|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
8.1.2010 9:36:20   
Mož*
Vse najboljše, Tanik, tole leto bo prav nekaj posebnega. Ooooo, kje so ti časi (za nekatere, sevedauser posted image user posted image user posted image )
Larilu, upam, da si že "počistila". Takele razelektritve so včasih nujne, da je pot spet jasna.
Že zjutraj sva si sms-ali s prijateljico z včerajšnjim novorojenčkom: ful se praska, sem oprala Klemnove rokavičke, ki bodo čet dobro uro menjale lastnikauser posted image user posted image user posted image
Današnja noč je bila mirna, (no, kakor za koga, če odštejemo, da se je stari ob 3.00 vrnil s poslovne večerje), Klemen je skoraj 4 ure preživel v posteljici (brez dojenja), potem pa pri meni. Potem je hotel stari, seveda, spat, pa mu nisem pustila, ker sem mu imela tolikoooo babjih čenč za povedat (kaj se pa klati, neuser posted image user posted image user posted image )
Zdajle se počasi odpravljam ven. Spet nekaj pada.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
8.1.2010 9:48:08   
Nepoznana
Tanik, vse najboljše!

user posted image

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
8.1.2010 9:50:47   
Nepoznana
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Vse najboljše, Tanik, tole leto bo prav nekaj posebnega. Ooooo, kje so ti časi (za nekatere, sevedauser posted image user posted image user posted image )
Larilu, upam, da si že "počistila". Takele razelektritve so včasih nujne, da je pot spet jasna.
Že zjutraj sva si sms-ali s prijateljico z včerajšnjim novorojenčkom: ful se praska, sem oprala Klemnove rokavičke, ki bodo čet dobro uro menjale lastnikauser posted image user posted image user posted image
Današnja noč je bila mirna, (no, kakor za koga, če odštejemo, da se je stari ob 3.00 vrnil s poslovne večerje), Klemen je skoraj 4 ure preživel v posteljici (brez dojenja), potem pa pri meni. Potem je hotel stari, seveda, spat, pa mu nisem pustila, ker sem mu imela tolikoooo babjih čenč za povedat (kaj se pa klati, neuser posted image user posted image user posted image )
Zdajle se počasi odpravljam ven. Spet nekaj pada.

user posted image user posted image user posted image to pa tudi jaz rada počnem - ko bi on najbolj spal, mu "moram" kej povedat in to po možnosti kaj takšnega, kar njega niti malo ne zanima, meni je pa blazno zanimivo user posted image user posted image

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
8.1.2010 10:04:51   
dreja79
Dobro jutro,

glede na to kako sem se bala, da bo ponoči akcija, je Matic spal do 3.40. potem pa se je zbudil ob 6.10. Ob 9.00 sva dokončno ustala.

Jest pa mislim, da sem dobila mastitis!!user posted image  Desna ziza je ful napeta, čist trda, pa noter me kar peče. Vročine mislim da nimam, ampak moje telo je pa upostošeno. Kot da bi dobila gripo!! Čist sem zanič!

Grem počivat, dokler je še ati doma, moram izkoristit!

Tanik, vse najlepše in najboljše ti želim za tvoj rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
8.1.2010 10:05:20   
barika
Tanik, stara moja vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image kje še mene tole čakauser posted image .

Mož*
nesramnica enauser posted image user posted image user posted image , no sej jaz sem ista, mu more nujno kej povedat, ko ima najmanj časauser posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
8.1.2010 10:07:17   
barika
DA vam povem, Tomaž je spal od 8.30 zvečer naprej, se ponoči 2x zbudil in spal do devetihuser posted image danes bo pa verjetno vse po starem, okoli enih zjutrajuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
8.1.2010 10:36:25   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: barika

DA vam povem, Tomaž je spal od 8.30 zvečer naprej, se ponoči 2x zbudil in spal do devetihuser posted image danes bo pa verjetno vse po starem, okoli enih zjutrajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi danes bo o.k.!
Naš začne pa ob 20.00 z največjo akcijo; si je do sedaj že vse Harry Potterje ogledaluser posted image user posted image user posted image ; pa ob 7.00 zjutraj tudi že pojeuser posted image user posted image user posted image

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
8.1.2010 10:38:19   
anitka7
Tanik vse najboljše user posted image  user posted image

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
8.1.2010 10:51:46   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: dreja79
Jest pa mislim, da sem dobila mastitis!!user posted image  Desna ziza je ful napeta, čist trda, pa noter me kar peče. Vročine mislim da nimam, ampak moje telo je pa upostošeno. Kot da bi dobila gripo!! Čist sem zanič!

Sesaj (no, dete naj to počne), črpaj, izstiskavaj pod toplim tušem... če te ne boli ekstra fejst, meni so v zd rekli, da tak da se niti dotaknit ne moreš in sploh, če nimaš vročine, boš s tem vse rešila.
Pri meni je bilo v prvih 2 mesecih tako, kot si opisala, skoraj vsak dan, predvsem zjutraj, pa se nikoli ni končalo zares slabo. Samo, da se je požeruhek prebudil, pa je bila stvar rešena.

Tanik, vse naj naj, lepo praznuj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
8.1.2010 11:05:40   
neli04
dober dan,punce!
pri nas je že dva dni pestro,mlajša hči je spet doma zaradi vročine,Anže se ponoči spet zbuja na dve uri ali še prej,se prisesa in zaspi.po moje bova mogla začeti ponoči kupčke podirati,ker ko sva to delala,je spal tudi 6-8 ur skupaj.
Tanikvse najboljšeuser posted image
jaz sem pa žalostna danesuser posted image ,je dve leti kar mi je mami umrla in se sploh ne morem navaditi na misel,da je ni.zato punce,ne kregajte se s svojimi mamami,ker nikoli ne veste,kdaj se lahko zgodi,da vam samo trenutek spremeni življenje

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
8.1.2010 11:19:13   
anitka7
kje  se pa kaj Dolenjka skriva user posted image a jo je njem čist okupiral,ker ma zdaj velik časa...user posted image

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
8.1.2010 11:29:08   
neli04
pri nas pa spet sneži kot pri norcih,jaz pa še avta ne najdem na dvorišču,ker je zasnežen od prej.pa brez praška sem...pa ne bomo praliuser posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
8.1.2010 11:35:51   
BBK79
Tanik vse najboljše!user posted image

Moram se pa pohvalit, da je Nik danes spal od 11 zvečer, pa do 9 zjutraj, Sva ga šla že parkrat pogledat, če sploh še diha. Kar nisva navajena, da spi 10 ur skupaj.
Je pa zadnji teden manj jedel kot prej. A je možno, da je to zato, ker 1x na dan dobi sokec?

Lp, pa čim manj kidanja.

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
8.1.2010 11:40:31   
baby blue
Ma pri nas kar pada in pada... Ni dolgo kar sem stopnice pometla pa je spet isto kot da jih nebi user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu BBK79)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
8.1.2010 11:58:45   
tulpek
Zdaj je pa začelo tudi pri nas pošteno snežit, prave plahte padajo z neba. Prej je pa bil leden dež.

Js sem pa nekaj ugotovila... svojega user posted image imam vsak dan bolj rada user posted image ... kaj šele bo čez nekaj mesecev...

Včeraj sem se spomnila ene super igrice, ki se imenuje Ku-ku Tjaš... počepnem pri kinderpetu in potem se dvignem in pogledam not in rečem ku ku tjaš in on se zvija od smeha user posted image Ampak na začetku ga pripravite na to, da se ne prestraši, čisto počasi in bolj tiho, kasneje pa lahko stopnjujete, ampak vseeno ne preveč silovito. Našemu je zelo všeč.... kasneje se je smejal že, če sem samo rekla ku ku.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
8.1.2010 12:18:54   
barika
pri nas ga sipa dol, noro.user posted image
študiram, če je pametno it v takem ven

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
8.1.2010 12:38:33   
neli04
mene pa full bradavice bolijo,ko začne Anže vlečt.a še katero?
tiste,katerih otroci so že dopolnili 4 mesece,a že kaj dodajate?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
8.1.2010 12:39:31   
jullie
Tanik vse najboljše!!!
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: neli04

jaz sem pa žalostna danesuser posted image ,je dve leti kar mi je mami umrla in se sploh ne morem navaditi na misel,da je ni.zato punce,ne kregajte se s svojimi mamami,ker nikoli ne veste,kdaj se lahko zgodi,da vam samo trenutek spremeni življenje

..mi je poznano to..meni je pred štirimi leti umrl ati in mi je še danes hudo, ker smo bili res zelo povezani..

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
8.1.2010 12:43:37   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

kje  se pa kaj Dolenjka skriva user posted image a jo je njem čist okupiral,ker ma zdaj velik časa...user posted image

Mama dolenjka je sina peljala na sistematski ob treh mesecih user posted image Moj sine ima že 6760g in 64 cm, OG pa 42,5 user posted image Zrastel je torej za 4 cm, pa dobro kilo se je zredil user posted image user posted image user posted image Tko drugale je tokrat in res mi je blo toplo pri srcu, ko me je pediatrinja pohvalila. Je vprašala kdo tolk dobr kuha doma, da imam mami tako dobro papico user posted image Pa prosim, da ne bi katera zamerila, pišem zato, ker je bilo prvič pri meni tako zelo drugače, polno sem dojila, Tara se pa ni redila, in sem imela pri P vedno probleme in "oštevanje". Je bila pa druga P, zdaj sem jo za oba zamenjala user posted image user posted image user posted image

Anitka, lepo da me pogrešaša. Predlagam, da če ne bo kakih zametov, vse kar imajo dobrega za popit in pojest v SN snedemo v TOREK, 12.1. user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
8.1.2010 12:44:39   
anitka7
Barika pr nas tud leti kot da je nekdo vrečo stresu user posted image

Neli naša bo stara 4 mesece čez 10 dni pa nimam namena še kaj dodajat,če bo le dost mojga mleka. Pr Niku sem začela dodajat pr 4 mesecih ker sem prebrala da se lahk nehajo krči in Nik je mel fulhude krče in je blo pol res konc. Zdaj pa bi dal samo dojila,če bo šlo. Če ne začnemo z zelenjavo. Baje da če jim daš najprej sadje pol eni težko sprejmejo zelenjavo...user posted image
bradavica je mene ena bolela na začetku k sem mela eno majhno ranco....sem mazala z bepanthenom pa je blo prec kul

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 8.1.2010 12:45:52 >

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu neli04)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
8.1.2010 12:45:06   
dolenjka
Tanik, vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image Moja sestrica tudi praznuje danes user posted image

Aja, kar se pa snega tiče je pa pri nas adijo pamet, smo šli zadnji del poti do doma kar peš user posted image user posted image Pa še po Taro bo treba..... user posted image Anitka, kako boš šla pa ti po tvojega razgrajača user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
8.1.2010 12:49:43   
anitka7
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Tanik, vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image Moja sestrica tudi praznuje danes user posted image

Aja, kar se pa snega tiče je pa pri nas adijo pamet, smo šli zadnji del poti do doma kar peš user posted image user posted image Pa še po Taro bo treba..... user posted image Anitka, kako boš šla pa ti po tvojega razgrajača user posted image

o lasi se je vrnu...oz Dolenjka user posted image
jaz mam tavelko user posted image kr doma že cel teden...bl varno user posted image
drug teden tud napovedujejo sneg,tko da če bo res sneg jaz ne bom prišla v SN

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
8.1.2010 12:53:34   
tažana

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

IZVIRNO SPOROČILO: neli04

..mi je poznano to..meni je pred štirimi leti umrl ati in mi je še danes hudo, ker smo bili res zelo povezani..

se podpišem jest sem 2 leti nazaj izgubila atka letos še mami. punce rade jih imejte prehitro se lahko konča.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
8.1.2010 12:58:21   
barika
punce, pošiljam vam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz se tolažim, da vsi ljubljeni, ki so nas zapustili nas čuvajo iz "tam nekje, kjer je lepo"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
8.1.2010 13:09:18   
vila MaLiNa
Tanik tudi z moje strani vse najboljše! user posted image Želim ti, da bi Žan še tako pridno jedel in spal, ter da bi neskončno uživala v njegovi navihanosti. Seveda pa tudi, da bi imela kaj časa zase in za svoje potrebe.

Mož* tudi Sara je že do danes videla vse Harry Potterje. Samo, da zraven spiuser posted image . Čim jo odložim v posteljico se zbudiuser posted image No, ko jo pa vzamem v naročje in greva pred tv pa spet sladko drnjohauser posted image

Neli Sara je tudi 4 mesece stara in še nič ne razmišljam, da bi ji kaj dodajala. Zaenkrat jo moje mleko še nasiti. Moram pa priznati, da me včasih kar zamika, da bi ji kakšnega korenčka dala za probat, ker me tako požira z očmi, ko jem.

Maks je pa tudi že "ornk" dec.user posted image Katero pediatrinjo in kje pa imaš, če smem vprašat?

Starši... moja dva sta ločena. Očeta itak ni na spregled, tako da tudi nevem kakšna čustva bi me prevzela, če bi šel... Še na poroko ni prišel, niti voščil ni ob rojstvu njegove prve vnukinjeuser posted image . Ampak, če se je tako odločil se je... Mami se pa še sedaj na noge postavlja. Imam pa zato stare starše, ki so fenomenalniuser posted image . In upam, da še dolgo ne bosta šla, ker brez niju si pa res ne znam predstavljati kako bo. Tako, da punce user posted image user posted image user posted image . Kar počastite spomine in tako kot je barika napisala... sigurno vas čuvajo!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Energijske pijače
Michonne RR

Ali svojim otrokom do 10 let dovolite piti energijske pijače?

Da (30%)

Ne (65%)

Občasno (5%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!