Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 17:22:09
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci jaz sem jo kupla v mullrju ampak sem jo zadnjič vidla v merkator centru v ljubljani v chicotovi trgovini Men je Žiga tud še dojenčkast pa nej mal ša tak ostane je prov fletno A vaše otročke tud kabli tok zanimajo, pri nas je noro , kabli so zakon pri nas so kabli ZAKON,,,VSE IGRACE pusti in gre za kablom kabli, orodje.....zakon
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 17:25:15
|
|
|
|
Onasiss
|
sjmm...za prvi dan v novi službi bi spekla nek biskvit.... A misliš, da bi bilo jogurtovo pecivo ok?? A dam v to pecivo lahko kokosovo moko?????? Ali pa če imaš kak simpl recept??? Sicer mi full diši ESTERHAZY REZINA sam je full nekega pacannja pa se mi ne da!!! No ali pa katera druga, če imate ideje........
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 17:26:38
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci jaz sem jo kupla v mullrju ampak sem jo zadnjič vidla v merkator centru v ljubljani v chicotovi trgovini Men je Žiga tud še dojenčkast pa nej mal ša tak ostane je prov fletno A vaše otročke tud kabli tok zanimajo, pri nas je noro , kabli so zakon pri nas so kabli ZAKON,,,VSE IGRACE pusti in gre za kablom kabli, orodje.....zakon najboljši je kladu, ker lahko z njim Vita po glavi.... Sam naša je pa drugač na torbice mahnjena...ji bomo kako torbico za rd kupli...po moje od Versaceja.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 17:39:14
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss sjmm...za prvi dan v novi službi bi spekla nek biskvit.... A misliš, da bi bilo jogurtovo pecivo ok?? A dam v to pecivo lahko kokosovo moko?????? Ali pa če imaš kak simpl recept??? Sicer mi full diši ESTERHAZY REZINA sam je full nekega pacannja pa se mi ne da!!! No ali pa katera druga, če imate ideje........ A ti lohk jst dam eno idejo? Biskvit narezes na kocke, jih pomocis v stopljeno cokolado in povaljas v kokos............mmmmmmmm......sm si sline pocedila zdj... Al pa to: ko ulijes jogurtov biskvit v pekac, posujes gor sadje....visnje iz kompota, ali mesano zmrznjeno sadje....in das peči
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 18:33:09
|
|
|
|
claud
|
A STARŠEVSKI DODATEK DOBIMO ŠE DRUG MESEC AL JE TA MESEC ZADNJI
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 18:48:17
|
|
|
|
črticaa
|
zdele se mi ne da na dolgo,..........povzetek in tisto kar mi odmeva v glavi je: za mojo mami je to zaključeno poglavje,..katerega je zaključila pred 16 leti in ga ne namerava ponovno odpirati,..tako da je mojega dedija prosila naj mi ne pove kje je in podobno,......on si želi da ne bi bilo tako,......... svojemu zdajšnemu fantu (skupaj sta 4 leta in živata skupaj) pa ne upa povedati zame ker se boji kaj bi si mislil o njej,..saj je velik ljubitelj otrok aja nimam nobenih bratov ali sestr ne vem ali naj dam ali šok,..ne dojemam sploh
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 18:57:16
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: baki ne vem če bi makarone,ne vem če nebom naredla nekaj iz sladkega zelja.bom vidla. A Niku že daješ sladko zelje? zdaj sem pripravlaejna na 6 miljonov kritik DOMINIK JE JEDEL REPO IN JE ČISTTTTTTTTTTTTTTTTTT NAVDUŠEN,...nč se ne pač in podobno,..nažru se je tok da mu je vn gledal,..bruhal je že pa še bi jedu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 19:01:42
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro [q Kje se dobijo sanke za dojenčke al pa sedež za na sanke? pikapolonica stolček za na sanke 10,90 eura,...je lesen je najcenej tuakj povsod so skoraj isti,..preverjeno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 19:10:34
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa zdele se mi ne da na dolgo,..........povzetek in tisto kar mi odmeva v glavi je: za mojo mami je to zaključeno poglavje,..katerega je zaključila pred 16 leti in ga ne namerava ponovno odpirati,..tako da je mojega dedija prosila naj mi ne pove kje je in podobno,......on si želi da ne bi bilo tako,......... svojemu zdajšnemu fantu (skupaj sta 4 leta in živata skupaj) pa ne upa povedati zame ker se boji kaj bi si mislil o njej,..saj je velik ljubitelj otrok aja nimam nobenih bratov ali sestr ne vem ali naj dam ali šok,..ne dojemam sploh Črtica...tega me je bilo strah in tega ti nisem želela...ne vem kaj naj ti rečem...že vsaka misel boli....naredila si korak,sedaj pa je na vrsti ona...vse je še mogoče...kakorkoli pa se bo obrnilo,bodi ponosna nase,na svojega sinčka,na svojo družino....pogumna si... Poljubček od moje čmrle .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 19:13:01
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: črticaa zdele se mi ne da na dolgo,..........povzetek in tisto kar mi odmeva v glavi je: za mojo mami je to zaključeno poglavje,..katerega je zaključila pred 16 leti in ga ne namerava ponovno odpirati,..tako da je mojega dedija prosila naj mi ne pove kje je in podobno,......on si želi da ne bi bilo tako,......... svojemu zdajšnemu fantu (skupaj sta 4 leta in živata skupaj) pa ne upa povedati zame ker se boji kaj bi si mislil o njej,..saj je velik ljubitelj otrok aja nimam nobenih bratov ali sestr ne vem ali naj dam ali šok,..ne dojemam sploh Črtica...tega me je bilo strah in tega ti nisem želela...ne vem kaj naj ti rečem...že vsaka misel boli....naredila si korak,sedaj pa je na vrsti ona...vse je še mogoče...kakorkoli pa se bo obrnilo,bodi ponosna nase,na svojega sinčka,na svojo družino....pogumna si... Poljubček od moje čmrle . vem vem,..sam sej veš,..nekaere stvar moraš narediti pa čeprov veš da bodo mogoče bolele SAJ SMO vse zanosile pa smo vedle da bobolel ko bomo rodile kera primerjava,.......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 19:13:28
|
|
|
|
Onasiss
|
črticaa.... . Kakšna pa sta babi in dedi? A je bilo veliko čustev??? Joj...res škoda za mami.... le pogumno naprej!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 20:03:58
|
|
|
|
Šaki
|
oila! kako stea kaj?? o kako paše če se pobriješ.....uiiiiiiii
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 20:22:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa zdele se mi ne da na dolgo,..........povzetek in tisto kar mi odmeva v glavi je: za mojo mami je to zaključeno poglavje,..katerega je zaključila pred 16 leti in ga ne namerava ponovno odpirati,..tako da je mojega dedija prosila naj mi ne pove kje je in podobno,......on si želi da ne bi bilo tako,......... svojemu zdajšnemu fantu (skupaj sta 4 leta in živata skupaj) pa ne upa povedati zame ker se boji kaj bi si mislil o njej,..saj je velik ljubitelj otrok aja nimam nobenih bratov ali sestr ne vem ali naj dam ali šok,..ne dojemam sploh joj res sem upala da se bo srečno končalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 20:22:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki oila! kako stea kaj?? o kako paše če se pobriješ.....uiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 20:23:40
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki oila! kako stea kaj?? o kako paše če se pobriješ.....uiiiiiiii hahahahhahahahahahahaha FACA onasis (in ostale) daj si plis preberi na temi (kako najti biološke straše) ker se mi ne da 2x pisat punce RTM :*
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 20:30:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Evo nas od dohtarja... vse je ok.... dobli smo, če bo potrebno za drugič FLIXOTIDE.... daš vpih kot pri ventolinu.... Ajvy... baje je pri fantkih pogosteje kot pri deklicah, lahko je virusni laringitus, kjer traja inkubacijska doba 4 dni, lahko pa je samo posledica spremembe pritiska, lune ali kaj podobnega.... Ajvy...kako je bilo v vrtcu??? sam da je vse OK
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 20:30:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO pozdravljene...meni je mihailo tipkovnico premenil se nic ne znajdEm,,,smo bili napregl.zaaradi urinoinfekta ob rojstvu in je vse ok,,,pokomeniram ko mi moz popravi tipkovnic6
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 20:31:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci jaz sem jo kupla v mullrju ampak sem jo zadnjič vidla v merkator centru v ljubljani v chicotovi trgovini Men je Žiga tud še dojenčkast pa nej mal ša tak ostane je prov fletno A vaše otročke tud kabli tok zanimajo, pri nas je noro , kabli so zakon pri nas so kabli ZAKON,,,VSE IGRACE pusti in gre za kablom kabli, orodje.....zakon najboljši je kladu, ker lahko z njim Vita po glavi.... Sam naša je pa drugač na torbice mahnjena...ji bomo kako torbico za rd kupli...po moje od Versaceja..... pol pa mislim da bodo s kolumbo skupi po štacunah hodle (upam, da nisem kej zamešala sej je kolumbo med nosečnostjo veliko tprbic kupla al ne) faca je mala res prava carica med samimi carji in caricami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 20:33:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa zdele se mi ne da na dolgo,..........povzetek in tisto kar mi odmeva v glavi je: za mojo mami je to zaključeno poglavje,..katerega je zaključila pred 16 leti in ga ne namerava ponovno odpirati,..tako da je mojega dedija prosila naj mi ne pove kje je in podobno,......on si želi da ne bi bilo tako,......... svojemu zdajšnemu fantu (skupaj sta 4 leta in živata skupaj) pa ne upa povedati zame ker se boji kaj bi si mislil o njej,..saj je velik ljubitelj otrok aja nimam nobenih bratov ali sestr ne vem ali naj dam ali šok,..ne dojemam sploh črtica nimam besed ne vem kaj nej rečem.... sem upala, da bo drugače.... pošiljam ti samo veliko in moči, da greš naprej in da uživas s vojo lepo družinico a z dedijem imata pa redne stike al si ga tud sedaj našla? če ti ni ti ni treba odgovorit nočem, da ti je zaradi mojih vprašanj še huje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 20:34:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro [q Kje se dobijo sanke za dojenčke al pa sedež za na sanke? pikapolonica stolček za na sanke 10,90 eura,...je lesen je najcenej tuakj povsod so skoraj isti,..preverjeno hvala smo sicer že rešli težavo je dedi enga konjička (star gugalnik s takim obročem) gor prišravfal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 20:36:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: baki ne vem če bi makarone,ne vem če nebom naredla nekaj iz sladkega zelja.bom vidla. A Niku že daješ sladko zelje? zdaj sem pripravlaejna na 6 miljonov kritik DOMINIK JE JEDEL REPO IN JE ČISTTTTTTTTTTTTTTTTTT NAVDUŠEN,...nč se ne pač in podobno,..nažru se je tok da mu je vn gledal,..bruhal je že pa še bi jedu ti, ti, ti .... pa kak si mu lahko dala repo za jest..... mi smo jedli že nakaj časa nazaj tako repo kot zelje in ima rad tudi posledic ni bilo nobenih zdej pa z lubijem šibama v kino.... aja zebe me k mačka peljala sem avto in ni delalo gretje... pa sama sem si zbrala bmw-ja...... sem cela zmrznjena upam, da bo v kinu vroče na eno stran sem vozla uro in po pol veste kok me je natreslo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 20:54:27
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: črticaa zdele se mi ne da na dolgo,..........povzetek in tisto kar mi odmeva v glavi je: za mojo mami je to zaključeno poglavje,..katerega je zaključila pred 16 leti in ga ne namerava ponovno odpirati,..tako da je mojega dedija prosila naj mi ne pove kje je in podobno,......on si želi da ne bi bilo tako,......... svojemu zdajšnemu fantu (skupaj sta 4 leta in živata skupaj) pa ne upa povedati zame ker se boji kaj bi si mislil o njej,..saj je velik ljubitelj otrok aja nimam nobenih bratov ali sestr ne vem ali naj dam ali šok,..ne dojemam sploh črtica nimam besed ne vem kaj nej rečem.... sem upala, da bo drugače.... pošiljam ti samo veliko in moči, da greš naprej in da uživas s vojo lepo družinico a z dedijem imata pa redne stike al si ga tud sedaj našla? če ti ni ti ni treba odgovorit nočem, da ti je zaradi mojih vprašanj še huje. http://www.ringaraja.net/forum/m_4771619/mpage_2/key_/tm.htm#4826536 ja vse sem mogla najti katjuša,..ker bom zihr pozabila VSE NAJ NJA za v četrtek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 21:27:03
|
|
|
|
sjmm
|
čer! smo šopingiral 100 na uro..men je blo ok, moj tečen k , ker se sploh ni dal parkirat...no, sam nakup vseen uspešen...v chicotu sem dobila ta zadnjo trenirkico št 86....za 20e...je ful cortkana...v sosedu pa ful nabavli, pol pa pike vnočli pa še torkov skonto...je blo guuut...sam folka....ulala..strašna kriza pri nas sva se z uršo in njenim srečali...pa še na kofe ni blo cajt it...upam, da v soboto nadoknadimo...urša...te je blo fajn videt mali je bil izmučen...dans je jedel za 3, ričetova juhca mu je fuul sedla...je dva krožnika zmazal+košček kruha, pa še skodelico pudinga ta velki so imeli učenjaško popoldne..sam imam na sumu, da so mal zabušaval...je blo preveč umazane posode črticaa....sem upala na hepi end....no, mogoče pa po svoje vseen je...važn, da si ti naj naj mamica tvojemu malčku katjuša....naj te film z lubijem lepo ogreje onassis...pocajtajte se verjetno mal pozno za kulinarične nasvete...sam kokosovo lahko daš v tist biskvitek, pa tudi če se ti ne da kockice valjat v čokoladi in kokosu, čeprav je to tud full dobr...lahk kr cel bisvit poliješ s čokolado in pol posuješ s kokosom, ali poliješ z belo čokolado, pol pa posuješ s kandiranim sadjem na kockice narezanim ali pa ostruški čokolade ali pa kr čokoladne mrvice...simpl k pasulj šaki...ga pihneš ..ja, jz tud zdej ful poredko uživam ugodje pobritega stanja...se bo treba mal v roke vzet
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 22:14:21
|
|
|
|
piskot
|
cer. crtica zdajle sem sla brat tvojo zgodbo. VSA CAST! res si pogumna da si vse to izpeljala. nikakor pa si ne zelim predstavljati kaj vse si morala dati skoz kot otrok. zdaj ves kaj je bilo in lahko usmeris vso svojo ljubezen v prihodnost in Dominika.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 22:14:30
|
|
|
|
brkn83
|
nik že spi, tk da grem počasi tudi js. Danes ste tolk načvekale, da vas nimam časa prebrati. Sem sicer cel dan za računalnikom pa vseen. Lahko noč.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?