Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144 kleo dej,no dej kaka smrt,ne boš še umrla,enkrat boš tako,kot mi vsi,ampak potem enkrat čez 100 let.....ma glej po moje je to čist normalno,da si mal v depri,ker ni še en mesec od kar si rodila,nov član,nov ritem,preveč dela,premalo spanca,in zato ti re verjetno tud maternica malo počasneje,kot bi morala,a se zavedaš da bi morala,ti sedaj še strogo počivat,ne dvigovat marise,veliko spat........in kaj ti od tega delaš,vse nasprotno,ne spiš skor nič,delaš vsa gospodinjska opravila,dviguješ mariso.Ni čudno da je tako,tak,da lepo počasi,sprijazni se s tem,da je to pač tako,vzami si lepo svojih pet minut za relaksiranje,delaj malo,manj,prosi,tali če ti lahko malo več pomaga vsaj zdej prve dva meseca,potem,pa bo lažje. In kaj si tud ti navalila na moj kamin,pa mej črnca,jaz ga nečem Lunca,kako si lepo napisala Saj vem,da je to kar mi po glavi hodi vse bolj poporodna dep.samo res si nemorem teh misli,kar iz glave izbit.Predvcerajsnjim,ko sem sedela zvecer v dnevni,mi je tko zivo po glavi hodilo,ko umres,je konec!,pa jaz tega nocem,ali pol nikol vec ne bom vidla mojih otro..pa take...mi je slo tko na jok ,cist sem bla paf. Pa saj niti tolk ne delam,vse bolj v pocasnem ritmu-no,vecinoma,Mariso res dvigujem,a le za previjanje in za v postlo,ce ni drugih dveh doma,spim pa res skoraj nic.Samo,saj pri Meri tudi nisem,plus se z descem je blo takrat tisto...a sem bila bolj optimisticna.Po moje je krivo najvec dejstvo,da ne mormo ven...ves cas tu notri samevam z otroci,to me najbolj ubija,pol pa take misli.Predlani sem bila vsaj non stop zunaj. Me pa res danes en kup dela caka,pa se Tali je cel dan v soli,dec ne vem kdaj pride,ceprav nimajo dela,pa vseeno pride sele zvecer Alea,tvoja tamala pa je neverjetna,da kar stvari za vami nosi....sicer otroci res vse ponavljajo za nami.Moja je vceraj ob 22h zvecer,ko sem puzzle pobrala,da jih operem,z bombazno plenicko tla cistila .Kar sama od sebe,pa tolk je bla zagnana.. Sem sla potem vceraj iskat glukozo in zdaj ji jo malo vmes v mleko dajem...hvala
|