|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
10.1.2010 9:08:37   
Fargesia
dobro jutro!

kruce, bom malo po hiši pogledala...pa mamo bom vprašala...user posted image

gapi, ampak una v laboratoriju je pa res svoje klase...matr tud dober dan pa nasvidenje al pa zalet se nekam ne zna rečt... dobro opravi!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
10.1.2010 11:58:06   
gapii27
jutro

ne vem gwendolen... se vidi potem naprej spodnji del nogice...razn če sta res prepletena tolk... ne vem...jes si skos govorim, da bi to mogli videt že prej...glede na to da potem takem ni stegnenica rasla od 20 tedna dalje... jes pa imela morfoligijo v 21 in 25 tednu... pa še potem 2 uz pr moji g.... ne vem....se skos kr ponavlam ampak ne more biti resuser posted image

fargi... tista je razred zase... na poličko napotnico!user posted image pol pa jo vzame v rokeuser posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
10.1.2010 12:07:23   
Fargesia
gapi, verjamem da te je tale novička pretresla, ampak jst tud mislim, da ne more bit tko...sploh k si mela tok pregledov pa merjen pa vsega...
ja, smešna je una babnica tam zgoraj....user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
10.1.2010 12:25:39   
Gwendolen
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27
jes si skos govorim, da bi to mogli videt že prej...glede na to da potem takem ni stegnenica rasla od 20 tedna dalje... jes pa imela morfoligijo v 21 in 25 tednu... pa še potem 2 uz pr moji g.... ne vem....se skos kr ponavlam ampak ne more biti resuser posted image

Točno tako. Po moje je tudi enostavno nemogoče. Ker sploh ni nobene logike zadaj.

Držim pesti!!!

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
11.1.2010 6:47:29   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

gapii27, dobro opravi danes user posted image !

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
11.1.2010 7:33:43   
BarbiG
Dobro jutro.

Gapii držim pesti za danes, da zveš, da je z user posted image user posted image vse v redu.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
11.1.2010 10:23:26   
miklarom
eno sporočilce za vas

a,jrad - je 9.1. ob 00.10h osrečil mamico in atija - to sem jaz, 3700g težak in 52cm dolg Jakob.

čestitke user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
11.1.2010 11:16:36   
kimsy
a.jard - user posted image  user posted image  user posted image  za sinčka!!!
BarbiG - super za lepe novičke! Boš vidla, da bo na koncu še vse ok! Boš full bizi mami! user posted image
gapii - upam, da boš danes izvedela kaj lepega! Glede dr.C pa nimam besed...

Jst še kar strašim doma! V petek je blo na pregledu vse ok, voda - bp, ctg - ok, našemu user posted image  se nikamor ne mudi, še posebej zdaj, ko je tolk snega! naslednji pregled imam v petek, 15.01.2010, en dan pred rokom! user posted image  Se mi zdi, da bom čakala in čakala... No, enkrat bo pršu vn, ker še noben ni not ostal! user posted image  user posted image  user posted image  Se pa imam full fajn, noge nehale zatekat, ponoči grem samo 1x na wc, tako sm lahko še eno leto user posted image .

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
11.1.2010 11:23:36   
BarbiG

user posted image

kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
zup2 (25.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Loremi
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer  user posted image  user posted image  (08.01.2010)
dafi user posted image  user posted image  (23.01.2010)
Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)
Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.6.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.7.2010)
BarbiG user posted image user posted image (04.08.2010)
atina1 user posted image user posted image
bit user posted image user posted image (22.08.2010)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU

torek, 12.01.
Fargesia - pregled

sreda, 13.01.
zup2 - morfologija
Kajšica - pregled

četrtek, 14.01.
loremi - 1. UZ

petek, 15.01.
Kimsy - pregled

ponedeljek, 18.01.
tejalea - pregled
rojena77 - 1. UZ

torek, 19.01.
bit- pregled

četrtek, 21.01.
zup2- pregled

petek, 22.01.
BarbiG - NS
Tanja_Jes - NS

torek, 26.01.
Kajšica - pregled
Lana70 - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

torek, 09.02.
bit - NS

sreda, 10.02.
BarbiG - pregled

četrtek, 11.02.
Tanja_Jes - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Tiki55 (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil BarbiG -- 11.1.2010 11:25:45 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
11.1.2010 11:24:20   
gapii27
ojla babike

me je že tok strah, da sem že celo jutro na wc-juuser posted image
jes mislim, da se ne bo nič drugače videlo zaradi lege in velikostiuser posted image
drugače pa smo optimisti in mislim, da na koncu bo scenarij veliko lepši in je to samo napakauser posted image

hvala lepa vsem za pestke in da mislite na nas... mi veliko pomeni, da se spomnite na najina malčka in mene...

naročena sem ob 13.30...tak če se zavleče bom glih do 17. fertik user posted image

cawci

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
11.1.2010 11:27:23   
BarbiG

ojla babike

me je že tok strah, da sem že celo jutro na wc-juuser posted image
jes mislim, da se ne bo nič drugače videlo zaradi lege in velikostiuser posted image
drugače pa smo optimisti in mislim, da na koncu bo scenarij veliko lepši in je to samo napakauser posted image

hvala lepa vsem za pestke in da mislite na nas... mi veliko pomeni, da se spomnite na najina malčka in mene...

naročena sem ob 13.30...tak če se zavleče bom glih do 17. fertik user posted image

cawci

Gapii že cel vikend mislim na vas. Prepričana sem, da bo vse v redu. Drži se.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
11.1.2010 11:28:26   
BarbiG
Punce, jst sem si šla pa prejle eno kiklco kupt, ker me že vsa oblačila tiščijo. user posted image Zgleda, da se bo kr poznal, da sta dva tam notri. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
11.1.2010 17:09:10   
loremi
BarbiG, super za trebuščka user posted image

Gapii27, sem mogla spet it mal pečekirat, če je že kej fajn novičk user posted image .

Punce, a lahk prehlad kej škoduje pikici? Jst sem čist adio, glava ko da bi mela 5x povečano. Komi čakam na 1.uz, upam, da se tokrat boljš izpelje vse skup.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
11.1.2010 17:12:13   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

BarbiG, super za trebuščka user posted image

Gapii27, sem mogla spet it mal pečekirat, če je že kej fajn novičk user posted image .

Punce, a lahk prehlad kej škoduje pikici? Jst sem čist adio, glava ko da bi mela 5x povečano. Komi čakam na 1.uz, upam, da se tokrat boljš izpelje vse skup.

Loremi, pikici ne bo nič, ti samo čajček z limono in medom pij, pa velik sadja jej, pa bo vse v redu. Boš videla.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
11.1.2010 17:18:58   
gapii27
ojla babike

no danes je bil Cerar zelo zelo prijazen (zgleda da je pomagalo ko ga je strahova klicala :) )

je pa še danes enkrat potrdil, da je desta stegnenica-femur krajša pr plodku b in to za 3 cm (21 t)..mal večjo je nameril kot v četrtek ampak ni dovolj.... mi je lepo razložil vse in si vzel 1 uro cajta za nas... nogica živa je, saj se spodnji del normalno razvija in tudi brca z nogico fajn... ampak ima koleno čist pod rebri in zato ni dobrega dovoda krvi in raste počasi.... nimamo kaj kot da počakamo in vidimo kaj bo po rojstvu... drugače pa je potem možna operacija da nadomesti izgubljene cm in raste naprej... se mi mali pikec že zdaj smili
še vedno pa je upanje da se ne vidi vredu... imam kontrolo pr njemu zopet 25 januarja...te bom pa že v 37 tednu....
upamo da se bom poznalo vsaj kak mm do takrat

hvala za pestke in poke

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
11.1.2010 19:04:03   
kajsica
Pozdravljene babike!

Gapii...sem prav čakala na to tvoje poročilo......samo da si vsaj malo potolažila.....sicer pa, kot si sama rekla počakat je treba, pa boš videla da bo vse OK.

Kako ste kaj drugače nosečke? Men je še vedno malo slabo, vsaj bruhala nisem že par dni, samo pritisk je pa spodaj tak, da sem kar naprej na wc. Pa jest mi nič ne paše.....prav prisilit se morem, meso pa itak sploh ne gre v rit. Upam da mi bo v sredo moja G naredila še UZ, da vidimo ali bije srček. Mene je tako strah, da bi bilo kaj narobe. Sem pa danes dopolnila že 11 tednov......kaj mine čas.....no upam da bo vse OK in da bomo tudi kmalu izven teh slabosti pritiskov in težav.

Loremi.....tako kot ti je Barbi napisala.....mene je tud uhvatil pred dvema tednoma orng prehlad, pa mi je moja G rekla, da lahko tudi kak lekadol pojem, da ni nevarnosti in ko sem imela vročino, sem ga jemala po pol, vendar ne več kot max 2 na dan. Sem se tud cajtala s sadjem in čajčki.

Barbi ti si šele sedaj prešaltala.....hahahahaha.....jaz že najmanj 14 dni hodim okol v nosečniških hlačah, ker mi je vse bilo pretesno. Sicer čez hlače dam pulover, da se ne bi videlo, da že sedaj nosim te stvari.....so mi pa že drugi rekli da se opazi trebušček......kaj šele bo.....pa enega imamo....

Lep večer želim vsem skupaj.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
11.1.2010 19:20:29   
loremi
BarbiG, Kajsica, hvala!

Me pa tako skrbijo teli moji izcedki, če so en dan bolj blagi, so pa naslednji dan tolk povečani in me prav skrbi, da spet kej ni ok user posted image . Pa v desnem jajčniku me dans prav faj boli.

Gapii27, fino, da si vsaj malo pomirjena in da je imel dr. danes drugačen odnos, to na pacientke res čist drugače vpliva no, in jaz upam, da bi se kasneje izkazalo, da je nogica ok! user posted image user posted image user posted image user posted image  Držim pesti za tvoja sončka! Če pa vseeno nebi bilo, pa da bi se sinku lahko po rojstvu čimbolj pomagalo!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
12.1.2010 6:50:54   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
12.1.2010 8:12:50   
BarbiG
Dobro jutro.

Gapii, boš videla, da bo vse v redu, sej boš vsak čas rodila. Če pa je nogica slučajno res malo krajša, je pa tudi rešitev na voljo, tako da bo v vsakem primeru vse dobro. Boš videla.

Kajši, ja men je v zadnjem tednu trebuh tko zrastel in je že tak kot v prejšnjih dveh nosečnostih v 24. tednu. user posted image Zgleda da user posted image user posted image rasteta s polno paro. Se sprašujem, kaj šele bo. user posted image Drgač pa komi čakam nuhalno naslednji teden, da vidim svoja user posted image user posted image in da me G pomiri, da je vse v redu, ker dokler ne bom čutila brcik, me bo zvijal. Drgač sem pa naročila angel sound in že komi čakam, da bom z mojimi fanti poslušala user posted image user posted image . Se mi zdi, da si bosta pol laži predstavljala, da je v maminem trebuščku res dojenček. user posted image

Loremi, tile izcedki znajo bit res zoprni. Držim pesti, da ne pomenijo nič slabega in da kmalu izginejo, da boš lahko začela res uživat v user posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
12.1.2010 10:32:35   
kajsica
Pozdravček vsem!

Fargesia.....upam da boš imela lep pregled. Ja smo pa precej skupaj doma in bi se lahko kak dan tudi dobili na kakšen čajček ali sok, ker men kava sploh ne diši.

Loremi......vem da te skrb zaradi izcedkov samo ne sekiraj se. Jaz sem jih imela do sedaj.....sedaj imam samo še tak rumen izcedek. Moja G je rekla, da to ni noben problem, da se pač maternica širi in da poči kakšna žilica, mi imamo pa rjavkasto obarvane izcedke. Je pa res da zjutraj ko vstaneš malo več, ko se iz vodoravnega položaja spraviš v navpičnega. Naj te ne bo strah. Četrtek bo hitro tukaj in boš videla svoje srčke.

Lep dan želim vsem skupaj!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
12.1.2010 11:42:55   
gapii27
ojla babe

zajtrk mimo, zdej pa sem na halsih in čaju.... sem se prehladila in ponoči full slabo spim... zjutraj pa pol mal potegnem...

tamaladva brcata 100 na urouser posted image in mam taki občutek da me hočeta pmiritiuser posted image

hvala vsem, da mislite na nasuser posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
12.1.2010 13:09:52   
lana70

ojla babe

zajtrk mimo, zdej pa sem na halsih in čaju.... sem se prehladila in ponoči full slabo spim... zjutraj pa pol mal potegnem...

tamaladva brcata 100 na urouser posted image in mam taki občutek da me hočeta pmiritiuser posted image

hvala vsem, da mislite na nasuser posted image

čim prej se pocajtej, pa držim pesti, da je z otročkom vse v redu user posted image

...punce , koliko ste se kaj zredile v teh mesecih user posted image , jaz imam že 18+, kriza, me tako kolki bolijo ponoči, da vstajam po 4x na noč, da se sprehodim in nizek pritisk me tako baše, da na CTG-ju sam gledajo, če jim bom skupi padla.....komaj čakam, da ta naša lizika prijoka na ta svet....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
12.1.2010 13:18:30   
gapii27
jes sem na +18 v 35 tednuuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
12.1.2010 13:34:01   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

...punce , koliko ste se kaj zredile v teh mesecih user posted image , jaz imam že 18+, kriza, me tako kolki bolijo ponoči, da vstajam po 4x na noč, da se sprehodim in nizek pritisk me tako baše, da na CTG-ju sam gledajo, če jim bom skupi padla.....komaj čakam, da ta naša lizika prijoka na ta svet....

Jaz sem na +8 v 22. tednu user posted image user posted image Nizek pritisk pa tudi mene še kar baše, danes je bil 85/56 pulza pa 76 in to po popiti jutranji kavici! Zdajle ko sem se pa najedla se pa počutim bolje, čeprav mi kakšna urica lepotnega spanca ne uide user posted image

Lep pozdrav vsem user posted image , mamicam in malim škratom.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
12.1.2010 13:56:31   
Kruce Fiks
Ti Lanči  moja pa le hitro kako kilco dol! Dej se mal pošparaj zvečer....
če za drugo ne pa zarad tamale! Zaradi tvojih +18 jo bodo parkrat na dan špikal v petko zarad sladkorja itd. 1kilco dol pa sta rešene.... Sam ne se zdej stradat!

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 12.1.2010 13:57:04 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.