|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
9.1.2010 13:21:09   
dreja79
Dolenjka, hvala user posted image .

Kdusic, se strinjam z vsemi, pa še to bi dodala. Če ne boš šla stran, bo na žalost Svit pobral vzorec svojega očeta. To ti pa verjetn ne bo preveč všeč. Zdaj si z njim, skrbiš zanj, hočeš da bi iz sebe nekaj naredil, vendar v takem okolju nikoli. Zberi pogum!!! user posted image user posted image

Matic: 05.10.2009- 55cm, 4270g

1.posvet.:18.11.2009-60cm, 5700g
2.posvet.:07.01.2010-63,5cm,7000g
3.posvet.:09.02.2010-65,5cm,7620g
4.posvet.:06.04.2010-?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
9.1.2010 14:30:18   
klaja
Si nikakor ne predstavljam takšnega življenja, sama sem imela lepo otroštvo, pa tudi sedaj mi ne gre slabo, tako da vam težko dam kak pameten nasvet kaj naredit v takem primeru. Se pa očitno jezim zaradi malenkosti, tako kot je Tulpek napisala, ampak mojemu pa ponavadi kar hitro povem, če mi kaj ne paše, pa če mu je prav ali ne in mi je čisto vseeno če je potem užaljen, tako kot pred kratkim, ko sem mu rekla, da je preobčutljiv na vsako bolezen, če to sploh je, saj če misli, da ima vročino, si bo v roku pol ure 8x zmeril temperaturo in mi s termometrom samo piska okoli ušes. Pač mamin sinček.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
9.1.2010 14:38:12   
tulpek
Klaja, moj ob vsakem glavobolu misli, da ima tumor v glavi user posted image user posted image .
Sem bila pa danes spet malo jezna, ker mi je prinesel kruh, ki mu je dva dni nazaj potekel rok.... Pa ne vem, na koga naj bom jezna, na njega, ker ga nikakor ne navadim, da bi gledal roke ali na trgovino....

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
9.1.2010 15:01:05   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Klaja, moj ob vsakem glavobolu misli, da ima tumor v glavi user posted image user posted image .
Sem bila pa danes spet malo jezna, ker mi je prinesel kruh, ki mu je dva dni nazaj potekel rok.... Pa ne vem, na koga naj bom jezna, na njega, ker ga nikakor ne navadim, da bi gledal roke ali na trgovino....

Ha,ha,ha ta je pa dobra.

No, kar se pa mojga možička tiče, se nimam kaj pritoževat, bolan skoraj da ni. Če ga kaj boli, nič ne jamra. Včasih šele kasneje zvem, da je imel kakšne težave. Lika, kuha, pospravlja, hodi v trgovino, obeša cote, previja otroka tud, če je pokakan, se z njim igra. Sedaj z drugim bolj kot s prvim. Tud jest mu takoj povem, če mi kaj ni prav. Že pri prvem sem ga takoj navadla, da mora sodelovati. V gostilne ne hodi, napije se ga mogoče 2-3 x na leto. Pa še takrat sem ponavad jest tud zraven, k smo v družbi. Ima pa kdaj tud kakšne hude fore, se pozna, da je 7 let od mene starejši, pa je včasih mal staromodenuser posted image , vsaj kar se vzgoje otrok tiče. Aja, pa mal mu manjka komunikacije. Doma tega ni imel veliko, se niso znal pogovarjat, jest sem pa taka čveka, da se mi včasih zdi kot da cel dan samo jest govorim user posted image . Če gre sam ven v družbo, me ne skrbi zanj, ker vem da mu lahko zaupam. Takrat ga tudi ne kličem in mu ne težim, ker je to tako poredko. Mi pa pove, kolkrat druge moške kličejo njihove ženske in mu je to pr men ful všeč, da jest nisem taka.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
9.1.2010 15:06:15   
veselka

user posted image

men je prinesel preden je šel v indijo za backup (na mojo željo iz praktičnih razlogov) 2 paketa toasta, ki sta imela rok samo še 3 dni. valda sem to opazla, ko mi je kruha zmanjkal in je blo že teh čez 3 dni mim. nimam pa kej s takim toastom delat, ker ne pojem ravno vsega v 1 dnevu.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
9.1.2010 15:10:28   
neli04

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

IZVIRNO SPOROČILO: neli04

IZVIRNO SPOROČILO: dreja79

Dobro jutro,

glede na to kako sem se bala, da bo ponoči akcija, je Matic spal do 3.40. potem pa se je zbudil ob 6.10. Ob 9.00 sva dokončno ustala.

Jest pa mislim, da sem dobila mastitis!!user posted image  Desna ziza je ful napeta, čist trda, pa noter me kar peče. Vročine mislim da nimam, ampak moje telo je pa upostošeno. Kot da bi dobila gripo!! Čist sem zanič!

jaz tudi,grem zdaj k dežurnemu po antibiotike

Jest sem tud učer bla in imam antibiotik, no saj sem vse že napisala v enem postu malo nazaj. user posted image

ja,evo mene z antibiotikiuser posted image ampak to pa res noro boli

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
9.1.2010 15:14:06   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

user posted image

men je prinesel preden je šel v indijo za backup (na mojo željo iz praktičnih razlogov) 2 paketa toasta, ki sta imela rok samo še 3 dni. valda sem to opazla, ko mi je kruha zmanjkal in je blo že teh čez 3 dni mim. nimam pa kej s takim toastom delat, ker ne pojem ravno vsega v 1 dnevu.

v skrinjo pa počaka. pri nas pojemo trije 3 kose kruha na teden, tak da je večina kar v skrinji.user posted image user posted image

Mož si imela prav, mali je zaspal ob osmih zvečer, se zbudil, ker so sosedje peli đurđevdan (mater jim user posted image user posted image ) in spal od desetih naprej do 9.30, jaz ko bi pa lahko šla spat z njim sem ga pa srala po stanovanju do dveh zjutraj, ko so se malo umiriliuser posted image user posted image , pa to neka ugledna familija, vsi 40+, če bi pa mularija žurko naredla, bi bili pa prvi v vrsti, za opravičilouser posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
9.1.2010 15:15:27   
škorpijončica

Točno vem, o čem govorite- ženske vse pretrpimo, moški pa malo zakašlja pa je že na smrt bolan. Jst sm mu prej rekla, naj pelje tamalo vn s vozičkom, pa je reku da ne more, ker je bil celo noč v čevljih, ki so ga mal v prst tiščali in da danes zarad tega težko hodi...ooo, pa ja, bogi revež, sem ga vn napodila pa če zarad mene šepa za vozičkom!

Kdusic; jst verjemem, da če bi imela kam za it, da bi že zdavnej šla..je pa težko.. se strinjam z napisanim, kar so rekle punce, pol je pa na tebi, kaj boš nardila... sam ni pa Svit razlog, da ostaneš z njim-moja mami je z fotrom ostala zaradi mene, pa bi bilo zame bolje, če ne bi..

Mah, jst se niti ne sekiram tok, če gre vn kdaj pa kdaj- tud včeraj bi šla lahko z njim, ker je tašča rekla da bo tamalo pazla, pa se mi ni dalo po tem snegu gazit, pa še ne prenašam njegovih prjatlov..ma ni mi jasno, kako se lahko tak intelektualec kot je on, druži s takimi omejenimi kreteni in pijančki, kot so njegovi prijatli.. Sam če bi pa skoz hodu z njimi vn, bi pa tud jst popizdila.. ("Mal se zresn, tvoji prjatli nimajo otrok pa ga žurajo, ti si pa le oče pa maš odgovornost do naju...") Res je, kar pravi mož, alkohol se res preveč tolerira...

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
9.1.2010 15:19:15   
Bety11
Pozdravljene....

Tudi jaz razmišljam o začetku dodajanja, čeprav imam mleka dovolj....imam pač nek občutek, da mleko ni dovolj za velike otročičke....pa preberem, da Tamika87 ima stručko od 10 kg.....user posted image ...to je pa že za Ginisa....

Moj Damjanček(star 3,5 m) zna pritisniti na gumb, kjer je muzika in to ponavljati...Razmišlja že...user posted image user posted image user posted image

Kdusic, Casiopeja.......user posted image user posted image user posted image .....Žal mi je, ker vse to doživljate....Vem pa da se iz tega same ne boste ven izvlekle.....Ni problem, da so oni alkoholiki, problem je, da ste si izbrale ravno takšne tipe....a toliko fejst fantov je  okrog....in vzrok jr vzorec, ki ga imate v možganih.....ta vzorec spremeni samo dplgoletno delo na sebi s strokovnjaki......Pa ne zamerite mi na mojih besedah....Kruta resnica....SREČNO

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
9.1.2010 15:21:37   
barika
Mene fuul moti, ko poslušam, "gremo se ga napit", "mater smo frajerji, ko smo bili mortos pijani", pa halooo, mene bi bilo sram. Jaz dobim kr pike, ko mi kdo omeni alkohol, ne moti me, da se nazdravi, v mejah normale, da bi bil pa tip k naprej pijan in po gostilnah hodil, me pa ne bi več videl. Najbolj grozno pa je, da se taki frajerji za volan usedejo in so potencialni morlilci.
ampak resnici na ljubo, pijančka ne moreš glih spreobrnat na bolje, ker mu pijača in kolegi več pomenijo, do tega mora pridet sam.

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
9.1.2010 15:54:14   
kdusic
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Mene fuul moti, ko poslušam, "gremo se ga napit", "mater smo frajerji, ko smo bili mortos pijani", pa halooo, mene bi bilo sram. Jaz dobim kr pike, ko mi kdo omeni alkohol, ne moti me, da se nazdravi, v mejah normale, da bi bil pa tip k naprej pijan in po gostilnah hodil, me pa ne bi več videl. Najbolj grozno pa je, da se taki frajerji za volan usedejo in so potencialni morlilci.
ampak resnici na ljubo, pijančka ne moreš glih spreobrnat na bolje, ker mu pijača in kolegi več pomenijo, do tega mora pridet sam.

Se strinjam s tabo...
Tako moj se je zbudil ob 11 in takoj šel in spet pije, domov noče pridt...tudi na pogovor ne... ali da bi sina videl...karkoli... bo čas da spakiram....rabima samo še avto...
Jaz sem si izbrala moškega takšnega ki sem mu bila vse na svetu in se ni predajal alkoholu, naredil je vse kar sem ga prosila...vzrok zdajšnega pitja pa je pomankovanje denarja in njegove kazni... zato mi ne govort da sem si sama kriva ker sem si izbrala pijanca ker to prej ni bil...

31.8 09 smo dobili novega člana Svita.

31.9.09; 49cm, 2990g
25.9.09; 1. mesec; 54cm, 3950g
28.10.09; 2. mesec; 57cm, 5760g
1.12.09; 3. mesec; 64cm, 6780g
12.1.10; 4 mesec; 67cm, 7900g

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
9.1.2010 16:00:58   
Casiopea
dreja79 ... take pa lahko iščeš. Moj sicer ne lika in mu ne diši previjanje, je pa aktiven pa področju pometanja, urejanja mačjega WC-ja, čiščenja kopalnice, itd. Sam ko pa pride petek, je pa le njegov in ga drugo ne zanima. Ampak danes je celo izjavil, da sploh več ne misli hodit nkamor. Hm ... to se je za zamislit, čeprav dvomim, da bo to držalo naslednji petek. Vam sporočim. Danes je celo malega uspaval ... nevem kaj mu je, morda je imel kak fleš včeraj, ali pa so se mu možgani "odkisali".

Drugače pa ga ne bi iz bajte vrgla. Taka kriza pa ni. Ni ne nasilen in ne nesramen, prav smešen je, ko je pijan, sam mu tega seveda ne pokažem. Pa tudi alkoholik po moje ni, saj bi potem konstantno nekaj pil, ali se motim??? user posted image

Kdusic ... a bi res šla? Misliš, da se to ne bo nikoli nehalo? A imajo ti njegovi frendi družine? Ker od mojih nima nihče. Sem pa prepriačana, da se bo to nehalo, ko si bo vsak nekoga našel. Vprašanje je le kdaj.

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
9.1.2010 16:21:57   
škorpijončica

Ja, casiopea, jst tud čakam, da še prijatli dobijo otroke, pol bomo pa vidli.

Barika, se podpišem pod tvoj post.."gremo se ga napit"- grow up že enkrat, saj nisi 15let star!

Kdusic, meni se ne zdi da si sama kriva..tako pač je..sem pa prav jezna..pa da ga je šel spet pit!!Pa kaj njemu ni jasnouser posted image Pokaj kufre, res, morda lahko še kaj popravta ampak najprej mu pokaž, da resno misliš.

Betka, me veseli, da sta z Damjanom v redu in da napišeš še kakšn post (po tistem kregu glede dojenja sem se vstrašla, da se boš skujala pa nas nekam poslala..ampak to nisi ti..ti se postaviš zase. ps: pa vem, da nisi nič slabega mislila). Tudi jaz polno dojim še vedno, pa sem začela s kašico. Pa ne zato, ker bi se mi kaj mudilo, ampak saj vidiš kdaj otrok rabi še kaj drugega kot mleko..če mu daš pa eno žlico riževe kašice pa tud ne bo nič narobe...čeprav bi ti vseeno svetovala da počakaš vsaj da bo star 4 mesece.

(odgovor članu Casiopea)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
9.1.2010 16:23:52   
Nepoznana
IZVIRNO SPOROČILO: Casiopea

dreja79 ... take pa lahko iščeš. Moj sicer ne lika in mu ne diši previjanje, je pa aktiven pa področju pometanja, urejanja mačjega WC-ja, čiščenja kopalnice, itd. Sam ko pa pride petek, je pa le njegov in ga drugo ne zanima. Ampak danes je celo izjavil, da sploh več ne misli hodit nkamor. Hm ... to se je za zamislit, čeprav dvomim, da bo to držalo naslednji petek. Vam sporočim. Danes je celo malega uspaval ... nevem kaj mu je, morda je imel kak fleš včeraj, ali pa so se mu možgani "odkisali".

Drugače pa ga ne bi iz bajte vrgla. Taka kriza pa ni. Ni ne nasilen in ne nesramen, prav smešen je, ko je pijan, sam mu tega seveda ne pokažem. Pa tudi alkoholik po moje ni, saj bi potem konstantno nekaj pil, ali se motim??? user posted image

Kdusic ... a bi res šla? Misliš, da se to ne bo nikoli nehalo? A imajo ti njegovi frendi družine? Ker od mojih nima nihče. Sem pa prepriačana, da se bo to nehalo, ko si bo vsak nekoga našel. Vprašanje je le kdaj.

Sem hotela biti čisto tiho o tej temi, ker na srečo teh problemov nimam, ampak tole (kar sem označila) je pa po moje eno samo zatiskanje oči. Ni rečeno, da se bo nehalo. Meni najprej pade na pamet, da se bo slabšalo. Bohnedaj ampak kaj pa če bo postal nasilen? Verbalno? Fizično?

Se mi zdi, da (pre)veliko žensk reče - sej me ne tepe. Ko jo prvič udari - sej me ni hotel, so mu živci popustili. In se nadaljuje, dokler ne hodijo okrog "po stopnicah padene" ženske in pretepeni vsegaboječi otroci.

Imam pač stroge kriterije kar se uživanja alkohola tiče in na srečo, tudi moj partner. Vsem, pri katerih pa ni tako, pa želim veliko sreče in poguma pri odločitvah, pa kakršnekoli že bodo! user posted image

25.9. Vita
rojstvo: 52cm, 3600g, og 35cm
1. mesec: 54cm, 4460g, og 36,8cm
3. mesec: 62,5 cm, 6410g, og 40 cm

(odgovor članu Casiopea)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
9.1.2010 16:24:12   
kdusic

Ti njegovi frendi imajo družine...večinoma so jih ženske zapustile in so sami... in ja bi res rada si uredila življenje da bova z mojim sinčekom srečna pa čeprav sama...ker to nikamor ne pelje...2 dni ni videl svojega otroka ne mene...potem mi še grozi da se bo jutri ubil..p take glupe otročje fore...zase tak sploh nimam časa čez dan...zato komaj čakam vikend da je moj doma..in k*** tak viken ko ga pa ni in ga pije s kolegi...pa da se vsak dan tresem kak bo prišel domov če sploh bo... ne hvala...

31.9.09; 49cm, 2990g

(odgovor članu Casiopea)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
9.1.2010 16:37:22   
dreja79
IZVIRNO SPOROČILO: kdusic

Ti njegovi frendi imajo družine...večinoma so jih ženske zapustile in so sami... in ja bi res rada si uredila življenje da bova z mojim sinčekom srečna pa čeprav sama...ker to nikamor ne pelje...2 dni ni videl svojega otroka ne mene...potem mi še grozi da se bo jutri ubil..p take glupe otročje fore...zase tak sploh nimam časa čez dan...zato komaj čakam vikend da je moj doma..in k*** tak viken ko ga pa ni in ga pije s kolegi...pa da se vsak dan tresem kak bo prišel domov če sploh bo... ne hvala...

Itak, kako pa če bit drugače....

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
9.1.2010 16:43:57   
Casiopea
Nepoznana ... se strinjam, da je to zatiskanje oči. Iskreno pa lahko rečem, da se mi zdi, da se poslabšalo ne bo, ker bi se potem že. Mislim, da bi se druga stran v 15 letih že pokazala. Super je, da imaš takšnega partnerja in da sta oba proti alkoholu ... žal nimamo vsi te sreče.

Sem razmišljala ... to je edina stvar, ki je pri njemu narobe (torej petki s frendi). Res je tudi, da se mi vedno oglasi, vedno vem kje in s kom je, nikoli nič ne prikriva ... morda mu paše ta dan biti z njimi ... in vsi pijejo pa pije tudi on, kar je normalno ... družbi se moraš prilagajati. Kaj pa, če tega ne bi imel ... bi mu udarilo na drugo stran? user posted image Morda bi začel za drugimi okrog gledati, morda bi posegel po drogi, ... nevem, rajši ne razmišljam tako daleč. No zdaj se kopa, da pride k sebi, potem pa pravi gre pometat stanovanje. Morda se odloči tudi prah obrisati. user posted image Saj bo metla že dovolj. user posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
9.1.2010 16:48:20   
kdusic
Casiopea to se ne bo nehalo ko bojo njegovi kolegi imeli družino...če bo hotel še vedno hoditi ven bo... si bo že kere druge našel ki so sami... no v tvoje in otrokovo dobro upam da se bo zresnil...
Od mojega kolegi so na začetku bili s svojimi otroci kasneje so jih zanemarli... in tako tudi moj dela...zalostno ampak res...

No Svit je pa danes jedel krompir in kolerabouser posted image to so spet bile čudne grimase... ampak ene pet žličk pa je pojedeluser posted image Zdaj pa je zadremal za ene pol urce potem pa spet jesti potem pa pačasi kopat, igrat, jest in spat....

31.9.09; 49cm, 2990g

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
9.1.2010 17:04:49   
Bety11
Škorpijončica.....Lep post si mi namenila....Sem kar dobila nasmešek ob branju....cmoka..user posted image ..

Nisem se razjezila, ker vem, da v vsakem odnosu pride čas prepirov (usklajevanja mnenj, stališč...) in to je dober čas spoznavanja, ko pa je beg največja napaka...Ne, jaz ne bežim...

No, zdaj pa vam želim nekaj malo izpredavati, pa upam, da boste razumele in moje besede uporabile kot začimbo v situacijah, kjer je primerno....
PRVO
""...vse, kar se nam zgodi, je za nas dobro ali slabo (nas ogroža ali ne)...in če nas ne ogroža, je dobro, potem se v nas porajajo pozitivna čustva...(ljubezen, prijateljstvo, simpatija....)

1.če pa nam nekaj ni všeč, nas ogroža, ni dobro....potem poskušamo to spremeniti...in če smo prepričani, da vedenje drugega lahko spremenimo, potem se prepiramo, grajamo, se jezimo.....
2.Ko pa smo prepričani, da to vedenje ni mogoče spremeniti, poskušamo se umakniti, zbežati.....
3.In na koncu, če nas nekaj ogroža, in to ne moremo spremeniti in niti zbežati, potem postanemo pasivni, tihi,.. in ne čutimo ničesar več....

DRUGO
O ljubezni, bližini, prijateljstvu, vrednotah.....se naučimo v zgodnjem otroštvu in je v naših glavah kot puzzle....iščeš pijanca za moža, ker si v otroštvu se naučila, da je biti s pijancem zakon, da je to ljubezen, da je to mož......Za spremembno vzorca na puzzlah je treba delati in delati...

Če boste zdaj zapustile svoje slabe može, boste si zrihtale enakega, če puzzle ne spremenite.....

TRETJE
Veselka....napisala si, da sem jaz sama kriva,da tako pišem, da me narobe razumete.....

Kar je napisano, gre skozi bralčeve možgane (predsodke, prepričanja, razpoloženje...) in postane "razumeti napisano.....ker ni pomembno kar je napisano ampak kako ste to razumeli....

user posted image

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
9.1.2010 17:30:11   
Casiopea
kdusic ... no bomo videli, naj čas pokaže svoje, do takrat pa naj pometa in pomaga čez teden in dokler ne dela problemov naj ima te svoje petke.

Drugače pa vidim, da si Svitu dala krompir in kolerabo. Moj Maks je dva dni mlajši od Svita pa nisem vedela, da že lahko dam gosto hrano. S čim si pa začela? Ali Svit že sedi?

(odgovor članu kdusic)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
9.1.2010 18:00:08   
baby blue
kdusic kaj naj rečem... Se strinjam s puncami ki so napisale da poberi kovčke in pojdi... Za voljo tebe in sinčka...

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Casiopea)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
9.1.2010 18:33:19   
Casiopea
kdusic ... če imaš kam it bi to res lahko naredila. Ne le pripravila kovčke ampak res šla za nekaj časa. Te bo že klical nazaj.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
9.1.2010 18:38:34   
altaja
kdusic: u bemtica, jst sem pa misla da sta se sam mau pičla ker ga je fant malo preveč zažural, pa vidim, da je kar resno tole. Se pa strinjam, da otrok dobi vzorec od staršev, katerega podzavestno ponavlja ker samo to pozna. In z veliko truda in moči ti lahko ta vzorec spremeniš in daš Svitu drugačno popotnico, kot si jo mela sama. Jst vem da si močna punca in kjer je volja, je tudi pot.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 4773
9.1.2010 18:39:41   
Anonimen
čer
težke debate....

no tud jaz vem kako je imeti težko življenje in res je težko priti vn iz tega, k sm bila 6 let stara mi je ati umrl in takrat se mi je sesul cel svet,ker on je bil men dobesedno vse,takrat sploh "vedela" nisem za mami ker sm skoz z njim čepela,kjer je bil on sm bila tud jaz,pol k je umrl mi je bilo ful težko in pol sm še v bolnici pristala za tri četrt leta kjer sm pobegnila iz bolnice k so tok "fajn" dohtarji in sestre in še zdej sovražim vrazov trg.anyway preden sm mela mojga sm bila s fantom k je umrl,potem sm zvedela da je mel poleg mene še 3 punce,ampak men je bilo pa še zmeri hudo za njim in čez mesec kasneje mi je najboljši prijatelj umrl k je šel v zagreb podpisat z olimpijo,in me je sesul tko da sem mela sam še eno stvar predsabo ampak kasnej sem mojga spoznala in mu povedala da če me prevara ga stolčem k prasca kruto ampak resnično,če me udar al pa če bo pil ve kje so vrata in to ve tud zdej,otroc so na prvem mestu potem pa šele on tko da odločitev je njegova kako bo.

tkole zdele morm pa šibat tavečjemu rit previt k se je ukaku tokkk da rabm "gas masko"user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4774
9.1.2010 18:43:00   
baby blue
Midve sva pa prejle jabolko jedle... Sem odgriznila en košček in sem ga dala Lani da ga je lizala kot liziko... Je bila navdušena... Zdej je šla pa spat je že lep čas pokonci... Jst pa kuža pečjem pa mal se grem preluftat tele 4 stene me ubijajo user posted image user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, ce bi se ta preselil 20 km stran ?
gagaga

Bi obdrzali svojega osebnega zobozdravnika, če bi se ta preselil 20 km stran ?

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!