posted image Tko mala pa taka materialistka.

Naša je tud že v vrtcu. Sm še cel tour de Ljubljana nardila. Je pa danes znanstvena fantastika. Sploh parkirat. Folk si sploh ne odkida svojih avtomobilov pa dvorišča pred blokom. Majo rajš zansežene avtomobile al pa se bašejo čez ogromne jupe snega pa obutajo svoj pa še sosedov avto, samo da ne bo kdo drug mel skidanga parkinga. Kakšni smo ljudje ratal. Sm pa srečala v celi Župančičevi jami samo eno gajbico user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
11.1.2010 8:42:15   
mate0ja
lunca zdej pa že prov pretiravaš s tole hvalo okrog kamina. Pa kje si vidla da sm ti naročila da se morš gor vsest? user posted image Morm prov za nazaj prebrat, če je kak škrat po mojem postu skakal.

Mi smo bli včer tud pri naših in je super duper vse skidano. Vsa parkirišča, vse ceste, če snega ni kam dajat ga pač odpeljejo. Tle pa še cestne službe totalno odpovejo. So nardil v našem koncu enosmerne ulice in bočna parkiraišča na obeh straneh in plug je šu samo enkrat skozi ulice in ogromne količine snega nametal ob avtomobile, tko da bli do šip čist zabarikadirani. Zdej si pa predstavljaj kako je ta težak zbit sneg kidat pa še pazit moraš, da si ne opraskaš avtomobila z lopato. Sm ful vesela, da imamo mi pred blokom parkirišče, da si pač spucamo in ostane spucano.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 229
11.1.2010 9:48:08   
lunca144
user posted image no prav mateja ti ne bom več poročala,in res je nisi mi ti naročila naj se vsedem gor,ampak didlina,je napisala,da je lušno na kaminu čičat.Takouser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 230
11.1.2010 10:03:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidiš lunca, zamujaš pogovore na  FB user posted image ..pol je pa hudič, ko se nekaj tu pogovarjamo in ne veš čisto vse zakaj se gre.user posted image

Pa dobro jutro. Otrok je že v vrtcu, položnice plačane user posted image , posesano, pobrisano, cunje še ne zlikaneuser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
11.1.2010 11:21:56   
mate0ja
aja na FB sm ga srala. Se spljoh ne spomnim več. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 232
11.1.2010 11:24:19   
lunca144
Didlina,kaj pa mešate fb in rr,ni to moja krivdauser posted image .Ja pa pridna si ti donesuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 233
11.1.2010 11:38:29   
Anonimen
ola

jest sem tut na fb,pa nc ne vem, za kaj se greuser posted image

je bla patronazna tukaj,tamala se je koooncno poredila,ima zdaj 3620g-NYA ZA SEZNAMuser posted image ,moja maternica se se ni premaknila,al skrcila..boli me se okol popka ,ko me masira,ma kaj boli,prav slabo mi jeuser posted image ,zato moram do g.je rekla danes,ampak una krava od sestre ´me je jutri narocila.

Didli,ti si bolj na tekocem..si kaj brala tisto od repke,k je enim grozila z smrtjo pa zsamomorom-sem vidla na brisana tema,da je nekaj blo,pa me firbec.Itakuser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 11.1.2010 11:45:51 >

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
11.1.2010 11:41:48   
Anonimen
aja nya,sem ze zdavnaj hotla napisat-MADONA KAKSNE PUZZLE!!!!!!!!!!!!!!!!!,kako lahko takle sestavis tut ne stekam.pa svaka cast,vidim,da imas en prav poseben sistem.Sama imam en otroski motiv,ful lustkan-1000kosov,pa mim ne gre,sem ga kar nazaj v omaro vtaknila.tali ima 3skatle po 1000kosov,motiv-ghotica,pa ji tut nekaj ne gre vec,ceprav ji je prej laufalo.sem poslikala nase,ki so ze na steni,jih v kratkem gor dam.Imam pa cist drug okus...bolj na romantiko in na otrocje mi udarjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
11.1.2010 13:24:59   
mate0ja
ahoj,

dons pa dela za zmešat. Pa z direktorjem nisva ravno usklajena, ker je zjutri (beri ob enajstih) ko se je prikazal v pisarni reku, da naj kar mal počivamo, ker nam privošči po tistem ludem decembru. Sm mu povedala da mam ful dela pa je reku da si sploh ne predstavlja kaj bi to blo. Sm mu zatežila, da se ma za dol vsest da mu predstavim kaj je za to božjo firmo vse še treba narest da laufa nemoteno pa je samo debelo gleda. Pravi da se mu sploh ni sanjal, da je še tok druzga dela in da mi bo vnaprej manj sprotnih stvari meni nalagal. Na koncu pa še prašal, če mi kaj pomaga, ker on pa nima nekega dela. Sej ne vem a je v kaki čuži plaval, a mu je gred na glavo padla a kake motivakcijske tečaje obiskuje. Morm mal raziskat.

In prejle se dere iz pisarne, da naj pridem na čik, ker mi mora nekaj povedat. Sm kar zavzdihnila, ker sem bla prepričana, da je pozabu na jutranje besede in mi bo še kej naložu. Pa pravi le, da imam vsaj do konca leta službo zagarantirano, ker je nekje bral horoskope in pri meni piše, da se me bo letos denar držal user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 236
11.1.2010 13:29:00   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

ola

jest sem tut na fb,pa nc ne vem, za kaj se greuser posted image

nč nisi zamudla, Didlina me je nekaj špikala okol kamina.

je bla patronazna tukaj,tamala se je koooncno poredila,ima zdaj 3620g-NYA ZA SEZNAMuser posted image

user posted image user posted image user posted image

,moja maternica se se ni premaknila,al skrcila..boli me se okol popka ,ko me masira,ma kaj boli,prav slabo mi jeuser posted image ,zato moram do g.je rekla danes,ampak una krava od sestre ´me je jutri narocila.

user posted image

Didli,ti si bolj na tekocem..si kaj brala tisto od repke,k je enim grozila z smrtjo pa zsamomorom-sem vidla na brisana tema,da je nekaj blo,pa me firbec.Itakuser posted image

Pa ta repka je mela že zadnjič na eni temi neke čudne izpade. Pravzaprav je kar ene besede pisala, ki sploh niso pasale skupaj v stavek. Čist jo je medlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
11.1.2010 14:17:09   
Anonimen
Tole o Repki pojma nimam.user posted image

Grem v vrtecuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
11.1.2010 18:25:24   
alea01
ola ola..hej,hej babuškeuser posted image

Moram mal uletet na novi del. Bravo punceuser posted image user posted image . Jaz sem se tako kot ninny odločila, da bom tudi malo bolj resno prispevala pisanju novega delauser posted image .

Hm, debat je bilo veliko...spomnim se bolj malouser posted image user posted image ...packa jaz....me kar po ritiuser posted image

Izabela noče na sneg, ker se boji umazanije, čeprav ji govorimo, da ne bo umazana, ampak, ji pač ne potegneuser posted image . Kar se tiče sedežne pa ostalega pohištva...hm, pri nas je skoz čistouser posted image ...noben ne svinja, ker smo dameuser posted image user posted image .

ninny- videla slikice...Ema je pa za pojest luštkana in kaka frizurcauser posted image

kleopatra- upam, da se to s tvojo maternico čimprej poštima in itak patronažna preveč panike dela. Je pa kar v redu, da se greš pokazat k G

lunca- a tako romantiko se ti greš pred kaminom?user posted image ...le daj punca...sem ti faušuser posted image

didlinaa- tvoja mala je pa res prava reglja. Kapo doluser posted image . To mora biti fajn, ko otroci besede skup spravljajo in kaj vse ne povejo. Naša z dejanji take dela, da nas na rit meče, kaj šele bo ko bo še kak stavek sestavila

Da še povem, Izabela redno pospravlja za namiuser posted image . Vsako cunjo, ki jo najde bodisi pri tašči dol ali pri nama jo vedno odnese k tistemu od katerega je, mu porine v roke in reče bejž- to pomeni hitro pospraviuser posted image

Parkiranje v LJ je res katastrofa. Jaz sem danes mogla parkirat kar v park hišo v KCuser posted image ...da o ceni ne govorim. Bojim se, da bom morala kar cel teden tam parkirat, ker imam velik avto in ga nikamor ne spravim. Res, sramota...in pol gledaš avte pred blokom popolnoma zasnežene v kupu snegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
11.1.2010 20:00:20   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

RMRM najslabše je to, da ste samo dva dni spal s tamalim skupaj. Po enem tednu si že utrjen, po enem mesecu te pa to moti samo še takrat ko tamalega luna nosi. In se preklada iz ene strani pojstle na drugo. Preverjeno, tko da nič skrbet, da bi se čmru sam odloču jit spat v svojo pojstlo. Pa sej ti to verjetno že veš pa nočeš verjet user posted image

Vem,vem, sam kaj ko moja dva moška nočta verjet. Če ga user posted image ne dvigne koj (sem mu zabičala, da ga ne sme), ga pa veliki brat, ker se mu smili, ko joka, pa v bistvu bolj mjavka kot jokcauser posted image .
Ampak ni kej, počasi bo res treba red vzpostavit. Bomo vidl danes, kako bo. Sedaj lepo spančka v svoji postli, bom vidla do kdaj.user posted image

Glede parkiranja Mate0ja in Alea, pa uporabita mojo metodouser posted image . Sem zadnjič hotla parkirat pred lj. porodnišnico, pa sem se mal lovila in se postavim pred eno rampo, pojma nimam katera bolnica je bla, v glavnem še preden sem odprla usta, se je rampa dvignila in sem zapeljala not. Pol pa dva mladeniča, ki sta pred stavbo kadila vprašam, če lahko tam parkiram pa če bom prišla ven, glede na to da je rampa, pa pravta, ja če so vas not spustl, pol ven ne bo problema. Imam očitno tak avto, kot en veljak tist ustanove, da so me tko pričakal na vhodu

Konce heca, res je podn od podna parkiranje v LJ.

Drgač pa drage junijke, res ste pridne, da se vračate na čvekuser posted image user posted image ,je prav z veseljem pridt mal okrog.

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 240
11.1.2010 20:53:26   
mtinca1

Lunca - kamin - uuuuu kako bi ga blo fajn imet. Najboljši meni dosegljiv približek kamina je na SIOL TV imajo tako, da imaš na tv-ju sliko kamina in se sliši kako gori, ....ampak nič ne diši po drvah :(

mateja - kaj pa delaš v službi.

kako lepo, da vsi uživate na snegu. mi pa pridemo domov ob pol štirih al pa kasneje, potem pa kosilo in je že temaaa. med vikendom je pa vse teklo.

sicer pa je bila danes pri nas na sporedu trma. če me mami ne dvigne in sem slabe volje se vržem na tla in jočem, kričim... upam, da to ne preraste v navado.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 241
11.1.2010 20:54:32   
mtinca1
RMRM - dober nasvet - tole s parkiranjem, samo se bojim, da nimam pravega avtomobila.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 242
11.1.2010 20:59:40   
Anonimen
Čeruser posted image

ja, parkiranje je res groza v Lj, mi kolegice povedo, ki delajo v KC. Katastrofa na višku user posted image

Mtinca, kako vam časa zmanjka za ven? user posted image Našo grem iskat ob pol 3 v vrtec, pol gremo domov rito previt (se kar že v avtu pokaka lumpauser posted image ) , potem je čas za eno flašo čaja ali soka, naši rituali umivanja rok, obraza, zobkov, nato je čas za kosilo ali malico. Odvisno če  kuham.user posted image Se oblečemo in via ven. res pa je, da mene tema ne moti, tamala  se itak rada sprehaja če je noč ali dan. user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
11.1.2010 21:05:56   
mate0ja
RMRM zame so bolj uporabni mali parkirni prostori, ker mam mali avto user posted image user posted image . Pa v teh dneh sm ugotovila da mam tud terenca. Čez vsak kup snega spleza user posted image user posted image . Rampo pa po moje ne bi odpru, lih zato, ker je tok mejhn, pa ga hotro lahko spregledaš user posted image user posted image user posted image .

Mtinca sej vidš kaj v službi delam, bl k ne afne guncam. user posted image V resnici sem deklica za vse. In to dobesedno, ker delam s štirimi tipi in v naši ekipi ni niti vonja po še kaki ženski. Pa bi blo včasih fajn kako žensko družbo met. No sej mam g. G k pride prvi od decov v službo. On bo po moje prosu za bonificiran staž ko pa more vsako jutro kavo z mano pit pa babje debate obdelovat user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 244
11.1.2010 21:11:50   
mate0ja
Didlina sej si že sama odgovorila:

Našo grem iskat ob pol 3 v vrtec

Mi tud poredko med tednom ven hodimo. Jest končam službo ob 15:30 da poberem malo v vrtcu pa da se prpeleva do doma je pa ura 16:30 al pa še kaka minuta čez. Pa preoblačit in jest .... mal čez sedem gre pa že spat. Prov na jok mi gre včasih, ko pomislim, da mojega otroka praktično drugi vzgajajo user posted image user posted image . No vsaj ene dvakrat na teden pa le uspemo. Takrat je malca kar v avtu (pa ne mojmu povedatuser posted image ) domov pa samo na preoblašenje pa briši vn. Če sem pa sama doma pa ne grem ker si ne upam sama po temi po LJ šetat. Vse sorte duhovi se po vogalih skrivajo. user posted image

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 11.1.2010 21:12:33 >

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 245
11.1.2010 21:22:59   
mate0ja
AHA. Spite al pa romantiko zganjate pred kaminom. Ker kamina še nimam se pridružujem tisti drugi skupini user posted image .

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 11.1.2010 21:23:15 >

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 246
11.1.2010 21:24:39   
Anonimen
Hej, hej bejbe - kako smo?

Mi smo bli dans na plavanju, pa smo mel pevske (beri: jokalne) vaje prvih 20 minut - sploh nism mogla verjet - sem se kr smejala. Sej vem, da je tamalmu blo najbrž grozn, sam nism ga navajena takega.

kleo - upam, da je vse ok s tvojo maternico - pa sporoči jutri, kaj boš uštimala

didlinaa - ko sm delala v prejšnji službi, sem hodila domov ob 16.30-17h, pa tud nismo nič ven hodili - zdej je vseen lažje, ker končam ob pol treh

lunca - hihihiihihihi - a ti bi se pa kr na kamin dala user posted image user posted image user posted image

mateja - super za službo, aja pa hvala za zs zadnjič - ti nism smotka jaz nč odgovorila, pol pa pozabila

RMRM - mi tud ne mormo spat na isti postli - ker nič ne spimo

alea - naša dva sta pa čist za skup - naš pa skoz s sesalcem al pa metlo, al pa omelom za prah okrog skačeuser posted image

ninny - hvala za kavo tebi in mateji - jaz bi bla sicer kake bolj naravne vesela :)

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
11.1.2010 21:29:26   
Anonimen
A še vedno kamin obdelujete?user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo, nebi šla raje ti do G? Ali še bolje kar v porodnišnico direkt?

Jah ne vem no, sej tud midve greva velikokrat ven po 17 uri, sam men je užitek bit na zraku, vsaj eno uro. Ker če smo noter, se tamali spi že pred 4 popoldan.user posted image Preden jo grem iskat v vrtec radiatorje pripiram, da ni vroče noter.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
11.1.2010 21:51:42   
mtinca1
didlina - v službi končam cca. 15:10, potem po tamalo v varstvo in ko prideva domov je 15:45; pa preden pojemo npr. pol petih - petih...... in če je zunaj tema, se zame dan konča. Saj sem vedela, da se moram začet spet z vami družit, ker jaz niti pomislila nisem, da bi šli po temi ven, pa dejansko ni nekih ovir,.....jao sem blond.

mateja - zdaj mi je pa čist jasno kaj počneš user posted image ...saj se hecem, no, vidim da imate pestro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
11.1.2010 22:00:25   
Anonimen
Sej bo mtinca.user posted image Ti kar pojdi ven tud če je tema. Pri nas je sploh zanimivo gledat zvezdice al pa kakšno luno.user posted image Zdaj npr. je blo sploh zanimivo, ko je vse okrašeno (sicer manj) in mi vedno razlaga tamala, lučke so , smrekica je, še ene lučke...najbolj je zanimiv kakšen božiček, ki je na kakšni hiši (tisti svetleči na špagah) in ko ga zagleda takoj začne vriskat lejga lejga dedek mraz.  Ne vem no, men to res ni ovira. Itak se skoz z njo pogovarjam in ji skoz nekej razlagam,ona meni,  pa nam čas tako hitro mine,. Smo pa pred 19 noter, če imamo pa v planu kopanje, smo noter že kmalu po 18 uri.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?