RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja RMRM najslabše je to, da ste samo dva dni spal s tamalim skupaj. Po enem tednu si že utrjen, po enem mesecu te pa to moti samo še takrat ko tamalega luna nosi. In se preklada iz ene strani pojstle na drugo. Preverjeno, tko da nič skrbet, da bi se čmru sam odloču jit spat v svojo pojstlo. Pa sej ti to verjetno že veš pa nočeš verjet Vem,vem, sam kaj ko moja dva moška nočta verjet. Če ga ne dvigne koj (sem mu zabičala, da ga ne sme), ga pa veliki brat, ker se mu smili, ko joka, pa v bistvu bolj mjavka kot jokca . Ampak ni kej, počasi bo res treba red vzpostavit. Bomo vidl danes, kako bo. Sedaj lepo spančka v svoji postli, bom vidla do kdaj. Glede parkiranja Mate0ja in Alea, pa uporabita mojo metodo . Sem zadnjič hotla parkirat pred lj. porodnišnico, pa sem se mal lovila in se postavim pred eno rampo, pojma nimam katera bolnica je bla, v glavnem še preden sem odprla usta, se je rampa dvignila in sem zapeljala not. Pol pa dva mladeniča, ki sta pred stavbo kadila vprašam, če lahko tam parkiram pa če bom prišla ven, glede na to da je rampa, pa pravta, ja če so vas not spustl, pol ven ne bo problema. Imam očitno tak avto, kot en veljak tist ustanove, da so me tko pričakal na vhodu Konce heca, res je podn od podna parkiranje v LJ. Drgač pa drage junijke, res ste pridne, da se vračate na čvek ,je prav z veseljem pridt mal okrog.