lorelaj*
|
Lucika, ja, se strinjam, da je ful šok kar tako naenkrat in ful prekmalu. Ampak hvala bogu vemo vsaj, da je to možno. Ena kolega, ki se jima je rodila tri tedne prezgodaj, sta bila čisto iz sebe, pa to sploh še ni toliko. Rožca, ne smeš razmišljati o tem, da bi se ponovila norišnica od prvič. Saj zaenkrat vse super poteka, tako da se poskusi sprostiti. Čeprav dobro vem, da je to lažje reči kot storiti. Pa tudi, če se prav spomnim, je tvoja deklica že kar konkretna, tako da si vsaj po teži že v dobrem. Zvezdici, še enkrat srečno! Tjaša, ja, jaz sem imela krče med prazniki (če misliš na krče v trebuhu). Dvakrat zvečer in po kakšno uro ali malo več, potem pa konec. Sem verjetno čisto preveč šibala naokoli, tako da poskusi čim več ležati, pa bo verjetno bolje. Ko sem povedala G, mi je za vsak slučaj zmeril maternični vrat, če so kaj sprožili, ampak je vse OK. Mi je pa rekel, da če bi bili krči zelo močni ali če bi trajali dlje časa oz. bi bila zraven še kakšna krvavitev, naj pridem v porodnišnico, da pogledajo, kaj je. Od takrat pijem po dva magnesola na dan (prej sem samo po enega) in ful se trudim, da se malo uležem, ko začutim, da sem pretiravala. In upam, da se pikici ne bo preveč mudilo iz trebuha. Super, v ponedeljek se potem vidimo.
|