|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
12.1.2010 8:06:04   
Anonimen
morgenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mtinca,ce te lahko potolazim,mi tudi nismo nic zunaj-letos.pa niti ne vem,kdaj bomo sploh sli.Marisa gre z Tali al pa ocitom malo,samo to je res zlo malo,ker oba tooolk zmrzujetauser posted image jaz sem sla v soboto za pol ure,je tamala spala popoldan kot top-Marisa.

Didli,saj sem napisala,da grem danes do G.Sem hotla vceraj,pa ima kao vse termine zapolnjene.Bi sla najrajs v dezurno,samo tam zna trajat,da pridem na vrsto,kako bosta pa tamali2,tamala,v glavnem.

Sem imela pa nocoj eno res zlo neprespano noc.Sla spat okol enih-vedno cakam,da Safija okoli polnoci se je,pa prevojem jo,se Marisa je sla ob 22.30....je spet coca colo pila,po moje ji to ne da spat.samo da jo vidi,tako dolgo tezi,da jo dobi.user posted image jo moramo prav skrivat.
Potem se je safija ob 3h zbudila,pa takoj jok-kot sraka,da se je zbudila se Meri...pa obe pit,tamala je pol zaspala,Marisa ne.Se je ves cas prebujala,pa plenico sem ji mogla menjat,pa 100 flaso...ob 6ih spet tamala,pa za pol urce zaspala,se spet zbudila...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sama sem pa se na trebuhu z blazino pod njim spala,pa ni blo prav udobno.

me prav zanima kaj bo G rekel..po moje nic,vse ok,kolkr je cuden.

Sem pa se kar vsa na podnu..zdaj mi samo nekaj smrt po glavi hodi.kaj ce umrem..pa to tolk morece.Imam obcutek,kot da so mi zadnji dnevi steti..res me je strah,res ne vem kaj mi jeuser posted image Nocem tko trapasto razmisljat,a mi se skos isto po glavi motovili.Samo zaradi tega cr,pa maternice...res sem krava.

Lunca jaz ti pa nisem nic kamina fovs,prav dol mi pade,pa se kaminuser posted image Rajs bi kaksne pocitnice na rajskem otoku,z dvema crncema,ki mi koktjle nosita in s peresi pahljata...user posted image

Grem zdaj na cik...ce ne ruknem zarad maternice,bo pa rak krivecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
12.1.2010 8:06:42   
Anonimen
ooooooooouuuuuuuuuNNNNNNNeeeeeeeeeeeeeeeeeee...a kako zeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
12.1.2010 8:16:35   
lunca144
Dobro jutro in lep pozdrav aleauser posted image user posted image in tvoji ultra pridni in čisti izabelciuser posted image user posted image ,no danes je kava moja,in tako,si jo kar postreziteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,v paketkih je pa presenečenje........za vsako nekajuser posted image
kleo........upam,da bo danes vse v redu pri ginekologinji,da ne boš mela kakegauser posted image ,si ne zaslužiš,še kakih komlikacijuser posted image user posted image user posted image user posted image poke,da prinesejo dober rezultat.In seveda bravo za sofi,da se je poredilauser posted image user posted image user posted image .
didlina......ja,pa kaj ,če še vedno obdelujemo kamin,pa še ga bomo,do spomladi,no poleti bomo pa zunaj kurli kamin pa pržiliuser posted image ,pravijo,da ima vsako tele,svoje veseleuser posted image .In vidiš mi tud ne hodmo pozimi ven po noči,nekak ne znese,poleti smo zunaj cele dneve,pozimi pa smo bolj zapečkarji,no razen,če je veliko snega,potem so zunaj.
mtinca.......ja dobrodošla v klub trmulčkov,eni pač nimamo sreče,da ne bi tudi tega čara otroštva sprobali,pa sej bo,ko bo stara 30 let,se boš temu smejala ona pa tuduser posted image .
mateja...........si že parkirala in si že v službi ob svojih dečkih,in res maš super dr.tak odnos srečaš le redkokje,ti se ga sm drž
ninny.........ve punce ste pa itak pridne,ko ste skoz lepo na snegecu,pa se sankate,in uživate v zimiuser posted image user posted image
rmrm.......hvala za zadnjič za nasvet,seveda tudi ostalim,se pa še vedno nisva slišale,čakam,da pokliče ona,se mi zdi fer od nje,da ona pokliče,no vsaj jaz tako čutim,v bistvu pa je tako,da zamere ni,kregat se ne mislim,samo fer bi blo tako.In kako vidva z lukasom,mata spet kako terapijo in voje zdravje si že prekinila s tableti?
naya..........in kolk pazlčkov si že sestavila?In verjamem da te je luka presenetil na bazenu,saj je do sedaj vedno užival na vodi,kaj češ,je mel pač slab dan.
Upam,da nisem katero pozabilauser posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
12.1.2010 8:19:18   
Anonimen
lunca,mal si pozna,kava je ze kuhanauser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
12.1.2010 8:24:05   
lunca144
kleouser posted image user posted image user posted image user posted image dej,no dej kaka smrt,ne boš še umrla,enkrat boš tako,kot mi vsi,ampak potem enkrat čez 100 let.....ma glej po moje je to čist normalno,da si mal v depri,ker ni še en mesec od kar si rodila,nov član,nov ritem,preveč dela,premalo spanca,in zato ti re verjetno tud maternica malo počasneje,kot bi morala,a se zavedaš da bi morala,ti sedaj še strogo počivat,ne dvigovat marise,veliko spat........in kaj ti od tega delaš,vse nasprotno,ne spiš skor nič,delaš vsa gospodinjska opravila,dviguješ mariso.Ni čudno da je tako,tak,da lepo počasi,sprijazni se s tem,da je to pač tako,vzami si lepo svojih pet minut za relaksiranje,delaj malo,manj,prosi,tali če ti lahko malo več pomaga vsaj zdej prve dva meseca,potem,pa bo lažje.
In kaj si tud ti navalila na moj kamin,pa mej črnca,jaz ga nečemuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 255
12.1.2010 8:24:55   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

lunca,mal si pozna,kava je ze kuhanauser posted image

J a,ker sem pisala med tem,ko si ti kuhala kavo,tvoja pa je že mrzla,moja pa še sveže diši.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 256
12.1.2010 8:34:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

kleouser posted image user posted image user posted image user posted image dej,no dej kaka smrt,ne boš še umrla,enkrat boš tako,kot mi vsi,ampak potem enkrat čez 100 let.....ma glej po moje je to čist normalno,da si mal v depri,ker ni še en mesec od kar si rodila,nov član,nov ritem,preveč dela,premalo spanca,in zato ti re verjetno tud maternica malo počasneje,kot bi morala,a se zavedaš da bi morala,ti sedaj še strogo počivat,ne dvigovat marise,veliko spat........in kaj ti od tega delaš,vse nasprotno,ne spiš skor nič,delaš vsa gospodinjska opravila,dviguješ mariso.Ni čudno da je tako,tak,da lepo počasi,sprijazni se s tem,da je to pač tako,vzami si lepo svojih pet minut za relaksiranje,delaj malo,manj,prosi,tali če ti lahko malo več pomaga vsaj zdej prve dva meseca,potem,pa bo lažje.
In kaj si tud ti navalila na moj kamin,pa mej črnca,jaz ga nečemuser posted image

Lunca,kako si lepo napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image
Saj vem,da je to kar mi po glavi hodi vse bolj poporodna dep.samo res si nemorem teh misli,kar iz glave izbit.Predvcerajsnjim,ko sem sedela zvecer v dnevni,mi je tko zivo po glavi hodilo,ko umres,je konec!,pa jaz tega nocem,ali pol nikol vec ne bom vidla mojih otro..pa take...mi je slo tko na jokuser posted image ,cist sem bla paf.
Pa saj niti tolk ne delam,vse bolj v pocasnem ritmu-no,vecinoma,Mariso res dvigujem,a le za previjanje in za v postlo,ce ni drugih dveh doma,spim pa res skoraj nic.Samo,saj pri Meri tudi nisem,plus se z descem je blo takrat tisto...a sem bila bolj optimisticna.Po moje je krivo najvec dejstvo,da ne mormo ven...ves cas tu notri samevam z otroci,to me najbolj ubija,pol pa take misli.Predlani sem bila vsaj non stop zunaj.

Me pa res danes en kup dela caka,pa se Tali je cel dan v soli,dec ne vem kdaj pride,ceprav nimajo dela,pa vseeno pride sele zveceruser posted image

Alea,tvoja tamala pa je neverjetna,da kar stvari za vami nosi....sicer otroci res vse ponavljajo za nami.Moja je vceraj ob 22h zvecer,ko sem puzzle pobrala,da jih operem,z bombazno plenicko tla cistilauser posted image .Kar sama od sebe,pa tolk je bla zagnana..
Sem sla potem vceraj iskat glukozo in zdaj ji jo malo vmes v mleko dajem...hvalauser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
12.1.2010 8:36:24   
Anonimen
Aja,zdaj mi je kapnil kaj me muci,razlog vseh mojih tegob in depre....ne morem NAKUPOVAT!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
12.1.2010 9:01:12   
lunca144
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šopinguser posted image user posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
12.1.2010 9:23:51   
mate0ja
Jutro. Evo dans si bom pa jest od lunce in kleo kavo privoščila. Za dece jo bom pa posebej skuhala. Avto parkiran. Danes imela veliko sreče. Sm ša še vedno jezna na cestarje. Niti enega nisem vidla v dveh dneh, da bi lopato v roke prijel. Včer sva šla po službi s sodelavcem par metrov okrog naših avtomobilov skidat, čist zato, da ne bomo jamral pa se pritoževal nad drugimi sami pa tud nič naredili user posted image .
Sodelavci so postrojeni. No vsak na svojem forumu user posted image user posted image

Eto kleo. Pa si najdla jedro problema. A ti dam namig. Na netu se tud lahko kupuje user posted image . Zelo udobno pa dostikrat tudi ceneje.
Pa zakaj za boga mal ne upoštevaš zdrave pameti in nas. POČIVAJ. Pa za boga pejte vse spat ob osmih, tko boš do zadnjega večernega hranjenja že štiri ure spala. Al pa vsaj tri. A ti veš, da vse skupaj izhaja iz spočitosti. Zdravlje, dobra volja, optimizem, moč ... Da si mi dons ob sedmih že v pižami. Sa ne bi vidla kakega tvojega posta po osmi uri. Ne pozabi, da se v teh snežnih razmerah zelo dobro znajdem na cesti (no že trkam, da se danes ne obrne drugače) in sm v parih urcah lahko pri vas. Joj kok te bom po riti. user posted image user posted image A gre kera z mano za družbo?

Vidim da vas je več takih, ki popoldan bolj poredko ven hodite. Sej bo kmal pomlad, pol bo pa v stanovanjih samo prah user posted image user posted image .

Pa prosim če Izabelo pa Lukca mal k nam na obisk pripeljete, da bosta mal za našo pucala pa pospravljala, ker pri nas se pa sam navleče pol pa pusti. S hrano se tud najrajši igramo, ko se je treba umivat pa cela štala.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 260
12.1.2010 9:34:59   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob sedmih v pizamiuser posted image ,takrat je vecerja.Pa pizame sploh nimam,ker mi je premajhna,ko grem spat skor zmrznemuser posted image
user posted image da ne vidis mojga posta po osmi uriuser posted image ,no prav

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 12.1.2010 9:35:30 >

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
12.1.2010 9:42:00   
mate0ja
kleo sami izgovori. Bo pa dans ob šestih večerja. user posted image user posted image Pa a si nisi pred novim letom pižame kupla? Aja premajhna. HM. Možu jo suni al pa šoooooooooooppppppppppppiiiiiiiinnnnnnngggggggggg. Po interjetu valda. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 262
12.1.2010 9:42:30   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob sedmih v pizamiuser posted image ,takrat je vecerja.Pa pizame sploh nimam,ker mi je premajhna,ko grem spat skor zmrznemuser posted image
user posted image da ne vidis mojga posta po osmi uriuser posted image ,no prav

..večerjo,narediš prej,tvojmu naročiš,da se igra z meri in jo on da spat,pižamo,si improviziraš,kaka fajn velika trenirka,pa velik bombažni pulover,pa ne zmrzuješ,in lepo pančkaš.Resno prej začni umerjat zadevo,da boste prej spat hodile,jaz moje poteram takoj po sedmi uri,večerja je ob šestih,potem,pa tuširanje in spat,se mi sfuzla,da bi hodlili spat ob 22.oo,in potem nimam nič od dneva,tako,pa mava z mojim vsaj ene dve ,tri urce zase.
Ja mateja se ti pridružim,kot kopilot,z lopato.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
12.1.2010 9:43:03   
mate0ja
aja kleo a veš zakaj ti tok težim. Moje geslo je POMAGAJ SI SAM IN BOG TI PO POMAGAL. 

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 264
12.1.2010 12:03:42   
Anonimen
dan dan

prav lepo je priti sem gor, pa vidiš da imaš skoraj dve strani za prebrat user posted image user posted image

alea- pridna je tvoja damicauser posted image bi morala Ema mal k njen na kakšen hitri tečaj.

Jaz sem ravno sedaj dala Emo spat, pa upam, da bo danes kaj bolj spala. Včeraj mi je spala še manj kot eno uro. V tem času še kosila nisem do konca naredila.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
12.1.2010 12:04:06   
Anonimen
aja, kleo kako si opravila pri G?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
12.1.2010 12:04:41   
Anonimen
Lunca danuser posted image Vidim da si prisotnauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
12.1.2010 13:36:27   
Anonimen
oj ninnyuser posted image nisem se bila.Ob 17h imam.kako ste ve3 punce in o kaksnih slikcah se tu govori,kako da je Ema velika...nc nisem vidla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
12.1.2010 14:52:52   
Anonimen
kleo na prejšnemu delu, takrat ko smo imele maratonski večer, sem prilepila par slikic od Maše in Emeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
12.1.2010 14:53:29   
Anonimen
kleo dobro opravi pri Guser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
12.1.2010 16:40:18   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

kleo dobro opravi pri Guser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image lun je padu v znak,in se je udaril v glavo in ma tako grdo buškouser posted image user posted image user posted image sem mu dala hladne obkladke in namazala s kremo tee-tee od justa,lahko še kaj naredim,da ublažim buško.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
12.1.2010 19:45:19   
lunca144
kleo,kako je šlo,daj javi,da ne bomo v skrbeh,seveda pa potem hitro spat-po navodilu matejeuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 272
12.1.2010 20:20:07   
Anonimen
ola,hit napisem preden mi Talita laptop vzame.
Saj v bistvu ne vem,ker ga nisem razumela,ko mi je sliko od uz kazal,zaradi cesa je se tkouser posted image kapljice moram 3dni jemat,pa cez 14dni kontrola,ce bo pa vrocinaal pa bolecine ,pa koj nazaj.Je rekla babca,da ta je dobra,koj nazaj,saj pol je ze mal poznouser posted image no,v glavnem,zgleda,da se ne bom sla pod ruso.
Pa Mateja,ne me kregat,ampak meri tut pod razno se ne gre spat,je ravn zacela najbolj razmetavat,safija se mi na rokah nekaj cmiha..

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
12.1.2010 20:27:58   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

Se samo podpišem. Lunca, lepo si napisala. Kleo, tebi pa res kar po rit, tko kot je Mate0ja napisala.

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 274
12.1.2010 20:29:32   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Eto kleo. Pa si najdla jedro problema. A ti dam namig. Na netu se tud lahko kupuje user posted image . Zelo udobno pa dostikrat tudi ceneje.
Pa zakaj za boga mal ne upoštevaš zdrave pameti in nas. POČIVAJ. Pa za boga pejte vse spat ob osmih, tko boš do zadnjega večernega hranjenja že štiri ure spala. Al pa vsaj tri. A ti veš, da vse skupaj izhaja iz spočitosti. Zdravlje, dobra volja, optimizem, moč ... Da si mi dons ob sedmih že v pižami. Sa ne bi vidla kakega tvojega posta po osmi uri. Ne pozabi, da se v teh snežnih razmerah zelo dobro znajdem na cesti (no že trkam, da se danes ne obrne drugače) in sm v parih urcah lahko pri vas. Joj kok te bom po riti. user posted image user posted image A gre kera z mano za družbo?

še enkrat, se podpišemuser posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?