![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 10.1.2010 18:11:21
|
|
|
|
rožca26
|
Punce, če imate še kej moči, še bolj držte pestke za zvezdico in njeno pupiko. Sporoča mi tole: Poročam. Žal je vrat vedno krajši. Je že 19 mm, po vsej verjetnosti ostanem kar notri. Upam pa, da se vseeno ustavi. Sicer je danes ctg pokazal kvazi popadek, ampak mi je zdr. rekla, da dokler ne bo redno oz. bolj pogosto ni panike. Pupa je pa 1400 g in z njo vse štima. Upam, da se vrat ne bo tako vztrajno krajšal, ker če bo vse tako hitro kot do sedaj, grem lahko čez 1 teden kar rodit . Pozdravček vsem. Upam, da pikepoke primejo. Torej punce, veste kaj je vaša naloga. Jest ji pa še pošiljam en kup pikapolonic:
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 10.1.2010 18:13:26
|
|
|
|
rožca26
|
Navijamo za jutrišnje preglede: lucika, sandrica23, sara2007! Pa ne pozabite na poročanje!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 10.1.2010 18:13:35
|
|
|
|
rožca26
|
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK JANUAR ponedeljek, 11.01.2010 sandrica23 lucika sara2007 torek, 12.01.2010 plamen sreda, 13.01.2010 čmrlika četrtek, 14.01.2010 3sonček3 valen zvezdici petek, 15.10.2010 rožca26 medvedekpu ponedeljek, 18.01.2010 vekybel pinakolada meti.v balka torek, 19.01.2010 tia78 sreda, 20.01.2010 nosecka24 malicki branka28 valen četrtek, 21.01.2010 lakaya torek, 26.01.2010 TejkaPK sreda, 27.01.2010 pikapolonica80 četrtek, 28.01.2010 rožca26 7lina7 petek, 29.01.2010 lunka1 FEBRUAR ponedeljek, 01.02.2010 mojcej77 sreda, 03.02.2010 lenčy strumf torek, 09.02.2010 zoey sreda, 10.02.2010 Tjasa27 VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!! moder zapis - pregled rdeč zapis - UZ, morfologija roza zapis - 3D/4D
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 10.1.2010 19:07:03
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy 7lina7, kako luštkan trebuh! A si se morda zmotila v pridobljenih kilogramih, ker po tvojih podatkih si že čez 30 +??? Nemogoče glede na sliko!!! nič pomote... zgledam tak,kot da sem prejšnjo pojedla... rit, bedra,roke.... vse je za 3 št. večje. za zvezdico!!!
< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 10.1.2010 19:08:09 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 10.1.2010 19:29:44
|
|
|
|
Tjasa27
|
Zvezdici drži se!!!! Stiskam pesti!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 10.1.2010 19:32:08
|
|
|
|
Anonimen
|
zvezdici zate in za pupiko!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 10.1.2010 19:43:26
|
|
|
|
maja.gal
|
Živjo punce, se javljam po več kot mesecu dni. Najprej ... zvezdici držim pesti!!! Držita se s pupo in da bo čim dlje zdržala mala!!!! Naj napišem najpre tehnične stvari ... morfologijo in pregled imam 25.1.. Preventivno mi bo naredil še en UZ. Razlog mojega nejavljanja je v bolezni oz. že kar zoprnem stanju. Začetkom meseca decembra me je namreč zgrabilo v hrbtu, bolečine so bile čez cel trebuh in sem mislila, da so že popadki. Bruhala sem pol noči in ko nisem več zdržala sem odšla h GK, ki pa me je pomiril, da je z otrokom vse OK in da gre za stisnjem živec. Dal me je na bolniško in ob Lekadol+Buscopan+termofor+počitek terapiji je blo malo bolje. Nakar deset dni zatem mene sredi noči zopet zvijajo grozne bolečine, bruhanje ... in moj me odpelje na urgenco. Diagnoza: vnetje ledvic in ponovi postopek zgornje terapije + antibiotik. Ko mi je šlo malo na bolje pa me je začelo čedalje bolj pečt na levi strani v dimljah. V roku parih dni si nisem bila več sposobna sama obuti nogavic, čevljev, skratka spremenila sem se že skor v invalida. Se vrnem k osebnemu zdravniku (ki mi je btw zafural bolniško, kontrolo, skratka ni vreden da bi mu rekla zdravnik) in povem, da mi ej GK naročil naj pri njemu dobim napotnico az fiziatra, da se vidi razlog teh bolečin. In sedaj imam v torek prvi pregled na Soči in upam, da bojo pogruntal kak čudež po katerem bom spet lahko hodila vsaj približno normalno in brez bolečin. GK meni, da je to stanje posledica tega da otrok pritiska na stegenski živec, ni pa prepričan, zato mi je rekel naj grem anprej na pregled. Ali ima katera tako izkušnjo? Ali se kaj umiri? En lep pozdrav vsem!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 10.1.2010 19:50:57
|
|
|
|
Jessy
|
Ojoj, ma kakšne novičke no! Zvezdici, močno stiskam pesti, da se zgodi čudež in se stanje ne bo slabšalo!!!!! Drugače je bolje, da ostaneš notri, saj si vsaj v dobrih rokah!!! Po drugi strani je dobro tudi to, da imaš deklico, ki so prave borke! Drži se!!!!!!! Maja.gal, vidim, da imaš zelo podobne težave, kot jaz, le da so mene zdaj nekako poštimali. Ravno pred tednom dni sem pristala v porodnišnici, ker mi je mali premaknil ledvico in mi nanjo pritiskal, zato me je vse bolelo, da sem komaj hodila in se le za malenkosti lahko premikala. Zdravnik, ki me je poslal naprej je rekel, da je v svoji praksi videl že veliko nosečnic v zadnjem tromesečju, ki so trpele zaradi pritiska otroka na določene dele ali organe, od popolnih invalidk do takih, ki so hodile z berglami. Vse je s porodom v trenutku izginilo in se povrnilo v prvotno stanje. Na pregledih ti želim veliko sreče, da najdejo pravi vzrok in ti seveda potem lahko tudi pomagajo. Drži se!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 10.1.2010 19:52:28
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy 7lina7, kako luštkan trebuh! A si se morda zmotila v pridobljenih kilogramih, ker po tvojih podatkih si že čez 30 +??? Nemogoče glede na sliko!!! nič pomote... zgledam tak,kot da sem prejšnjo pojedla... rit, bedra,roke.... vse je za 3 št. večje. Ma, dej no....saj ne morem verjeti!!! Res, po sliki sodeč bi rekla, da si se morda zdredila okrog 13 kg. Sicer pa sem prepričana, da ti bodo kg-ji po porodu zleteli dol, saj sem zasledila, da si kar športno aktivna!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 10.1.2010 19:59:54
|
|
|
|
zoey
|
Zvezdici - zate in za pupo. Žal mi je, da moraš biti v bolnici, je pa vsaj vse pod kontrolo. Vse bo OK, mislim na vaju!!!! Tjaša - Sanip ne more v torek, lahko ti v sredo? Pa baje je Mantova dopoldne zaprta, tako da bi se dobile vseeno pred Mantovo ob 11h, potem jo pa mahnemo skupaj v drugo oštarijo Pogoj za sredo pa je, da ne bo hudih zametov, ker potem res ni smiselno da se z Rožco zafrkavata po cesti. Maja.gal - tudi zate. Imaš že zdaj enga lumpa ali lumpiko, sili tja kamor ni treba Upam, da pogruntajo, kaj je in da bo do poroda konec bolečin Mene pa dans spet kolki bolijo ku . Že prej sem bila k ladja, pojma nimam v kake širjave bo še to šlo Drgač sem pa cel dan brkljala po kuhinji, pa vmes hitre počitke furala, ker mi bo drugače popek razneslo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 10.1.2010 20:08:51
|
|
|
|
Tjasa27
|
zoey jz v sredo ne morem, lahko pa zdej po tanovem jutri (ker mi je prijateljica prestavila kosilo) ali pa vse ostale dni, razen srede. lp
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 10.1.2010 20:11:09
|
|
|
|
lucika
|
zvezdici zate!!!! Naj se ustavi in ostane vsaj tako kot je. malo je pa še le treba počakati.... jaz sem danes tudi cela adijo (haha, se sploh ne spomni, kdaj sem nazadnje bila ok).... trebuh me boli spodaj, če sedim, če hodim, če ležim, ma, non stop. pa pod levimi rebrami... vse to ok, ne vem ali od kašlja ali ok trebuha pač...ampak danes skoraj nič ne brca dojenček. sem imela že skoraj napad panike popoldan....sem si rukala trebušček, prav čutila nogico al koleno ali nekaj pač, pa se ni hotlo nič premaknit... pol mi je en čas kot nekaj počasi utripalo not...ma, skoraj sem že pakirala na urgenco. imam pa jutri pregled, tak da bom konkretno zagnjavila kaj je z mano... pa saj ni straha, saj me vredu pogleda vedno... sem čutila nekaj premikov zdaj proti večeru, ampak tak, po enega in to raaahlo.... bolj ko gremo prioti koncu, več je nekega sranja..in bolj nas je strah...pol se pa to tak začaran krog naredi... je pa smotano tudi to, maja.gal, da je itak za vse kriva nosečnost. splošnemu zdravniku se itak niti razmišljat ne ljubi, pač vse je zaradi nosečnost, trpi in bo minilo...groza.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 10.1.2010 20:22:26
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27 zoey jz v sredo ne morem, lahko pa zdej po tanovem jutri (ker mi je prijateljica prestavila kosilo) ali pa vse ostale dni, razen srede. lp Zaposelne nosečke Ju3 sem jaz že zmenjena, pa ne vem, če bodo vse pravočasno videle, a se potem za četrtek menimo??? Če se pa zbobnate za ju3, se bom pa tudi jaz potrudila uskladit ... Bi pa raje četrtek. Rožca, Sanip, je možno ju3 ali četrtek???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 10.1.2010 20:34:26
|
|
|
|
vekybel
|
Čer! Punce jz sem se vrnila domov po dveh tednih , namreč sedaj ne grem k mojim dokler ne rodim tako da sem si dala duška in se pocartala pri mojih. zvezdici držim ti pestke in pošiljam veeeeeeliko in upam da bo vse uredu s teboj in tvojo pikico. Počivaj in ne skrbi ker si v dobrih rokah. Punce kako ste drugače? Je kaj posebno novega?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 10.1.2010 21:12:12
|
|
|
|
medvedekpu
|
Držim pesti za Zvezdico!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 11.1.2010 7:42:20
|
|
|
|
malicki
|
Dobro jutro! Jaz sem imela spet delovni vikend - ma je tole gnezdenje, namesto da bi poležavala in počivala, sem cel vikend pospravljala, prala, sušila in likala! In zraven še skoraj uživala Čisto sem not padla! Najprej sem mislila da bi poklicala eno teto da bi mi prišla vse zlikat, ker sem imela še en velik kup cot za zlikat od prej, + vse tekoče cote + tetra plenice. Pol sem pa v soboto in nedeljo, ker mi seveda ni dalo mira, kar vse sama zlikala. Še čudno da nisem dol padla. Ne vem od kod toliko energije in predvsem volje. Zdaj pa se počasi lotim še cotik, kar se še pa ne mudi. Danes dobim košek za bejbija Pa novi avto-sedež za našo taveliko sem nabavila tak da je šlo kar precej evrčkov stran. Ampak za otročke je treba poskrbeti Za našo zvezdico pa držim pesti in pošiljam pozitivne misli ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 11.1.2010 8:03:02
|
|
|
|
lucika
|
dobro jutro! bi vam poslala kako kavico, pa ne znam. dam pa malo kapučinčka stran, se mi ravno kuha:) jao, jao, kolk mam jaz enih skrbi. kot vedno, upam, da samo v glavi.... včeraj sem tak pisala, ni bilo nič kaj brcik. tak, po ena, pa par ur nič, pa spet.... sem bila že res cela adijo...sem z malim zaspala, pa se zbudila in nisem mogla več očk zatisnit. in sem šla lepo dol, na čarunalnik, več kot dve je bila ko sem šla nazaj v posteljo. mi gre tisoč in ena stvar po glavi...danes pa sem tudi že v pripravljenosti...samo par ur še in imam pregled. resnično me skrbi... glavo imam oprano, neki poiskusi britja so bili, čeprav bolj slabi...tak da imam že pestro jutro:) ko pridem danes domov, začnem tud sama malo prat te tinimini cotke. ker me je začelo ornk skrbet. ... lep dan vam želim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 11.1.2010 8:19:42
|
|
|
|
rožca26
|
Dobro jutro!!! Jest sm pa dones toooooooooooooooooooooooooooooooooooook zaspana Ponoči nism mogla spat, ker me je gleženj bolel, s tem pa posleično cela noga. Itak imam z nogami že celo življenje štalo Aja, pa dr. nikakor ne morjo ugotoviti zakaj Ja, kdo pa pol bo????? Pa danes gre moj dragi v službo Jest bom jokala, ker nočem da gre. Te 2 tedna je bilo prov fenomenalno, ker je bil doma. Vsaj največ 8 ur bo delal. No, pa samo do četrtka, ker v pet. imam pa jest UZ in moram bit že kar zgodaj tam, ker moram še v laboratorij. Pa dons bova z Vidom šla v BC, da še za kakšne oblekce pogledam, če majo majhne številke (pod 62). Mal si moram pa duška dat, a ne??? Sm pa včeraj zvečer pisala zvezdici (dns jo še pokličem), v katerem tednu je in je rekla, da bo v čet. točno 30 t. Sej, če pol rodi, ni take panike, ker je pupika že kar konkretna in vse štima z njo. Pa da ne govorim, da je dobila že vse 4 injekcije za razvoj pljučk, kar je pa tudi super Seveda to ne pomeni, da ne navijamo več - mora pupa zdržat vsaj še 4 tedne. Nič, grem jest zdej se zrihtat, ker pol ob 9ih greva v Lj. Kar se tiče kavice, pa jest čet. lahko, sam je seveda vse odvisno od vremena. Če bo kul, pridem.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 11.1.2010 8:21:11
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika dobro jutro! bi vam poslala kako kavico, pa ne znam. dam pa malo kapučinčka stran, se mi ravno kuha:) jao, jao, kolk mam jaz enih skrbi. kot vedno, upam, da samo v glavi.... včeraj sem tak pisala, ni bilo nič kaj brcik. tak, po ena, pa par ur nič, pa spet.... sem bila že res cela adijo...sem z malim zaspala, pa se zbudila in nisem mogla več očk zatisnit. in sem šla lepo dol, na čarunalnik, več kot dve je bila ko sem šla nazaj v posteljo. mi gre tisoč in ena stvar po glavi...danes pa sem tudi že v pripravljenosti...samo par ur še in imam pregled. resnično me skrbi... glavo imam oprano, neki poiskusi britja so bili, čeprav bolj slabi...tak da imam že pestro jutro:) ko pridem danes domov, začnem tud sama malo prat te tinimini cotke. ker me je začelo ornk skrbet. ... lep dan vam želim. sej bo. Glede na to, da imaš pa danes pregled, sem pa mnenja, da si sam mal živčna in se pol to pozna na brcikah. Vsaj pri meni je tako, da ko sem zelo utrujena, je tudi pupika kar umirjena. Ne skrbi, vse bo ok.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 11.1.2010 8:22:51
|
|
|
|
rožca26
|
zvezdici -
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 11.1.2010 8:32:23
|
|
|
|
lucika
|
HVALA ROŽCA, za vspodbudne besede. ne, ni to, vedno se veselim pregledov, nisem nervozna prej...nervozna postanem, ko se nekje sred dneva ne morem spomnit, da bi dojenček kaj brcal. in pol ga rukam in žokam in nič. pa se nabašem s čokolado, pa nič. ja, pol postanem nervozna. ker, če danes ne bi imela pregleda, bi šla včeraj na urgenco. danes je boljše, že malo bolj miga. mi ni ravno vseeno, za ves ta moj kašelj in težko dihanje, pa krče, pa boleč trebuh, pa...no, vse po spisku, kar bi naj bilo čisto ok. tak, na daleč, na oko... jaz tudi držim pesti za zvezdici, ful močno. verjamem pa, kako se ji vleče, vsak dan, kaj šele par tednov pred njo. a upam, da jih zdrži.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 11.1.2010 8:47:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst imam pa tut pregled in priznam, da mi je z muko it na njega. Zakaj? Ker bo spet vse na en, dva tri, glede datuma, mi pa tak ne bo znal nič povedat. Imam občutek, da bom isto kot zadnjič v 5 min "hellobye".
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 11.1.2010 8:48:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja pa študiram, da bi po priporočilu pušenjaka mu rekla za OGGT test. Sam kaj ko bo reku, da jst tega ne rabim - ziher
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 11.1.2010 9:14:04
|
|
|
|
3Sonček3
|
Dobro jutro! Najprej velik za zvezdici in za maja.gal Js sm tut dns bl slabo spala. Najprej kašelj da so meže pošteno pljuča bolela, potem boleči kolki in premetavanje iz ene strani na drugo, potem pa so me zbudile še grde sanje. Sanjala sm namreč da sm mogla v laboratoriju dat kri pa vodo in ko sm čakala na izvide, me je sestra poklicala not in mi rekla vam bom kr tukej povedala k je mal lažje...rekla sicer ni nč, ampak js sm ji v očeh prebrala da moje pikice ni več . Danes se pa tut še nisem bla deležna brcik in sm kr mal v skrbeh. Sej vem da grde sanje pridejo proti koncu nosečnosti zaradi skrbi, al pa če spiš tako da ne odgovarja. Upam da se bo bejbi kmal zbudu in me pomiriu z kakšno orng brco u rebra. Sm pa bla dns na zavodu, sm mogla na razgovor in je rekla da ne rabm več pridt, da naj samo pokličem ko bom rodila da me odjavjo iz sistema. Sm pa pozabila uprašat, kako mi bo potem tekla delovna doba če nebom prjavljena na zavodu? Pa socialne tut nebom več dobivala ane, če me odjavjo na zavodu? In kaj bom pol dobivala? Valda nebom brez prihodkov?
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 11.1.2010 9:14:49
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Aja pa študiram, da bi po priporočilu pušenjaka mu rekla za OGGT test. Sam kaj ko bo reku, da jst tega ne rabim - ziher Probej, mogoče pa se mu nebo zdela neumna ideja. Drgač greš lahko pa še vedno po drugo mnenje, da boš pomirjena.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?