Nepoznana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mož* Vse najboljše, Tanik, tole leto bo prav nekaj posebnega. Ooooo, kje so ti časi (za nekatere, seveda ) Larilu, upam, da si že "počistila". Takele razelektritve so včasih nujne, da je pot spet jasna. Že zjutraj sva si sms-ali s prijateljico z včerajšnjim novorojenčkom: ful se praska, sem oprala Klemnove rokavičke, ki bodo čet dobro uro menjale lastnika Današnja noč je bila mirna, (no, kakor za koga, če odštejemo, da se je stari ob 3.00 vrnil s poslovne večerje), Klemen je skoraj 4 ure preživel v posteljici (brez dojenja), potem pa pri meni. Potem je hotel stari, seveda, spat, pa mu nisem pustila, ker sem mu imela tolikoooo babjih čenč za povedat (kaj se pa klati, ne ) Zdajle se počasi odpravljam ven. Spet nekaj pada. to pa tudi jaz rada počnem - ko bi on najbolj spal, mu "moram" kej povedat in to po možnosti kaj takšnega, kar njega niti malo ne zanima, meni je pa blazno zanimivo