|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
8.1.2010 17:46:39   
baby blue
Možno ja da je kak preskok v rasti...

Joj pri nama se je tudi patronažna kar na vratih pojavila ko je v prvo prišla... Lahko bi vsaj poklicala prej... No saj potem je rekla se vidimo čez en teden ure pa nič... Tak da sva jo lahko ves dan čakali user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
8.1.2010 18:04:56   
Tanik
hvala, hvala drage moje za čestitke. komot pridete vse na obisk user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Spet me nekaj zanima ; kako je z glutenom na začetku uvajanja goste hrane? Sem kupila ovseno kašico pa zdaj premišljam, da ne vem če se sploh sme dat gluten..zaradi celiakije.. Katera ve, kako je s tem?

jaz bom verjetno začela gluten uvajat zelo pozno ker sem sama preobčutljiva na gluten.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
8.1.2010 18:07:20   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

js sm pa za vsak slučaj kupla riževo kašico. no, sam bom počakala na pregled, kolk ma kilčk kej. sva jo tehtala v bodiju in plenički na domači dig. tehtnici in je pokazalo 7.7 kg. zadnjič mi je neki protestirala ponoči, pa se zdej ob pol noči se mi zbuja, sprazne flaško in spi naprej. očitno ima poskok v rasti or smth, ker prej je odspala brez flaške, moja večerna ziza pa ne zadosti njenih potreb

Veselka, moj ima zadnje dni tudi neke ekstra potrebe po hrani, samo je še, čez dan na 2 uri ali manj in tudi ponoči nekajkrat (danes približno  ob 23, 2, 4, 6...) Kaka pa spet ne user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
8.1.2010 18:13:06   
škorpijončica

No, jst sm ji danes dala malo rižka za pokusit, pa ji je blo kar kul.

Res ne vem, zakaj sem kupila ravno tisto škatlo k ima gluten notr...pa piše da je za 4mesece! Kakšni bedaki, da dajo v hrano za 4m glutren, če ga pa dojenček vsaj do 7.m ne smeuser posted image No, slaba novica je bila, da rok uporabe poteče marca tega leta, dobra novica pa je, da sem našla račun in bom šla zdaj v merkator pa prosila, če lahko zamenjam za riževo.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
8.1.2010 18:32:04   
lilipu
Ja očitno je tole obdobje naših požeruščkov...ker Leon je nenasiten, sploh ponoči. Je prvo rundo že tako lepo spal ene 5, 6 ur skupaj, zdaj pa obvezno na tri, ni šanse, da bi ga z dudico zamotila. Sam GH bi pa čimkasneje. Ampak ko mu dam recimo banano povohat, kaj si ja nor, to se tako oblizuje...kake face so.

Drugače je pa nas čisto zametlo. upam, da se jutri vreme umiri, da jo popihava ven.
Zdaj mi pa mami malega pazi, da lahk tule mal počvekam.
Uživajte, se grem mal učit.

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
8.1.2010 18:34:39   
baby blue
Našedva pa spita... No trije spijo še pes zraven user posted image Na je tud zamedlo jutr pa vseen greva mal ven jo bom kar nesla... Še dobr da do mojih staršev ni delč user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu lilipu)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
8.1.2010 18:58:45   
kdusic
Ja takle mamo tu pri nas...patronažna je vedno prišla nenapovedano...nič prejt poklicala....vem ko je prvič prišla smo s taščo glih neki na pošto šle urejat...pridem domov pa ona v sobi s Svitomuser posted image in to je vedno delala... Tak ko nama je ona govorila kaj lahko dava jesti Svitu sem debelo gledala ker pa tak vem da citrusi ne pridejo v poštev pa tudi rumenjak še ne...

Glede GH jaz je tudi nebi uvajala če bi dojila...tako pa ker ne sva se odločila da bova počasi začela....do zdaj je vse bilo vredu še kakat je začel 2 -3 krat na dan...

Tanik vse najboljšeuser posted image

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
8.1.2010 19:54:19   
BBK79
Jaz tudi že sokce dodajam. Mam občutek, da ma tega AM že kar čez glavo dost. Pa tko se revček slini, ko midva jeva.
Sam korenček mu je ful dober, v kombinaciji z drugo zelenjavo pa sploh ne (take grimase dela, da dol padeš). Je bil pa danes drugi dan na jabolčnem soku. Navdušen 100 na uro. Itak, ker je sladek.

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
8.1.2010 20:18:49   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: kdusic

Ja takle mamo tu pri nas...patronažna je vedno prišla nenapovedano...nič prejt poklicala....vem ko je prvič prišla smo s taščo glih neki na pošto šle urejat...pridem domov pa ona v sobi s Svitom

a si otroka samega doma pustila al kok??? kok pa pride patronažna čez zaklenjena vrata???
ma jaz bi jo nagnala, pa šefico poklicala, kaj se grejo user posted image user posted image

NEPOZNANA, fuuul ti hvala za paketekuser posted image user posted image , zdej mi je pa mal hudo, ker sem ti samo dva poslalauser posted image

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
8.1.2010 21:09:31   
kdusic
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: kdusic

Ja takle mamo tu pri nas...patronažna je vedno prišla nenapovedano...nič prejt poklicala....vem ko je prvič prišla smo s taščo glih neki na pošto šle urejat...pridem domov pa ona v sobi s Svitom

a si otroka samega doma pustila al kok??? kok pa pride patronažna čez zaklenjena vrata???
ma jaz bi jo nagnala, pa šefico poklicala, kaj se grejo user posted image user posted image

A ne nisem ga samega pustila nisem tako nora...moj fant je bil z njim doma...pa še telefonsko sem ji napisala da se mi bo najavla kdaj pride...pa je samo enkrat poklicala in to samo takrat ko se je prvič kopal!

Drugače ste o moških govorile... to so katastrofa...mesec dni nazaj mi je avto razbil oz. njegov kolega....midva pa nič denarja za popravilo..user posted image danes ga spet seveda ni...sedi dol v gostilni...da znoriš... pa take glupe fore... kot da imam še enega otroka doma....

31.9.09; 49cm, 2990g

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
8.1.2010 21:32:05   
polari
Eno vprašanje: še katera daje kapljice BioGaia?Kako dolgo bi jih naj dajali?

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
8.1.2010 21:33:58   
barika
ej kdusic, a je kolega poravnal škodo? mah ne bom nič pisala, sem še jaz jeznan a njea .. še namesto tebe, za take ljudi nimam besed.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
8.1.2010 21:48:19   
tulpek
Brrrrrrr.......še js jezna... na vašo patronažno (meni je vedno povedala dan in okvirno uro) in na takšne kolege...............in na leden dež, ki pada pri nas.... pa na more, ki danes mučijo Tjašija ;( se kar naenkrat začne v spanju jokat user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
8.1.2010 22:08:30   
veselka
čeprav z zamudo... tud sama sem bla živo rdeča...

user posted image

...cele 3 tedne user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
8.1.2010 22:10:12   
jullie
Biogaia še dam js skoraj vsak dan..mislim pa, da bo to zadnja flaška..

...kdusic..js bi tudi pričakovala, da kolega avto porihta..

..meni so lani patronažne skoz prihajale nenajavljene..so bili ravno dopusti in sem za vsako imela drugo..je pa prvič prišla patronažna, ko sma ravno s fantom bila na odhodu (že zunaj) ..in je potem prišla pač kasneje.. me ni čisto nič brigalo, kaj se pa ne najavi..
..no letos sem pa imela skoz eno in mi je vedno povedala okvirno uro..

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
8.1.2010 22:11:33   
jullie
Veselka dobra barva in fotka user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
8.1.2010 22:14:47   
kdusic

ej kdusic, a je kolega poravnal škodo? mah ne bom nič pisala, sem še jaz jeznan a njea .. še namesto tebe, za take ljudi nimam besed.

Blo je tako da je moj bil pijan in mi je spizdil ključ od avta oz. jst sem mela skritega in je šel tašči v sobo in rezervnega vzel in so šli pit... Nakar ob 3 zutraj pred vrati neke lučke in zvoni... glej glej policaji...tašča si sploh ni upala odpret vrat ker je pomislila na najhujše.... so se pa budale pijane zaleteli avto pustill tam in spizdili... ker je bil moj preveč pijan je vozil kolega.... potem so se kao zmenil da bo kolega dal avto ki je registriran 4 mesece...in kateri avto sem dobila kio sephia jajc od jajca, ki so potem ugotovil da je potekla registracija... po 2 tednih teženja sem dobila škodo feliciouser posted image user posted image user posted image tako ki se pritljažnik sploh ne odpre in tudi drugače vozek ne gre notriuser posted image user posted image user posted image user posted image midva pa morava plačati poprailo avtauser posted image user posted image user posted image ......

Zdaj sem tako jezna...od živcev se tresem...mojega spet ni doma..ga pije s kolegi...že za novo leto mi je spizdil in šel s kolegi pituser posted image user posted image user posted image   Dala sem mu tri možnosti zdaj pa se mora odločit za eno...
.Svit je pa tak samo na mene navezan ker sem po cele dneve z njim pri njemu pa sploh ni tak rad...ker kadar dela dela do full pozno...če pa ne dela pa al ga pije al pa doma televizijo gleda...in meni se bo zmešalo....zavidam vsem ženskam ki imajo srečno družino...kar na jok mi gre ko berem vaše poste kako ste srečni ali pa ko vidim zunaj na sprehodu srečno družino jaz pa sama z malim...

Se opravičujem nekje sem se moga izkašljat kajti tukaj nimam nobene kolegice odkar sem rodila...

31.9.09; 49cm, 2990g

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
8.1.2010 22:15:29   
klaja
Vidim da pridno čvekate, le tako naprej!

Tudi moja Ajda nima dude in še ne čaja, se še samo dojima, edina težava pri tem je, da noče jest po steklenički in posledično temu ne morem it nikamor za več kot pa 2 uri, kar pa me spravlja ob živce.

Drugače je pridna in  tudi joka nena kaj dosti, razen ko je lačna in posračkana ali pa če jo napenja. Ponoči včasih prespi celo noč, včasih pa je tudi 3 krat, čisto odvisno.

Neli04 tudi mene občasno bolijo bradavice in sem ugotovila da takrat, ko sem zunaj in premalo oblečena, kot da bi si jih prehladila, vsaj pri meni je tako.

Tanik vse najboljše!!

Barika čestitke za prvega zobeka!

Kdusic o moških pa bi imele kar veliko za povedat, moj tudi ima fore da te kap, se mi včasih zdi, da imam 4 otroke in ne tri. Predvsem takrat, ko je bolan, se dela kot da bi hotel umret, kaj češ, če so razvajeni in občutljivi.

No tako, da ne boste rekle, da se nič ne javim, sem pa res preletela samo zanje strani, ki ste jih napisaleuser posted image .

Lepo bodite!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
8.1.2010 22:16:20   
Nepoznana
NEPOZNANA, fuuul ti hvala za paketekuser posted image user posted image , zdej mi je pa mal hudo, ker sem ti samo dva poslalauser posted image

Ni za kaj! Upam, da so ti všeč in da jih boš lepo uporabilauser posted image .

Nenajavljena patronažna? Svašta! Jaz sem mojo iz porodnišnice klicala preden sem šla domov (ker sem hotela točno določeno imet, ker ostale so ene kokoši) in je rekla, da pride naslednji dan. Je prišla in pol za vnaprej zmeri povedala kdaj pride - dan in uro in je res takrat prišla - kakšnih 10 min gor ali dol... Da bi pa tkole uletavala...Phh, bi ji blo treba povedat svojeuser posted image .

Da mi pa kolega od mojega avto razbije user posted image . Bi js oba razbilauser posted image . Že tko ne maram, da kdo drug vozi najin avto in ga tudi zelo redko. In če bi ga razbil, bi vztrajala, da tudi plača škodo. Pa kolega gor ali dol. Pravjo, da pri denarju se vse konča user posted image in je treba imet poravnane račune.

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
8.1.2010 22:17:21   
kdusic
Veselka huda slika...user posted image
Tudi jaz sem včasih plezala...še zdaj me zagrabi da bi, pa tu nihče ne plezauser posted image

Jaz sem imala pa tak vse barve na sebi, še zeleno...user posted image

31.9.09; 49cm, 2990g

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
8.1.2010 22:27:31   
Tanik
uf pa je mimo dan, tamal je bil tok tečkan čez dan, ni nič spal in je seveda sem bila skozi z njim, moj je pa cel dan kidal sneg, pa še kar pada. k mormo cesto kidat da sploh pridemo ven, k je naša in ne občinska pa se nikakor ne mormo zmenit da bi nam kdo plužil-fučkaj take sosede potem pa še kidat ne pridejo.
vam povem, frajer sosed ker se ni mogel po cesti peljat še ni bila skidana se je kar čez naše dvorišče peljal, da bi ga v rit brcnila user posted image user posted image
zdaj grem pa kar spat. sem mislila da bom šla kaj ven žurat pa nobene ni, k tok sneži pa bi jaz vozila mi sploh ni panike. sem kar jezna na ta sneg, če ga ne bi bilo tok bi zdaj zunaj žurala user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
8.1.2010 22:32:03   
jullie
kdusic..to pa je res eno sranje.. user posted image ..ne mislim ti nič pamet soliti...povem ti samo moje mnenje in to je, da bi js že zdavnaj šla..da bi ga moj takle sral okoli..ni šans.. v vsakem primeru si sama, če greš ali če ostaneš.. je pa res, da vsak sam ve najbolje..drži se..

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
8.1.2010 22:41:49   
altaja
Moja patronažna je pa zakon. Prvič je prišla še preden sem rodila, ko sem bla v porodni je takoj po porodu poklicala babico in vprašala kako sem in če je vse ok, babica mi je celo prenesla pozdrave. Vedno mi je bila na voljo, prihajala točno in redno, še sama sem jo kdaj poklicala in kaj vprašala če nisem vedla... res zakon punca. Enkrat v kratkem spet pride zaradi uvajanja goste hrane in se že veselim.

GH: zadnjič sva probala korenček. Me je tko čukasto gledal kaj mu to rinem v usta, pa vse je vn pljunil. Nima še refleksa da bi pogoltnil, kar gre v usta, gre tudi ven. Tko da zgleda še nismo pripravljeni in bom še počakala kak mesec. Je pa zadnje dni skooooos lačen... tud zbuja se prej in se morva priklopit... sicer takoj zaspi nazaj tko da ni panike.

kdusic: ja deci... naš je tud avto malo razbil takoj po novem letu.. objestnost.. sem bla jezna user posted image Zdej je že iz popravila, sam a je treba met nepotrebne stroške zarad traparij???? Drugač je pa pridn, na malega je čist nor. Jutri je sobota in je mali njegov... gresta sama na sprehod, mami pa v miru popije kavico in zajtrkuje.. obožujem sobotna jutra!!!! Da malo zadiham.. ker čez teden sem veliko sama user posted image .
Malo pouser posted image di pa ga na realna tla spravi!!!!! Sej bo... mislim da ma vsaka kdaj pa kdaj momente ko ji piskr dvigne. Pravljice ni!!!!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
8.1.2010 22:44:15   
altaja
Pa nočem ti rečt da toleriraj... znor!!!!!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
8.1.2010 22:44:44   
baby blue
veselka super barva las... Jst sem pa še vedno rdeča... Se mi zdi da mi rdeča barva do zdej najbolj paše in sem že lep čas rdečelaska user posted image

Evo Lana je ob desetih še jedla zdej pa sladko spi... Jst grem pa tud jutr morm spet kidat... Matr ga je spet zamedlo...

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Ime za fantka?
Ajšolina

Jakob (46%)

Anže (45%)

Job (9%)

Število vseh glasov: 328

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!