Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:46:48
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy grem via vrtec....držte psti ,da je bilo vse ok držimmmmm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:47:11
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy grem via vrtec....držte psti ,da je bilo vse ok itak da je bilo vse ok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:47:52
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ajvy-jaja pomoje je kar isti...a ti si preko spleta jest sem kar tja u štacuno šla jst samo še klikam kok časa pa čakaš na njega včeraj zvečer okrog enajstih sme ga naročila, jutri dopoldan mi ga bo poštar prinesel a se ti hecaš...dej mi takoj link da prečekiram...zdej sem pa provžalostna [/quote dej na search prosim vpiši BOB&ČENČA---ker ne znam linka prilepit
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:48:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tud naša hani bunny je še dojenčkasta, ampak men jo to ful ušeč, ker ko enkrat shodijo so pol že prov veliki in je pol vse drugo bolj zanimivo kot mamica ja se strinjam.....že zdaj ko se na noge postavlja me kar stiska,da še malo pa začela govort,vrtec,šola in pol adijo mami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:48:44
|
|
|
|
Urša08
|
tanci jaz sem jo kupla v mullrju ampak sem jo zadnjič vidla v merkator centru v ljubljani v chicotovi trgovini Men je Žiga tud še dojenčkast pa nej mal ša tak ostane je prov fletno A vaše otročke tud kabli tok zanimajo, pri nas je noro , kabli so zakon
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:49:26
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy grem via vrtec....držte psti ,da je bilo vse ok držimmmmm tud jaz satiskam pesti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:53:32
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Onasiss...o joj..bogica punčka..... A dej ga no srat....pretežka za kolke...še dober da si lahkokategornik.....jej jej...držim pesti ,da ti čimprej uspe pridet na željeno oz. priporočeno težo... Urša....vrtec...res je to ena velika stvar....ker je tut veliko ur, ko te ni ob otroku.....vse bomo zvozili.....z muko..ampak bomo......bom navijala septembra za vas, da se bo kar kadilo... Tarja je šla dva meseca , skoraj tri kasneje v vrtec....juljka je....septembra sva se uvajali...Tarja je že hodila, veliko stvari je že povedala...mal več zob je tut mela ...v tem smislu se mi zdi nebogljena....ah ja Tanci...ker sedežek si naročila...jst sem unga ta rozastga....čist preveč lep je... JA...najbrž res...ker je edini rozkast....Tarja ma tut recaro ja...sem pa komaj našla trgovino na spletu..... Simonakr..je ne prepričujem ,ker ima samo dva zobka.... Kruh ji dam kos skorjice...pa ga lepo popapca... sjmm...to pa je bil nastop kaj si stem mislila...a sem spet kej naložila..pa pozabla???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:53:54
|
|
|
|
Čebel@
|
ker se mi zdi da ima recaro tako plišasto prevleko,se malčki ne potijo v sedežih??? urša......pri nas je najbolj zanimiv kabelj ki je vštekan hladilnik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:56:12
|
|
|
|
Čebel@
|
ta mi je full všeč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:57:17
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ker se mi zdi da ima recaro tako plišasto prevleko,se malčki ne potijo v sedežih??? urša......pri nas je najbolj zanimiv kabelj ki je vštekan hladilnik imaš mikrofibro ali pa brušeno usnje...oba sta ok in ja poleti če zaspi v avtu ma mokre laske, ampak pomoje je to v vseh sedežih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 14:57:57
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ta mi je full všeč tega sem jest zdej hani kupila , ampak mi je tist punčkast bolj ušeč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:00:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdej se je pa en cukrček zbudil lepo se mejte jst verjetno pelem en avto na dolensko nekam..... sam odločt se morem a golfa 2 al bmw-ja 96 letnik z zadnjim pogonom počasi vozi k je taka zoperna cesta bom hvala... sej me je bratec klical, da gremo šele zvečer, ker še ni končal z delom....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:01:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ker se mi zdi da ima recaro tako plišasto prevleko,se malčki ne potijo v sedežih??? urša......pri nas je najbolj zanimiv kabelj ki je vštekan hladilnik imaš mikrofibro ali pa brušeno usnje...oba sta ok in ja poleti če zaspi v avtu ma mokre laske, ampak pomoje je to v vseh sedežih hvala tanci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:02:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ ta mi je full všeč tega sem jest zdej hani kupila , ampak mi je tist punčkast bolj ušeč jaz bi eno nevtralno barvo.....mi je sicer bolj všeč svetlo moder ampak bom po moje kar tole barvo uzela.......kje pa si ga ti gledala?v BC?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:03:42
|
|
|
|
tanci29
|
čebela-ta k si ga nalimala je iz mikrofibre....ma pa erik isto tega sam da je u sivo modri oz. petrol al kako že barvi...nam je super res ajvy-jaja to je ta...jest sem uzela 9-18kg. kaj pa ti...no zdej čakam še prevleko da jo zamenjam ...pol bo pa ta prava princeskica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:05:00
|
|
|
|
tanci29
|
ne jest sem ga kupila v njihovi trgovini v podutiku, drugače ga lahko naročiš preko spleta, pa mislim da jih majo v bušiju tud...drugje jih ne dobiš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:06:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy bolj ko gledma vaše slike...bolj sem prepričana ,da je naša Tisa prav dojenčkasta še meni se zdi Hana še čist dojenček-brez zobkov,veliko spi,vse pasiramo ....ah sej tko hitro rastejo.....glih danes je tašča rekla Hani:daj kar taka ostani k si glih prav fletna naš je tud tak dojenčkast (vsaj meni) res je to, da ko shodijo so kuj drugačni.... šeprav naš se ne pusti cartat mene uporablja za žerjav
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:06:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ne jest sem ga kupila v njihovi trgovini v podutiku, drugače ga lahko naročiš preko spleta, pa mislim da jih majo v bušiju tud...drugje jih ne dobiš aja?sem pa mislila ga it v BC gledat ...jaz ga moram najprej v živo vidit bom šla v bušija
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:06:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy grem via vrtec....držte psti ,da je bilo vse ok držimmmmm tud jst stiskam.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:07:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci jaz sem jo kupla v mullrju ampak sem jo zadnjič vidla v merkator centru v ljubljani v chicotovi trgovini Men je Žiga tud še dojenčkast pa nej mal ša tak ostane je prov fletno A vaše otročke tud kabli tok zanimajo, pri nas je noro , kabli so zakon kabli in telefoni aja pa tipkovnica..... to je zdej najbolj IN
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:07:54
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ne jest sem ga kupila v njihovi trgovini v podutiku, drugače ga lahko naročiš preko spleta, pa mislim da jih majo v bušiju tud...drugje jih ne dobiš aja?sem pa mislila ga it v BC gledat ...jaz ga moram najprej v živo vidit bom šla v bušija lohk pa prideš k meni, pa te peljem še en krog
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:08:17
|
|
|
|
Katjusa
|
tale sedež na slikah pa ful lepo zgleda
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:08:33
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša ........8888 še malo pa me boš ujela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:09:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša ........8888 še malo pa me boš ujela si že pokvarla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:09:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ne jest sem ga kupila v njihovi trgovini v podutiku, drugače ga lahko naročiš preko spleta, pa mislim da jih majo v bušiju tud...drugje jih ne dobiš aja?sem pa mislila ga it v BC gledat ...jaz ga moram najprej v živo vidit bom šla v bušija lohk pa prideš k meni, pa te peljem še en krog a v sedežu?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?