Anonimen
|
Zivjo punce. Samo na hitro vas pozdravim.Zadnje case sem res malo tu gor, ker vse nekaj drugega pocnem, kot pa da bi se nosecnisko sproscala in pocivala. Zvezdici, upam, da se ti stanje umiri in da te spustijo domov za te 3 mesece. Potem gres pa tako spet nazaj v porodnisnico Krtkova hvala za mnenje o filmu. Ga bom doma gledala, da ne bom v kinu umirala. Aja, sem vidla, da si na FB komentirala mojo pripombo na pilates. Ne vem no, meni je ta Polona ful vsec postala. In tudi torkove in cetrtkove skupine se mi zdijo manj polne. Ne vem no. Jaz imam jutri 3D in ne pridem. Potem pridem spet v torek in sredo, potem pa hvalabogu nimam vec obiskov (razen tistih 18) in si bom verjetno vzela malo pavze, da se v miru preselim. Pikapolonica ne morem verjeti, da sem si prav tebe zapomnila! Jaz sem bila nasproti tebe, v crnih hlacah in crni majcki. Aja, pa edina sem imela ocala. Upam, da se nama res uspe kdaj videti. Saj vidis, da jaz skoz nekaj kombiniram. Ursa kako lustne slikice! Ful dobro, res!! Zdaj sem se spomnila, ko sem Pikapolonici pisala. Jaz imam ocala sicer ze nekaj let, ampak sem veliko lece nosila. Zdaj pa jih sploh ne morem notri dobiti. Oci se mi susijo in me pecejo. Zato pa hodim na pilates, kjer imas lahko ocala Cojka kdaj gres ti na materinsko? Jaz sem skoz mislila iti marca ampak vidim, da junijke gredo marca. Potem morava midve najkasneje februarja. Sem pa tudi jaz skoz mislila iti v porodnisnico, ampak sem se odlocila, da bom sla kar v ZD. Ampak na Vic, ker imam tam ginekologa pa se preselila se bova in mi bo tja blizje. Ce pa bi ostala za Bezigradom, bi sla pa v ZD Bezigrad, ker imam tudi osebno zdravnico tu, pa je ne mislim menjati. Nic, zelim vam lepo nedeljo. Jaz mislim cel dan veliko jesti, ker lahko ob 7 zadnjic jem, ker imam jutri pregled za sladkorno in morem biti 12 ur tesca. Ze vidim, da se bom super imela. Pa 3D jutri! Jeeej!! Koncno!
|