taipai
|
ola punce! upam, da ste ok in da so malčki pridni:) Naš Anže trenutno spančka, potem pa kopanje.. tok uživa v vodi, da je joj. Se čist umiri! Prej se pa ful histerično joka, ko ga milim. A ve vaše kopate vsak dan? Nekje sem zasledila, da je priporočljivo umivat glavco vsak dan zaradi temenc mi pa tega ne prakticiramo, se mi zdi zdaj čez zimo da je mal preveč.. hehe, tut naš Anže najrajš kaka&lula na previjalni, brez pleničk zadnjič je v celem curku odneslo un mali drekec po celi sobici:)) pa veselo prdi no ja, bolš kt da bi bil pa zaprt.. Pleničke imamo Millerjeve pamperske, pa sm kr zadovoljna (newBorn). krčki: S krčki nimamo problemov (trkam!!), upam, da tako ostane. Ma pa na momente tist histerični jok, sploh ko ga odložim v zibko - k da ne bi upal bit sam Čez dan je pa začel spat kar v dnevni sobi, tako da je "hrupno". Nočnega ritma sicer še nima:) Vsak dan pa spimo do 10h :D nekaj me zanima, glede sprehoda: Meni je patronažna rekla, naj ne gremo nic ven, dokler ni vsak +5!! in moj Anže bo v soboto star že 4 tedne, zunaj smo bili pa samo včeraj, pa še to v naročju, za slabih 5min. Oblekla sem ga pa ko eskima. Ker pa zivim v kraju, kjer imamo bolj slabo s soncem pozimi, bo kr trajalo, da dosežemo +5:( sploh, če se bo takole vreme nadaljevalo A mislite, da gremo lahk na kak sprehod, al je res bolše počakat tistih +5? Nism js za notr, me mori to! Vidim da kar prakticirate sprehode .. Sama grem, če se le da vsaj na kak giro kratek, pa hitr nazaj:) Nic, grem na polento, se javim še kaj!
|