|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrski biseri 2009
11.1.2010 14:54:31   
Tincy90
Maya js uporablam tud Pamperske pa sm šla prov vrečko pogledat iz kje so in sm vidla da so iz Poljske. Mam pa vprašanje, zakaj ti kupuješ sam tiste k so made in UK ali Germany?user posted image

(odgovor članu d4rj4.84)
Neposredna povezava do sporočila: 301
11.1.2010 16:04:03   
ShopGirl
Spanje podnevi; Kaja spi v dnevni sobi, v košarici. Bi bla preveč živčna, če bi jo mela samo v prostoru. Že od prvega dne jo navajava na "hrup" čez dan - govoriva z enako glasnostjo če spi al pa če ne, gledava TV,... Nč ne paziva. Če kej fejst zaropota se mal zdrzne ampak vseen spi dalje user posted image

Krčki: kupla sm neke kapljice Sab Simplex. Sicer vem da se priporočajo koroške kapljice al pa avstrijske, sam mam lekarno pred nosom in sm kr te kupla - pa da vidmo kaj bo... Upam da ji bo pomagalo.

Pamperske made in Germany: so boljše kvalitete kot tiste iz Poljske... Še patronažna me je opozorila da so mel full težave s poljskimi pamperskami in da priporoča nemške user posted image  Sam sm to slišala že predn sm rodila, tko da je moj točno vedu da bo mogu v mullerja hodt po plenice user posted image  revež...

Mullerjeve pleničke...Baby Love: A se še kateri zdijo full trdeuser posted image  Jst jih mam zdej na testiranju pa mi niso glih fajn...so mi pamperske bolj všeč ker so mehkejše. Kaj pravte?

Sprehod: Sva ble eno urco na sprehoduuser posted image  mal prej prišle domov. Oooo kok je to fino. Pa včeri smo bli tut eno urco...v soboto pa prvič z vozičkom zunaj in sicer cca. pol urce. Ko smo  šli s Kajo prvič ven smo šli pa res sam za 15min tko kot se nekak tut priporoča za prvi sprehod. Sva jo kr nesla v naročju, ker za 15min se nama pa res ni dal vozička sestavlatuser posted image

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 302
11.1.2010 16:08:45   
blondy_81
Shopgirl tudi jaz sem imela od babylove pleničke pa so se mi zdele tudi ful trde. Iste so od Muellerja pleničke. Pa pri teh dvojih prej kaj ven prileze ali priteče, sploh pri krajeh hitro kaka kakica ven pogleda, al pa ko se polula malo spusti pri kraju. Jaz imam najrajši pamperske in ene francoske, ki se jih v leclercu kupi.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 303
11.1.2010 17:19:46   
lana24
planičke-jaz sem pa ful zadovoljna z fixes planicami...
Drugače pa ima nmas otrok ze dva dni tečne dneve!On bi se samo nosu in nosu....Drugače pa danes smo stari ze dva meseca.Jutri pa imamo drugi pregled in komaj cakam da vidim kolk je zrastu.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 304
11.1.2010 17:54:29   
araz
Oj,

Sem že zjutri hotla nekja napisat pa me je triktrat ven vrglo potem pa ni bilo časa. Zdej sem ap tud že pozabila kaj sem zjutraj pisala.

Vglavnem moja je tud čez dan v dnevni in navajana na vse čudne zvoke. Govorimo čist normalno, TV je skoz prižgan, tud sesam brez problema ne da bi se zbudila. BI mi bilo čudno, da bi jo imela v spalnici in da bi bila skoz čist sama. Še patronažna mi je rekla, da je bolj fajn če je v sobi kjer smo tud ostali, da se bolje počuti, ko sliši glasove. Pa še skoz jo imam na očeh user posted image .

Mi smo šli pa v soboto prvič z našo user posted image na obisk. Je bila cela odprava. Pa kolk stvari moraš z sabo vzet, kot da bi šel na dopust user posted image .

Zdej sem se spomnila kaj sem zjutri hotla komentirat.
Glede mleka - tud jest ga imam več zjutri (ob 3 in ob 8 največ) in potem čez dan vedno manj. Ne vem pa zakaj pri meni ne deluje ponudba povpraševanje. Povpraševanje je vedno večje, ponudba pa že skoz ista user posted image .
Pa ne pomaga čist nič. Sem probala že vso čudo tega sveta.

Jutri imamo pa prvi pregled. Upam, da se mi ne bo tako drla, ko jo bom mogla slečt kot doma.

(odgovor članu lana24)
Neposredna povezava do sporočila: 305
11.1.2010 18:41:39   
malažabica
Lep pozdravček vsem skupi!!!
Šele zdaj sem videla ta forum, pa da se še jaz predstavim. Rodili smo se 1.12.2009 ob 01.40. Ni hotela biti novemberskauser posted image .
Glede poroda:tisti ki je izumil epiduralno bi moral biti predlagan za Nobelovo nagradouser posted image

Glede naše male žabice: danes smo imeli prvič pediatra, iz 3600 pri odpustu na 5650 po dobrem mesecu (ni kaj, imamo visokokalorično mleko user posted image ), sedaj ni več moja mala žabica, ampak moja mala šunkica
Vneta ritka: uporabljamo pralne plenice čez dan, in moltex eko ali alana ponoči (da lahko mama spiuser posted image ), pa je dobila malo rdečo ritko, potem pa sem ugotovila da od pampers vlažilnih robčkov (jih je babica domov prinesla, ker so baje ok...), drugač rito čistimo z vodo, smo pa rito rešli z sudocremom (tud dobili tester...)

Glede spanja: imamo konkretno srečo da je mala po atiju in mamici zaspanka. V pidžamco med 19-20, zaspimo med 20-22, nato pa spimo do 09.00user posted image user posted image user posted image . Seveda se ponoči dojimo, ker spi zraven mene ji samo dojko potisnem v usta (ponavadi kar zaspim zraven), pa med 5-6 se še previjamo. Čez dan pa je tudi zaspanka.
Je pa res da se rada nosi (babico prepričujem da NI RAZVAJENA, ona pa mene obratno...)
Glede dojenja: kaj naj rečem, ni se zredila za 2 kg od luftauser posted image . Nimama ritma, edini ritem je, da bi nonstop jeda

Tiste ki imate SLING: a mislite da bi se ga dalo narediti kar doma iz rjuh? Ker si ga ne bi rada kupila, dokler ne vidim ali je res stvar praktična, in bi jo jaz tudi uporabljala (saj veste koliko navlake smo sposobne prinesti domov...)

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 306
11.1.2010 19:09:39   
taipai
ola punce!
upam, da ste ok in da so malčki pridni:) Naš Anže trenutno spančka, potem pa kopanje.. tok uživa v vodi, da je joj. Se čist umiri! Prej se pa ful histerično joka, ko ga milim. A ve vaše user posted image kopate vsak dan? Nekje sem zasledila, da je priporočljivo umivat glavco vsak dan zaradi temenc user posted image mi pa tega ne prakticiramo, se mi zdi zdaj čez zimo da je mal preveč..
hehe, tut naš Anže najrajš kaka&lula na previjalni, brez pleničk user posted image user posted image zadnjič je v celem curku odneslo un mali drekec po celi sobici:)) pa veselo prdi user posted image no ja, bolš kt da bi bil pa zaprt.. Pleničke imamo Millerjeve pamperske, pa sm kr zadovoljna (newBorn).

krčki: S krčki nimamo problemov (trkam!!), upam, da tako ostane. Ma pa na momente tist histerični jok, sploh ko ga odložim v zibko - k da ne bi upal bit sam user posted image
Čez dan je pa začel spat kar v dnevni sobi, tako da je "hrupno". Nočnega ritma sicer še nima:) Vsak dan pa spimo do 10h :D

nekaj me zanima, glede sprehoda
: Meni je patronažna rekla, naj ne gremo nic ven, dokler ni vsak +5!! in moj Anže bo v soboto star že 4 tedne, zunaj smo bili pa samo včeraj, pa še to v naročju, za slabih 5min.user posted image Oblekla sem ga pa ko eskima. Ker pa zivim v kraju, kjer imamo bolj slabo s soncem pozimi, bo kr  trajalo, da dosežemo +5:( sploh, če se bo takole vreme nadaljevalo user posted image
A mislite, da gremo lahk na kak sprehod, al je res bolše počakat tistih +5? Nism js za notr, me mori to! Vidim da kar prakticirate sprehode .. user posted image Sama grem, če se le da vsaj na kak  giro kratek, pa hitr nazaj:)

Nic, grem na polento, se javim še kaj!

(odgovor članu malažabica)
Neposredna povezava do sporočila: 307
11.1.2010 19:55:50   
evangelie
IZVIRNO SPOROČILO: malažabica

Tiste ki imate SLING: a mislite da bi se ga dalo narediti kar doma iz rjuh? Ker si ga ne bi rada kupila, dokler ne vidim ali je res stvar praktična, in bi jo jaz tudi uporabljala (saj veste koliko navlake smo sposobne prinesti domov...)

Jaz imam trak in je tud home made:

Trak (Wrap) je nosilka, namenjena nošnji otrok od rojstva pa do 3 let. Tkana je iz 100% bombaža, kar jo naredi izredno udobno za nosilca in otroka, ki počiva v njej. Pralen je v pralnem stroju na 30 stopinj. Pri sušenju v sušilnem stroju se lahko skrajša za 10 cm!!

WrapBy Mama se proizvaja v  3 dolžinah, širina vseh je 0,70 m

4,6 m (S) – do teže 72 kg in višine 175 cm
5,0 m (M) – nad 72 kg in višine 180 cm
5,4 m (L) –   nad 180 cm

Tukaj še en link z različnimi načini vezave:
http://www.wrapyourbaby.com/kinds.htm

Men je fajn glih zato, ker omogoča tok različnih položajev, pa še čist na izi ga je nardit...

dojenje tud jz imam manj mleka zvečer, sem pa opazla, da če en dan bolj vleče, ga je drug dan že več (in obratno verjetno). Upam, da tako tudi ostane...

plenice:
mi smo najprej uporabljali mullerjerve in dm-ove in so mi ble obojne super, potem je ati prinesel domov pamperske (kao za naše dete le najboljšeuser posted image ) in so res mehkejše, drugače pa niti nisem opazla razlike. Zdaj smo ravno odprli hoferjeve (smo kar 2 načeli, čeprav je še malo velika), pa so mi tud ok...kaj pa vem, za pokakat pa že bojouser posted image   Zaenkrat mi še pri nobenih ni kaj premočilo al pa kaj vn pogledalo....

(odgovor članu malažabica)
Neposredna povezava do sporočila: 308
11.1.2010 20:36:36   
mala bejba
Hej.
Shopgirl,kot da bi našo Saro opisala:) Ko jo prime d je lačna ne more niti minutke počakat,ker pol se začne razburjat na polno.Tud duda ne pomaga kr včasih zgleda kt da bo bruhala k jo hočmo potolažit z njo. Jst jo tud najprej podojim pa pol previjem,ker če ne se preveč jezi....
Smo meli pa danes zdravniški pregled,smo se premal zredili tko d mamo čez en teden kontrolo tehtanja.Dobili smo ad3 kapljice pa kremo za rdečo ritko.V sredo mamo pa uz kolkov d vidimo kje smo.Aja pa na glavico mormo pazit k jo ful nazaj steguje,sploh kdr se razjezi,pa smo dobili navodila kako pravilno ravnati.
Smo pa dans opazli d ma pikce po obrazu,pa dele zvečer tud po trebuščku,pa se bojim d je dobla kšno alergijo(po mamici k sm itak alergicna na ogromno stvari...)Bomo probali zamenjati kozmetiko,sicer uporabljamo od Penatena,pa mislm d ji ne paše.
Krčkov še nimamo,mi je pa ful čudno k prec kse najemo se ful napenja in pokaka.Mamo pa zadnje dni bolj zelenkasto blato,pa so rekl d je to zarad hitre prebave.
Želim vam čimbolj mirno noč.

(odgovor članu evangelie)
Neposredna povezava do sporočila: 309
11.1.2010 20:38:08   
mala bejba
Aja,kr se plenic tiče mi tud uporabljamo Pamperske(Avstrijske),kr so nas že prej opozorili d ni vseeno iz kje so.Smo pa probal babylove od dm pa so tok trde,d je mela kr črto med nogicami od elastike.

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 310
11.1.2010 21:32:53   
Anuš
shopgirl+terida: moja patronažna iz Šiške je beti. A mamo isto?

spanje čez dan: bolj ko ropota, bolje spiuser posted image . Če bo panika gre v pralni strojuser posted image user posted image user posted image

plenice: moji taprvi so najbolj ležale mullerjeve moltex EKO + navadne in dmove, drgač so ble pa OK tud navadne mercatorjeve in leclercove, če je bila sila. Samo pamperske so bile pa res šit (mislim, da te ta poljske).

Sprehod: danes sem peljala v vrtec tavelko z avtom. Pa psa in tamalo. In sem imela cele probleme parkirat, ker plug zgleda stranskih ulic ni vidu. In pol parkiram na dveh parkirplacih, da lahko lupinco ven vzamem. Pa jo namontiram na voziček in ugotovim, da so potke do vrtca samo shojene, ker kidal pač ni noben. Sem rinla voziček, da sem se ornk namatrla. Popoldne sem šla pa z vozičkom od doma tko, da smo bli znaj urco pa pol. Zdej pa res ne vem, če sem preveč na izi... Če ne bi tuki brala debat o minutkah, tud pomislila ne bi, da mogoče pretiravam. Sam zgleda bo tale urca zjutraj in popoldne kar dnevno na sporedu, vsaj dokler ne zalaufajo plugov in spucajo.

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 311
11.1.2010 22:17:33   
*nivea
da se malo javim

smo danes bli na sprehodu, blo je +2 stopinji in nič kaj mrzlo. itak sem jo mela fejst oblečeno. smo prišli domov in je v vozičku še kar 2 uri prespala.. sem pa komaj čakala, da bo spet vsaj malo normalno vreme, ker se je že meni mešalo od tega, da nismo mogli ven user posted image

sem danes začela s telovadbo, ker se počutim kak nilski konjuser posted image odkar sem nehala dojiti, mi kile samo gor grejo. tak da odločila sem se, in zdaj pridno vadim. sem 10 minut migala in povem vam, najhujših deset minut v zadnjem času user posted image

zadnja dva dni mi Taja tak težko zaspi zvečer, da je to že kriza.. ampak glavno da te v noči se enkrat zbudimo, pa te zjutraj in te čez dan spet nočemo spati, ker smo že kao velki user posted image

malažabica dobrodošla user posted image user posted image user posted image kak je pa ime tvoji mali?

d4rj4.84 nimam pojma zakaj moraš partnerja s sabo meti user posted image mi je prav čudno.. jaz mam nasl. torek pregled in ko sem se šla naročit, smo glih z malo šli s posvetovalnice, tak da smo jo še sestram pri G predstavile, pa so nikaj nej rekle, da bi on tud moral iti zraven user posted image

aja, glede spanja.. mi podnevi bolj slabo spimo, tak da je vse naglas, ponoči pa itak tišina in kmica... in mala do zdaj pridno razlikuje (ajd da potrkam na les) dan in noč..

sicer sem zdaj bolj malo na RR, ker ni več tak dosti časa, tupatam prečitam napisano, sem pa ful v zaostanku, tak da komentirat ne morem ravno...

bodite zdravi in uživajte

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 312
11.1.2010 22:19:01   
*nivea
BeeBee vso srečo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 313
12.1.2010 8:49:51   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Maya js uporablam tud Pamperske pa sm šla prov vrečko pogledat iz kje so in sm vidla da so iz Poljske. Mam pa vprašanje, zakaj ti kupuješ sam tiste k so made in UK ali Germany?user posted image

Tincy že takrat za hčerko sem iz tega naredila cel doktorat user posted image .... Takrat sem kupovala le pamperske iz Mullerja, ker so imeli že te z elastičnimi trakci, in pa Active Fit, ki so zame najboljše user posted image , v naših trgovinah jih takrat še niso imeli... Če kupim zdaj v DM pogledam kje so narejene, ker imajo različne serije.... Takrat sem probala skoraj vse.... Lumpi ... katastrofa, MUller in BabyLove od DM pretrde in predebele med nogicami (ok dokler le ležijo oz jih še na široko povijamo, ko začnejo gibat se mi je zdelo da jo ovira)... poleg tega so bile Mullerjeve edine pri katerih ji je uhajalo na strani user posted image .... Pampers sem pa primerjala oboje in tiste na katerih je pisalo made in Poland so imele drugačen vonj pred uporabo, še posebej pa po uporabi user posted image , material je deloval popolnoma drugače bolj grobo...... zdaj se dobijo vse vrste papmersk tudi pri nas, vendar jih še vedno kupim v Mullerju če le lahko (kadar grem pač v LJ), če ne pa pazim da so made in G ali UK....
Bom pa poizkusila še enkrat Hoferjeve, ker mi jih je kolegica pohvalila, baje so zdaj drugačne, ker pri hčeri mi niso bile v redu ...

dojenje: tudi pri nas imamo paniko zadnja dva dni, kar trga se vmes, pa joka, pa se pritožuje,... ampak mleko teče .... meni je patronažna rekla, da jih med hranjenjem črviči.... jaz slišim kako se mu pretaka po želodčku, največkrat tudi kaka med hranjenjem....

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 314
12.1.2010 9:41:19   
blondy_81
Punce, kaj narediti v primeru, ko ima otrok samo 35.6 ali 35.8 temperature?

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 315
12.1.2010 10:13:34   
Anuš
blondy: ničuser posted image . Calpol ji daj, če bo imela 38,5, prej ne. Moraš vedeti, če se ji kej kuha, da je vročina odgovor njenega organizma na viruse. Višja kot je, več in hiteje jih "pobije". Ni pa dobro, da gre previsoko-mislim, da dolgotrajna visoka temperatura lahko škoduje možganom al neki takega. Sam do 38,5 se bo pa "samo" slabo počutilauser posted image . Vem, da je težko gledat, da se neki dogaja, sam vročina je posledica nekega virusa al pa bakterije. Ni bolezen sama po sebi. Vzrok je nekaj drugega. Pač organizem se bo malo boril, nič takšnega. Jst si mislim, da če daš calpol prezgodaj, da dejansko delaš slabše. Sem se pa jaz kar izogibala calpolu, če se je dal. Sem čimvečkrat probala z ohlajevanjem v banji. Natočiš 37 stopinj, potem pa dodajaš hladno in postopoma hladiš vodo in dojenčka. Jst tudi probam sama zrihtat, če ima pa vročino blizu 40 ali več dni blizu 38,5, grem pa seveda k zdravniku. Upamo pa vseeno s tabo, da ne bo na koncu ničuser posted image .user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 316
12.1.2010 10:15:41   
blondy_81
anuš 35.8 ima. Prenizko temp. ima.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 317
12.1.2010 10:20:38   
Anuš
Aja, pozor na elektronske termometre. Znajo falit za celo stopinjo!

Sem z enournega zasneženega sprehoda po ljubljanskih redkih še kar skidanih pločnikih. Smo šle v vrtec s psom in je bilo super. Kepale smo se, pa tavelka se je valjala po snegu in plezala na ledene gore (nakidaneuser posted image ). Je bla še pred 9 na ornk sprehodu, potem so šli pa še z vrtcem ven se sankat. Ful mi je fino, kadar nam rata narest tako "poln" dan. Da ne gre v nič, ker ni najboljše veme. Na prvi pogled. Ker, če se dobro oblečeš in zaščitiš je na koncu še boljš kot, če sploh ne bi snežilo. Taja je bila pa v komoriuser posted image . Punce, pejte venuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 318
12.1.2010 10:22:29   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

anuš 35.8 ima. Prenizko temp. ima.

zakaj pa ji meriš temperaturo? se slabo počuti?

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

Neposredna povezava do sporočila: 319
12.1.2010 10:22:31   
Anuš
Ups blondyuser posted image . Sam po mooje ni panike. Taja je imela v P 35,4, pa ni noben nič niti omenil. Grem pogledat od kolk naprej je normalnouser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 320
12.1.2010 10:28:15   
blondy_81
maya2: Manca je bila bolna,pa je bilo spet bolje, sedaj sem pa jaz zbolela. Njej so se učki spet vneli in je imela malenkost zapacane in sem ji šla še temp. zmerit.

Anuš:V P so ji merili z elektronskimtermometrom pod pazduho in sem ji jst tudi. Mogoče nisem dobro nacentrirala. Bom še enkrat probala, kasneje pa še v ritki.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 321
12.1.2010 10:33:41   
Anuš
Sem šla pogledat. Na RR (ampak bo verjetno držalo). Pravi ena, da od 36,1 naprej. Ampak omenjajo, da ker elektronski znajo falit, da zmeri še sebi. Dostikrat, ponavadi, izmerijo prenizko. Moja je imela vročino na otip, po termometru pa 36,5. Zdaj imamo "ta starinskega"user posted image

Pri nas v P so merili pa v ušesku.

Neposredna povezava do sporočila: 322
12.1.2010 10:35:20   
blondy_81
Mam tudi jaz ves čas tako nizko temperaturo. In moj oče isto.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 323
12.1.2010 10:43:29   
Anuš
Pokliči v ZD, da ti povejo, če je panika. Ti bojo znal najbolj svetovat. Poroči, kaj pravjo. Gutlak

Neposredna povezava do sporočila: 324
12.1.2010 10:52:57   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

maya2: Manca je bila bolna,pa je bilo spet bolje, sedaj sem pa jaz zbolela. Njej so se učki spet vneli in je imela malenkost zapacane in sem ji šla še temp. zmerit.

po mojem za prenizko temperaturo ni panike... pozdravite se user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?