medvedekpu
|
Hvala za dobrodošlico! 3Sonček3, dobila ZS! Sporočam še datum naslednjega pregleda: 15.01.2010, naredila mi bo pa "pozno morfologijo". Lucika in 3Sonček3, upam, da bo kmalu bolje! Zoey, hvala za povabilo! Z veseljem se vam bom pridružila, samo sedaj še delam, tako da v dopoldanskih urah ne morem. Računam pa nekako, da bom službo tam konec januarja počasi zaključila, začetek februarja grem pa tako počasi na porodniško, tako da potem bo pa lažje glede srečanj. Koliko pa nas je Vrhničank z okolico? Ko smo že ravno pri temi s kužki. Midva imava tri notranje mačkone in srednje veliko psičko. Psička je bila pred tremi leti posvojena iz zavetišča, takrat je bila ocenjena starost 2 leti, torej je sedaj stara cca 5 let, čeprav mislim, da ima še kakšni dve leti več. Ker njene zgodovine ne poznava, se lahko zanašava pač na izkušnje iz teh treh let, ko je znama in seveda se je postavilo tudi vprašanje, kako bo reagirala, ko bo nov družinski član, čeprav do sedaj kakšne agresije do ljudi ni kazala, je pa čuvaj, tako da vseeno opozori na prišleka in je nanj pozorna, tako da toliko sme prepričana, da če bi kdo nepovabljen prišel v stanovanje, bi mu znala tudi hlače ukrojit. Mislim pa, da bo pri nas bolj problem, da bo dojenčka ščitila pred drugimi in ne toliko, da bi bila ljubosimna nanj. Mislim, da dojenčka bo kar hitro sprejela, čeprav bodo seveda uvedena določena nova "hišna pravila". Sem se pa s strani ljudi, ki nimajo živali oziroma pač nimajo takega odnosa do živali kot midva srečala z vprašanjem: ja, kam jih boš pa sedaj oddala? Jah, kam le, a ne? In potem povem, da je itak jasno, da ne gredo nikamor in me vsi čudno gledajo. Je pa jasno, da bodo kot rečeno uvedena določena nova hišna pravila, ampak nič drastičnega (npr. mačkonom prepoved spanja v otroški posteljici, pa na začetku brez vstopa v spalnico, da imamo vsaj na začetku en prostor brez dlak, da ga ne bova že na začetku čisto odlakala ). Bova pa tudi midva isto naredila kot Pinakolada - ko bova v porodnišnici, bo partner domov nesel kakšne cotke, da bo že poznala vonj. LP
|