|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
11.1.2010 17:40:24   
bcljka
jst se vam žal ne bom pridružla 19. k mam lih masažo... ampak oblubm da pridm naslednjič user posted image

aja, pravjo da za materinsko šolo je prepozn sam če prej rodiš, drgač ni... edin da je bolš it prej ker kao laži sediš zarad velikosti trebuha... no, jst sm junijka pa bom šla aprila (kar ni lih ful prej)... user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
11.1.2010 20:01:45   
tanika1
Žal se tudi tega srečanja ne bom mogla udeležiti, ker imam naslednji dan izpit, tako da se lepo mejte.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
11.1.2010 21:58:18   
Anonimen
Evo me!

Kje si krtkova? Are you ready?!? user posted image Ne no, saj se hecam, do Septuma se pridem. Zdaj najbolj pomembno: PUNCKA JE!!!! Jeej!!! user posted image user posted image

Je pa 33 cm dolga in 835 g tezka. Pa ful ima napihnjen trebuscek, ker se skoz plodovnice nazira. Vmes je celo uro na pregledu pila. Ful dobro zgleda na filmcku, ker se jasno vidi kako pozira. Pa zeha.

Sem ze pri aprilcicah pisala na hitro o 3D, pa bom samo kopirala sem pa kaj dodala. Ce pa katero kaj bolj podrobno zanima pa naj kar vprasa.

Slike od 3D so bolj bedne kot ne, ker se ni skoraj nic videlo, ker imam posteljico naprej in tudi dete se je skrivalo skoz. Je bla pa ginekologinja prijazna in se je ful trudila, da bi se mala obrnila pa se ni hotela. Pregled je trajal eno uro No, meni je Septum cist ok, moz je pa cist razocaran. Ni imela niti zvocnika za srce poslusati pa skoz mi je po trebuhu tolkla, da bi se mala premaknila (ampak se mala ni dala motiti). No, to je njega ful zmotilo, ker misli, da to otroka boli. Ah, moski. Aja, zdaj vsaj vem zakaj ne cutim brc na ven in ne vidim premikov. Ker res lezi cist zadaj in je vmes se polno nekih slojev skozi katere more brcniti, da bi se jo cutilo.

Je pa rekla ta zdravnica, da mocno dvomi, da bo otrok prisel ven pred rokom. Ze zaradi tega ne, ker v eni uri ni sodelovala cisto nic in to je tipicno za bike, ki se zacnejo glih na 21, ko imam rok. Res je blo smesno, bolj je ona migala meni trebuh in me silila, da se obrnem na bok in ne vem kaj se vse, bolj se je mala na notri obracala ali pa ji hrbet kazala. 2D so lepe slike, 3D pa ne glih. Pa skoz je pila plodovnico, zehala in si tlacila skoraj celo roko v usta. Jap, tipicna bikica (kot jaz). To bo se veselo pri nas doma user posted image

V glavnem, Septum bi jaz naceloma priporocila, ker se res potrudijo. In res pregled traja eno uro in bi imela lepse slike, ce bi se dete obrnilo al pa dalo roko dol. Ne mores pa imeti lepe slike 3d, ce otrok ni pravilno obrnjen, je pred njim posteljica in si se roko tlaci v usta. To vse troje je bilo pri meni ampak so mi tisti filmcki vseeno ok. Bo lep spomin.

Zdaj morem pa barvo kuhinje izbrati. Ce ne bom jutri locenka user posted image
Pridem spet jutri. Lepo se imejte.

(odgovor članu tanika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1278
11.1.2010 22:08:29   
krtkova
Hvala Aglaia!! OK, torej, če se odločim za dodatni UZ, bom šla tja. Hvala.

Čestitke za punčico!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
12.1.2010 0:46:45   
nima
VEM da ni tema za tukaj toda vseeno VAS lepo, lepo, lepo prosim za vaš glas....ZLATE STE

http://www.spar-natecaji.si/index.php?idC=3

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
12.1.2010 9:57:08   
Anonimen
Jaz bi na srečanje prišla, edini problem je v avtu, ker ne vem če bo moj že doma. Ker zdej ima velik on avto, tako da sem jaz potem brez. Bi se vam pa res ful pridružila. Sam ne vem kako do tja pridtuser posted image

(odgovor članu nima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1281
12.1.2010 10:05:47   
krtkova
od kod pa si nax05?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
12.1.2010 11:51:08   
anajrim
jaz tudi načeloma pridem!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
12.1.2010 12:08:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

od kod pa si nax05?

Iz Domžal. In verjetno ne gre nobena tukaj mimo a neuser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1284
12.1.2010 12:11:10   
krtkova
Joj, Domžale pa žal res ne.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
12.1.2010 12:16:49   
Anonimen
Zgleda da mi res niso usojena tale srečanjauser posted image user posted image user posted image No še vedno upam, da bo moj kej prej doma in da mam pol jaz avto. 

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
12.1.2010 12:42:53   
ursa_p
Zivjo!

Srecanje ... samo toliko, da javim, da jaz pridem. Razen ce res kaj nujnega ne pride vmes.

Nax05 ... KamBus pelje mimo BTC-ja (tisti, ki gre cez Sentjakob), ce se ne bo nobena javila, da gre iz Domzal in ce ti avtobus odgovarja. user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
12.1.2010 13:34:24   
Pikapolonica80
Srečanje - Tudi jaz mam namen priti! Upam da ne pride spet kaj vmes...

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
12.1.2010 13:46:15   
NATAŠA35
ojla vsem skupaj...vidim, da se pogovarjate spet o srečanju in torticah...zdaj lahko pridem sladkorne pač nimam user posted image user posted image , razen če ne bo moj na terenu, potem bi morala vse otroke peljat s sabo, kar ni lih najboljeuser posted image user posted image

tak da nax te lahko poberem - če bom šla, čeprav bi se doma samo obrnilauser posted image user posted image

mene mika, da grem na 3d, ker sem včeraj imela pregled in na žalost kot zakleto se je naš maliuser posted image premikal 100/h, tako da ga sploh ni mogla malo pogledatuser posted image ....vidim, da mi je usojeno čakat na konec, ko pade ven, da bom vedela ali je user posted image ali user posted image ....če bo pa user posted image , bo pa veselo pri nasuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
12.1.2010 14:25:54   
sasa1975
Ce bom le uspela se Vam pridruzim v ZVEZDI torej 19-01.   ob 17.0
lp

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
12.1.2010 14:46:17   
Anonimen
Vidim, da bo spet lepo število user posted image prišlo na srečanje.user posted image

Nataša- a mi boš sporočila če boš slučajno šla?user posted image

(odgovor članu sasa1975)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
12.1.2010 20:58:57   
mkbk
Aaaaaaaaaa lihkar sem prebrala za nazaj od 46 strani..ker sem vas tko zanemarjala vsem en user posted image v pozdrav, pa rajš ne bom obljubljala, da bom bolj pridna, saj že tko dost naklofate user posted image , Mah ne sfolgam jaz to sproti, pa še junijke, pa FB pa kajvse...računam, da bo boljše od prihodnjega tedna dalje user posted image

Morm nujno pohvalit - ja pravilna je bila ugotovitev glede moje tortice Hruškina krostata je ta najbl zakon v Zvezdi, pa še ene dve čokoladni sta tudi vredni vseh skomin...mi smo za novo leto imeli šest različnih kosov iz Zvezde in sem vsake pomalo stestirala, ni pa bilo črnega gosdička, ki je baje tud ful hud.

Kaj berem o Zvezdici, joj mi je hudo, močno stiskam pesti, da se vse spravi nazaj na OK frekvenco, Zvezdici ti pa pridno počivaj, pa samo na lepe stvari misli. Če si pa dobila flosteron, je pa tud eno breme manj, če bi se dete slučajno rodilo, bi lahko samo dihalo in to je največja težava pri nedonošenčkih, katerih mamice ne prejmejo te injekcije. Ampak sploh ne bomo razmišljali na to, ker boš lepo še malo počakala. Enga user posted image pa še ektsra zate!

cojka - a ste kopalnico že prerihtal, al se morš še vedno na snegu mavžat?

ursa_p kakšen se ti je zdel Jamski človek? Jaz sem ga gledala leta 2005 pa mi je bil za crknit smešen, ne vem če sem med predstavo sploh kaj zaprla usta iz režanja..user posted image

potrdilo za očija - a milahko ena plis še enkrat pove kaj je s tem, namreč moj je imel potrdilo iz leta 2008 (ne vem pa če ga je spravu, kolker ga poznam, najbrž neuser posted image A kera ve, al naj se rajši pozanimam v P?

No zdaj se mi pa že počasi user posted image vsa berem jutr, ap upam, da rata kaj komentirat tud!!!! lahkonoč

< Sporočilo je popravil mkbk -- 12.1.2010 21:00:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
12.1.2010 21:45:48   
ursa_p
Cau!

Sem mogla 10 strani marcevk prebrat, da sem ugotovila kaj se dogaja z Zvezdico.

No, danes je prisla domov, vendar se bo bolj malo oglasala ali pa sploh nic, ker ima predpisan strog pocitek. Je pa dobila vse 4 injekcije za razvoj pljuck, tako da je vsaj to "postimano".

Potrdilo za ocije ... velja 3 leta ... pomoje ga morajo itak imet v "registru" tam, kjer je placal. Po moje bo moral se enkrat placat, potrdila pa ne rabi. Vprasaj na staro porodnisnico, kjer je treba to placat.

Jamski clovek ... za crknit od smeha. Sem komaj sedela na stolu, ker sem se tako rezala, da me je ze vse bolelo. user posted image user posted image user posted image

Tortica v zvezdi ... tudi vse ostale krostate so ODLICNE!

Lorelaj in tjasa27 ... prideta na srecanje? Pikapolonca je ze potrdla, za vaju pa nisem zasledila.

Lep vecer, Ursa

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
12.1.2010 21:48:13   
mkbk
Ja jst sm tud pozabla na pisat za srečanje, ful upam, da mi rata, samo je glih najbolj beden timing od možnih, namreč glih ta dan začnem prvič s službo po porodniški in nimam pojma kako bo mali, pa vse ostalo in ne vem če bom lahko kar kidnila od doma..mogoče če mojga kako nafehtam, pa k vam malo zamudim itd., no, če mi rata skombinirat, bom vsekakor prišla!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
12.1.2010 22:45:56   
Tjasa27
Oj!

Srečanje Ja, jz pridem, razen če ne pride kaj vmes. Me je pa dons moj peljal na čokolatino v zvezdo. Njami

lp

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
13.1.2010 8:35:17   
krtkova
Jutro, bejbe, za vse ena user posted image !

Jst sm OK, od včeraj dalje uradno čutim premike mojega Hugota!!user posted image  

Sanjam o tortcah Zvezde tok, da ne vem, če ne bom šla že pred našim srečanjem po kakšno tja!!user posted image  Da jim bom lahko tko več probala. user posted image

Moram se pohvalit, da sem včeraj v HM-ju kupila ful dobre nosečniške hlače, črne, take športne, z žepi!! Zaenkrat so še OK, upam, da se ne raztegnejo.

Pa ena prijateljica nama je ponudila prikolico za avgusta, če bi želela iti na morje. HUDO!!!user posted image  Komaj čakam poletje!!

No, tko, zaenkrat nimam več kej povedat......user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
13.1.2010 9:15:19   
neka_noč
Dobro jutro  user posted image

Lepo, da se nas bo na srečanju zbralo lepo število nosečk.   user posted image
Marjanaj a si že rezervirala v Zvezdi? Vem, šele sreda je, sem očitno neučakana, ne ? Mislim, da nisem edina, ki že sanjamo tortico user posted image user posted image

Potrdilo za očija - iz prve roke lahko povem, da sem ga osebno dvignila v stari babiški šoli na Šlajmerjevi 02.12.09 , kamor sem se šla pozanimat ali morava ponovno hoditi v šolo za starše glede na to, da sva oba že enkrat dala celotno šolo skozi - leta 2004 sicer, a ni nič komplicirala, je kar napisala potrdilo za očija. Le plačati bova morala zanj, da bo lahko pri porodu. Na potrdilu piše; šola za starše, ime priimek bodočega očeta ki je obiskoval tečaj za bodoče očete, datum, ter voditeljica. No, seveda še štampiljka. To je to.
Mislim, da je bolje, da greš tja osebno, vprašaš in že takoj prejmeš potrdilo. Pri meni je bilo tako. Morda sem imela srečo. Ne vem. Bila pa je zelo prijazna. (Brigita Grm/Grum?? Brigita zagotovo, to lahko razberem.)

Mkbk hvala, da si še iz prve roke povedala za katero tortico gre. user posted image

Aglaia  user posted image user posted image user posted image za user posted image ! (Jaz bi tudi! user posted image )

Nax05 v kolikor ti ne uspe glede avta kot tudi z Natašo35, mi prosim javi, morda bi te lahko pobral moj user posted image , ki gre iz Mengeškega konca iz službe, pa prideš do nas, ter greva nato skupaj na srečanje. Samo me pa prej spomni, ker sem res ZELO pozabljiva (začasno dokler sem user posted image ).  user posted image

Vse lepo pozdravljam!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
13.1.2010 9:58:51   
Anonimen
Tok govorite o teh torticah, da mi spet lušte delateuser posted image

neka_noč zlata si!!!!user posted image user posted image user posted image Ti bom sporočila ja, če bom rabila prevoz. Bi vas res rada spoznala.

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1298
13.1.2010 10:07:38   
neka_noč
Ok, Nax05. Zmenjeno. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
13.1.2010 12:05:21   
NATAŠA35
nax jaz pred ponedeljkom ne bom vedela, ker naši so terenci in so odvisni od vremena in terena, upam, da nisi jezna...samo me prosim spomni v ponedeljek, da ne pozabim user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.