|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
12.1.2010 15:20:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

en popoldanski kapučino častim

user posted image

jst bi vročo čokoladouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tiste jagode od včeraj (mislim, da so bile včeraj)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
12.1.2010 15:22:00   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

mmmmmmmmmm tole je pa dobro...

katjuša-tud jest držim pesti da čimprej dobiš svojo sanjsko službo

hvala, sej pravim septembra grem tud, če ne bo sanjska, morem it ker mi je že ful smotan skos doma pa skos eno in isto in pranje pa kuhanje..... sej pol bo to tud sam bo še kej vmes... pa seveda kaka plača pa četud manjša sam, da bo...., če me le kej prej ne presenetiuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
12.1.2010 15:23:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

en popoldanski kapučino častim

user posted image

jst bi vročo čokoladouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tiste jagode od včeraj (mislim, da so bile včeraj)user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
12.1.2010 15:23:59   
Katjusa
razmišljam tud o študiju sam se bojim tujih jezikov drgač bi zdej že študirala, ker vprašanje kdaj bo men tele moj faks prav prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image bi šla računalništvo in informatiko študirat al pa gradbeništvouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
12.1.2010 15:24:21   
tanci29
ja katjuša se strinjam, treba je malo okolje zamenjat...ne vem no jest sem tak tip da sploh nebi mogla bit doma, dobr glih u eno kilavo službo tud nebi hodila, ampak meni se precej pozna če grem malo med ljudi, jest mam zaenkrat dost bit doma.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
12.1.2010 15:24:44   
Katjusa
čebela začn pripravljat.... sem že na potiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tistele jegode ful lepo zgledajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
12.1.2010 15:25:21   
tanci29
čebela-zdej pa ne pretiravej...res mislm s telimi dobrotami, če si pozabla jest sem še na dietiuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
12.1.2010 15:27:45   
Katjusa

ja katjuša se strinjam, treba je malo okolje zamenjat...ne vem no jest sem tak tip da sploh nebi mogla bit doma, dobr glih u eno kilavo službo tud nebi hodila, ampak meni se precej pozna če grem malo med ljudi, jest mam zaenkrat dost bit doma.

na zadnjem razgovoru sem bla za dipouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in sem ravno tist dan zjutraj delala test.... je bil user posted image in potem sem dobla benjamina.....  v trgovino si ne želim več it sploh pa ne z živili.... kul mi je blo v conradu k je elektronikauser posted image user posted image user posted image al pa pohištvo....
nekak smo premladi, da bi bli skos doma.... pa sej v kako klaverno službo te še vzamejo ne s 7 stopnjo...... če bi mela sam srednjo bi blo verjetno lažje..... aja pa če nsii simpatičen te tud ne vzamejo.... enkrat so mi na enem razgovoru rekl, ko sem čez vrata stopla da iščejo nekoga simpatičnegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
12.1.2010 15:41:35   
Katjusa

čebela-zdej pa ne pretiravej...res mislm s telimi dobrotami, če si pozabla jest sem še na dietiuser posted image

sej sem jst tud... pa si kak prekršek tu in tam privoščimuser posted image user posted image user posted image itak sem tele praznike preveč dobro peklauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
12.1.2010 15:44:50   
tanci29

sej sem jst tud... pa si kak prekršek tu in tam privoščimuser posted image user posted image user posted image itak sem tele praznike preveč dobro peklauser posted image user posted image user posted image user posted image

ne ne jest sem na prisilni dieti...tko da ni nobenih pregreškovuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
12.1.2010 16:08:38   
Katjusa

ne ne jest sem na prisilni dieti...tko da ni nobenih pregreškovuser posted image

aja sem pozabla... a pol ti nič mlečnih izdelkov ne ješ? (sej gre zaradi mleka, ker še dojiš)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
12.1.2010 16:09:46   
Katjusa
evo beni je šel spat drugo rundo... prej je sam 2 ure spal zdle je pa jedu pa je cel bogi sem ga samo položla in je že vse tiho.... jst pa tud čez kake pol urce pičim..... z bratecom pelema avte.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
12.1.2010 16:18:51   
claud
BEJBE MI MAMO V SOBOTO JUST, TAKO DA, CE BI KATERA RADA KAJ IMELA, LAHKO NAROČIM!!!!!!!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
12.1.2010 16:21:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

BEJBE MI MAMO V SOBOTO JUST, TAKO DA, CE BI KATERA RADA KAJ IMELA, LAHKO NAROČIM!!!!!!!!!

just a to je ta materina dušica in to za male otročke ob prehladu?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
12.1.2010 16:27:51   
claud

Ja tudi...

Pa vse stvari so super...

Jst bom vzela une kaplce 31 al kva so ze, pa kremo za roke, pa se kj se bo naslouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
12.1.2010 16:30:13   
Katjusa

Ja tudi...

Jst bom vzela une kaplce 31 al kva so ze, pa kremo za roke, pa se kj se bo naslouser posted image

jst bi imela tole materino dušico... sam ne vem če bom prišla na srečanje... bo pa mogoče cita al pa brkn pa bi se z njo zmenla, da ji daš?????
če bi mi lahko vzela zame ti denar lahko prej nakažem na tvoj račun sam povej koliko in kam.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
12.1.2010 16:33:51   
claud

Ja tudi...

jst bi imela tole materino dušico... sam ne vem če bom prišla na srečanje... bo pa mogoče cita al pa brkn pa bi se z njo zmenla, da ji daš?????
če bi mi lahko vzela zame ti denar lahko prej nakažem na tvoj račun sam povej koliko in kam.

To mamo seče v soboto zvecer, tko da ti lahko po posti posljemuser posted image
Ker ne bomo v soboto dobil se....takrat mamo eno predstavitev in takrat samo narocimo....pol pa v roku 1 tedna dobimo.

< Sporočilo je popravil claud -- 12.1.2010 16:35:01 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
12.1.2010 16:37:08   
Katjusa

Ja tudi...

Ker ne bomo v soboto dobil se....takrat mamo eno predstavitev in takrat samo narocimo....pol pa v roku 1 tedna dobimo.

tud tako velja ker itak nimam kje drugače dobit.... super si user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
12.1.2010 16:39:07   
claud

Ja tudi...

tud tako velja ker itak nimam kje drugače dobit.... super si user posted image user posted image user posted image

ok. ce bi pa se kaj imela pa povej...oz.ce te kaj zanima pa uprasiuser posted image

Lahko tud kj zase si privoscis....Vse sorte dobis.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
12.1.2010 16:47:26   
claud

tanci sorry k drezam a se vredu počutiš mislim fizično?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zelo...fizično, psihično, mentalno...vse štima

odličnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
12.1.2010 16:50:59   
Onasiss
Evo nas od dohtarja... vse je ok.... dobli smo, če bo potrebno za drugič FLIXOTIDE.... daš vpih kot pri ventolinu....

Ajvy... baje je pri fantkih pogosteje kot pri deklicah, lahko je virusni laringitus, kjer traja inkubacijska doba 4 dni, lahko pa je samo posledica spremembe pritiska, lune ali kaj podobnega....

Ajvy...kako je bilo v vrtcu???

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
12.1.2010 16:51:34   
Onasiss
A sta se pobotali????user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
12.1.2010 17:03:31   
MIHAILO
pozdravljene...meni je mihailo tipkovnico premenil se nic ne znajdEm,,,smo bili napregl.zaaradi urinoinfekta ob rojstvu in je vse ok,,,pokomeniram ko mi moz popravi tipkovnic6

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
12.1.2010 17:03:51   
claud
Uuuuu a lovimo 10ko dons?user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
12.1.2010 17:19:51   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

tanci jaz sem jo kupla v mullrju ampak sem jo zadnjič vidla v merkator centru v ljubljani v chicotovi trgovini

Men je Žiga tud še dojenčkast pa nej mal ša tak ostane je prov fletnouser posted image user posted image user posted image A vaše otročke tud kabli tok zanimajo, pri nas je noro , kabli so zakonuser posted image user posted image user posted image

pri nas so kabli ZAKON,,,VSE IGRACE pusti in gre za kablomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?