|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
12.1.2010 14:46:48   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

grem via vrtec....držte psti ,da je bilo vse ok

držimmmmm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
12.1.2010 14:47:11   
Čebel@

itak da je bilo vse okuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
12.1.2010 14:47:52   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ajvy-jaja pomoje je kar isti...a ti si preko spleta jest sem kar tja u štacuno šla

jst samo še klikam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kok časa pa čakaš na njega

včeraj zvečer okrog enajstih sme ga naročila, jutri dopoldan mi ga bo poštar prinesel

a se ti hecaš...dej mi takoj link da prečekiram...zdej sem pa provžalostna
[/quote

dej na search prosim vpiši BOB&ČENČA---ker ne znam linka prilepit

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
12.1.2010 14:48:23   
Čebel@

tud naša hani bunny je še dojenčkasta, ampak men jo to ful ušeč, ker ko enkrat shodijo so pol že prov veliki in je pol vse drugo bolj zanimivo kot mamicauser posted image
ja se strinjam.....že zdaj ko se na noge postavlja me kar stiska,da še malo pa začela govort,vrtec,šola in pol adijo mamiuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
12.1.2010 14:48:44   
Urša08
tanci jaz sem jo kupla v mullrju ampak sem jo zadnjič vidla v merkator centru v ljubljani v chicotovi trgovini

Men je Žiga tud še dojenčkast pa nej mal ša tak ostane je prov fletnouser posted image user posted image user posted image A vaše otročke tud kabli tok zanimajo, pri nas je noro , kabli so zakonuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
12.1.2010 14:49:26   
Urša08

držimmmmm

tud jaz satiskam pestiuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
12.1.2010 14:53:32   
sjmm

Onasiss...o joj..bogica punčka.....
A dej ga no srat....pretežka za kolke...še dober da si lahkokategornik.....jej jej...držim pesti ,da ti čimprej uspe pridet na željeno oz. priporočeno težo...

Urša....vrtec...res je to ena velika stvar....ker je tut veliko ur, ko te ni ob otroku.....vse bomo zvozili.....z muko..ampak bomo......bom navijala septembra za vas, da se bo kar kadilo...
Tarja je šla dva meseca , skoraj tri kasneje v vrtec....juljka je....septembra sva se uvajali...Tarja je že hodila, veliko stvari je že povedala...mal več zob je tut mela user posted image user posted image ...v tem smislu se mi zdi nebogljena....ah ja

Tanci.
..ker sedežek si naročila...jst sem unga ta rozastga....čist preveč lep je...
JA...najbrž res...ker je edini rozkast....Tarja ma tut recaro ja...sem pa komaj našla trgovino na spletu.....

Simonakr..je ne prepričujem ,ker ima samo dva zobka....
Kruh ji dam kos skorjice...pa ga lepo popapca...

sjmm...to pa je bil nastop user posted image

kaj si stem mislila...a sem spet kej naložila..pa pozabla???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
12.1.2010 14:53:54   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image
ker se mi zdi da ima recaro tako plišasto prevleko,se malčki ne potijo v sedežih???

urša......pri nas je najbolj zanimiv kabelj ki je vštekan hladilnikuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
12.1.2010 14:56:12   
Čebel@
ta mi je full všečuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
12.1.2010 14:57:17   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ker se mi zdi da ima recaro tako plišasto prevleko,se malčki ne potijo v sedežih???

urša......pri nas je najbolj zanimiv kabelj ki je vštekan hladilnikuser posted image

imaš mikrofibro ali pa brušeno usnje...oba sta ok in ja poleti če zaspi v avtu ma mokre laske, ampak pomoje je to v vseh sedežih

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
12.1.2010 14:57:57   
tanci29

user posted image

tega sem jest zdej hani kupilauser posted image , ampak mi je tist punčkast bolj ušeč

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
12.1.2010 15:00:35   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

zdej se je pa en cukrček zbudiluser posted image
lepo se mejte jst verjetno pelem en avto na dolensko nekam.....user posted image sam odločt se morem a golfa 2 al bmw-ja 96 letnikuser posted image user posted image user posted image user posted image z zadnjim pogonomuser posted image user posted image user posted image
počasi vozi k je taka zoperna cestauser posted image

bom hvala... sej me je bratec klical, da gremo šele zvečer, ker še ni končal z delom....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
12.1.2010 15:01:34   
Čebel@

imaš mikrofibro ali pa brušeno usnje...oba sta ok in ja poleti če zaspi v avtu ma mokre laske, ampak pomoje je to v vseh sedežih
hvala tanciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
12.1.2010 15:02:42   
Čebel@

user posted image

tega sem jest zdej hani kupilauser posted image , ampak mi je tist punčkast bolj ušeč
jaz bi eno nevtralno barvo.....mi je sicer bolj všeč svetlo moder ampak bom po moje kar tole barvo uzela.......kje pa si ga ti gledala?v BC?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
12.1.2010 15:03:42   
tanci29
čebela-ta k si ga nalimala je iz mikrofibre....ma pa erik isto tega sam da je u sivo modri oz. petrol al kako že barvi...nam je super res

ajvy-jaja to je ta...jest sem uzela 9-18kg. kaj pa ti...no zdej čakam še prevleko da jo zamenjamuser posted image ...pol bo pa ta prava princeskicauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
12.1.2010 15:05:00   
tanci29
ne jest sem ga kupila v njihovi trgovini v podutiku, drugače ga lahko naročiš preko spleta, pa mislim da jih majo v bušiju tud...drugje jih ne dobiš

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
12.1.2010 15:06:30   
Katjusa

bolj ko gledma vaše slike...bolj sem prepričana ,da je naša Tisa prav dojenčkasta še user posted image user posted image user posted image user posted image

meni se zdi Hana še čist dojenček-brez zobkov,veliko spi,vse pasiramouser posted image ....ah sej tko hitro rastejo.....glih danes je tašča rekla Hani:daj kar taka ostani k si glih prav fletnauser posted image user posted image

naš je tud tak dojenčkast (vsaj meni) res je to, da ko shodijo so kuj drugačni.... šeprav naš se ne pusti cartat mene uporablja za žerjavuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
12.1.2010 15:06:33   
Čebel@

ne jest sem ga kupila v njihovi trgovini v podutiku, drugače ga lahko naročiš preko spleta, pa mislim da jih majo v bušiju tud...drugje jih ne dobiš
aja?sem pa mislila ga it v BC gledatuser posted image ...jaz ga moram najprej v živo vidituser posted image bom šla v bušijauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
12.1.2010 15:06:44   
Katjusa

držimmmmm

tud jst stiskam.....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
12.1.2010 15:07:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

tanci jaz sem jo kupla v mullrju ampak sem jo zadnjič vidla v merkator centru v ljubljani v chicotovi trgovini

Men je Žiga tud še dojenčkast pa nej mal ša tak ostane je prov fletnouser posted image user posted image user posted image A vaše otročke tud kabli tok zanimajo, pri nas je noro , kabli so zakonuser posted image user posted image user posted image

kabli in telefoni aja pa tipkovnica..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je zdej najbolj INuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
12.1.2010 15:07:54   
tanci29

aja?sem pa mislila ga it v BC gledatuser posted image ...jaz ga moram najprej v živo vidituser posted image bom šla v bušijauser posted image

lohk pa prideš k meni, pa te peljem še en kroguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
12.1.2010 15:08:17   
Katjusa
tale sedež na slikah pa ful lepo zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
12.1.2010 15:08:33   
Čebel@
katjuša ........8888user posted image user posted image user posted image še malo pa me boš ujelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
12.1.2010 15:09:09   
Čebel@

katjuša ........8888user posted image user posted image user posted image še malo pa me boš ujelauser posted image user posted image user posted image
si že pokvarlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
12.1.2010 15:09:44   
Čebel@

lohk pa prideš k meni, pa te peljem še en kroguser posted image user posted image user posted image
a v sedežu?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?