|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
8.1.2010 11:29:22   
gapii27
hvala bibon in bit

si me spravla v smeh in solze.... mora biti vse vredu... poročamo, kr ko bo bom doma

cmokeca

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
8.1.2010 11:31:45   
atina1
Pozdravljene!

Pišem vam po dolgem času, vas pa redno prebiram.

Zdaj 19-tega imam nuhalno svetlino, v 12t+3d. Do zdaj mi še ni moja g delala uz na trebuhu, NS pa delajo baje samo po trebuhu. Imam pa malo več zaloge in me zanima, če se vseeno vidi kaj, kakšne izkušnje imate kaj?

LP

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
8.1.2010 14:08:07   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: atina1

Zdaj 19-tega imam nuhalno svetlino, v 12t+3d. Do zdaj mi še ni moja g delala uz na trebuhu, NS pa delajo baje samo po trebuhu. Imam pa malo več zaloge in me zanima, če se vseeno vidi kaj, kakšne izkušnje imate kaj?

LP

Če se ti ne bo videlo skozi trebuh, bodo naredili nuhalno vaginalno z UZ user posted image

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
8.1.2010 14:59:43   
tejalea
Pozdravljene!
Jaz pa imam take vrtoglavice da je joj. Pritisk mam tudi bolj nizek. Kako pa se ve počutite oz. kako ste ste tam okoli 17. tedna?

lp
teja

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
8.1.2010 15:29:28   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: tejalea

Pozdravljene!
Jaz pa imam take vrtoglavice da je joj. Pritisk mam tudi bolj nizek. Kako pa se ve počutite oz. kako ste ste tam okoli 17. tedna?

lp
teja

se ti kar pridružujem...,meni se tako vrti...da ni res.... me je pa nekaj postov nazaj kruce potolazu da je to OK.

današnji rekord 90/56
pa sem v 7t /5  kaj še bo

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
8.1.2010 15:30:34   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: tejalea

Pozdravljene!

lp
teja

Pozdravljene!

Tudi mene že dva dni take vrtoglavice dajejo, da komaj živim. Večino dneva kar preležim, ker se počutim kot bi bila pijana user posted image . Pritisk si vsak dan merim, pa ni nič kaj drugačen kot ponavadi (90/60), pulza imam pa okoli 70-80! Ne vem ali je to od vremena al je kaj drugega v zraku user posted image .

Naš user posted image me veselo brca, tako da vem da je vse ok z njim/njo! Bom pa zdajle eno pizzo zmazala pa upam, da me tale "pijanost" mine user posted image

Lp.

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
8.1.2010 15:39:35   
bit
zup2...nosečke imamo srečo... brez alkota smo pjane....pa še mačka nimamo drug dan....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
8.1.2010 15:46:42   
zup2
Točno tko Bit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
8.1.2010 15:55:04   
Goldy
Velkam tu d klab - tiste z nizkim pritiskom.user posted image  Se mi je pa v zadnjih 3 mesecih "popravil", sem ga imela tam okoli 115/75. 3 dni preden sem rodila pa 130/85, se je že dogajalo.....user posted image  Je moja G skoraj natančno ugotovila kdaj bom rodila.....user posted image
Moram pa priznat, da takoo hudo, da bi se mi kar vrtelo, pa ni bilo. Sem se pa počasi vstajala, počasi, vse počasi.....na izi. Ve kr počivajte, bo potem manj časa.user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
8.1.2010 18:28:16   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: atina1

Pozdravljene!

Pišem vam po dolgem času, vas pa redno prebiram.

LP

Meni so NS delali vaginalno, ker sem tako zadaj nosila, pa še nekaj obloge je motilo dobro vidnost. Tako, da nič bat. Jaz sem šla v Dravlje k Rweševi, pa mi je sama od sebe predlagala vaginalno NS.

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
8.1.2010 19:21:37   
Reby
A od gapii še ni novičk? Najbrž je dolga pot domov zarad snega... Upam, da je bilo vse ok, sem ful držala pesti.
Zdej grem pa kidat, končno mal rekreacije user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
8.1.2010 19:38:26   
gapii27
ojla babike

sma že prispela domov, sam ni blo cajta za javljanje.... kaj naj vam rečem...stegnenica se vidi kot da je krajšauser posted image
sicer je rekla strahova, da to skoraj ni mogoče. če je blo vse do sedaj vredu... niti ni vidla kiremu kaj pripada ker sta miškona čist prepleten in ta ki bi naj imel krajšo stegnenico ima nogici pod rebrami in se sploh ne vidi dobro...
ona je rekla, da se ne bi sekirala, ker se res ne da videt več vsega ker sta mala velika ...

je pa takoj klicala cerarja in je tud on rekel da misli da ni mogoče glede na izvide morfologije v 25 tednu in uz v 31...in da se bova v ponedeljek pogovorila bolj podrobnouser posted image

srčno upam, da je tako in se vam zahvaljujem za pestke in poke...

stahova je vsaj človek in mi je vse lepo razložila pa še računala mi ni nič...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
8.1.2010 19:42:07   
BarbiG
Gapii lepo, da te je dr. Strahova potolažila. Si sploh nisem upala nič napisat, ker sem bila čist paf zarad Cerarjevih besed. Zdaj pa lepo mirno do poroda, ki bo verjetno tik tak tukaj. Pa v ponedeljek dobro zrihtajta s Cerarjem, mogoče bo pa boljše volje.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
8.1.2010 19:45:00   
Tanja_Jes
Gapii27....ne sekiraj se, meni se zdi to nemogoče...verjetno se ne vidi dobro, ker sta tako velika, prostora je pa malo...se bo vse dobro izteklo...meni verjemi 

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
8.1.2010 19:49:56   
bit
Gapi.....huuuh....pa bom lažje spala...tudi ti se danes naspi....saj rabiš spanec  za triuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
8.1.2010 20:51:57   
Kruce Fiks
Kolkr je zdej skrbi,  tolk bo pol bolj sladko! Tud jaz mislim da bo vse OK. Vem kak je pri nas z UZ! Edn vid ciisto, tadrug vrečko ta 3 pa nič Hcg pa v neskončnost. In pol pravjo pustmo stat sej je še čas.......

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
8.1.2010 21:26:11   
gapii27
ja hvala za vzpodbudne besede.... upam da je res nogica dost velika... spanec pa mi res manjka in upam, da se tolko misli misli pomirijo in da bo vse ok

sladko nočko vsem skupi

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
8.1.2010 21:44:36   
Reby
gapii - super, no vidiš, vse bo še vredu in oba pikeca bosta popolna. Lepa novička. Jaz pa direkt v pojstlo, sem dobri 2 uri kidala user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
9.1.2010 7:48:10   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Gapii27, sama sploh nisem upala nič reč, sem pa fajn šokirana nad Cerarjevimi besedami user posted image  in absolutno ti želim, da bi malčka bila super, zdrava in da bi z nogicami bilo vse ok. Je pa verjetno res težje pri velikih ozročkih in malo prostora notri vse dobro izmerit in tko kot Kruce pravi, eden vidi tako, drugi drugače. Sreeečno!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
9.1.2010 9:37:27   
gapii27
jutro babe žabe

smo počas prlezli iz pod odeje...snegca je fajn zapadlo...danes tast praznuje abrahama...jutr spimo...v ponedeljek pa zopet Ceraruser posted image

itak vem, da ne more nič boljše videt ampak....

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
9.1.2010 11:22:28   
Fargesia
Gapi, tok sem bila šokirana nad izjavo cerarja, da sploh nisem vedla kaj naj rečem... zakaj moraš spet it k njemu? verjetno je res težko zdele meri karkoli, če sta tok prepletena...vse bo ok!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
9.1.2010 14:45:37   
Kruce Fiks
Pa še tu....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Pred enimi 20 leti, če ne več sem dobil v dar takele šalčke. Mislim da so bile kupljene na češkem.  Imam samo še 3 in pravzaprav si ne predstavljam jutranjega kofetka s kakega drugega čebrička. No pa eem sklenil da najdem vsaj še 3 in si s tem podaljšam jutranje lagodje.
Morda katera sameva pri vas doma?

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
9.1.2010 15:00:18   
gapii27
ja fargi jes mu tud nisn mogla nič rečt od tistega šoka že ko mi je reko kaj vidi in pol izjave... ja k njemu grem na ponovno kontrolo, če bo lahk kaj boljše vidal, v rizično ambulanto... pav leonišče še v laboratorij ono naboleno sestro gledat :)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
9.1.2010 19:56:57   
Gwendolen
Oprosti, gapii27, ker se mešam v tole debato, ampak sem se spomnila na izjavo mojega G od zadnjič, ko mi je delal kontrolo rasti pri 33. tednih. Je rekel, da se mu je enkrat naredilo, da je meril stegnenico (pa pri enojčku!!!) in se je v tistem, ko se je on stegnil, da bi zamrznil sliko, da bi izmeril, otroček premaknil in perfektno nastavil nadlahtnico. In je zmeril in jasno prekratka. Je že skoraj paniko zagnal, potem pa je bolje pogledal in ugotovil, da mora biti rokica. Kaj je hotel reči in kaj hočem reči - pri teh tednih so res že tako veliki in pri tebi, ko sta še dva in prepletena, da je izjemno težko izmeriti. Je čisto možno, da se je kaj premešalo na tak način.

Upam in držim pesti, da dobro opraviš in verjamem, da je vse v redu! user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
10.1.2010 8:57:56   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.