Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:09:44
|
|
|
|
brkn83
|
nik je bil pa zdele tk utrujen, da je zaspal. je danes dopoldan spal samo 50 minut in zdej smo se sankali in sem ga sam slekla in v postlo položla in je takoj zaspal. Js grem pa mal kavč peglat, ker sem danes naredila vse kar sem imela. Potem kasneje pa imam še masažo tk da se morn zdej mal spočit.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:13:43
|
|
|
|
Onasiss
|
vložki...ja ...vir so zakon...jaz jih tudi ponoči uporabljam ko imam .... drugače pa sem si jih "nagrebla" une k jih dobiš takoj po porodu in sicer v tisti sobci k ti klistir delajo in potem pred wc-jem ko sem pač...saj veste...no skratka...tam sem si jih ene 3 nabasala v torbo...in mi je full prav prišlo..... ...tako, da veste... pa še mojmu sem rekla, da mi jih je v porodni ene 3 "sunu" k sva bla sama..... je full prav prišlo....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:17:13
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss vložki...ja ...vir so zakon...jaz jih tudi ponoči uporabljam ko imam .... drugače pa sem si jih "nagrebla" une k jih dobiš takoj po porodu in sicer v tisti sobci k ti klistir delajo in potem pred wc-jem ko sem pač...saj veste...no skratka...tam sem si jih ene 3 nabasala v torbo...in mi je full prav prišlo..... ...tako, da veste... pa še mojmu sem rekla, da mi jih je v porodni ene 3 "sunu" k sva bla sama..... je full prav prišlo.... kradljivka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:18:48
|
|
|
|
tanci29
|
surf-superca za uživčkanje...uau a patricija je pa kar dva stegna pohamsila...pridna punca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:19:39
|
|
|
|
sjmm
|
pri nas vse tiho...sam ne bo dolg...mali je omagal...sej ni čudn je vse vogale preiskal, ma prov kolenčka obtolčena...sm dons ene hudo debele dokolenkice kr čez kolenčka potegnila, pa še fajn trenirkne hlače...mal podložene ta velka mulčka na kitari...ata nekje leta in čaka da jih domov prpele...sem mu en kofetek skuhala...zdej ga pa ni ta velka pa še kr bol v svoji sobi čumi...ker itak so čevli čist bez veze...pa vseen jo zebe, pa premočjo tud...ja, itak...sem dons že kr neki kofeta spila, pa mi ni tko dvignu pritiska k njene izjave ah, grem še mal cote zlagat joj, urša....kako tebi rata da tok pospravlaš....a ti nejc malega zabava, ker meni je moj skoz pod nogami, sesat glih ne morm k spi...ok je sam, če ga skupi s ta velkimi v dnevno zaprem...da se igrajo, pa me ne vidi in ne sliši no, grem zdej mal odebelit....sam za piko na i....sej ne bom vsak dan katjuša...a prov evo..ha, ha, ha...aja...surf....pogača je bila njami...joj, kok se hvalm...sej sam mal nagajam...itak hujšanje slabo uspeva evita in hana....lušne pupike...to se je pobčkom kolcalo k jih ni blo zravn
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:21:48
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 surf-superca za uživčkanje...uau a patricija je pa kar dva stegna pohamsila...pridna punca ja, tale patricija pa rada papca...sicer pa zgleda, da že dobr vejo kaj jim paše in to lepo izkoriščajo...mame pa kuhamo in se na trepalnice mečemo...naš je tud dons pojede tele enolončnice in kruha zravn k ta velk, pol pa še palačinko....je mogu kr mal počivat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:22:10
|
|
|
|
sjmm
|
ah, cunje priganjajo..............
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:22:12
|
|
|
|
tanci29
|
čebela in onasiss-tamaledve sta cukrčke...se kar cedi tok sta lepi...bomo vidl kera bo eriku všeč, mislim da bo mel kar nekaj izbire naslednjo soboto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:23:19
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ah, cunje priganjajo.............. never ending story
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:35:02
|
|
|
|
claud
|
No evo se mal mene. Z Larisso se mal igrava.... A sm povedale da se je najina napetost mal umirila? Kaj nardi mal spanja se dobr da obstaja ventolin cderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cukr mi je padu.....neki sladkega bi....pa mam en kup sladkarij, ampak jst bi neki kar nimam doma kb]jhb jo" ]m' No evo ne smem vec pisat! pozdrav od Larisse!!!! CaooooooooojuL yiu]i
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:37:37
|
|
|
|
tanci29
|
claud-ej superca da se malo bolje razumeta...ja to je res ja če si preveč utrujen zna precej hitreje počit kot bi sicer. pa fajn da je spanje boljše... mojadva se pa čist sama igrata v erikovi sobici. kwa sta luštkana mi ne da dons miru tista steza od piškot. pomoje jo bo pravoslavni božiček šel kar kupit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:43:33
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci......a vi praznujete pravoslavni božič?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:44:51
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas pa ati kuha večerjo,Hana se naliva s sokom,jaz pa malo po netu čikeram za mize
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:46:29
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 claud-ej superca da se malo bolje razumeta...ja to je res ja če si preveč utrujen zna precej hitreje počit kot bi sicer. pa fajn da je spanje boljše... mojadva se pa čist sama igrata v erikovi sobici. kwa sta luštkana mi ne da dons miru tista steza od piškot. pomoje jo bo pravoslavni božiček šel kar kupit A letos boste mel sam zarad steze pravoslavca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:54:54
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud No evo se mal mene. Z Larisso se mal igrava.... A sm povedale da se je najina napetost mal umirila? Kaj nardi mal spanja se dobr da obstaja ventolin cderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cukr mi je padu.....neki sladkega bi....pa mam en kup sladkarij, ampak jst bi neki kar nimam doma kb]jhb jo" ]m' No evo ne smem vec pisat! pozdrav od Larisse!!!! CaooooooooojuL yiu]i
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:57:01
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss vložki...ja ...vir so zakon...jaz jih tudi ponoči uporabljam ko imam .... drugače pa sem si jih "nagrebla" une k jih dobiš takoj po porodu in sicer v tisti sobci k ti klistir delajo in potem pred wc-jem ko sem pač...saj veste...no skratka...tam sem si jih ene 3 nabasala v torbo...in mi je full prav prišlo..... ...tako, da veste... pa še mojmu sem rekla, da mi jih je v porodni ene 3 "sunu" k sva bla sama..... je full prav prišlo.... kradljivka aha sedaj te pa imamo A to pakete ali samo vložke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 17:58:04
|
|
|
|
SURF
|
nam so jih v bolnici že skoraj delili...so bili v neomajni uporabi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 18:00:28
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF nam so jih v bolnici že skoraj delili...so bili v neomajni uporabi. v ljubljan smo jih sam 2 paketka duble...ostalo prinesi sam
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 18:10:04
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: SURF nam so jih v bolnici že skoraj delili...so bili v neomajni uporabi. v ljubljan smo jih sam 2 paketka duble...ostalo prinesi sam ja ampak to unih navadnih vir...uni tavelki vatiranco so zakon...tistga k ga dobiš takoj po porodu u gate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 18:11:17
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tanci......a vi praznujete pravoslavni božič? moj mož je pravoslavec pa otroci so tud krščeni pravoslavno, ampak praznujemo pa ne. praznujemo naš božič in novo leto...ampak božiček pa vseen lohk kej prnese
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 18:16:28
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: SURF nam so jih v bolnici že skoraj delili...so bili v neomajni uporabi. v ljubljan smo jih sam 2 paketka duble...ostalo prinesi sam ja ampak to unih navadnih vir...uni tavelki vatiranco so zakon...tistga k ga dobiš takoj po porodu u gate uff,a veš da se sploh ne spomnem kaj sem imela v gatah po porodu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 18:19:28
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: SURF nam so jih v bolnici že skoraj delili...so bili v neomajni uporabi. v ljubljan smo jih sam 2 paketka duble...ostalo prinesi sam ja ampak to unih navadnih vir...uni tavelki vatiranco so zakon...tistga k ga dobiš takoj po porodu u gate uff,a veš da se sploh ne spomnem kaj sem imela v gatah po porodu vložek velik ene 15x30cm...zdej sem iz glave rekla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 18:54:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: SURF nam so jih v bolnici že skoraj delili...so bili v neomajni uporabi. v ljubljan smo jih sam 2 paketka duble...ostalo prinesi sam ja ampak to unih navadnih vir...uni tavelki vatiranco so zakon...tistga k ga dobiš takoj po porodu u gate uff,a veš da se sploh ne spomnem kaj sem imela v gatah po porodu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 18:55:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tanci......a vi praznujete pravoslavni božič? moj mož je pravoslavec pa otroci so tud krščeni pravoslavno, ampak praznujemo pa ne. praznujemo naš božič in novo leto...ampak božiček pa vseen lohk kej prnese to se pa strinjam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 6.1.2010 19:38:36
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss črtica...imaš zs. sm ti odgovorila,...a si dobila urša dons sm bla pa pri tvojih "sosedih" ŽIGANA VAS 2,..ena družinica z (se mi zdi) 5 otroki zih veš keri so KOMI ČAKAM 16ga
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?