Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:09:06
|
|
|
|
SURF
|
Js bi eno prosila za kak bolj točen opis kam je to treba...kraj..itd Sem za soboto,moj bo šofer,ker sama pridem še v kako Ameriko bo pa potem šel po trgovinah,po vsej verjetnosti Punce,pravkar mi moj pravi da bodo v soboto hude snežne razmere napovedujejo tam okoli 4ocm....preverite še ve te vire
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:09:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a naredimo na soboto dopoldan? Tud za soboto se lahko zmenimo - sam mal prej bi blo fino datum dat da si bomo rezervirale sem predlagala datum 16.1.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:10:32
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 ŽIGA, NIK in DOMINIK VSE NAJ, NAJ ZA VČERAJŠNJO ZADNJO OBMESEČNICO PRED PRVO SVEČKO ROK, MATIJA in UROŠ VSE NAJ, NAJ ZA ZADNJO OBMESEČNICO PRED PRVO SVEČKO Tamika hvala za čestitke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:10:41
|
|
|
|
Onasiss
|
čebel@....a daje nogico tako samo ko vstane, ko se upre ali tako tudi hodi?????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:11:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Js bi eno prosila za kak bolj točen opis kam je to treba...kraj..itd Sem za soboto,moj bo šofer,ker sama pridem še v kako Ameriko bo pa potem šel po trgovinah,po vsej verjetnosti Punce,pravkar mi moj pravi da bodo v soboto hude snežne razmere napovedujejo tam okoli 4ocm....preverite še ve te vire navijamo za naslednjo soboto ..je pa to v ljubljani v BTC-ju,zraven city parka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:11:52
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a naredimo na soboto dopoldan? Tud za soboto se lahko zmenimo - sam mal prej bi blo fino datum dat da si bomo rezervirale sem predlagala datum 16.1. Jaz lahko, bom probala še varstvo za Nejca zrihtat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:12:07
|
|
|
|
tanci29
|
hej jaz sem za srečanje samo ne to soboto ki prihaja.... torta jaz sem za tud če je zdej, ker po vsej verjetnosti se februarja ne bomo vidli, če se pa bomo še enkrat vsi na kup zbrali pol pa lahko tud pol, al pa kar 2x ker eni so bolj zgodnji eni pa mal bolj pozni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:12:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@....a daje nogico tako samo ko vstane, ko se upre ali tako tudi hodi????? še ne dela korakov,ampak samo stoji....na levi lepo stoji,desno ima pa takole postavljeno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:12:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a naredimo na soboto dopoldan? Tud za soboto se lahko zmenimo - sam mal prej bi blo fino datum dat da si bomo rezervirale sem predlagala datum 16.1. Jaz lahko, bom probala še varstvo za Nejca zrihtat pripelji ga s sabo!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:12:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@....a daje nogico tako samo ko vstane, ko se upre ali tako tudi hodi????? še ne dela korakov,ampak samo stoji....na levi lepo stoji,desno ima pa takole postavljeno Kaj pa če ji daš gor nogavice z bremzicami.... da ji ne drsi. Se mi zdi, da takole obrača nogico, ker se ne opre dobro....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:13:26
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a naredimo na soboto dopoldan? Tud za soboto se lahko zmenimo - sam mal prej bi blo fino datum dat da si bomo rezervirale sem predlagala datum 16.1. Jaz lahko, bom probala še varstvo za Nejca zrihtat a ga ne boš sabo pripeljala..jest bi mela oba s sabo...bo erik torto pojedu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:14:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej jaz sem za srečanje samo ne to soboto ki prihaja.... torta jaz sem za tud če je zdej, ker po vsej verjetnosti se februarja ne bomo vidli, če se pa bomo še enkrat vsi na kup zbrali pol pa lahko tud pol, al pa kar 2x ker eni so bolj zgodnji eni pa mal bolj pozni -to bi bilo naslednjo soboto,ne to.....se strinjam glede torte-dajmo sedaj praznovati,ker drug mesec nas bo po večini že v službah in bojo manjša srečanja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:14:24
|
|
|
|
tanci29
|
urša a si že dala žigco fižolovo župco za papcat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:14:32
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej jaz sem za srečanje samo ne to soboto ki prihaja.... torta jaz sem za tud če je zdej, ker po vsej verjetnosti se februarja ne bomo vidli, če se pa bomo še enkrat vsi na kup zbrali pol pa lahko tud pol, al pa kar 2x ker eni so bolj zgodnji eni pa mal bolj pozni Tanci v planu je 16.1 To soboto pa jaz tudi ne morem, ker Nejc praznuje tretji roj. dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:14:56
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej jaz sem za srečanje samo ne to soboto ki prihaja.... torta jaz sem za tud če je zdej, ker po vsej verjetnosti se februarja ne bomo vidli, če se pa bomo še enkrat vsi na kup zbrali pol pa lahko tud pol, al pa kar 2x ker eni so bolj zgodnji eni pa mal bolj pozni Sj torta je bla mišljena zdj z moje strani, ker srečanj nimamo vsak mesec, pa februarja bo večina v službi.... Ampak če bo februarja tud pa super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:15:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss čebel@....a daje nogico tako samo ko vstane, ko se upre ali tako tudi hodi????? še ne dela korakov,ampak samo stoji....na levi lepo stoji,desno ima pa takole postavljeno Kaj pa če ji daš gor nogavice z bremzicami.... da ji ne drsi. Se mi zdi, da takole obrača nogico, ker se ne opre dobro.... ima gor nogavičke ki imajo po celem podplatku gumo in ji ne drsi prideš na srečanje?te lahko pišem?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:15:18
|
|
|
|
Onasiss
|
Ja...pol bom pa še jaz Vita s seboj pripeljala.....sam pri meni se je Tysona za bat, da bo vam vse otroke zbrcala, scukala, poslinila in podobno....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:15:34
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 urša a si že dala žigco fižolovo župco za papcat Zadnjič je ful gledal Nejca ko je jedu in je bil čist nervozen tko da je dobil par žličk Bil je čist navdušen tko da mu bom naslednjič jo kar dala A je Hana že probala?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:16:09
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 urša a si že dala žigco fižolovo župco za papcat Jaz sem dala že naši, pa jo je ful matral.... to je bilo kake 4 tede nazaj....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:16:55
|
|
|
|
tanci29
|
ne še...jo mam dons namen kuhat, sam sem zanjo že drug kosil prstavla...nasljednič jo pa dobi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:17:23
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 urša a si že dala žigco fižolovo župco za papcat Jaz sem dala že naši, pa jo je ful matral.... to je bilo kake 4 tede nazaj.... kaj a jo je napenjal revco
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:17:37
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej jaz sem za srečanje samo ne to soboto ki prihaja.... torta jaz sem za tud če je zdej, ker po vsej verjetnosti se februarja ne bomo vidli, če se pa bomo še enkrat vsi na kup zbrali pol pa lahko tud pol, al pa kar 2x ker eni so bolj zgodnji eni pa mal bolj pozni Sj torta je bla mišljena zdj z moje strani, ker srečanj nimamo vsak mesec, pa februarja bo večina v službi.... Ampak če bo februarja tud pa super ok... sam februarja bi si tud lahko cajt v soboto vzele... jaz tud že kmalu začnem delat....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:17:39
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a naredimo na soboto dopoldan? Tud za soboto se lahko zmenimo - sam mal prej bi blo fino datum dat da si bomo rezervirale sem predlagala datum 16.1. Jaz lahko, bom probala še varstvo za Nejca zrihtat a ga ne boš sabo pripeljala..jest bi mela oba s sabo...bo erik torto pojedu Ja če boste ve mele ta večje s sabo ga najbrž bom a majo za ta večje tud kaka igrala tam?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:17:49
|
|
|
|
Čebel@
|
kje?-->KOLOSEJ kdaj?-->16.1.2010(sobota)? ob?-->10.00 -čebel@ -urša08 -claud -sunny -maksi -ajvy -surf -tanci -onasiss dajte se pofločkat punce,da se spoznamo!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:18:15
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Ja...pol bom pa še jaz Vita s seboj pripeljala.....sam pri meni se je Tysona za bat, da bo vam vse otroke zbrcala, scukala, poslinila in podobno.... zato bom jest bodygarda erika sabo prpelala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?