litlleMiss
|
Kdusic upam da se bo odločil za vaju in bo opustil to pijačnevanje Jaz mojega očeta bolj slabo poznam, ker je zapustil mojo mamo ko je zvedel da je noseča. Po 16 letih je hotel vzpostavit stik z mano pa sem rekla OK da vidim te kdo je moj ata. Sma šla parkrat na pijačo, ampak mi je dopiz*do ker se je začel vtikovat v mene, mel vohune vsepovsod, ki so mu sporočali če hodim v šolo ali špricam, gnjavo mi je zakaj kadim, v glavnem fotra mi je začel špilat. Pa sem mu rekla da po 16 letih tega nerabim in sem ga poslala v kraje, kjer nikoli sonce ne posije Od takrat se nisma čula, pa me niti ne mika Mama je bila moja najboljša prijateljica, res imele sma super odnos. Pred parimi leti je začela jemat protibolečinske tablete, ker jo je dostikrat vsekalo v hrbtenici, potem ko niso več tablete pomagale ni mogla spat zaradi bolečin in je začela jemat uspavalne tablete. Stanje s hrbtenico se je sčasoma umirlo, ona pa je postala odvisna od tablet. Nekaj časa še je blo vredi, je pač vzela tablete zvečer in šla spat, potem pa je postalo nemogoče. Vzela je 5,6 tablet za spanje(ker 2 več nista prijeli) in ni šla spat. Enkrat se spomnim si je dala olje gret, da bi si dala pomfri pečt, seveda je pozabla na olje in skoraj vse zažgala..še dobro da je bila babi tam sedela je na kavču in kadila, vmes pa spala ..v glavnem zadeta ko mina. Jaz sem bla takrat stara 16,17,moja sestrica pa samo 12 in je mogla gledat vse to No in potem smo jo dali v Ormož da bi se pozdravla, ker ni šlo več dalje in je ona tako dobro špilala pred zdravniki da je zdrava da so jo spustili po 3 tednih domov Nevem ki jim je logika..seveda ji je verjela tudi njena mama (babica vsem verjame prav smili se mi ker je tak naivna) No in zdaj se to vleče že 2,3 leta..Enkrat sem jo nadrla(ker je bla spet zadeta ko nevem kaj) in sma se skregale. Takrat vem da me je porinla v steno in me hotela boksnit ampak ji je moja sestra nogo podstavla da je padla no potem se še je jokala vsem po telefonu da sem jo jaz posunla in da si je čelo presekala to ji ni naredla nobena od naju ker sma obe odišle-sestra k njenemu fotru(ločena sta), jaz pa sem samo odišla k prijateljici. No tu bi še lahko marsikaj napisala pa bo dovolj za zdaj.. V glavnem ne poznam je več. Sestra zdaj živi pri njenem očetu ker je več ni mogla prenašat, ker je bila vedno v strahu da se ji bo vtrgalo in ji bo kaj naredla. Mama še je vedno odvisnica, pozdravla pa tudi dvomim da se bo. Edina ki ji stoji ob strani še vedno(mi smo ji hoteli pomagat, smo se dostikrat vsedli dol z njo in ji hoteli povedat kak se mi počutimo ob tem in naj prosim gre na zdravljenje ampak ni nič zaleglo,žal) je babica, ki ji slepo verjame vsakič ko ji mama reče da ne jemle več tablet. Jaz še jo pokličem kdaj in se menim (recimo da) normalno z njo ampak to je tudi vse. Uf sem se razpisala..Če se bo kateri dalo brat OK, če ne pa nebom jezna Mam pa zato super fanta. On je star 22, jaz pa 19(no, bom v ponedeljek ) in sma bolj odrasla, kot eni ljudje ki so starejši od naju. Verjetno sem ravno zaradi okoliščin hitreje odrasla. Pa super tasta in taščo mam Tak to bi bilo vse za zdaj
< Sporočilo je popravil litlleMiss -- 9.1.2010 7:55:37 >