|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
6.1.2010 10:24:46   
Anonimen
cojka super fotkeuser posted image

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
6.1.2010 11:12:30   
Teja K
Dan nosečke user posted image !

Joj Cojka, kakšne krasne fotke user posted image user posted image , jaz bom to mojemu pokazala (je bil tudi nekoč fotograf) ampak zdaj ga moram pa jaz gnjavit da mi bušija slika, pa še to tako fotko naredi, da ni zanikamor, še sine boljšo naredi user posted image , ****o dedca, ziher si misli, kaj je zmano pa s tem trebuhom user posted image user posted image ...

Kako ste drugače? Meni od včerajšnjega kosila naprej ni najbolje, zvečer pa me je tako glava bolela uhhh... dans je malo boljše, ampak ne bistveno... očitno sem se med prazniki zaležala in je sedaj ta tempo spet pokazal zobe user posted image , bom morala bolj počivat, sam še ne vem kdaj, hihihihi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
6.1.2010 12:02:45   
sasa1975
JAZ TUDI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
6.1.2010 12:09:39   
sasa1975
JA APRILČIC NAS JE RES VELIKO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
6.1.2010 15:38:59   
Pikapolonica80
Pozdravljene!

da se spet malo javim po dolgem času, sem mela prave počitniceuser posted image . Zdej pa spet služba, ampak samo še do konca meseca in se že prov veselim ko zjutraj ne bo treba več v ta mrazuser posted image . Sneg je pa luštno čez okno gledatuser posted image .

Aglaia - Danes koooončno pridem spet na Pilates razmigat mojo rituser posted image . no al ne ravno vsaj medenicouser posted image . sam trak mi ni všeč splohuser posted image , so mi ble ljubše uteži..no če prideš tudi se lahko prepoznavauser posted image . Hmmm, kaj bom mela oblečeno ne vem, ampak pomoje bom v črnih hlačah, eeee bom dala črtaste nogaviceuser posted image , pa temno rjave lase mam, spete v čop.

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
6.1.2010 18:41:22   
ursa_p
Zivjo!

Tannya ... malo narobe si me razumela ... UZ gala je iz oktobra 2005 v Postjni. Rodila sem pa v ljubljani, 30. januarja 2006, tako da se sigurno ne poznava.

Cojka in plamen ... a se vidve mogoce poznata??? Ker je vceraj Matic zraven mene fb gledal, ko sem sla pogledat kaj je bilo napisano novega pod Cojkinimi fotkami in je ugotovil, da te pozna, cojka. In ker sta obe hodili na Moste, pa tudi starost je verjetno podobna (matic se ne spomni tocno), se mogoce poznata. user posted image
Grem se te fotke pogledat na rr. user posted image

Srecanje ... jaz na zalost dopoldne ne morem, kvecjemu sele v februarju enkrat.

Telovadba v Fuzinah ... upam, da mi naslednji uspe ponovno prit, da mi nikakor ni uspelo.

Lp, Ursa

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
   [Brisano sporočilo]
6.1.2010 18:58:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
6.1.2010 20:41:03   
ursa_p
Cer!

Ah, jaz sem malo zamocila. Ona se mislim da oglasa samo med marcicami ... ce se motim, me poporavite.user posted image
Jo pa najdes med mojimi prijatelji na fb-ju (alenka p.)

Matic je bil pa v paralelki.

Lp, Ursa

Neposredna povezava do sporočila: 1208
6.1.2010 21:46:03   
anajrim
Super da se pogovarjate o srečanju! upam da lahko pridem na naslednje srečanje!
meni načeloma katera koli ura ustreza!!!

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
6.1.2010 22:46:40   
Anonimen
Aaaa, Pikapolonica nisem vidla tvojega posta prej!! Si bla danes? Jaz sem bila, ampak bom verjetno kar ob torkih in cetrtkih hodila, ker nas je blo 6 vceraj in mi je blo ful bolj fajn, kot danes v tej guzvi. Kera pa si ti? Edina, ki se je tako iz glave spomnim, da bi lahko imela prej rok, ker je imela malo vecji trebuscek (pa da je imela crne hlace) je imela tako vijolicno majcko pa bolj temno rjave lase, malo daljse. Si to ti? user posted image

Sem pa slisala krtkova in mkbk, da vas je blo kar vec novih v ponedeljek. Pridne punce! Jutri mene zal ne bo, ker grem na kosarkarsko tekmo Olimpije. Pridem spet v petek. Potem pa se v torek in sredo, da vse obiske porabim. Potem bom imela pa po moje kaksen teden pavze preden vnovcim tascinih 18 obiskov. Da se malo odpocijem. Ceprav so mi ti trakovi vedno bolj vsec user posted image

Cojka, sploh me ne hecaj s tem kako sem pridna s pilatesom! Hodim tako divje 2 tedna, ker bi mi drugace obiski zapadli. Ti pa si itak cist sportna. Ziher ze komaj cakas, da rodis, da bos z vozickom okrog jezera tekla, a ne? user posted image
Pa pusti gor slikice, zakon so! Skoda, ker ni nobene z G. Da bi te zascitnisko za trebuscek drzal user posted image

Ursa, koliko pa tvoj moz zaracuna za te nosecniske slike?

Krtkova kako je film? Jaz bi ga ful sla gledat, ampak mi je nadsmesno, ker je Sherlock kar en fighter. Pa Watson. Kr neki. Samo se cakam, da pride en film ven, kjerbo Poirot reseval svet. Haha. Pa res so smesni ti vasi sefi, da so vam zaprli take strani. Sploh vam v marketingu. No ja, upam, da se bodo spametovali. Da bos lahko tudi na FB med sluzbenim casom azurna user posted image

Spet sem pozabila kaj sem se hotela. Baby brain user posted image

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
   [Brisano sporočilo]
6.1.2010 23:06:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1211
7.1.2010 8:08:14   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Aaaa, Pikapolonica nisem vidla tvojega posta prej!! Si bla danes? Jaz sem bila, ampak bom verjetno kar ob torkih in cetrtkih hodila, ker nas je blo 6 vceraj in mi je blo ful bolj fajn, kot danes v tej guzvi. Kera pa si ti? Edina, ki se je tako iz glave spomnim, da bi lahko imela prej rok, ker je imela malo vecji trebuscek (pa da je imela crne hlace) je imela tako vijolicno majcko pa bolj temno rjave lase, malo daljse. Si to ti? user posted image

Aglaia - to sem jaz user posted image . Katera si bla pa ti??? Meni so ble pa vse razen ene vse čisto nove..pa zdaj en mesec ko me ni bilo se je garnitura čisto zamenjala, ful jih je šlo rodil v decembruuser posted image , tko da kar naenkrat sem taprva ki bom odstopilauser posted image , vsaj kar se tiče včerajsnje garde. Jaz pa kombiniram že od nekdaj, enkrat je pon. drugič torek, tko da sigurno se bomo srečevale večkrat. Pridem pa tudi jutri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
7.1.2010 8:24:47   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Krtkova kako je film?

Če se imaš vsaj malo rada NE HODI gledat tega filma. To je blo pa kr neki!!! NOBENE veze s Sherlockom Holmesom (razen imena). Itak, da je reševal svet, se skoz pretepal na sistem; 100x te ustrelim, pa si še živ!! user posted image Kr neki.user posted image Jst sm vmes kr mal kinkala, pa čist živčna sm že bla, kdaj bo konc. Smo bili 4, pa nobenmu ni bil niti malo všeč. Pejt raje kaj drugega gledat!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
7.1.2010 9:07:45   
mavo
Pozdravljene ljubljanske čveke!

Glede na to, da se v kratkem selimo v Lj. Šentvid, bi vas prosila za kak info. Sem v 33. tednu nosečnosti, doma imamo 20 mesečnega vrageca, ki se mu bo vsak čas obrnil svet na glavo. Zamenjal bo vrtec, bivališče, pa še sestrico bo dobil.

Zanima me predvsem, ali katera spada pod ZDL Šentvid, pa katerega pediatra je dobro izbrati. Za vrtce sploh ne bom spraševala, ker itak nimamo nobenih šans, da bi ga dobil pred jesenjo. Res smo dali že lani vlogo, ampak ker smo imeli stalno bivališče v Celju, je na odločbi na okoli 250. mestu čakalne liste.
Pa še vprašanje glede lj porodnišnice. Ali ima katera izkušnje s CR v Ljubljani? Koliko pred rokom ga naredijo? Ali priporočate kakega dr. za CR? Prvič sem rodila v Ce, zdaj pa bom v primeru, da se nam uspe selit pred tem, rodila kar v Lj, da ne bo predaleč. Imam pa napotnico za CR.

Če mi boste pomagale s kakšnimi nasveti, bom zelo vesela, drugače pa vsem želim super nosečnost, še lepši porod, predvsem pa veliko kofetkanja in druženja med čakanjem in kasneje z vozički!

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
   [Brisano sporočilo]
7.1.2010 9:32:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mavo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1215
   [Brisano sporočilo]
7.1.2010 9:40:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1216
7.1.2010 10:29:11   
bubolin
Ojlaa čvekice.

Se vam spet po dolgem času malo javim.

Jaz bi tudi prišla na srečanje, čeprav nisem dolgo z vami - ampak tortica bi mi pa še kako pasla user posted image Kje pa se to ponavadi dobivate Zvezda- center ali Zvezda - btc???

Drugače pa še dobro da so teli prazniki za nami - sem jih imela že polhen kur**. Zdaj se spet lahko normalno diha user posted image

Ena je pisla da gre na 3D v Septum??? Kako je bilo??? Koliko časa je trajalo (res eno uro)??? Koliko slik in filmčkov se dobi na cd-ju?? Jaz se tudi odločam da bi šla tja pa me najprej malo zanimajo kakšne so kaj vaše izkušnje???

Zanima me tudi če je katera hodila v MŠ na Fužinah (moste-polje), kako je bilo??? Mislite da grem lahko na MŠ marca (rok imam maja) pa ne bi čisto do zadnjega čakala, ker me vmes čaka še selitev?? Al mislite da mi bodo težili, da je prezgodaj??? Partner mora biti (obvezno) pa samo na prvem predavanju, a ne?? Katera kej več ve???

Drugače pa imam v ponedeljek pregled in morfologijo. Joooj komaj čakam. Upam da mi potrdijo spol, in povejo da je vse ok.

Lep dan vsem user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

Neposredna povezava do sporočila: 1217
7.1.2010 10:37:35   
Anonimen
Cojka a ti boš tud hodila v MŠ v ZD? Jaz tud zdej gruntam, da ne bi šla v porodnišnico, ampak kar v ZD. 

(odgovor članu bubolin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
   [Brisano sporočilo]
7.1.2010 10:47:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bubolin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1219
7.1.2010 10:54:08   
Anonimen
cojka- no lih zarad parkiranja tud mene mine, da bi rinla v porodnišnico. Tako, da sem imela v mislih ali ZD Bežigrad ali pa Domžale. Samo jaz bom šla februarja, ker marec mi je pa že res pozen, glede na to, da so predavanja cel mesec, to pomeni, da bi jih končala 10 dni pred rokom. A ti boš šla šele marca?

Neposredna povezava do sporočila: 1220
   [Brisano sporočilo]
7.1.2010 11:07:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
7.1.2010 11:11:06   
Anonimen
cojka- v Švico greš za en teden? Bi bilo super če bi skupaj hodile. Samo meni je žal marec res pozen. A tvoj bo hodil al kako bosta naredila?

Neposredna povezava do sporočila: 1222
   [Brisano sporočilo]
7.1.2010 11:50:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
7.1.2010 12:23:43   
sasa1975
no punce dajmo se zmenit za materin.šolo in gremo skupaj marca

Neposredna povezava do sporočila: 1224
7.1.2010 12:34:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

nax - upam, da res grem. ne vem, kako bo z bolniško. Drugi bojo smučal, jaz bom pa šetkala. Bomo videli. Moj bo šel na tisto, kar je nujno. Drugo pa dvomim, da se mu bo dal tolikokrat z Bleda pripeljat. A tvoj bo šel na vsa predavanja?

Punce vidite, če mora človek velik za šolo narest in potem nič ne naredi, ampak samo tukaj gor visi in komaj čaka, da kdo kaj napišeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da vas ne morim preveč s svojimi posti.

cojka- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok si me nasmejala. Ja se vid, da smo doma in babe kot babe bi sam čvekale.
Ful dobr to za Švico. jaz bi tud šla na kak smučišče, pila čajčka na sončku in se mal šetkala. Moj bo načeloma hodil ja, samo pri njem je tko, da ma tak šiht, da bo zihr tud kaj spustil.

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.