Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:20:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ en popoldanski kapučino častim jst bi vročo čokolado pa tiste jagode od včeraj (mislim, da so bile včeraj)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:22:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 mmmmmmmmmm tole je pa dobro... katjuša-tud jest držim pesti da čimprej dobiš svojo sanjsko službo hvala, sej pravim septembra grem tud, če ne bo sanjska, morem it ker mi je že ful smotan skos doma pa skos eno in isto in pranje pa kuhanje..... sej pol bo to tud sam bo še kej vmes... pa seveda kaka plača pa četud manjša sam, da bo...., če me le kej prej ne preseneti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:23:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ en popoldanski kapučino častim jst bi vročo čokolado pa tiste jagode od včeraj (mislim, da so bile včeraj)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:23:59
|
|
|
|
Katjusa
|
razmišljam tud o študiju sam se bojim tujih jezikov drgač bi zdej že študirala, ker vprašanje kdaj bo men tele moj faks prav prišel bi šla računalništvo in informatiko študirat al pa gradbeništvo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:24:21
|
|
|
|
tanci29
|
ja katjuša se strinjam, treba je malo okolje zamenjat...ne vem no jest sem tak tip da sploh nebi mogla bit doma, dobr glih u eno kilavo službo tud nebi hodila, ampak meni se precej pozna če grem malo med ljudi, jest mam zaenkrat dost bit doma.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:24:44
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela začn pripravljat.... sem že na poti tistele jegode ful lepo zgledajo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:25:21
|
|
|
|
tanci29
|
čebela-zdej pa ne pretiravej...res mislm s telimi dobrotami, če si pozabla jest sem še na dieti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:27:45
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ja katjuša se strinjam, treba je malo okolje zamenjat...ne vem no jest sem tak tip da sploh nebi mogla bit doma, dobr glih u eno kilavo službo tud nebi hodila, ampak meni se precej pozna če grem malo med ljudi, jest mam zaenkrat dost bit doma. na zadnjem razgovoru sem bla za dipo in sem ravno tist dan zjutraj delala test.... je bil in potem sem dobla benjamina..... v trgovino si ne želim več it sploh pa ne z živili.... kul mi je blo v conradu k je elektronika al pa pohištvo.... nekak smo premladi, da bi bli skos doma.... pa sej v kako klaverno službo te še vzamejo ne s 7 stopnjo...... če bi mela sam srednjo bi blo verjetno lažje..... aja pa če nsii simpatičen te tud ne vzamejo.... enkrat so mi na enem razgovoru rekl, ko sem čez vrata stopla da iščejo nekoga simpatičnega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:41:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-zdej pa ne pretiravej...res mislm s telimi dobrotami, če si pozabla jest sem še na dieti sej sem jst tud... pa si kak prekršek tu in tam privoščim itak sem tele praznike preveč dobro pekla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:44:50
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-zdej pa ne pretiravej...res mislm s telimi dobrotami, če si pozabla jest sem še na dieti sej sem jst tud... pa si kak prekršek tu in tam privoščim itak sem tele praznike preveč dobro pekla ne ne jest sem na prisilni dieti...tko da ni nobenih pregreškov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 16:08:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-zdej pa ne pretiravej...res mislm s telimi dobrotami, če si pozabla jest sem še na dieti sej sem jst tud... pa si kak prekršek tu in tam privoščim itak sem tele praznike preveč dobro pekla ne ne jest sem na prisilni dieti...tko da ni nobenih pregreškov aja sem pozabla... a pol ti nič mlečnih izdelkov ne ješ? (sej gre zaradi mleka, ker še dojiš)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 16:09:46
|
|
|
|
Katjusa
|
evo beni je šel spat drugo rundo... prej je sam 2 ure spal zdle je pa jedu pa je cel bogi sem ga samo položla in je že vse tiho.... jst pa tud čez kake pol urce pičim..... z bratecom pelema avte.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 16:18:51
|
|
|
|
claud
|
BEJBE MI MAMO V SOBOTO JUST, TAKO DA, CE BI KATERA RADA KAJ IMELA, LAHKO NAROČIM!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 16:21:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud BEJBE MI MAMO V SOBOTO JUST, TAKO DA, CE BI KATERA RADA KAJ IMELA, LAHKO NAROČIM!!!!!!!!! just a to je ta materina dušica in to za male otročke ob prehladu?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 16:27:51
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud BEJBE MI MAMO V SOBOTO JUST, TAKO DA, CE BI KATERA RADA KAJ IMELA, LAHKO NAROČIM!!!!!!!!! just a to je ta materina dušica in to za male otročke ob prehladu? Ja tudi... Pa vse stvari so super... Jst bom vzela une kaplce 31 al kva so ze, pa kremo za roke, pa se kj se bo naslo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 16:30:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud BEJBE MI MAMO V SOBOTO JUST, TAKO DA, CE BI KATERA RADA KAJ IMELA, LAHKO NAROČIM!!!!!!!!! just a to je ta materina dušica in to za male otročke ob prehladu? Ja tudi... Pa vse stvari so super... Jst bom vzela une kaplce 31 al kva so ze, pa kremo za roke, pa se kj se bo naslo jst bi imela tole materino dušico... sam ne vem če bom prišla na srečanje... bo pa mogoče cita al pa brkn pa bi se z njo zmenla, da ji daš????? če bi mi lahko vzela zame ti denar lahko prej nakažem na tvoj račun sam povej koliko in kam.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 16:33:51
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud BEJBE MI MAMO V SOBOTO JUST, TAKO DA, CE BI KATERA RADA KAJ IMELA, LAHKO NAROČIM!!!!!!!!! just a to je ta materina dušica in to za male otročke ob prehladu? Ja tudi... Pa vse stvari so super... Jst bom vzela une kaplce 31 al kva so ze, pa kremo za roke, pa se kj se bo naslo jst bi imela tole materino dušico... sam ne vem če bom prišla na srečanje... bo pa mogoče cita al pa brkn pa bi se z njo zmenla, da ji daš????? če bi mi lahko vzela zame ti denar lahko prej nakažem na tvoj račun sam povej koliko in kam. To mamo seče v soboto zvecer, tko da ti lahko po posti posljem Ker ne bomo v soboto dobil se....takrat mamo eno predstavitev in takrat samo narocimo....pol pa v roku 1 tedna dobimo.
< Sporočilo je popravil claud -- 12.1.2010 16:35:01 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 16:37:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud BEJBE MI MAMO V SOBOTO JUST, TAKO DA, CE BI KATERA RADA KAJ IMELA, LAHKO NAROČIM!!!!!!!!! just a to je ta materina dušica in to za male otročke ob prehladu? Ja tudi... Pa vse stvari so super... Jst bom vzela une kaplce 31 al kva so ze, pa kremo za roke, pa se kj se bo naslo jst bi imela tole materino dušico... sam ne vem če bom prišla na srečanje... bo pa mogoče cita al pa brkn pa bi se z njo zmenla, da ji daš????? če bi mi lahko vzela zame ti denar lahko prej nakažem na tvoj račun sam povej koliko in kam. To mamo seče v soboto zvecer, tko da ti lahko po posti posljem Ker ne bomo v soboto dobil se....takrat mamo eno predstavitev in takrat samo narocimo....pol pa v roku 1 tedna dobimo. tud tako velja ker itak nimam kje drugače dobit.... super si
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 16:39:07
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud BEJBE MI MAMO V SOBOTO JUST, TAKO DA, CE BI KATERA RADA KAJ IMELA, LAHKO NAROČIM!!!!!!!!! just a to je ta materina dušica in to za male otročke ob prehladu? Ja tudi... Pa vse stvari so super... Jst bom vzela une kaplce 31 al kva so ze, pa kremo za roke, pa se kj se bo naslo jst bi imela tole materino dušico... sam ne vem če bom prišla na srečanje... bo pa mogoče cita al pa brkn pa bi se z njo zmenla, da ji daš????? če bi mi lahko vzela zame ti denar lahko prej nakažem na tvoj račun sam povej koliko in kam. To mamo seče v soboto zvecer, tko da ti lahko po posti posljem Ker ne bomo v soboto dobil se....takrat mamo eno predstavitev in takrat samo narocimo....pol pa v roku 1 tedna dobimo. tud tako velja ker itak nimam kje drugače dobit.... super si ok. ce bi pa se kaj imela pa povej...oz.ce te kaj zanima pa uprasi Lahko tud kj zase si privoscis....Vse sorte dobis.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 16:47:26
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tanci sorry k drezam a se vredu počutiš mislim fizično? zelo...fizično, psihično, mentalno...vse štima odlično
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 16:50:59
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo nas od dohtarja... vse je ok.... dobli smo, če bo potrebno za drugič FLIXOTIDE.... daš vpih kot pri ventolinu.... Ajvy... baje je pri fantkih pogosteje kot pri deklicah, lahko je virusni laringitus, kjer traja inkubacijska doba 4 dni, lahko pa je samo posledica spremembe pritiska, lune ali kaj podobnega.... Ajvy...kako je bilo v vrtcu???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 16:51:34
|
|
|
|
Onasiss
|
A sta se pobotali????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 17:03:31
|
|
|
|
MIHAILO
|
pozdravljene...meni je mihailo tipkovnico premenil se nic ne znajdEm,,,smo bili napregl.zaaradi urinoinfekta ob rojstvu in je vse ok,,,pokomeniram ko mi moz popravi tipkovnic6
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 17:03:51
|
|
|
|
claud
|
Uuuuu a lovimo 10ko dons?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 17:19:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci jaz sem jo kupla v mullrju ampak sem jo zadnjič vidla v merkator centru v ljubljani v chicotovi trgovini Men je Žiga tud še dojenčkast pa nej mal ša tak ostane je prov fletno A vaše otročke tud kabli tok zanimajo, pri nas je noro , kabli so zakon pri nas so kabli ZAKON,,,VSE IGRACE pusti in gre za kablom
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?