Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:42:55
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce eno voprašanje benjamin spi od 8 zvečer pa potem 12-14 ur a je to še normalno????? pa potem nekaj poje pa je kr kmalu že spet utrujen.... zdejle še spi pa je šel 15 do 8 zvečer spat vrata sem mu odprla pred pol ure pa še kr spi.... nč ne je in nič ne pije vmes torej spi že 14,5 ur v bistvu bo kmal 15? ne sikeraj se,naj spi.....bi ga pa jaz dajala zvečer prej sprat,da ima poba vsajkaj od dneva Mogoče se vam zdi trapasto, ampak jst verjamem v to: Mogoce ne spi na ugodnem mestu, pa je zato tako utrujen.... Naprimer mi2 mava na takem mestu posteljo da lahko spiš 15ur pa boš ves zmatran se zbudu....in se res.... vsaj za naju to velja.... so nama ravno letos delali te meritve....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:43:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša a še zbirate ovitke čokoladic kraljestvo živali? Jih mam ene par. Utrujenost te daje ah sej bo boš vidla upam, da ni kej povezano z rojstnim dnevom. Boš vidla da bo boljše, vsak pade kdaj v tako čudno voljo ampak mine ja verjetno me res daje ta slaba volje pred RD upam, da me mine k zdej bo zadnja 2 spredaj:) čokoladice smo že nabrali jih pa imam še ene 10 viška če ti rabiš do 31. je še čas poslat. a maš kej za menjat sličic?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:46:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša vi mate pa res zaspančka Mislim da ni nič narobe, je pa sigurno en redkih. A potem gre čez dan samo še enkrat spat al koko? ponavadi spi še 2x nekje ob 12-14:30 in potem ob 16:30 do 18 ko ga zbudim skos spi sploh nimam časa it ven z njim al pa v trgovino.... če pa grem oz ne gre spat tele druge runde pa spi tako kot danes ko včeraj ni šel spat ob pol 5 popoldne je pa spal od 12:30-15:30 pa zjutraj do 9:30 zaspanec je ni kej.... zdej ga grem zbudit, da bo imel vsaj kak zajtrk
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:46:35
|
|
|
|
Čebel@
|
claud....no glede na to da če misliš da bo Larissa kmalu shodila,ji kar daj čevlje za navajanje,jaz pa vidim da Hana še nekaj časa ne bo shodila zato bojo pri nas še nekaj časa nogavičke rulsale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:47:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce eno voprašanje benjamin spi od 8 zvečer pa potem 12-14 ur a je to še normalno????? pa potem nekaj poje pa je kr kmalu že spet utrujen.... zdejle še spi pa je šel 15 do 8 zvečer spat vrata sem mu odprla pred pol ure pa še kr spi.... nč ne je in nič ne pije vmes torej spi že 14,5 ur v bistvu bo kmal 15? ne sikeraj se,naj spi.....bi ga pa jaz dajala zvečer prej sprat,da ima poba vsajkaj od dneva Mogoče se vam zdi trapasto, ampak jst verjamem v to: Mogoce ne spi na ugodnem mestu, pa je zato tako utrujen.... Naprimer mi2 mava na takem mestu posteljo da lahko spiš 15ur pa boš ves zmatran se zbudu....in se res.... vsaj za naju to velja.... so nama ravno letos delali te meritve.... ima posteljco na mestu kjer sma mi2 včasih imela posteljo pa smo se vedno naspali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:48:36
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....te pol lahko pišem na seznam za srečanje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:50:08
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce eno voprašanje benjamin spi od 8 zvečer pa potem 12-14 ur a je to še normalno????? pa potem nekaj poje pa je kr kmalu že spet utrujen.... zdejle še spi pa je šel 15 do 8 zvečer spat vrata sem mu odprla pred pol ure pa še kr spi.... nč ne je in nič ne pije vmes torej spi že 14,5 ur v bistvu bo kmal 15? ne sikeraj se,naj spi.....bi ga pa jaz dajala zvečer prej sprat,da ima poba vsajkaj od dneva Mogoče se vam zdi trapasto, ampak jst verjamem v to: Mogoce ne spi na ugodnem mestu, pa je zato tako utrujen.... Naprimer mi2 mava na takem mestu posteljo da lahko spiš 15ur pa boš ves zmatran se zbudu....in se res.... vsaj za naju to velja.... so nama ravno letos delali te meritve.... ima posteljco na mestu kjer sma mi2 včasih imela posteljo pa smo se vedno naspali Pol pa res ne vem Očitno je res zaspanček.... Sam 15ur.....ne vem no.... Če je vesel in srečen mu je očitno potrebno tok spanca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:51:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.....te pol lahko pišem na seznam za srečanje? ne še.... ker res ne vem sem res mal smotana nč lepo se mejte grem mišeka malega cartat in mu jest dat pol pa se igrat..... potem bo pa tak že florjan doma boma šla pa na sneg..... lep dan in se tipkamo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:53:55
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.....te pol lahko pišem na seznam za srečanje? ne še.... ker res ne vem sem res mal smotana nč lepo se mejte grem mišeka malega cartat in mu jest dat pol pa se igrat..... potem bo pa tak že florjan doma boma šla pa na sneg..... lep dan in se tipkamo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:54:07
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravčke. Midve sva za srečanje,mi je pa všeč ideja od Majchy ker se otroci lahko nemoteno igrajo,ker naša nebo pri miru sedela Poročajte ko določite datum . Še kasneje....se javim......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:55:46
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.....te pol lahko pišem na seznam za srečanje? ne še.... ker res ne vem sem res mal smotana nč lepo se mejte grem mišeka malega cartat in mu jest dat pol pa se igrat..... potem bo pa tak že florjan doma boma šla pa na sneg..... lep dan in se tipkamo. Ja Katjuša ti tudi prideš!!!! Sj smo vse kdaj smotane....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:57:05
|
|
|
|
Ajvy
|
srečanje...mi pridemo samo če bo med vikendom....ker drugače že vsi delamo...eni v vrtcu , drugi pa v službi....tko da....lepo se mi zdi..... Res bi vas rada vse vidla....pridemo kamorkoli..samo če bo med vikendom....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:59:46
|
|
|
|
Čebel@
|
a naredimo na soboto dopoldan?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:59:49
|
|
|
|
TAMIKA3
|
ŽIGA, NIK in DOMINIK VSE NAJ, NAJ ZA VČERAJŠNJO ZADNJO OBMESEČNICO PRED PRVO SVEČKO ROK, MATIJA in UROŠ VSE NAJ, NAJ ZA ZADNJO OBMESEČNICO PRED PRVO SVEČKO
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 5.1.2010 11:03:56 >
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:01:36
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a naredimo na soboto dopoldan? sem za
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:03:11
|
|
|
|
claud
|
Še to: če bomo mele torto moram 2 dni prej vedet....pa približno število kok nas bo....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:03:31
|
|
|
|
Čebel@
|
kje?-->KOLOSEJ kdaj?-->16.1.2010(sobota)? ob?-->10.00 - čebel@ -urša08 -claud -sunny -maksi -ajvy -surf dajte se pofločkat punce,da se spoznamo!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:04:53
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a naredimo na soboto dopoldan?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:05:17
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 ŽIGA, NIK in DOMINIK VSE NAJ, NAJ ZA VČERAJŠNJO ZADNJO OBMESEČNICO PRED PRVO SVEČKO ROK, MATIJA in UROŠ VSE NAJ, NAJ ZA ZADNJO OBMESEČNICO PRED PRVO SVEČKO
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:06:35
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša a še zbirate ovitke čokoladic kraljestvo živali? Jih mam ene par. Utrujenost te daje ah sej bo boš vidla upam, da ni kej povezano z rojstnim dnevom. Boš vidla da bo boljše, vsak pade kdaj v tako čudno voljo ampak mine ja verjetno me res daje ta slaba volje pred RD upam, da me mine k zdej bo zadnja 2 spredaj:) čokoladice smo že nabrali jih pa imam še ene 10 viška če ti rabiš do 31. je še čas poslat. a maš kej za menjat sličic? Katjuša odmisli žalostne misli Za menjat pa res mam kr nekaj sličic Napiši kaj rabiš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:06:36
|
|
|
|
Onasiss
|
Eno vprašanje...????? Zakaj pa torta???? A ni bilo govora o torti za mesec februar, ko jih bo večina stara 1. leto???????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:06:48
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ simona.......tkole drži nogico dan moje skromno mnenje: kupi visoke čevlje na vezalke, da se nogica sfiksira ja,ne vem če je pametno da ji nogico tlačim v čevelj,ker še vedno stiska prstke ja, saj glih zato. meni so v razvojni priporočili čevlje, da ne bi stiskal prstkov zaradi drsenja. visok čevelj pa tudi fiksira nogico v gležnju ne me napadet,ampak jaz sem pristaš,da dokler otrok ne hodi,nimajo čevlji s trdim podplatom kaj iskati na nogici....nogica se najlepše razvija ko je bosa saj te ne napadam, sem napisala samo svoje mnenje in priporočilo fizioterapevta ne,ne nisem napisala da me napadaš ampak da me ne boš po tem mojem postu "napadla" .....sej lahko da se motim,ampak glede na to da sem prodajala cicibanke in superfitke sem videla svašta pri starših Naprimer? otrok pri 6 mesecih dobi cicibanke na nogice,ko se le plazi .....pa bolj je trd čevelj,bolj so jim jih tlačili na nogice.....no,to je bilo 10 let nazaj,tko da upam da starši ne počnejo več takih bedarij......jaz bom iskala Hani čevlje oz.copatke ko bo naredila nekaj povezanih korakov,prej ne Ok. to je pa tu mač....no jst jo mam naceloma rajsi u nogavickah abs, sam se mi zdi da je fajn da se pocasi navadi tudi na cevlje glede na to da bo vsak cas shodila....da ne bo zuni se usedla na tla in zacela cevlje sezuvat. mislim, da bi bilo prav, če ji daš copatke gor, da ji malo pomagaš...sicer pa vsak po svoje.... jst sem tako Tarji pomagala...ona je pa po prstkih stala.....verjami da boš samo dobr nardila....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:07:48
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a naredimo na soboto dopoldan? Tud za soboto se lahko zmenimo - sam mal prej bi blo fino datum dat da si bomo rezervirale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:07:55
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Eno vprašanje...????? Zakaj pa torta???? A ni bilo govora o torti za mesec februar, ko jih bo večina stara 1. leto??????? Ok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:08:12
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy kdaj začneš delat? Si vesela snegca?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?