|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
9.1.2010 20:18:54   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

medvedekpu dobrodošla med nami, sm vesela da si se odzvala na povabilo. Ti pošljem še ZS da boš imela naše številke da boš sporočila ko rodiš.

Evo sm poslala, upam da si dobila. Sicer je že staro in vsebuje še voščilo ampak nč hudga. Pa čimvečkrat se javi. Za rožco pa napiši še kdaj imaš naslednji pregled, da bomo lahko navijale zate.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
9.1.2010 20:27:20   
3Sonček3
Kaj sm res sama na forumu? sej ne morm vrjet, pa glih zdej k lubi spi pa mam cajt mal klepetat. Upam da se mi kera prdruži

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
9.1.2010 20:34:27   
pinakolada
Dober večer,

evo jaz se ponovno malo javljam user posted image . V torek, sredo in četrtek sva z mojim imela materinsko šolo in potrdilo sedaj imava user posted image . Je pa v Grosuplju zlo fajn, k ne traja tako dolgo (od 16:00-18:30). Je bilo kar zanimivo...

Trebušček kar raste, obseg imam sedaj cca. 103 cm....user posted image . Sem pa malo zmatrna, ker sva z mojim igrala badmington v Bit centru (se je treba malo razmigat) user posted image

30.03.2010 je prijokala na svet moja princeska Neja.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
9.1.2010 20:43:30   
3Sonček3
lepo da si se oglasla in user posted image za šolo

(odgovor članu pinakolada)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
9.1.2010 20:51:07   
pinakolada
pri nas spet fulll sneži, upam da je bo spet tok snega da bi ga bilo potrebno kidat user posted image .

Popoldan sem skopala svojega user posted image (Pino), zdej jo moram pa še malo ven peljat, k ful uživa na snegu). Seveda jo oblečem v plašček) :). Ona je res najina velika crkljivka....me pa malo skrbi kako bo, k bo na svet prikobacal user posted image ....???? Upam, da bo punčko sprejela, se bo morala navadit......user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
9.1.2010 20:59:35   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: pinakolada
Ona je res najina velika crkljivka....me pa malo skrbi kako bo, k bo na svet prikobacal user posted image ....???? Upam, da bo punčko sprejela, se bo morala navadit......user posted image

Kužek čuti da se neki prpravlja, tut dojenčka čuti da je v tvojem trebuščku, tko da se probej čimveč z njim ukvarjat pa ga prpravt na to. Js našo kužko doskrat k sebi uzamm k ležim pa jo dam zravn trebuha in ji je ful zanimivo k pol user posted image brca, pa ji ni jasno od kje. Ampak ko me je pa trebušček bolel zvečer je pa k meni pršla in se stisnla k trebuščku in me mal polupčkala pol se je pa zravn ulegla in ga čuvala. Tok prsrčno.
znajo pa bit ful lubosumni, preveri že zdej. Pri nas je tako da če se mami pa sestra naprimr objameta je kužka takoj zravn in skače in laja kao a name ste pa pozabli? in zdej med prazniki ko si voščo pa to, ona more obvezno bit zravn in komenterat s svojim lajanjem

Neposredna povezava do sporočila: 3281
9.1.2010 21:06:23   
zoey
Čer user posted image
Jaz pa že nekaj časa nisem pogledala skozi okno in nimam pojma kaka je situacija zunaj user posted image Drugače pa moja user posted image tudi maximalno uživa na snegecu, se ji tudi na stara leta čist strga.
Jaz sem imela celo dopoldne akcijo sortiranja stvari za v kuhinjo in sem ful prekladala in se stegovala in prepogibala, potem sem bila pa čisto koma. Trebuh trd, popek pol metra ven štrlel, okoli kt modrica, da te kap. Po počitku je pa spet vse ok, ampak sem bila bolj na izi, smo se igrali Človek ne jezi se pa take in so me mali tk namahali, da ne vem, če bi se še igrala z njimi user posted image Dec me je zapustil, je moral it nekaj k njim domov porihtat, šel je takoj po kosilu in se mu prav nič ne mudi domov user posted image Še ne vem, a naj se trmam al ne user posted image
Sem pa malo zapravljala s kavča, kreditka poje, da je veselje. Sem šla na mytoys.de, pa nabrala par stvari. Ju3 bom pa pomoje še voziček naročila, pa drug teden iz Recinkota, potem pa bom imela kar poštimane stvari. Ju3 ima PegPerego 10% off na spletna naročila, če kateri prav pride.
Medvedekpu - dobrodošla!!! Pa pohvala, imaš ful lep nick user posted image Meni je Pujček zakon, no pa še par modelov. Do zdaj sem te stvari kar sebi kupovala, res skrajni čas je za otroka user posted image Če imaš čas, se lahko v torek pridružiš v Mantovi ob 11h, vabljena.
Sonček - ful kjut snežko, ma res dolgo stran nalaga. Ampak glavno je, da se naloži in da si imela veselje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3282
9.1.2010 21:09:49   
3Sonček3
zoey nikar se trmat na tvojga lubija, bo že pršu. Kmal nebo več tok svoboden...morš tut njega razumet user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
9.1.2010 21:10:11   
pinakolada
lol sej to je fora, k je stara 4 leta in pol, pa še ene noči ni na tleh prespala...user posted image , zmer je pri nama v postelji, večinoma spi na mojem povštru ali pa pod kovtrom pri nogi user posted image . Je res k najin otroček, k jo nikol ne pustim same doma več k 5 ur. Preden grem v službo, jo pekljem vsako jutro v varstvo k teti....po službi jo grem pa iskat...NE MOREŠ VERJET (tist k ne mara preveč živali, bi reku da nismo normalni)...user posted image , ampak tako pač je...!!!

Že ko pridejo kakšni obiski (mlajši člani) jih ne mara (pa čeprav je vedno zraven), je nikoli ne podiva stran...Ne sej se bo sigurn navadla, k bomo bejbi jaz in user posted image praktično 24 ur skupaj, pa bo Nejo sprejela kot našo članico user posted image . K bom v porodnišnici, bom mojmu dala eno cunjico (k bo dišala po dojenčku in meni), da jo bo odnesel domov (da bo zavonjala vonj)....lol

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
9.1.2010 21:13:02   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: pinakolada

lol sej to je fora, k je stara 4 leta in pol, pa še ene noči ni na tleh prespala...user posted image , zmer je pri nama v postelji, večinoma spi na mojem povštru ali pa pod kovtrom pri nogi user posted image . Je res k najin otroček, k jo nikol ne pustim same doma več k 5 ur. Preden grem v službo, jo pekljem vsako jutro v varstvo k teti....po službi jo grem pa iskat...NE MOREŠ VERJET (tist k ne mara preveč živali, bi reku da nismo normalni)...user posted image , ampak tako pač je...!!!

Že ko pridejo kakšni obiski (mlajši člani) jih ne mara (pa čeprav je vedno zraven), je nikoli ne podiva stran...Ne sej se bo sigurn navadla, k bomo bejbi jaz in user posted image praktično 24 ur skupaj, pa bo Nejo sprejela kot našo članico user posted image . K bom v porodnišnici, bom mojmu dala eno cunjico (k bo dišala po dojenčku in meni), da jo bo odnesel domov (da bo zavonjala vonj)....lol

Ja zna bit problem tole. Tole s cunjico pa kr res prakticirejte pa tut če jo bo zgrizla oz. jo mela kasnej za igračo, sm da se bo navadla na prihod da nebo pol joj

Neposredna povezava do sporočila: 3285
9.1.2010 21:21:51   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

zoey nikar se trmat na tvojga lubija, bo že pršu. Kmal nebo več tok svoboden...morš tut njega razumet user posted image

je že doma in se ne trmam user posted image sej sem se sam hecala user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
9.1.2010 21:24:45   
lucika
v prvi nosečnosti in še pol eno leto, sem imela pikico. moja lubica, mešanka, tam 8kg težka, isto je spala z nama, povsod sva jo jemala zraven... ma, predvidevam da tak nekak ko vidva, pinakolada. razen da je nisem v varstvo vozla, ampak se je včasih glih komaj iz pojstle izkopala, ko sva prišla iz službe...
še na poroki sva jo imela zraven, tako na matičnem kot v cerkvi, pa na vseh uradnih slikah...večina naju je imela za mal nore, a nama podobni verjetno razumete...
hodila mi je v bolnico na obiske (sem bila pred porodom not), seveda v park zunaj...pa ko je mož prišel po naju je isto prišla zraven. skoz je bila zraven, tak kot prej in ni bilo nobenih problemov. se prav spomnim, ko je prišla patronažna, ji je pot zaustavljala, kao, kam se siliš zraven, tu sem jaz da malega pazim...
tudi potem ko je malo zrastel, 2, 3. mesec sva malega imela večinoma na tleh. in je bila veliko zraven njega, sta se imela rada. ok, to je vseeno pes, sem bila vedno poleg, a res ni bilo straha, da bi bilo kaj narobe...
pač, živeli smo kot prej, nismo je rinili na stran, pa je bilo vse ok...
ko je bil mali star eno leto pa je zbolela, smo jo dali na operacijo, ampak ji niso mogli več pomagati.
na kratko pač, če imaš psa rad, tak res res in če z njim ravnaš kot prej...kar lahko le, če ga imaš res rad..mislim, da ne bo nobene panike. tisti ki imajo pse fuuuuuul radi, ko pride pa otrok, pa mora biti vse sterilno in je pes naenkrat leglo bolh in bakterij,  in mora cucek ven, ali pa celo od hiše, bla bla, tam pa znajo bit problemi.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
9.1.2010 21:34:55   
3Sonček3
Ja se strinjam z luciko, kdor ma res rad svoje ljubljenčke, se nebo poznalo ob prihodu novega člana, ker boste znali poskrbet za oba. In po tvojem pisanju se mi zdi da neboš imela težav.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
9.1.2010 21:38:11   
pinakolada
lucika

jaz popolnoma štekam vse kar si napisala in svojega psa ne bi dala nikoli stran zaradi tega k pride dojenček user posted image . Treba jo bo le navaditi na novega člana družine......k ta kuža nama pa res zaenkrat pomeni vse na svetuuser posted image .

Žival ti pa res zna vrnit vso ljubezen, pa še zmer me te je vesela k domov prideš...... :) Sicer pa je to Tibetanski španjelček (ubistvu mešanka s pekinezerko).....prava lepotica je :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
9.1.2010 21:41:31   
3Sonček3
Podobna kot naša, je pa čistokrvna shit-tzu-jka. A so tko srčkani tej mejhni kužki. K ene igračke. 

Neposredna povezava do sporočila: 3290
9.1.2010 21:51:32   
lucika
jaz pa sem rekla...o ja, priznam. kak bi se enkrat pes proti nam, ali otroku obrnil, bi šel stran. ampak to se ve. to ni lajanje, to ni renčanje. ko psa poznaš, veš kdaj misli resno in se počuti večvrednega od družine. ja, takrat bi letela po hitrem postopku. pa ni nikoli niti pogledala grdo.

danes sem cela čudna. ugotavljam da imam ful temen urin, pa pijem kr dosti. pa slabo se počutim, na splošno. mogoče ta moj kašelj je še kaj drugega, a kaj ko po treh obiskih niso uspeli enga pregleda naredit, ne vode, ne krvi... hvala bogu imam v ponedeljek pregled, pa bom malo zatežila. še za muj super hemoglobin, ga sumim da mi je malo padel, ker sem res ko cota. pa še trebuh me boli spodaj, pa pod rebri na eni strani... ma, kot vedno ,ni da ni....

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
9.1.2010 21:55:52   
3Sonček3
joj lucika te čist razumm kako ti je s temi bolečinami user posted image . Mene je učerej ponoči zagrablo ( kot bi imela okoli trebuha v višini popka zavezano eno špago k mi jo nekdo zateguje) in me še zdej ni popustilo user posted image . Pa ni dobr če hodm kr se ne morm raztegnt normalno, pa mi ni udobno če sedim pa ni udobno če ležim, pa sej nevem če bom dns sploh kej spala k me res boli ko user posted image  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 9.1.2010 21:56:23 >

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
9.1.2010 22:42:38   
3Sonček3
Punce mene pa zanima če katera rada rešuje IQ teste? A veste za kakšno pametno stran k ga lahko rešujš pa da ni potrebno pošiljat telefonske številke ampak ti računalnik takoj da rezultat? Men jih je zmankalo user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
9.1.2010 22:53:40   
medvedekpu
Hvala za dobrodošlico! 3Sonček3, dobila ZS!
Sporočam še datum naslednjega pregleda: 15.01.2010, naredila mi bo pa "pozno morfologijo".

Lucika in 3Sonček3, upam, da bo kmalu bolje!

Zoey, hvala za povabilo! Z veseljem se vam bom pridružila, samo sedaj še delam, tako da v dopoldanskih urah ne morem. Računam pa nekako, da bom službo tam konec januarja počasi zaključila, začetek februarja grem pa tako počasi na porodniško, tako da potem bo pa lažje glede srečanj. Koliko pa nas je Vrhničank z okolico? user posted image

Ko smo že ravno pri temi s kužki. user posted image  Midva imava tri notranje mačkone in srednje veliko psičko. Psička je bila pred tremi leti posvojena iz zavetišča, takrat je bila ocenjena starost 2 leti, torej je sedaj stara cca 5 let, čeprav mislim, da ima še kakšni dve leti več. Ker njene zgodovine ne poznava, se lahko zanašava pač na izkušnje iz teh treh let, ko je znama in seveda se je postavilo tudi vprašanje, kako bo reagirala, ko bo nov družinski član, čeprav do sedaj kakšne agresije do ljudi ni kazala, je pa čuvaj, tako da vseeno opozori na prišleka in je nanj pozorna, tako da toliko sme prepričana, da če bi kdo nepovabljen prišel v stanovanje, bi mu znala tudi hlače ukrojit. Mislim pa, da bo pri nas bolj problem, da bo dojenčka ščitila pred drugimi in ne toliko, da bi bila ljubosimna nanj. Mislim, da dojenčka bo kar hitro sprejela, čeprav bodo seveda uvedena določena nova "hišna pravila". Sem se pa s strani ljudi, ki nimajo živali oziroma pač nimajo takega odnosa do živali kot midva srečala z vprašanjem: ja, kam jih boš pa sedaj oddala? user posted image   Jah, kam le, a ne? user posted image  In potem povem, da je itak jasno, da ne gredo nikamor in me vsi čudno gledajo. Je pa jasno, da bodo kot rečeno uvedena določena nova hišna pravila, ampak nič drastičnega (npr. mačkonom prepoved spanja v otroški posteljici, pa na začetku brez vstopa v spalnico, da imamo vsaj na začetku en prostor brez dlak, da ga ne bova že na začetku čisto odlakala user posted image ). user posted image  Bova pa tudi midva isto naredila kot Pinakolada - ko bova v porodnišnici, bo partner domov nesel kakšne cotke, da bo že poznala vonj.

LP

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
9.1.2010 22:58:24   
3Sonček3
Super, sami ljubitelji živali user posted image user posted image user posted image

medvedekpu kaj si mislna s to "pozno morfologijo" ? Sm ne mi rečt da ti je ni nardila že prej?  Al bo zdej še ena? Men je reku da bo podobno kot morfologija, ker bo spet use pregledou pa premeru pa tko, upam da je to tut pr tep mišleno.

(odgovor članu medvedekpu)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
9.1.2010 23:15:58   
medvedekpu
Ne,ne, še eno mi bo sedaj naredila, tako kot tebi. Vse bo še enkrat pregledala. Samo jo bom morala pa plačat, čeprav hodim k G v ZD na koncesijo. Pravi, da zavarovalnica tega ne krije. Samo sem se vseeno odločila za to, da vidim, če je vse ok. Zanima me tudi, ali je na glavci ali ritki, ker vmes se mi je na ritko obrnil - čeprav vem, da se še obračajo.

3Sonček3, boš morala ti tudi ta pregled plačat? Ker meni se zdi, da kljub koncesiji moram vse nekako plačat, razen rednih kontrol (s šiviljskim metrom) in laboratorija. Plačala sem morfologijo takrat na začetku, pa merjenje materničnega vratu, pa merjenje pretokov, pa sedaj to pozno morfologijo, pa za oči (zaradi poroda)mi je rekla, da moram it na samoplačniški pregled, čeprav so mi potem v očesni ambulanti rekli, da to krije sociala... Saj HB mi finance niso panika, ker niso to taki zneski, samo tako po forumih berem, da marsikateri G to naredi zastonj oziroma "mimogrede" ob pregledu (npr. merjenje MV).

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
9.1.2010 23:23:08   
3Sonček3
Ne men nebo porebno plačat. Men naprimr še nikol ni poslušu srčka (razn na NS k sm bla pr enmu drugmu G, ker moj še nima licence al neki tazga), še nikol mi ni z vaginalnim UZ meru MV (tut omenu ni kolk je dolg (če se to lahko vidi z navadnim UZ-jem)), nikoli me ni meriu z šivilskim trakom ipd. mi pa na vsakem pregledu nrdi UZ.  user posted image Zanimivo, res je use odvisno od posameznega G. Drgal pa sm v user posted image plačala edino za NS 60€ drugo sm mela use zastonj

(odgovor članu medvedekpu)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
9.1.2010 23:23:46   
3Sonček3
Ne men nebo potrebno plačat. Men naprimr še nikol ni poslušu srčka (razn na NS k sm bla pr enmu drugmu G, ker moj še nima licence al neki tazga), še nikol mi ni z vaginalnim UZ meru MV (tut omenu ni kolk je dolg (če se to lahko vidi z navadnim UZ-jem)), nikoli me ni meriu z šivilskim trakom ipd. mi pa na vsakem pregledu nrdi UZ.  user posted image Zanimivo, res je use odvisno od posameznega G. Drgač pa sm v user posted image plačala edino za NS 60€ drugo sm mela use zastonj

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 9.1.2010 23:30:19 >

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
10.1.2010 8:24:06   
Jessy
user posted image

Dobro jutro!
Danes lahko izbirate med dvema kavama. user posted image  Jaz ne bom izbirala in bom kar obe ruknila!

Včeraj ste se pošteno razpisale o domačih ljubljenčkih. Pri nas ima psička moja tašča, ki stanuje v hiši zraven naše, imamo pa skupni vrt. Bila je zelo ljubosumna na Nejo in je stalno sedela pod vozičkom in nekaj renčala. Smo jo imeli stalno na očeh in jo navajali na novo članico, ji jo večkrat tudi pokazali. Moram rečt, da se je v mesecu dni popolnoma privadila nanjo in jo vzljubila, tako da sta zdaj zelo dobri prijateljici in ni nobenega strah, da bi ji kaj naredila. Sklepam, da bo tokrat enako.

Moja mama ima pa mačkona, perzijca, ki pa tudi ni kazal nobenih sprememb. Na postelje itak nikoli ni smel, tako da s tem nismo imeli težav, se pa da mačka zelo hitro odvaditi določenih stvari.

In, kaj boste danes počele?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
10.1.2010 8:55:03   
rožca26
Dobro jutro!!!!

Mi smo že pokonci, pregledali Živ žav, spili kavico, zdej se pa jest še malo relaxiram za računalnikom user posted image
Jessy, ti dve kavici sta fenomenalni user posted image user posted image user posted image  Jest sm sicer 1 že spila, sam bom pa pol kasneje še kr obe vnovčila user posted image
Medvedekpu - dobrodošla med nami!!! Tudi, če si se kasneje pofočkala - kot jaz pravim, do konca marca z veseljem sprejemamo nove članice in njihove otročičke user posted image  Pa strinjam se z Zoey, da maš fenomenalni nik. Če ti je pa medo že tko všeč, pa še toliko bolj, ker boš se lahka fajn izživljala s cunjicami iz HMja user posted image

Ja, včeraj ste se pa res razpisale glede hišnih ljubljenčkov. No, mi mamo doma zlate ribice, pa en kup pajkov, muh ... user posted image user posted image user posted image , nad katerimi je Vid fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul navdušen. Ampak se pa ne igra z njimi.
Pri moji mami imamo še mojega mačka - našega Mihca - ki pa se Vidu še po več kot 1 letu zelo umika, Vid pa za njim plazi user posted image user posted image user posted image  Me pa sam skrbi, če bosta zamenjala vlogi user posted image user posted image user posted image  Je kr fajn.
Kar se pa psov tiče - enega ima moja tašča in enega moj oče. Za očetovega nimam pripomb - je Boni tko nežna, nevsiljiva, če je slučajno notri, pa Vida zvesto merka user posted image  Za silvestra, ko je Vid omagal, se je Boni zleknila čisto h kavču kjer je spal in tudi ona eno oddrnjohala. Res je super pes.
Glede taščinega psa pa ........ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  imajo nekega terierja (zgleda kot velik pudelj, ne vem pa kak se mu že reče), ki ga pa noben v hiši ne obvlada. No, sej kak pa ne bi bila divja, če pa jo nič ven ne peljejo. In ne boste verjeli - neprestano je notri, ko je Vid tam. Ta pes je pa štorast ko ne vem kuga. Pa da ne omenim, da ko Vida vidi, še mene skoraj podre ... Ma, sej raje ne bom zgubljala besed glede tega psa, ker ma tok blesave lastnike, da je groza. Kužika ni nič kriva, so njeni lastniki user posted image user posted image user posted image  Predvsem mi gre na živce, da je ven na vrt ne dajo, ko mi pridemo, ker Boni drugače lepo počaka zunaj, čeprov je zlooooooooooooooooooooo umirjen pes in ne bi Vidu niti dlake skrivila. Glede Wildy sm pa že rekla ...
Jest se psov že tako bojim, ta pes pa moj strah še povečuje. Tak da, ko smo pri tašči, ma Vida moj, da ne bi strahu prenesla na našega sončka.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?