taipai
|
ola punce! no, se vam po doooolgem času spet javljam! Na hitro porodna zgodba: Mi smo rodili 19.12. našega Anžeta, v pičlih treh urah. Okrog polnoči me je začelo zvijat v križu, (pa nism mislla,da so to popadki), niti ni bilo na tolk pogost, sem lahko še hodila po stanovanju. Najprej sm mislila, da so še ene prebavne motnje, ker sm 2x vmes na hitr letela na wc(tko, da v P. nism hotla klistirja, sem doma vse zrihtala ). No, ta bolečina v križu je bla skoz bolj pogosta, začela sm štopat in je blo 5-6-minut. Pa je moj reku, da najbolj da greva, sem rekla, ne upam in probala zaspat v tistem spet popadek, hitr vstala, se oblekla, seveda, nebi bila jaz, če nebi še perila iz sušilca ven pobrala in zvrhan koš odnesla v sobo. Mal čez drugo ponoč sva prišla v P., kjer so me dal na CTG, nekaj je blo videt, odprta sem bila 6cm Dobro uro sem še hodila po hodniku, nakar so me ob 4h dal v porodno, na koncu mal umetnih p., ker sem bla že brez moči, brez kakršnih kol protibolečinskih sredstev je ob 7.02 s pomočjo babice, ki se mi je "vrgla" na trebuh prijokal naš dragi Anže, točno 3 tedne nazaj. Dobila sem 2 lepotna šiva, rezana nič. Rodila sem v Kranju, ekipa fenomenalna, same pohvale grejo in babci&co in osebju na oddelku Krasne so!! (ne zastopim tistih, ki jamrajo čez Kranj). Zdej se pa veselo cartamo:) Anže je priden, *trkam*, se polno dojiva, čez dan spi 3-4-ure, ponoči pa kakor je. Najbolj je vesel, da lahko spi pri nama! Danes smo skoraj prespali celo noč. Od 22h do 3h in od pol 6h do 10h:) krčkov nimamo, upam, da nas ne doletijo, če pa, bomo pa tut to dali skoz.. Včasih me podojem ima histeričen naval joka, spusti nastavek (ja, s tem morem dojit:S ), začne opletat z glavco, ves rdeč v obraz, bogi:D pol je pa spet zadovoljen. Je pa tako, da je ponoči kar kako urco-urco pa pol na joški. Danes je bil cca 20min. Ga pa matrajo vetrovi, pokakan je vedno, kadar se previjamo. Se pa tudi ponoči, ker se mi revež smili v tisti pokakani planički (danes smo to preskočili). Kako se kaj merkate s prehrano? Jaz jem vse po malem jem, sicer kakih citrusov še nisem. Pa izogibam se svežemu kruhu - naj bi napenjalo.. Se še kaj javim! BeeBee, vso srečo
|