|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.1.2010 15:24:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1301
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
13.1.2010 15:57:06   
neka_noč
Cojka ni problema. Sem vesela, da ti gre na bolje. Saj bo. Vse se ti je nabralo. Razumljivo. Ni kaj.
A Čoja je pa po novem "lučka"/"lampica"? Bogica. Vem kolk so bogi. Naši ljudje v kožuščkih.  Mi smo prejšnjo psičko morali tudi nekaj operirati in je bila čez celo telo s tisto mrežo - smo jo klicali šunka. user posted image
Saj bo. Veliko crkljanja pomaga. So pa res bogi. user posted image zanjo. Pa tudi zate  user posted image , ki ji potrpežljivo stojiš ob strani.
(Da je jokica in takoj potarna - se pozna, da je edinka. user posted image Joke!)

Krostate bi bilo treba res rezervirat. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
13.1.2010 16:19:21   
marjanaj
user posted image  bom narocila da naj bo se posebej veliko krostat na razpolago za v torek user posted image

cojka vem kako si se pocutila, ko je tvoja malo jokala.... jaz sem namrec tudi mojega Lumpija morala peljati na kastracijo user posted image  ker je pac bil zelo mocen in ima vec kil kot jaz. No ja vsak takrat jih je imel, to je bil ene 10 let nazaj, ko sem bila se mlada in v rosnih dvajsetih user posted image . Zdaj s tem trebuhom sem ga pa po tolikih letih koncno zmagala in imam koncno vec kil kot on. user posted image  Sem ga mogla peljat, ker je bil enostavno prevelik in premocan in ga mami ne bi mogla obvladat sama na sprehodih, ki so bili obvezni vsaj 3 x na dan. user posted image  In takrat sem si dala kar jogi na sredo sobe in je moral spati zraven mene stegnjen ob meni (dolg je bil tako isto kot jaz, ce se je stegnil user posted image ), jaz pa sem imela celo noc roko stegnjeno cez njega. Ce si zdaj to predstavljam, ga zdaj moj user posted image  v bistvu nadomesca, ko imam isto roko cez njega user posted image . Tudi kroznik okoli vratu mu ni pomagal... Je pa res pomembno, da se nic ne lize... Drzim pesti, da se bo cim prej zacelilo. user posted image

cojka pa 3 x hura user posted image user posted image user posted image  za pogum danes!

neka_noc si ze kaj bolje? Nosek imas se ali ga ze kaj manjka?

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
13.1.2010 16:35:17   
neka_noč
Ha ha.... Marjanaj .... nos se celi (lupi od vsega hudega brisanja) user posted image Ne moreš verjeti. Mi je pa včeraj tako lilo iz oči, da zato nisem bila nič na RR.
Danes sem že ok, ker cel dan počivam, ne grem nič ven. Sina mi vozita v vrtec tašča in tast. 

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
13.1.2010 17:02:18   
bubolin
Oooj oooj čvekice.

Po dolgem času se vam spet malo javim. Sem vas samo na hitrco prebrala za nazaj.

V ponedeljek sem imela morfologijo in poglej ga zlomka : Zrastel nam je lulček! user posted image   user posted image   user posted image V ponedeljek sem bila 20t 5d, tehtamo 370g in smo veliki 19,8cm. Drugače je vse u redu, samo leve nogice se ni vidlo, ker moj user posted image sedi po turško v trebuščku user posted image zato bova z G ponovili vajo naslednji petek.

Sem se pa tudi jaz odločila da grem na 3d v Septum, ker je bila tudi Aglaia zadovoljna, tako da je zdaj že kar nekaj punc, ki so bile tam in so bile zadovoljne, in bom upam, da tudi jaz.

Jaz bi tudi prišla na tortico v zvezdo, da vas spoznam še v živo, nooo ja pa še tortica mi paše user posted image . Upam, da ne pride kaj nujnega vmes.

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
13.1.2010 17:35:14   
neka_noč
Bubolin user posted image user posted image user posted image za pištolco!
Ti kar pridi na srečanje! Dobrodošla! Bomo skupaj zmazale vse torte v Zvezdi. user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
13.1.2010 19:22:17   
lumpa6
oj

naj se še jaz javim, sem imela danes kontrolni uz, vse je ok, samo kasnejša zanositeu za 3 tedne, NS imam 10.2. takrat bom imela tudi določen pdp ker se po zadnjem dnevu menstruacije ne ujema, zgleda da imam kasnejše ovulacije, tko da bom izgleda zgodnja septemberka

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
13.1.2010 20:43:22   
mkbk
ojla telebajski....sej ne...sam glih sva jih gledala z malim, pa mi je mal ostalo

Zdaj sem pa dala paglavca v posteljo, pa se mu še nič ne spi, pa poglejte prosim kok je že ura....ja sej ob telebajskih se tud men nebi spalo.

Jaz zdaj mojega dragega malo obračam okoli, da bom lohk pršla v Zvezdo.user posted image

Cojka sam da je počutje boljše - začni delat kaj kar te ziher razvedri, pomaga 100%, če ne prej te bomo pa na torticah v dobro voljo spravle!

Bubolin, lej no a kar mulček bo, lepo lepo! user posted image

Lahko jaz poročam, da je bilo v ZD Fužine prav fajn in na splošno ugotavljam, da se kar prileže mal odklopa in rekreacije!

Zdej pa letim peglat, včeri sem do polenih, pa mi je še ostalo, upam da danes končam, ker se bom resno uprla

papa

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.1.2010 8:04:38   
krtkova
Jutro!

Potrjujem mnenje mkbk o ZD Fužine - luštn je bilo!!

Jaz sam še o naših torticah sanjam!!user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam na torek!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.1.2010 8:55:05   
neka_noč
Dobro jutro  user posted image

Končno mi gre resnično na bolje glede zdravja. user posted image   Jutri imam frizerja. Končno. Upam, da mi prameni primejo, če ne user posted image . Bog ne daj. Kaka sem hodila okoli v prvi user posted image ko od tretjega meseca ni nič prijelo. (Tudi temna barva ne!)
V soboto praznujemo eno štiridesetletnico pa nimamo varstva user posted image , naslednji teden sama dopolnim 36 let user posted image Jao meni, kako leta bežijo. Mislim, da sem najstarejša user posted image srečka tukaj user posted image . So what! user posted image

Cojka, kako je s Čojo? In kako si ti?

Pozdravček vsem user posted image srečkam! Lep dan vam želim! In ja, Krtkova, še malo pa bomo "mlazile" v Zvezdi user posted image .   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.1.2010 9:03:23   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

naslednji teden sama dopolnim 36 let   user posted image Mislim, da sem najstarejša user posted image srečka tukaj user posted image .

Mogoče za kak mesec vodiš, več pa ne!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
14.1.2010 9:48:49   
tanika1
Krtkova in mkbk, kdaj pa sta bili v ZD Fužine na telovadbi?
Jaz tudi nameravam tja hodit, samo trenutno sem malo zbolela, ko se pa pozdravim, pa se pridružim.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
14.1.2010 10:01:36   
Anonimen
cojka hvala za ponudbo, zlata si, sam sej veš da te ne morem fehtat da se pa zdej pripelji v Domžale sam zarad mene. Kako pa je s Čojo? Jaz moram dat tud zdej tamalo sterilizirat pa je me tok strah, ker je bila ful bolančkana k sva jo kupila in je bila v bolnici, so jo komaj rešili in zdej me je vsake zadeve ful strah. Samo jo je pa treba, ker moj pesko že hoče mlade delatuser posted image

neka_noč a ti maš tud naslednji teden rojstni dan? jaz tuduser posted image O frizerju pa raj ne bi, tok k sem pa zdej zanemarjena s tem narastkom...ma prov sram me je. Sam se kr ne spravim do tjauser posted image

(odgovor članu tanika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1313
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 10:17:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
14.1.2010 10:23:48   
ursa_p
Zivjo!

Zdej so pa mene zaceli krci dajat in danes prav tezko prenasam sluzbo. Sem rekla sefom, da bom pocasi zacela v trenirkah hodit v sluzbo (ce sedim, me spodnji siv nosecniskih hlac prav tisci), pa je rekel sef, da je njemu popolnoma vseeno ce pridem v gatah, samo da delam user posted image user posted image user posted image user posted image ... ja, res je kriza. user posted image

Krtkova ... a se hecas glede let?? user posted image user posted image user posted image user posted image

Nax05 ... kje ste jo pa kupili??? Psa mislim. Sterilizirat jo daj pa nekam, kjer je ornk klinika, ne k zivinozdravnikom (na primer v Domzale), pa bos mirna.

Cojka ... kam ste jo pa dali sterilizirat? Pa super, da s tacko ni nic hujsega.

Frizer ... joj, jaz bi mogla tud it. user posted image

Pa pozdravljene vse nove!

Lp, Ursa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 10:24:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 11:07:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1317
14.1.2010 11:34:30   
ursa_p
Cau!

Cojka
... se strinjam s tebo. Tudi jaz sem svojo(e) vozila v Topolsico, pa mi je bilo vseeno za dopust, ki sem ga morala vzet, voznjo in stroske bencina ... vazno, da je oskrba prava! Drugace pa sem zadovoljna z Univerzo v Lj ... edino cene so precej drazje kot pravis ti na primer v Mariboru - ni primerjave. Trstenjak ... tja pa se mene not ne spravis.

Nosecniska oblaicla .. ma mi je skoda zdej se kej kupovat za ta 2 meseca. user posted image

Lp, Ursa

Neposredna povezava do sporočila: 1318
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 11:38:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
14.1.2010 11:44:41   
ursa_p
Hvala, samo potem moram se po tunike, ker nimam cisto nic takega doma, da bi lahko cez rit povlekla. Pa da ne govorim o postavi.

Neposredna povezava do sporočila: 1320
14.1.2010 12:13:17   
Pikapolonica80
Jaz nosima navadne pajkice, nenosečniške, sm si kupila različne barve, ful poceni, pa jih nosim pod trebuhom, čez dolga majica puloverje čez rit in to nosim nonstop, pa se najboljš počutim, pa čeprov sem vsak dan širša user posted image .

Eh sej samo še malo, jutri stopim že v 32. teden. po eni strani komaj čakam da bo konec, da bom jaz spet jaz, v normalnih proporcih in gibanju user posted image , da bo porod mimo in da vidim našo pupo kako je lepa user posted image , po drugi strani me je pa strah kako bom jaz vse to...ker nimam nobenih izkušenj od prej z dojenčki, tko da me je že strah samo tega al bom znala našo user posted image  prav prijeti , obleči da ji ne bo prevroče ali premraz, al bom vedla da je lačna al sita, da jo bova znala okopat,...user posted image user posted image user posted image . Jao me matra ful če mi bo šlo vse to.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
14.1.2010 12:52:09   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p
Krtkova ... a se hecas glede let?? user posted image user posted image user posted image user posted image

Čisto nič, zakaj?user posted image user posted image  Aprila bom 35, kaj čm.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
14.1.2010 14:08:11   
NATAŠA35
krtova nisi edina, ki bo napolnila 35 letuser posted image , jaz ga imam v začetku aprila, pa upam po tiho, da me takrat user posted image ne presenetiuser posted image user posted image

oblačila jaz sem si kupila nosečniške kavbojke z raztegljivim pasom, pa so bile samo 30€ in jih nosim nonstop, vse ostalo me vežeuser posted image user posted image , razen če sem naga

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
14.1.2010 14:17:54   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

krtova nisi edina, ki bo napolnila 35 letuser posted image , jaz ga imam v začetku aprila,

oo, še ena iz te super generacije!! Pa še isti mesec!!! hudo!!

sam jst bom mela pri 35 PRVEGA otroka!! Sem povsod med starejšimi nosečkami. Ha ha, nič hudega, se ne obremenjujem s tem (sive lase si pa pač pobarvam).

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
14.1.2010 14:22:41   
Anonimen
cojka si taka k jaz. Jaz se tud rada okol z avtom furam. Dokler ni bilo piška v bušiju sem mela rada ful na glas muziko, od takrat pa ne več, no pa niti nimam skor nič avta zdej. Bo treba še neki kupit. Ampak če boš ti prišla pome ti jaz dam za bencin in tortico.

Urša_p psičko sva kupila pri eni gospe v Lj. in sva dobila bolano ne da bi vedela. Po 3 tednih pri nama je tamala začela bruhat kri, letiva k veterinarju v Lj, vedno hodim na to od Univerze in so nas poslali v bolnico v Postojno. No da ne govorim, da je tamala komaj preživela, so ji zamenjali celo kri, imela je epileptične napade,.... in razlog: kreteni vzreditelji ji niso dal proti parazitom. Tako da itak sterilizirat jo bova peljala ali v Postojno al pa v Lj. Ker na Domžale sem že par kritik slišala.

Jaz sem pa najraje v trenirkiuser posted image Mi je tok udobno.

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.