anci banci
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Reby, Se* no mi smo pa šele sedaj prešli na 74. ma mate res velikane Reby, vidim da je Tomi pravi telovadec. Lepo, lepo. pa avto boš končno spet dobila. Moj twingo je spet nekaj fuč, ga bo treba popravit. Sem pa že mal mojga pripravila do tega, da bi ga zamenjala za malo večjega. Goldy, upam da boš kmalu zdrava. pa nič bat, naša tud ni ne vem kake XXXL kategorije. sempre*, vaš je pa tudi že velik. kaj ste vse tako veliko otroke naročale al kaj? Čeprav še vseeno vidi, da ma kar zmerne številke. Vidim pa, da si šla na razprodaje, zapravila pa za druge. sonček, a ti tud razmišljaš, da bo danes noro v trgovinah. jaz sem se je kear izognila. Ampak jutri mi pa ne uide. razprodaje pa,....kaj je že to? Ampak bo treba mal v šoping, ker sem čist ven iz mode. Pa tle v "mestu" morš bit šik Kruce, super da ste bolje. Upam, da bo kmalu dobila nazaj apetit in se boste kmalu vrnili na star ritem. sem pa jaz takoj za to, da poročaš o pesmicah in pravljicah,....kako do njih. anci banci, super da boš gospa. Kako ti je to uspelo? Jaz mojega nagovarjam, da bi se junuja poročila, pa so sami izgovori,....On bi se poročil, sam nikoli ni časa Upam, da se bova letos poročila, ker po 16 letih si pa to že zaslužim pa čestitke za pol leta. obi, a maš voziček v stanovanju? Jaz sem tudi v bloku in mava voziček v kleti, pokrit z rjuho, da da se ne praši od drugih, ki majo tudi še aktivne drvarnice (ker še kurijo na drva). Greva peš do dol in potem an teren. az ne vem, če bi zdržala, da en bi ven hodila prav vsak dan (nisva šli edino večjih nalivih). No, da še poročam, kako je šlo na alergološlih testih. testirali so jo na le določene stvari. Ima še kar atopični dermatitis, ampak v uzelo blagi obliki, je bla P zadovoljna. Kožni testi so pokazali, da je alergija na piščanca, pomarančo in pasjo dlako. Ni pa pokazalo alergije na mleko, jajca (za to dvoje sem najbolj vesela, da je negativno), potem pa še negativno na pršice, marelico, banano, pšenico, kikiriki. Zdaj še en teden počakamo na krvne teste, da vidimo kaj bodo pokazali in upam, da bo tudi tam negativno za mleko in jajca. Držte pesti. Je pa naša mala zverca sedaj že tako hitra v plazenju, da je en dva tri iz enga konca dnevne na drugem. Se pa že steguje do mize in ročajov na omari, pa se vleče gor. Ma prav mudi se ji. Še en teden nazaj se je premikala popolžje, zdaj je pa brzinska, da je noro. Najbolj aktualne so pa najine noge lučka.. nimam pojma kako mi je uspelo, verjetno sem se mu zasmilila ko me vidi kako berglam po stanovanju in se mučim, pa me je hotel razveseliti:) no pa mal so ga tud sorodniki napumpal, najbolj pa verjetno moja tašča.. prej so bili izgovori... le kaj ti bo poroka, to gre preveč denarja, ko pa je njegova mami rekla, da ona časti potemje izgubil še zadnji razlog in se očitno vdal v usodo:) ti si pa res po tolikih letih zaslužiš.. navijam da ti ga uspe pregovorit super za alergološke teste, mi še čakamo datum, sem pa še vedno na dieti in uspehi so vidni na svitovi koži, ker se je stanje izboljšalo, ni več ena sama rdeč srbeč flek
|