tea85
|
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI Tea moj tudi približno toliko poje...kako pa ti veš kdaj ima dosti,ker moj joka,če ima premalo in če ima dosti,jaz mu kar podrem kupček,potem pa včasih neha jokati...a vi zdaj nimate več krčkov,ko imate ustekleničeno vodo...ali moraš to vodo tudi prekuhati,ali jo samo pogreješ,kako pa kaj ti in tvoj..pa kak job ma to,da ga kar za cel kup mesecev ni pri nas je isto, če nima dovolj joka tak kod da ji pol glave manjka ampak ponavadi je 130 ml dovolj, sem pa opazla da je zdaj malo začela manj obrokov jest, učitno ne rase več tako hitro. midve kupčeka redko podirama, ker to je včasih misija nemogoče. in ko se mantrama jo pol še trebušček bolj boli, tako da probam, če ne rata pač ne rata, v eni uri ga bo pa podrla sama od sebe. ja morem rečt da odkar kopujem vodo je manj krčkov, skoraj jih ni...tu pa tam, če ji dam prehladno mleko ali pa za njo pretoplo. ne ne prekuhavam te vode več, le segrejem jo dam v termovko da mam za več obrokov. ma eh, moj ma službo tako, da saj res da dobro zasluži ampak ga ni skoraj nič doma..on je terenec, dela po tujini in ko gre kam daleč kot recimo zda, je po 2 -3 mesece odsoten, samo je reko da zdaj bo še te 3 mesece oddelal pol pa več ne bo hodil po tujini al pa tak da bo odsoten največ 3 tedne. učitno ga je najina malčica čist raznežla in jo ma res ful rad, se je res veliko z njo ukvarjal, pa tudi mi2 sma recimo malo boljše, tudi se je poboljšalo ampak zdaj že mam 10 dni menstro in je blo bolj bogo . kako pa sta vidva kaj? kak ponoči pančkata z tamalim? amm...kaj sem še mislila...aja, včeraj sma se hodle slikat in takrat je bla najbolj tečna in smo komaj nardili par fotk jaz morem priznat, da je meni boljše na flašo kot dojenje ker ni dobenih problemov če kam gremo, za ponoči si jaz vse lepo pripravim, tako da mam vse takoj narjeno ji dam flaško on lepo papa, jaz pa dalje pančkam, z eno uho pa poslušam če je vse kot treba in ji pol vzamem. To vrjanto da sama pije sem mogla uvest iz razloga da sem pač dosti sama in ko ona papca, jaz vsaj na wc grem al pa kaj na hitro postorim, ponoči pa je pač ne prebudim če jo ven pa not dajem ker pol ona misli da se lahko igra ne me zdaj čudno gledat kaj se tega tiče. rokice- moja si jih v usta tišči, po okicah se boža po lasekah, tudi razpre jih, nene pa še se ozira za igračami, čeprav že grabi ampak to oblačila ko jo imam na sebi al pa pleničko.