Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:10:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša ........8888 še malo pa me boš ujela pa kje ti si čveka na kvadrat...... ti misliš da jst tebe lovim.... jst ti sma skušam sledit pa me šišaš..... sej ko greš v službo si dam duška.... ker bom očitno še kr doma še nisem nobenga odgovora za službo dobla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:10:24
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ne jest sem ga kupila v njihovi trgovini v podutiku, drugače ga lahko naročiš preko spleta, pa mislim da jih majo v bušiju tud...drugje jih ne dobiš aja?sem pa mislila ga it v BC gledat ...jaz ga moram najprej v živo vidit bom šla v bušija lohk pa prideš k meni, pa te peljem še en krog a v sedežu? ja hano...tebe pa na sovoznikovem ....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:10:53
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci.....če ga boš imela v soboto v avtu,ga bom pa lahko videla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:10:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ne jest sem ga kupila v njihovi trgovini v podutiku, drugače ga lahko naročiš preko spleta, pa mislim da jih majo v bušiju tud...drugje jih ne dobiš aja?sem pa mislila ga it v BC gledat ...jaz ga moram najprej v živo vidit bom šla v bušija lohk pa prideš k meni, pa te peljem še en krog a v sedežu? čebela na dijeto, da boš lahko sedež testirala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:11:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ne jest sem ga kupila v njihovi trgovini v podutiku, drugače ga lahko naročiš preko spleta, pa mislim da jih majo v bušiju tud...drugje jih ne dobiš aja?sem pa mislila ga it v BC gledat ...jaz ga moram najprej v živo vidit bom šla v bušija lohk pa prideš k meni, pa te peljem še en krog a v sedežu? ja hano...tebe pa na sovoznikovem .... pa si mi pokvarla veselje..... bi rada vidla čebelo v tistem malem sedeži in pravilno pripeto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:11:50
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tanci.....če ga boš imela v soboto v avtu,ga bom pa lahko videla bom bom...boš boš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:12:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša ........8888 še malo pa me boš ujela pa kje ti si čveka na kvadrat...... ti misliš da jst tebe lovim.... jst ti sma skušam sledit pa me šišaš..... sej ko greš v službo si dam duška.... ker bom očitno še kr doma še nisem nobenga odgovora za službo dobla jap drug mesec pa odrežem rr,ker ne bo časa kar še naprej pošiljaj prošnje,enkrat boš ziher dobila vabilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:12:42
|
|
|
|
Katjusa
|
tanci sorry k drezam a se vredu počutiš mislim fizično?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:12:48
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ne jest sem ga kupila v njihovi trgovini v podutiku, drugače ga lahko naročiš preko spleta, pa mislim da jih majo v bušiju tud...drugje jih ne dobiš aja?sem pa mislila ga it v BC gledat ...jaz ga moram najprej v živo vidit bom šla v bušija lohk pa prideš k meni, pa te peljem še en krog a v sedežu? ja hano...tebe pa na sovoznikovem .... pa si mi pokvarla veselje..... bi rada vidla čebelo v tistem malem sedeži in pravilno pripeto ja sam ne v našem bom še lupinco nazaj prpela mogoče se pa tja notr stlač
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:12:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tanci.....če ga boš imela v soboto v avtu,ga bom pa lahko videla bom bom...boš boš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:13:38
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša ........8888 še malo pa me boš ujela pa kje ti si čveka na kvadrat...... ti misliš da jst tebe lovim.... jst ti sma skušam sledit pa me šišaš..... sej ko greš v službo si dam duška.... ker bom očitno še kr doma še nisem nobenga odgovora za službo dobla jap drug mesec pa odrežem rr,ker ne bo časa kar še naprej pošiljaj prošnje,enkrat boš ziher dobila vabilo sej skos gledam, če je kej pametnega pa kuj pošljem sicer sem jih zdej sam ene 5 ampak čakam odgovore.... in še pošiljam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:13:41
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tanci sorry k drezam a se vredu počutiš mislim fizično? zelo...fizično, psihično, mentalno...vse štima
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:13:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ne jest sem ga kupila v njihovi trgovini v podutiku, drugače ga lahko naročiš preko spleta, pa mislim da jih majo v bušiju tud...drugje jih ne dobiš aja?sem pa mislila ga it v BC gledat ...jaz ga moram najprej v živo vidit bom šla v bušija lohk pa prideš k meni, pa te peljem še en krog a v sedežu? ja hano...tebe pa na sovoznikovem .... pa si mi pokvarla veselje..... bi rada vidla čebelo v tistem malem sedeži in pravilno pripeto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:14:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ne jest sem ga kupila v njihovi trgovini v podutiku, drugače ga lahko naročiš preko spleta, pa mislim da jih majo v bušiju tud...drugje jih ne dobiš aja?sem pa mislila ga it v BC gledat ...jaz ga moram najprej v živo vidit bom šla v bušija lohk pa prideš k meni, pa te peljem še en krog a v sedežu? ja hano...tebe pa na sovoznikovem .... pa si mi pokvarla veselje..... bi rada vidla čebelo v tistem malem sedeži in pravilno pripeto ja sam ne v našem bom še lupinco nazaj prpela mogoče se pa tja notr stlač se bojim da ne bo imela kam nog dat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:14:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ne jest sem ga kupila v njihovi trgovini v podutiku, drugače ga lahko naročiš preko spleta, pa mislim da jih majo v bušiju tud...drugje jih ne dobiš aja?sem pa mislila ga it v BC gledat ...jaz ga moram najprej v živo vidit bom šla v bušija lohk pa prideš k meni, pa te peljem še en krog a v sedežu? ja hano...tebe pa na sovoznikovem .... pa si mi pokvarla veselje..... bi rada vidla čebelo v tistem malem sedeži in pravilno pripeto ja sam ne v našem bom še lupinco nazaj prpela mogoče se pa tja notr stlač se mi ziher rit zatakne v lupinco
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:15:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tanci sorry k drezam a se vredu počutiš mislim fizično? zelo...fizično, psihično, mentalno...vse štima to je pomembno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:15:15
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša-bom sedež podrla, naslon mislim placa kukr češ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:15:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša ........8888 še malo pa me boš ujela pa kje ti si čveka na kvadrat...... ti misliš da jst tebe lovim.... jst ti sma skušam sledit pa me šišaš..... sej ko greš v službo si dam duška.... ker bom očitno še kr doma še nisem nobenga odgovora za službo dobla jap drug mesec pa odrežem rr,ker ne bo časa kar še naprej pošiljaj prošnje,enkrat boš ziher dobila vabilo sej skos gledam, če je kej pametnega pa kuj pošljem sicer sem jih zdej sam ene 5 ampak čakam odgovore.... in še pošiljam držim pesti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:16:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-bom sedež podrla, naslon mislim placa kukr češ pol bo pa mela cel prtljažnik fotiča ne pozabit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:16:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tanci sorry k drezam a se vredu počutiš mislim fizično? zelo...fizično, psihično, mentalno...vse štima
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:17:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša-bom sedež podrla, naslon mislim placa kukr češ bojo noge v prtljažniku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:18:18
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša ........8888 še malo pa me boš ujela pa kje ti si čveka na kvadrat...... ti misliš da jst tebe lovim.... jst ti sma skušam sledit pa me šišaš..... sej ko greš v službo si dam duška.... ker bom očitno še kr doma še nisem nobenga odgovora za službo dobla jap drug mesec pa odrežem rr,ker ne bo časa kar še naprej pošiljaj prošnje,enkrat boš ziher dobila vabilo sej skos gledam, če je kej pametnega pa kuj pošljem sicer sem jih zdej sam ene 5 ampak čakam odgovore.... in še pošiljam držim pesti hvala... kjer je volja je moč.... sicer zdej mal z rezervo jemljem tja do septembra... ker varstvo za benija načeloma je sam je veliko dni ko more babi kam it in ga nimam pol kam dat.... če bi dobla fajn službo bi že.... ampak septembra pa grem karkoli sam da grem mal med folk in da bo še ena plača:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:19:22
|
|
|
|
Čebel@
|
en popoldanski kapučino častim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:20:15
|
|
|
|
tanci29
|
mmmmmmmmmm tole je pa dobro... katjuša-tud jest držim pesti da čimprej dobiš svojo sanjsko službo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 12.1.2010 15:20:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša ........8888 še malo pa me boš ujela pa kje ti si čveka na kvadrat...... ti misliš da jst tebe lovim.... jst ti sma skušam sledit pa me šišaš..... sej ko greš v službo si dam duška.... ker bom očitno še kr doma še nisem nobenga odgovora za službo dobla jap drug mesec pa odrežem rr,ker ne bo časa kar še naprej pošiljaj prošnje,enkrat boš ziher dobila vabilo sej skos gledam, če je kej pametnega pa kuj pošljem sicer sem jih zdej sam ene 5 ampak čakam odgovore.... in še pošiljam držim pesti hvala... kjer je volja je moč.... sicer zdej mal z rezervo jemljem tja do septembra... ker varstvo za benija načeloma je sam je veliko dni ko more babi kam it in ga nimam pol kam dat.... če bi dobla fajn službo bi že.... ampak septembra pa grem karkoli sam da grem mal med folk in da bo še ena plača:) takoj se pozna par 100€ več pri hiši
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?