|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
6.1.2010 21:59:47   
Tanja_Jes
Bitka...ja je fajn mal delat, da se zamotiš...k si rekla koledar...jest bi tut takega tikerčka imela, kokr ga maš ti...dej mal pomagej...če ti ni težko, pošlji na zs kako se to naštima...pls...te bom izljubila user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
6.1.2010 22:03:07   
bit
pa ne no ....ker mam herpes....pršaraj ko bom zdrava..user posted image user posted image user posted image user posted image

dobiš

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
6.1.2010 22:16:17   
bit
Tanja...imaš ZS

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
7.1.2010 7:16:29   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

BarbiG supercaaaaa! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
7.1.2010 7:22:52   
BarbiG
Dobro jutro user posted image .

Kajši, jst bom šla na amnio samo v primeru, da mi na nuhalni pokaže povečano tveganje. Mi je pa včeraj G rekel, da pri meni biopsija horionskih resic ne pride v poštev, ker sta dva. Če pa si se ti odločila, da greš na amnio, je pa potem res bolj smiselno, da greš na samoplačniško NS.

Bit, kaj naj rečem, trebušček mi že nekoliko vzhaja, user posted image user posted image očitno rasteta, sam kaj ko mi je pa tud drgač trebuh zrastel, ker sem skoz tolk napihnjena. A ti si pa celo shujšala? Jaz grem s kilami dol edino po veliki potrebi, ko se moj trebuh končno malo splošči in potem lahko vidim tisto mijčkeno izboklinco, ki sta jo že ustvarila user posted image user posted image . user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
7.1.2010 7:24:38   
BarbiG
Aja punce, nč bit več skeptične. Ste user posted image in trebuščki vam bodo zlo kmal zrastl. Pol nas pa čaka vznemirjenje prvih gibov. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
7.1.2010 7:28:36   
BarbiG
Tanja in Bit, kar se pritiska tiče imam jaz sicer nizkega, ampak v nosečnosti pa idelanega. Včeraj mi ga je namerila 123/80. user posted image user posted image user posted image

Sem pa še neki ugotovila. Od včeraj dalje sem začela postopno nižat dozo Dabrostona in morm rečt, da so vse tele slabosti do neke mere pogojene tud z Dabrostonom, ker zdaj ga jemljem na 12 ur in vmes je moje počutje boljše. Slabše je pa, ko ga vzamem in traja ene 3-4 ure. Tko da komi čakam, da prekinem z Dabrostonom, pa bom pol vsaj upam imela počutje kot se šika.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
7.1.2010 9:19:19   
bit
BarbiG... jst ne vem...joške imam do koroške.... trebuh mi je zrastu.....kile so šel pa dal....ta matematika mi ne gre skupaj...

ej pritisk me zeza tam med 10 in 16 uro....potem se nekako umiri...je pa adijo pamet.... včeraj sem imela rekord 96/53 pol veš da se mi rola...user posted image

jst tudi razmišljam da bi šla na amnio....sam kako je če sta dva....isto poteka....in kaj če eden ni vredu....kaj pol naredijo....sem kot en velik vprašaj....boga ginko... ko jo bom 19 napadlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
7.1.2010 9:22:21   
bit
sm čisto brez kutureuser posted image

Dobro jutro..pa Loremi hvala za naj naj kavico...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
7.1.2010 10:40:31   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: bit

BarbiG... jst ne vem...joške imam do koroške.... trebuh mi je zrastu.....kile so šel pa dal....ta matematika mi ne gre skupaj...

ej pritisk me zeza tam med 10 in 16 uro....potem se nekako umiri...je pa adijo pamet.... včeraj sem imela rekord 96/53 pol veš da se mi rola...user posted image

jst tudi razmišljam da bi šla na amnio....sam kako je če sta dva....isto poteka....in kaj če eden ni vredu....kaj pol naredijo....sem kot en velik vprašaj....boga ginko... ko jo bom 19 napadlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poteka isto, samo tveganje je precej višje kot pri nosečnosti z enojčki. Tako, da bom šla jaz na amnio res samo v primeru povečanega tveganja, ugotovljenega na nuhalni. Ne bom izzivala usode.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
7.1.2010 11:44:38   
Lu33
Sporočam, da se je rodila naša Žana!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
7.1.2010 11:56:06   
Goldy
Lu33 - čestitke tebi, očku in mali Žani!!!! Polno hišo otroškega smeha in malo jokca.....pa velikooooo cartanja!user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
7.1.2010 12:16:37   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: Lu33

Sporočam, da se je rodila naša Žana!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskrene čistike mamici očiju..in Žani..
uživajte v cartanjuuser posted image user posted image

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
7.1.2010 12:47:12   
BarbiG
Lu, iskrene čestitke drižinici. Uživajte in se cartajte. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
7.1.2010 12:49:24   
BarbiG

user posted image

kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
zup2 (25.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Loremi
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
Pikovit

user posted image

*kristy* (12.12.2009)
a.jrad1 (21.01.2010)
7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)

user posted image

hummer  user posted image  user posted image  (08.01.2010)
dafi user posted image  user posted image  (23.01.2010)
Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)
Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.6.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.7.2010)
BarbiG user posted image user posted image (04.08.2010)
atina1 user posted image user posted image
bit user posted image user posted image (22.08.2010)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica    

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU

petek, 08.01.
kimsy - pregled

torek, 12.01.
Fargesia - pregled
a.jrad - pregled + CTG

sreda, 13.01.
zup2 - morfologija
Kajšica - pregled

četrtek, 14.01.
loremi - 1. UZ

ponedeljek, 18.01.
tejalea - pregled
rojena77 - 1. UZ

torek, 19.01.
bit- pregled

četrtek, 21.01.
zup2- pregled

petek, 22.01.
BarbiG - NS
Tanja_Jes - NS

torek, 26.01.
Kajšica - pregled
Lana70 - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

torek, 09.02.
bit - NS

sreda, 10.02.
BarbiG - pregled

četrtek, 11.02.
Tanja_Jes - pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Tiki55 (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
Pikovit (MB)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
7.1.2010 16:08:41   
gapii27
ojla babe

sem bila na "pregledu" v lj porodnišnici... bogi UZ mi je delal primarij Cerar, za katerega moram rečt da je govno od govna... obnašanje pod minimumom... da ne zna odgovorit, če ga vprašam neki...sam momla... na koncu mi pa reče kaj so tomen poslal GNILO JAJCE?!!!!!!!!!!!!

v glavnem do danes je z obema plodoma vse vredu, nakar cerar ugotovi da ima en krajšo stegnenico in da je komi za 20 teden?????  do sedaj na dveh morfologijah v 21, 25 tednu je blo vse normalno in tudi v 31 in 33 tednu so ble meritve normalne... ne vem, če je to mogoče al kaj, da tri različne zdravnice do sedaj niso vidle tega.... sej 4 cm se pa valda vidi razlika????

sem čist aut in razočarana nad odnosom tega gnoja, da boljše ne morem rečt trenutno... mogoče bom ga kdaj pohvalila ampak danes ga ne morem

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
7.1.2010 16:39:03   
Reby
gapii - gnilo jajce user posted image  Eni si pa res dovolijo.
Upam, da bo vse ok in da so meritve napačne user posted image . A boš imela še kakšen UZ in meritve?
lu33 - čestitke za malo Žano user posted image
barbi - tudi tebi čestitke za lepo novico, pa oglasi se kaj user posted image

Vsem ostalim lep preostanek dneva in uživajte v bušijih user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
7.1.2010 16:47:24   
gapii27
sem klicala strahovo, ker sem pač trenutno na gorenjskem in me bo jutri vzela... drugače pa mam v ponedeljek zopet kontrolo pr cerarjuuser posted image

ne vem no da bi moja g zgrešla dolžino skoraj 4 cm razlike?
kako merijo na uz? a obe stegnenici al sam eno?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
7.1.2010 18:17:43   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

sem klicala strahovo, ker sem pač trenutno na gorenjskem in me bo jutri vzela... drugače pa mam v ponedeljek zopet kontrolo pr cerarjuuser posted image

Super, da boš jutri že imela UZ. Držim pesti user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
7.1.2010 20:46:08   
Tanja_Jes
Reby....sem te gledala zadnjič po televiziji...pujsa pepa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem zakaj, ampak takoj sem se nate spomnila. Lubčka Tomiju.

Gapii 27...ma ne poslušaj tega D. Cerarja...vidiš da govori neumnosti, pa da se slučajno ne boš sekirala, sej boš jutri slišala nasprotno..

Bitka....hvala mučooooo...mwa...briga me herpes user posted image user posted image se moram dol usest pa zgrunat..to pa  traja pri Tanji user posted image user posted image

Kimsy...srečno jutri..vem da komaj čakaš catanje..še malo, še malo...če boš pa bušija pogrešala pa še enega naročite user posted image user posted image

Jest se pa že dva dni super počutim....user posted image user posted image user posted image no da ne bom spet prehitro rekla

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
7.1.2010 22:19:59   
Goldy
Heloooo nosečke!!!!!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
8.1.2010 7:16:57   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
8.1.2010 9:00:14   
gapii27
jutro

danes pa je neprespana noč za mano... solze tekle v potokihuser posted image

vem, da se ne bi smela sekirati ampak je to tako težko... sam upam danes na boljše rezutate in seveda mislim, da bi se zastoj 14 tednov vrjetno že opazil prejuser posted image

hvala za podporo in se javim popoldan ko pridem domov, enkrat po 16 uri

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
8.1.2010 10:33:05   
biba007
Gapi, lubek moj, vešda ti je hudo. Ampak, in tole je velik ampak, a) Cerar zna bit pravi butelj (mah ja, vsakdo izmed nas ima dobre in slabe trenutke, ampak odgovornost zdravnikov je pač toliko večja - in morali bi se vesti temu primerno, pa se pač ne....in ekola, zato jaz hodim na vse preglede skupaj z lubijem, da ima vsaj eden trezno glavouser posted image ) in b) super močno držim pestke zateuser posted image . HB dobiš tiste informacije, ki te bodo potolažile, že čez par uric. Pa saj veš, da sta tvoja čmrljčka najlepšejša, pa vseeno, še ene par pikicpokicuser posted image user posted image user posted image za srečo. Potem pa skočite v množini še na kakšno praznovalno sahartortico s smetanco. Da se bo vedelo, kdo je caruser posted image user posted image user posted image . Ampak do kakih 19.00 pa le pridi poročat, da nas ne bo tule preveč razganjalo, prav?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
8.1.2010 11:16:25   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Gapi, lubek moj, vešda ti je hudo. Ampak, in tole je velik ampak, a) Cerar zna bit pravi butelj (mah ja, vsakdo izmed nas ima dobre in slabe trenutke, ampak odgovornost zdravnikov je pač toliko večja - in morali bi se vesti temu primerno, pa se pač ne....in ekola, zato jaz hodim na vse preglede skupaj z lubijem, da ima vsaj eden trezno glavouser posted image ) in b) super močno držim pestke zateuser posted image . HB dobiš tiste informacije, ki te bodo potolažile, že čez par uric. Pa saj veš, da sta tvoja čmrljčka najlepšejša, pa vseeno, še ene par pikicpokicuser posted image user posted image user posted image za srečo. Potem pa skočite v množini še na kakšno praznovalno sahartortico s smetanco. Da se bo vedelo, kdo je caruser posted image user posted image user posted image . Ampak do kakih 19.00 pa le pridi poročat, da nas ne bo tule preveč razganjalo, prav?

se bom kar pod tole podpisala saj je Bibek tako lepo napisal..user posted image  
Gapi držim pesti da je vse vredu... pa eno poko..za lepši dan user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.