vagica
|
dobro jutro oz. dober dan mamice in decembrski biserčki mi je kar hudo, ko berem probleme s krčki, baje je to res grozno....mi jih HB nimamo, pa jem vse, vsak dan sveže sadje in solato ter mlečne zadeve (mleko, jogurt, skute, sladoled)......sladkarij se malo izogibam, čeprav tudi kakšno čokoladno mleko in kakšen košček čokolade pade vsak dan v moj želodček upam, da tako ostane, prebava mu dela 100 na uro, dojimo se nekje na 2-3 ure, ponoči pa mu včasih uspe zaspat za 4-5- ur, kar je balzam zame......itak sem sredi noči že čist zmedena in sploh ne vem, kje se me glava drži, pol k se zbrihtam, pa je glede bradavic, moje so bile po prihodu iz P tako boge, da sem začela dojit z nastavki, kar mi je carsko, ful manj bolijo, vmes pa probam kdaj tud brez, da ne bo zavračal mojih bradavic......shopgirl probi z njimi, čeji bo bolj pasal, ker res lažje zagrabi-v sekundi joj, ta vreme, tako bi šla že na sorehod z najinim sinčkom, pa nič kej dobr ne kaže za naslednjih nekaj dni....bomo pa bolj doma visel, pa luftal, da pridemo do svežega zraka jaz imam sling, pa ga moram še naštudirat, da ga bom lohk naokol prenašala, baje je ful razbremenilno za roke in hrbet (imam že itak vnet živec na eni roki se mi zdi od nošenja, k prvih 14 dni zarad šivovo nisem mogla sedet niti slučalno in je bil dobesedno skos na rokah) sem pa ugotovila, da ga mogoče res ni najboljš ponoč previjat, ker se preveč zbudi, drugač pade v komo po hranjenju in ga mogoče tud jaz ne bom več, sam k se mi smili, da bi bil tolk ur v pokakanih pleničkah nič uživajte v snežni idili, vsaj čez okno , ps imejte lep vikend