|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
11.1.2010 9:52:51   
lunka1
Jutro punce!

Jaz sem imela včeraj en precej hud lažni popadek, ki me je držal kakšnih 20-30 minut. No, vsaj mislim, da je bil popadek - ne morem rečt za sigurno, ker sem prvič noseča... Kar zlepa me je prijelo v križu in ni in ni popustilo... Potem se je bolečina selila spredaj in me je špikalo in zvijalo na predelu jajčnikov in nožnice, podobno menstrualnim krčem, samo bolj intenzivno. Potem me je moj malo zmasiral in je bilo bolje. Potem pa je bolečina popolnoma izginila in danes sem, kot da nič ni bilo. Moram priznat, da sem se prav ustrašila, da ne bom toliko prezgodaj rodila...

Vidim, da imamo cel kup enih težav in težavic, psihičnih in fizičnih... Držim pesti za zvezdici in majo.gal, da se stanje čimprej izboljša user posted image

Kar se tiče gibov, v Pušenjakovem koledarčku piše takole: Od tega tedna dalje (32t) bodo gibi postajali vse manj izraziti in včasih tudi manj pogosti. Priporočamo, da se naučite uspešnega načina nadzora nad stanjem ploda - štetja gibov. Piše tudi naj se šteje vse gibe razen kolcanja, torej brcanje, obračanje, iztegovanje.. Če v pol ure ni dovolj gibov, naj bi naredile nekaj počepov, spile sok, pojedle nekaj malega in se ulegle na levi bok za naslednje pol ure.
Tudi jaz sem v zadnjih dveh/treh dneh čutila manj izrazite gibe, če se recimo ne bi umirila, sploh ne bi porajtala, da se dete premika. Saj pravim, naši živčki in možgani delaju čudeže...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
11.1.2010 9:54:49   
soni
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zvezdici in za maja.gal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na pregledu je bilo vse ok,  težki smo približno 1300g, naslednji pregled imam 30.1.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
11.1.2010 9:57:42   
Jassika
Dobro jutro, samo na hitrico dečve.
Nisem vas nič brala, ker sem bila od 6.1 do 10.1 v Lj porodnišnici, kamor so me sprejeli zaradi prekratkega mv in nakazovanja odpiranja. Dobila sem 4 x dozo pikic (za dozorevanje pljučk) v rito in sedaj moram res ležat. Sicer so me hoteli obdržati v P vsaj do 34 tedna, ampak sem obljubila da bom res samo ležala in počivala, tako da sem na lastno željo včeraj prišla domov. Sedaj bom imela kontrole na 1 teden, vam pa sporočam, da se debat ne bom več udeleževala, bom rajši počivala in upala, da naš poba še malo počaka s prihodom. Upam, da ste vse zdrave in vaše user posted image  tudi, želim vsem skupaj še naprej lepo user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
11.1.2010 9:58:16   
lunka1

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Sm pa bla dns na zavodu, sm mogla na razgovor in je rekla da ne rabm več pridt, da naj samo pokličem ko bom rodila da me odjavjo iz sistema. Sm pa pozabila uprašat, kako mi bo potem tekla delovna doba če nebom prjavljena na zavodu? Pa socialne tut nebom več dobivala ane, če me odjavjo na zavodu? In kaj bom pol dobivala? Valda nebom brez prihodkov?

Ja, midve sva na istem. Ker sva brezposelni, nama pripada le starševski dodatek (al nadomestilo, nisem ziher, kako se imenuje...), ki znaša 190€, s tem da nimava nobenega zavarovanja in nama ne teče delovna doba kot ostalim. Poleg tega boš dobivala še otroški dodatek, ki je odvisen od partnerjevega dohodka. Skratka en drobiž, če mene vprašaš.
Socialne podpore ne boš več dobivala zato, ker se s tvojim (če se ne bosta pogajala za preživnino na sodišču, torej če bosta ostala skupaj - tudi če ne bosta živela skupaj) štejeta kot družina in te je on "dolžan" preživljat. Imava midva popolnoma isto sranje, s tem da imava še 450€ kredita za stanovanje...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
11.1.2010 10:01:59   
lucika
moja paranoja okoli gibov; se nažrem čokolade in bombonov (sladko jih malo prebudi), ležim, telovadim, ga rukam točno v nogo, jo prav čutim kje je...pa par ur ni NIČ. Tudi, če so gibi nežnejši in redkejši...morajo biti. če ne pa ja ni smiselno opazovanje in štetje? ok, se skuliraš..po drugi strani si pa misliš, halo, saj zato pa jih je treba štet, da se ve da so.
pa danes me je že malo nabrcal, tak da sem malce pomirjena. pa še ura pregleda se mi bljiža.

popadki trajajo in minejo in trajajo in minejo... mislim, da več kot minuto dve en ne drži. kolikor se spomnim... za lažne pa ne vem, po moje vseeno ni to to. ne bomo še rodile, dajmo vsaj na februar počakat.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
11.1.2010 10:09:07   
lucika
Jassika, UF, pridno počivaj. a to je treba prav ležat, nič sedet? mora biti to kr grozno, sploh ko gledaš in vidiš kaj vse bi naredil, če bi lahko...
drži se, bo vse ok...kako so ti pa ugotovili krajšanje, a te je kaj bolelo, ali čisto naključno*? no, če si še gor..... drugače pa, naj ti bo udobno in naj čimprej minejo ti kritični tedni. na koncu bodo pa še ven vlekli dojenčka, tam 10 dni po roku:))))) uf, sem žleht.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
11.1.2010 10:30:00   
Jessy
No, pa kaj je zdaj to za nšimi marčevkami? Kar po vrsti se jim krajšajo MV! Punce, ležat in nič delat! Še pikepoke za Zvezdici, Jassiko in Majo.gal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram povedat, da se tudi moj deček ne giblje več tako intenzivno. Sicer se mi pridnjo javlja tekom celega dneva in tudi ponoči, tako da me ne skrbi, so pa gibi res bolj nežni in včasih komaj čutni. Jim zmanjkuje prostora, pa ne morejo več takih akrobacij počet. user posted image

No, pa še en kapučino, da pridemo k sebi! Tega nam je že lucika zjutraj pošiljala!

user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
11.1.2010 10:30:34   
Anonimen
dobro jutro in uauuu za količino napisanega čez ta vikenduser posted image . Sem si morala kar čas vzet da sem vse prebrala. Na žalost sem videla, da imate nekatere kar konkretne težave, zato vsem tistim nosečkam veliko velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da se vse izteče pozitivno za vas in vašeuser posted image .

lunka1 in 3sonček3: Jaz bom tudi dobivala samo starševsko nadomestilo in pa doklade, ker pa imam status študenta, bom zaprosila tudi za štipendijo-če jo bom sploh dobila, ker ima moj dokaj dober dohodek, prijavljeni bomo pa skupaj.

Drugače sva midva zuser posted image zaenkrat še OK, samo začelo me je pa tiščat, če kaj pojem ali celo če naenkrat popijem en kozarec vode. Takrat ne morem normalno sedet, ker me vse tišči kot da bi se najedla neomejeno, pa sicer pojem samo kak grižljajuser posted image

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3358
11.1.2010 10:38:31   
3Sonček3
soni user posted image za pregled in za tvojo pikico
Jassika še zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in res lepo počivaj, da bo user posted image še mal počakou.
Tut mene učasih primejo taki hudi krči k jih opisuje lunka1, pa tut men pomaga masaža user posted image , sproti pa še moji pikici povem da je bolše zanjo da ostane še mal v bušiju kr je tukej zunej precej bl mraz in očitno je že zdej zlo ubogljiva user posted image user posted image . Drgač pa se je začela premikat in sm spet u user posted image .
lunka1 kukr sm js slišala nam bo tekla delovna doba tist čas ko bomo na porodniški. Sej bom šla js konc mesca na CSD pa mi bojo use lepo razložili kako pa kaj naprej. Sm pa učerej računala tist otroški dodatek al kaj že in tko povprečno mislm da bomo dobivali okol 80€ (nekej več) res sam drobiž, ampak bolš to kot pa popolnoma nič.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
11.1.2010 11:49:00   
3Sonček3
Kje ste punce? neboste nč napisale?
Zvezdici vas pozdravlja

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
11.1.2010 12:00:41   
sandrica23
Lep pozdrav!
Evo mene iz pregleda...Srečka sem okroglih 30 tednov,pritisk je vreddu,S/F je 28cm(od 14.12 je zrastlo za 5cm).
Levkocite imam dvakrat povišane v urinu,tak da sem dobila antibiotik,ki si ga moram vsak večer 7dni vbrizgat v nožnico(tak da bo 11 dni"suša"user posted image user posted image ),kile gredo vztrajno goruser posted image .
Dobla sem tudi potrdilo za paket,tak da nesem tekom tedna papire na csd.

Pozdrav vsem posebaj pa Zvezdiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
11.1.2010 12:00:50   
Čmrlika
Hajli hajlo...

Sem se celo spomnila si v službo geslo poslat za RRuser posted image ,as berem ampak sem zadnje čase skoz v nveki gužvi...
zdaj se mi pa ne da delatuser posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
11.1.2010 12:02:58   
sandrica23
Naslednji pregled imam 3.2.2010,če pa vnetje ne bo zginilo pa prej.

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
11.1.2010 12:11:08   
3Sonček3
sandrica23 user posted image za pregled in da vnetje čimprej zgine

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
11.1.2010 12:25:15   
rožca26
Dobila sporočilo, ko sva ravno z lorelaj klepetali v BCju:

Zgleda so pikapoke pomagale in danes se že vračam domov. Seveda mi je predpisan strogi počitek in mirovanje. user posted image user posted image user posted image

Z njo še nisem čisto nič govorila, vendar pa je vseeno super, da gre domov, čeprav mora ležat. Upam, da to pomeni, da se je stanje umirilo user posted image

Vseeno pa za Jassiko, maja.gal, zvezdico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
11.1.2010 12:26:36   
rožca26
Sara - jest bi na tvojem mestu kar rekla za glukozni test. Pa nej se tvoj G nekam zaleti, če ti bo kej govoru, da ga ne rabiš user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki ste že bile na pregledu - user posted image user posted image user posted image  za uspešne preglede.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
11.1.2010 12:31:10   
Čmrlika
kaj se pa dogaja z zvezdico, če lahko katera na kratko?

user posted image user posted image - za zvezdici!

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
11.1.2010 12:32:20   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

MV se ji je zmehčau in močno skrajšou

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
11.1.2010 12:36:57   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

MV se ji je zmehčau in močno skrajšou

pa še vmes je imela popadke, tak da je bila za vikend v P.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
11.1.2010 12:37:54   
rožca26
Čmrlika, drgač pa lepo, da si si spet vzela čas za nas user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jest sm te že prov močno pogrešala.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
11.1.2010 12:39:14   
branka28
Dan!

Sandrica 23 user posted image za pregled.

Zvezdici superuser posted image , za odhod domov, zdaj pa čimveč počivat.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem, ki imate težave, da boste zdržale do termina.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
11.1.2010 12:52:43   
vekybel
Ojla.

Danes sem imela veliko opravkov in sicer se prijavila za stalno pri mojem dragem, dala delat osebno in vozniško, šla na CSD po papirjr za porodniško, uredila očetovstvo in šla do G da mi podaljša nolniško in na koncu še svoji zdravnici. Tako da pol stvari je rešenih.

Punce me zanima kje vas dragi masira ko imate popadke?
A slučajno ve katera kakšen je ta voziček ki ga ponujajo v paketu?

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
11.1.2010 12:53:02   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Čmrlika, drgač pa lepo, da si si spet vzela čas za nas user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jest sm te že prov močno pogrešala.

ja lepo od tebe...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
11.1.2010 13:05:19   
mammamia
Vsem nosečkam ki imate težave-držim pesti, da bo vse ok! ! ! !
popadki-Vedno bolj gre proti koncu in tudi mene skrbi če bom sploh znala prepoznati popadke pravočasno-tiste ki imate izkušnje ali ste takoj vedele da gre za popadke?
nevarni vozčki-včeraj sem brala na nemški strani www.test.de rezultate testov za otroške vozičke, pa me res zanima če je to res, da so skoraj vsi z redkimi izjemami iz materialov ki so tudi kancerogeni. Če katero zanima lahko prebere na http://www.test.de/themen/kinder-familie/test/-Kinderwagen/1801766/1801766/1802193/.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
11.1.2010 13:08:36   
3Sonček3
vekybel mene user posted image masira po križu s krožnimi gibi al pa mi prste not mal bl prtisne in je dobr. Učasih se pa tut sama maseram na desni spodnji strani trebuha (kjer največkrat boli) al se pa mal prešetam če ga ni v bližini al pa če spi. 

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?