|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
10.1.2010 8:56:39   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: medvedekpu

Zoey, hvala za povabilo! Z veseljem se vam bom pridružila, samo sedaj še delam, tako da v dopoldanskih urah ne morem. Računam pa nekako, da bom službo tam konec januarja počasi zaključila, začetek februarja grem pa tako počasi na porodniško, tako da potem bo pa lažje glede srečanj. Koliko pa nas je Vrhničank z okolico? user posted image

Trenutno so 4 Vrhničanke, jest sm pa odseljena ampak na kavico vedno pridem, ker tam še moja mama živi.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu medvedekpu)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
10.1.2010 9:37:31   
zoey
Jutrce!
Njami kofici, samo sem si nudila kakavček, bom uno bolj temno vnovčila malo kasneje. Še preden sem zajtrk pojedla do konca, sem že zapravla en ornk kup dnarja - naročila voziček user posted image user posted image user posted image Diploma (skoraj) končana user posted image Sicer me še mal matra Maclaren, ampak ko pride zelen lepotec v moje roke, vem da bo to to user posted image Drgač pa spet štefnam po kuhinji, pomivam in zlagam posodovje, pa sem mal pavze naredila in vrgla noge v luft.Ker včeraj je bilo too much. Mali spet špage dela in mi razteguje trebuh kot harmoniko.
Kaže se sonček, jeeee, bo treba mal na luft.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
10.1.2010 9:48:51   
zoey
Glede moje user posted image me ne skrbi, sicer imam že zdaj tako porihtano, da nima vstopa v spalnico in dnevno sobo, tako da glede tega ne bo šoka. Je pa prijazna punči, ima rada otroke, ful je potrpežljiva, edino komandiranje mulcev ji včasih ne paše na sprehodu in pol bi kar kakšnega naskočila in pokazala kdo je šef. Samo ne, če sem jaz zraven, ker sem alfa samica user posted image Moja mama je bolj problematična, ker ji kužika mal šefuje user posted image
Pazit je treba samo, da ni 100% pozornost iz psa prenešena samo na otroka, pa po moje ni problemov. Na začetku je sigurno treba pazit, ker pes je le kosmat za ušesi, pa moja tudi ni tolk scrkljana, da bi bila kriza.
Jo pa imam skor za svojega 1. otročka, bi pa tudi v resnici rabila takrat ene 2 meseca porodniške, ker sem vstajala ponoči, pucala, jo sprehajala, med službo (prek ŠS) skočila domov jo zrihtat ... sem imela kar podočnjake, ja user posted image No, ampak zdaj pa nimam slabe vesti, če kam grem in je ne vzamem s sabo, se je tudi ona navadila, da zmeraj pridem nazaj in je veselje neizmerno. Psi so zakon user posted image
Papagaj pa tudi ne bo travmiral, po moje mu bo zakon, ker bo več dretja in se bo še več pogovarjal. Je pa tale moj gospodič star že 15 let, kar ni malo za skobčevko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
10.1.2010 10:20:58   
lenčy
dobro jutro!

koliko debate o psih...mi mamo tudi ljubljenčka rexa, samo da cca. 40 kg težakuser posted image je pa vzuni, tko da ne bo nobene ovire, se mi pa zdi, da bo malo ljubosumen, ker sta z mojim kot eno.

hotla sm vas vprašat še o tem babybonusu v dm-u...k mamo s tem kakšno obveznost? če ne se bom kr prijavla...

medvedekpu dobrodošla med nami in čimveč lepih trenutkov v zadnjem trimesečju ti želim!

danes gre pa zvezdici domouuser posted image včeraj sm mislna nanjo in nardilo tisto njeno cvetačno juho, odlična je bilauser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
10.1.2010 10:31:05   
3Sonček3
Dobro jutro!

Sm kumej odprla te moje zalimane očke. Nemorm več spat k me še vedno use špika user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
10.1.2010 10:32:27   
medvedekpu
Dobro jutro! Kako ste se že pridno razpisale!user posted image  

3Sonček3, vidim, da G res različno delajo, tako da na koncu se bom še v jezik ugriznila in ne bom več jambrala čez svojo, ker bom ugotovila, da še veliko naredi. user posted image

Zoey, tole s papagajem zna bit prav zanimivo. user posted image  Samo ne vem, če boste ostali to zdržali, da boste imeli dva "kričača". user posted image user posted image user posted image

Drugače tudi moj nick "izvira" iz dejstva, da sem totalno mahnjena na živali. Partner se je sedaj po tolikih letih že vdal v usodo user posted image , je bilo pa na zčetku malo kriza, ker je iz mesta in njegova starša tudi slučajno ne marata živali (njegova mama se npr. na začetku pri nama niti vsest ni hotela, ker je verjetno mislila, da bo tisoč in eno bolezen pobrala, če se vsede na stol, s tem da verjetno ni treba pripomnit, da sem prej cel dan glancala stanovanje, da ja ne bi bila kje kaka dlaka user posted image ). Potem so mu pa počasi pod kožo zlezle in sedaj ne zaostaja dosti za mano. user posted image  No, saj če tako povem, je tudi sedaj "slučajno" naneslo (če katera verjame user posted image ), da je tudi pri otroški opremi polno žvauc - posteljica ima narisanega kužka, posteljnina - polna muckov, medvedkov, kužkov, prenosna posteljica - spet medvedki, vrtiljak - spet žvauce, cotke (ki pa so res več ali manj dobljene) spet polne žvauc, slikice za na steno mi je kolegica tudi narisala z žvaucami - račka, žirafa, medvedek, zajček ... user posted image  Ni, da ni. user posted image  

Naju pa danes zopet čaka en delovni dan. Že čez praznike sva bila ful pridna in sedaj kar nadaljujeva z urejanjem stanovanja. Morava namreč zrihtat dnevno sobo, spalnico in predsobo, ker sva imela do sedaj "splano dnevno sobo", sedaj morava pa to okoli obrnit, samo nama morajo pridit še parket položit. danes morava spraznit celo dnevno sobo, s epravi vso najino ropotojo, vključno z garderobno omaro, tako da bo vso to robo treba nekam stlačit, dokler ne bo splanica zrihtana, ki tudi še čaka na parket in mora biti do takrat prazna. Jah, saj vem, pametna midva, sva se tega lotila šele sedaj, ampka kaj ko je bilo prej "tolikooooo časa". user posted image  Bo že, samo da naju kaj ne prehiti. user posted image

LP

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
10.1.2010 10:35:51   
3Sonček3
Tut js bi rada že začela s preurejanjem stanovanja, pa bo treba še mal počakat. Vsaj do spomladi.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Neposredna povezava do sporočila: 3307
10.1.2010 10:36:20   
Jessy
Super, da gre zvezdici domov!!! user posted image user posted image user posted image  Je pomagalo, ker smo toliko stiskale pesti in ji pošiljale pikepoke in objemčke! Verjetno se nam bo danes lahko tudi sama javila in poročala.

Za babybonus nimam pojma, če so kakšne obveznosti. Pred štirimi leti vem, da jih ni bilo in sem vsake toliko kaj dobila od njih.

Mi se moramo še do trgovine zapeljat, preden jo zaprejo, sam moram še moža pokonc spravt, ker še vedno drnjoha. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
10.1.2010 10:36:26   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Tut js bi rada že začela s preurejanjem stanovanja, pa bo treba še mal počakat. Vsaj do spomladi. Pol greva pa na svoje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
10.1.2010 10:44:14   
Anonimen
Mene se je tudi gnezdenje prijelo, še najrajši bi pred marcem, v mojo spalnico en lep kamen položila, pa sobo malo prebarvala na drugače, pa eno pohištvo drugo kupila, pa kinderpet pa previjalno zamenjala,......ah zdej pa že bluzim, itak vem da bo vse isto kot jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3310
10.1.2010 11:11:14   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

danes gre pa zvezdici domouuser posted image

Ne vem ali imaš kakšno novo novičko, sam kolikor sem jest seznanjena, še ne gre domov. Mogoče pride jutri domov, ker čez vikend ne delajo odpustnic. Ampak nič ne de, če je prišlo do nesporazuma user posted image

Vseeno za zvezdico: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
10.1.2010 11:13:12   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Mene se je tudi gnezdenje prijelo, še najrajši bi pred marcem, v mojo spalnico en lep kamen položila, pa sobo malo prebarvala na drugače, pa eno pohištvo drugo kupila, pa kinderpet pa previjalno zamenjala,......ah zdej pa že bluzim, itak vem da bo vse isto kot jeuser posted image user posted image user posted image

Lepo, da te je. A mi daš še men mal tega stanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mene še nič ne daje. Mogoče bom pa res še sredi marca kle strašila user posted image user posted image user posted image user posted image  Sej ne rečem, da sm dala cunje prat, sam se mi pa vseeno zdi še mal prezgodej. Sem jih dala zdej bolj zato, da za ziher ne bom šla še rodit. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
10.1.2010 11:14:02   
lenčy
js sm mislna, da je rečeno, da do nedelje ostaneuser posted image se opravičujem! sm vseeno bi ji želela, da se danes vrne domov...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
10.1.2010 11:29:47   
rožca26
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASL. PREG.(NP), KRAJ PORODA, KILE 

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image
user posted image  tinč407                        (1.user posted image )            user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image      LJ          
user posted image sara2007,22let           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image     PTUJ
user posted image  3vid, 29 let                 (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image  
user posted image  balka, 32 let                (1.user posted image )             user posted image       PO

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image     LJ
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 36 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image        MB
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24 let          (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image        PO

user posted image  Lucika, 32 let               (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image         MB
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image        PO
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image  medvedekpu, 31 let      (1. user posted image )               user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama, 26 let  (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  lakaya                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image        PO  

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 34 let               (1. user posted image )          user posted image         KR
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )          user posted image          JE

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image                       

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )            user posted image        LJ

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image      KR
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )              user posted image       LJ       
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image         LJ

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,1user posted image )      user posted image

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let               (1.user posted image )          user posted image        LJ

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )          user posted image          LJ
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image         LJ

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                  (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image          NM   
user posted image  Tonjika, 23 let              (1.user posted image ,1user posted image )  user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )          user posted image         KR
user posted image  deily                              (2.user posted image ,1user posted image  user posted imageuser posted image

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                       (2. user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       PO      
user posted image Anonimen, 29 let          ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image       LJ
user posted image  Lenčy, 22 let                  (1.user posted image )           user posted image         NM

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )             user posted image        LJ
user posted image  Maja.Gal, 27 let             (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image       NM
user posted image  mammamia                     (1.user posted image )             user posted image          PO

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let                (1.user posted image )           user posted image                             

?????

pikaapolonicaa, 26 let         (1.user posted image )           user posted image               CE

SKUPAJ NAS JE 89 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 26
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 21
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 43

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

user posted image  user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urejanje dokumentacije:

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
10.1.2010 11:30:21   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JANUAR

ponedeljek, 11.01.2010

sandrica23
lucika

torek, 12.01.2010

plamen

sreda, 13.01.2010

čmrlika

četrtek, 14.01.2010

3sonček3
valen
zvezdici

petek, 15.10.2010

rožca26
medvedekpu

ponedeljek, 18.01.2010

vekybel
pinakolada
meti.v
balka
7lina7

torek, 19.01.2010

tia78

sreda, 20.01.2010

nosecka24
malicki
branka28
valen

četrtek, 21.01.2010

lakaya

torek, 26.01.2010

TejkaPK

sreda, 27.01.2010

pikapolonica80

četrtek, 28.01.2010

rožca26
7lina7

petek, 29.01.2010

lunka1

FEBRUAR

ponedeljek, 01.02.2010

mojcej77

sreda, 03.02.2010

lenčy
strumf

torek, 09.02.2010

zoey

sreda, 10.02.2010

Tjasa27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija
roza zapis - 3D/4D

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
10.1.2010 11:30:55   
rožca26

Navijamo za jutrišnje preglede: lucika, sandrica23!

Pa ne pozabita na poročanje!!! 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
10.1.2010 11:32:38   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

js sm mislna, da je rečeno, da do nedelje ostaneuser posted image se opravičujem! sm vseeno bi ji želela, da se danes vrne domov...

ja, napisano je bilo, da zagotovo do nedelje bo notri. Včeraj sm pa govorila z njo in je rekla, da čez vikend ne spuščajo. Pa ni panike - vsakmu se zgodi, da se zmoti. Me mamo pa itak opravičilo user posted image  

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
10.1.2010 12:00:06   
Anonimen

Mene se je tudi gnezdenje prijelo, še najrajši bi pred marcem, v mojo spalnico en lep kamen položila, pa sobo malo prebarvala na drugače, pa eno pohištvo drugo kupila, pa kinderpet pa previjalno zamenjala,......ah zdej pa že bluzim, itak vem da bo vse isto kot je

Lepo, da te je. A mi daš še men mal tega stanja Mene še nič ne daje. Mogoče bom pa res še sredi marca kle strašila Sej ne rečem, da sm dala cunje prat, sam se mi pa vseeno zdi še mal prezgodej. Sem jih dala zdej bolj zato, da za ziher ne bom šla še rodit.

No ti si že vsaj nekaj naredila, jst pa še nič user posted image user posted image

Sej ne, da sem pr Živi že 3 mesece prej vse imela nabavljen in urejen. Sej, ne, da če se CR dela,dva tedna prej, da grem čez en mesec počasi že v rodit.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
10.1.2010 12:03:30   
Anonimen
No, da vam zdej še eno cvetko povem:

Rečem mojemu da nej gre na podstrešje po lupinico, on pa meni: ja kaj ti pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image
Sej ne, da jo bom imela za okrasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3319
10.1.2010 12:26:48   
medvedekpu
Hi,hi,hi, mene je tole gnezdenje že tudi prijelo tam decembra, pa mojega nisem nikamor spravila - je rekel, da je še ful časa in ima vse pod kontrolo. Prvo rušado stanovanja sem tako dočakala za novoletne praznike, pri čemer je še na silvestrovo do petih popoldne belil spalnico in predsobo. Sem takrat decembra začela kar stvari naročat preko neta in so začeli prihajat paketi in sem mu potem "zagrozila", da meni je tudi prav - bo pa vse po škatlah počakalo, jaz bom šla pa rodit in potem naj tiste tri dni sčara stvari skupaj kakor hoče. user posted image  No, očitno je delovalo, ker sedaj, kot že rečeno, je priden kot mravljica že od novoletnih praznikov dalje in samo dela, dela, dela. user posted image user posted image user posted image  

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
10.1.2010 13:16:33   
7lina7
ojla!!

medvedekpu- dobrodošla med nami!! user posted image

rožca-vidim, da si me 2x dala na seznam... sama sicer ne bi imela nič proti, če bi bil že takrat..user posted image 18.1 me lahko brišeš, nimam takrat pregleda. 28.1 pa naj kr ostane user posted image

mene pa nekaj drugega zanima:

ko bomo rodile, a bomo ostale na marčevkah? no, glede na to, da bomo porode raztegnile čez februar,marec in april??user posted image
men bi blo kr fajn, če ostanemo v isti skupinici..zdaj,ko se že tak malo bolj poznamo...user posted image no, vem da se selimo na otroški del, samo... skupaj al user posted image user posted image user posted image

domače zverinice- tud mi imamo muco in želv(ic)o. ( imeli smo še miške in hrčke, pa so šli v večna lovišča..)je user posted image alergičen na user posted image , pa kr lepo shajata. lahko jo sicer poboža a si mora takoj roke oprat, da si ne prenese  na oči, nos al pa usta. začetek je bil bolj tak... zdaj pa mu je kr k user posted image prirastla. ja pa zadnjič bila tašča pri nas, pa gleda user posted image pa pravi " ja kam boš pa ti zdaj šla, ko pride user posted image ??"  pa jo oba pogledama pa istočasno " ja, nikamor!! zakaj pa bi??"   mislim, no... 

.. nič, grem premešat.. user posted image je nafitnesu, jaz pa kuham. pol pa zahtevam en sprehod, da se še jaz razmigam, če že na fitnes ne smem!  .. priznam, komaj čakam, da rodim, pa da bo dete tolk vredu, da lahko začnem tud jaz migat in izgubljat kg... mi je kr slabo, ko se pogledam v ogledalo!user posted image   se mi zdi, da je mojih sanjskih 58kg taaaaaaaaaaaaaaak daleč.. ker tehtnica kaže oj joj joj... 89,7. ja, vem - sram me bodi!! user posted image pa ko bi vsaj jedla tolko- se ne bi bunla, pa ko nena...joj!

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 10.1.2010 13:26:29 >

Lin@

Neposredna povezava do sporočila: 3321
10.1.2010 13:58:24   
7lina7
user posted image

frišno... user posted image

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
10.1.2010 14:07:57   
Anonimen
Mama rožca jst imam tudi jutri pregleduser posted image user posted image user posted image  - 11.1.2010 ob 14 uri.

Drugače glede pregledov, jst sem še kar zadovolna z svojim G, bomo videli če se bo jutri tudi odrezal tako kot jst pričakujem. To pomeni generalni UZ ter pogovor o tem kdaj pribložno mi bo naredu CR, ker morem zdaj vedet že zaradi mojega gospoda, da bo šefu javu kdaj vzame letni dopust. Ja sramota pa taka, letni dopust, namesto očetovskegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je zdaj tudi kr zagrabla mrzlica, bom morala drugi teden it kr v nabavo, pa še za Živo po plenice vsaj za 3 mesece narest zalogo kr pol ne vem kako bom zmogla, gospoda pošiljat v trgovino, mi pa ravno ni, ker pol prnese še cel kup stvari, ki jih rabimo ali ne.

(odgovor članu 7lina7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3323
10.1.2010 14:18:04   
Jessy
Sara2007, zakaj bodo tebi delali CR?

7lina7, kako luštkan trebuh! A si se morda zmotila v pridobljenih kilogramih, ker po tvojih podatkih si že čez 30 +??? Nemogoče glede na sliko!!!

Mene pa že drugi dan bolijo kosti v predelu kolkov. Zgleda, da so se že začele mehčati. Ma, saj je prav, kar naj bo tako!

Danes sem bila v lekarni zaradi herpesa, pa sem sproti nabavila še mandljevo olje, alkohol, fiziološke v ampulah in hladilno mazilo. Je mandljevo olje in hladilno mazilo na jabolka, tako da sem s tem prišparala 3,90€. Saj ni veliko, ampak skupaj se bo pa nabralo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
10.1.2010 18:04:09   
rožca26

Mama rožca jst imam tudi jutri pregleduser posted image user posted image user posted image  - 11.1.2010 ob 14 uri.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj, oprosti. Zgleda sm spregledala datum ali pa si ti pozabila omeniti. Sej bom zdej popravla. Drgač pa veš da navijam tudi zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?