anci banci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity semper* - kaj dobrega ja v krožnik padlo? Kako je Klemen? No, naša pikica prav pridno raste, me prav zanimajo cm in kilce (s hlačami smo že kar en čas nazaj prešaltali na št 74 in se mi zdi, da je kar dolgonoga ). No, do srede bomo zdržali za tale info! Premišljujem kdaj bi začela z uvajanjem GH, bom pa tudi počakal do srede. Se pa nagibam k temu, da bi počakala do petega meseca.... Je pa čedalje večji smeško, no pa tudi ujezi se hitro (ne ne ni po meni ). BTW - Ja, kje pa ste vsi? Ah, nekaj na hitro sem naredila, je bilo vseeno ful dobro, raviole s smetanovo omakco s slanino . Pol sem šla pa s taščo in tamalim seveda na kavico, ko sva se vrnili domov, sem pa še en krog naredila! Je bilo tako luštno po sončku se sprehajal. Klemen je prvo rundo prespal, potem me je pa ves čas gledal Ja, res, kje ste vsi??? sem se tudi jaz spraševala Mi pa nosimo tako čudne številke, ene ful velike, npr. majice so že vse premajhne, kakšna bundica je tudi še 56 , hlače so lahko tudi 62, ene 62 so že premajhne ... tak da ... kdo bi vedel Prekladam cunjice sem in tja, mu jih tlačim gor, pol pa na polovici obupam, pa mu jih spet slačim So čist prevelike razlike med firmami, sem opazila, da ima npr. Chicco ful velike št. Tudi mene firbec matra, kakšne mere ima vaša manekenka Le glej, da sporočiš! Uh, danes je pa kar dvojna kava Hvala! Reby, ja sem bila osamljena Ajde, zdej pa hitro poročat, kaj se vam je tako dogajalo, da niste meme časa za RR IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity BTW - zdaaaj vem kje ste vse! Na razprodajah! A veš, da sem jaz res šla Sem bila debele 3 ure zdoma. Prinesla pa nič ... sem se odločila, da bom rajši shujšala No, prinesla sem majčke za nečake, so imeli v OshKosh (al neki) 50% znižanje, pa plenice, blazinice za dojenje, krpice za umivanje ... Zdajle naš mali tudi še kar spančka, sva s sprehoda - je bilo danes skoraj tako luštno, kot včeraj, mi je je tako fino škripalo pod nogami, voziček je pa fajn tudi za to, da ne zgubiš ravnotežja na ledu pod snegom Počasi ga bom morala zbudit, spi že dve uri Pozdravčka! a ja glede oblek, mi nosimo 74 , bodije pa nekatere že 80
|