Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:08:57
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud Cebela a mi2 organizirava? Pol se lohk ti pozanimas v koloseju pa mi sporocis kako bi se dal s torto.....ce si oz. ce ste vse za!!!!!! to bi po moje bilo najboljše it tja osebno vprašat.....če je katera blizu doma,bi lahko šla tja vprašat No punce, tiste ki bi sle na srecanje.... Ce je katera blizu btc-ja, oz. gre tja kj u shopping, bi lahko se kj pozanimala?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:12:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud Cebela a mi2 organizirava? Pol se lohk ti pozanimas v koloseju pa mi sporocis kako bi se dal s torto.....ce si oz. ce ste vse za!!!!!! to bi po moje bilo najboljše it tja osebno vprašat.....če je katera blizu doma,bi lahko šla tja vprašat No punce, tiste ki bi sle na srecanje.... Ce je katera blizu btc-ja, oz. gre tja kj u shopping, bi lahko se kj pozanimala? na netu piše da se igralnica odpre ob 10.00(cel kolosej se takrat odpre),tko da če vem je kul da se dobimo ob 10.00,čene pa najdimo drugo lokacijo.....sem klicala da bi se pozanimala glede torte,pa se noben ne oglasi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:13:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ simona.......tkole drži nogico dan moje skromno mnenje: kupi visoke čevlje na vezalke, da se nogica sfiksira ja,ne vem če je pametno da ji nogico tlačim v čevelj,ker še vedno stiska prstke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:14:46
|
|
|
|
Čebel@
|
še ena mala slikice igralnice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:19:20
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ simona.......tkole drži nogico dan moje skromno mnenje: kupi visoke čevlje na vezalke, da se nogica sfiksira ja,ne vem če je pametno da ji nogico tlačim v čevelj,ker še vedno stiska prstke Ne, sj Larissa je bla do zdj sam u nogavičkah....je mela že lepo postavljene nogice, tko da te copatke ma zdj kaksen teden gor, pa tud vidm da lažje in rajši hodi v njih....ma bolj stabilno nogico verjetn...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:19:57
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ simona.......tkole drži nogico dan moje skromno mnenje: kupi visoke čevlje na vezalke, da se nogica sfiksira ja,ne vem če je pametno da ji nogico tlačim v čevelj,ker še vedno stiska prstke ja, saj glih zato. meni so v razvojni priporočili čevlje, da ne bi stiskal prstkov zaradi drsenja. visok čevelj pa tudi fiksira nogico v gležnju
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:21:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ne, sj Larissa je bla do zdj sam u nogavičkah....je mela že lepo postavljene nogice, tko da te copatke ma zdj kaksen teden gor, pa tud vidm da lažje in rajši hodi v njih....ma bolj stabilno nogico verjetn... naša se šele postavlja na nogice,še ne dela korakov.....in kolikor vem je priporočljivo da so čimdalj samo v nogavičkah oz.bosi......zanima me,če mislite,da bi ji mogla nogico popravljat da po imela na celem podplatku?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:22:10
|
|
|
|
claud
|
O Tamika-....jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:23:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ simona.......tkole drži nogico dan moje skromno mnenje: kupi visoke čevlje na vezalke, da se nogica sfiksira ja,ne vem če je pametno da ji nogico tlačim v čevelj,ker še vedno stiska prstke ja, saj glih zato. meni so v razvojni priporočili čevlje, da ne bi stiskal prstkov zaradi drsenja. visok čevelj pa tudi fiksira nogico v gležnju ne me napadet,ampak jaz sem pristaš,da dokler otrok ne hodi,nimajo čevlji s trdim podplatom kaj iskati na nogici....nogica se najlepše razvija ko je bosa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:24:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud Ne, sj Larissa je bla do zdj sam u nogavičkah....je mela že lepo postavljene nogice, tko da te copatke ma zdj kaksen teden gor, pa tud vidm da lažje in rajši hodi v njih....ma bolj stabilno nogico verjetn... naša se šele postavlja na nogice,še ne dela korakov.....in kolikor vem je priporočljivo da so čimdalj samo v nogavičkah oz.bosi......zanima me,če mislite,da bi ji mogla nogico popravljat da po imela na celem podplatku? čebela nič ne rabiš naša oba sta na zečetku tako nogico postavljala.... bo hitro ugotovila kako je boljše in lažje... brez skrbi to je normalno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:25:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud Ne, sj Larissa je bla do zdj sam u nogavičkah....je mela že lepo postavljene nogice, tko da te copatke ma zdj kaksen teden gor, pa tud vidm da lažje in rajši hodi v njih....ma bolj stabilno nogico verjetn... naša se šele postavlja na nogice,še ne dela korakov.....in kolikor vem je priporočljivo da so čimdalj samo v nogavičkah oz.bosi......zanima me,če mislite,da bi ji mogla nogico popravljat da po imela na celem podplatku? čebela nič ne rabiš naša oba sta na zečetku tako nogico postavljala.... bo hitro ugotovila kako je boljše in lažje... brez skrbi to je normalno ......ne drsi ji ne,ker ima itak cel podplat ginijast katjuša.....prideš na srečanje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:26:48
|
|
|
|
Katjusa
|
aja benjamin je večinoma v zoknčkih z abs podplatom, copatke ima tu pa tam gor v obojem pa se dobro počuti.... ampak copatke uporablje zdle mogoče 14 dni to ene 2x na teden pri babiki na ploščicah..... stoji pa že od 7,5 meseca.... tko da kr zoknčki, copati iz usnja..... ne dajat čevljev ni potrebe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:27:07
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ simona.......tkole drži nogico dan moje skromno mnenje: kupi visoke čevlje na vezalke, da se nogica sfiksira ja,ne vem če je pametno da ji nogico tlačim v čevelj,ker še vedno stiska prstke ja, saj glih zato. meni so v razvojni priporočili čevlje, da ne bi stiskal prstkov zaradi drsenja. visok čevelj pa tudi fiksira nogico v gležnju ne me napadet,ampak jaz sem pristaš,da dokler otrok ne hodi,nimajo čevlji s trdim podplatom kaj iskati na nogici....nogica se najlepše razvija ko je bosa saj te ne napadam, sem napisala samo svoje mnenje in priporočilo fizioterapevta
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:27:30
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud O Tamika-....jutro dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:29:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ simona.......tkole drži nogico dan moje skromno mnenje: kupi visoke čevlje na vezalke, da se nogica sfiksira ja,ne vem če je pametno da ji nogico tlačim v čevelj,ker še vedno stiska prstke ja, saj glih zato. meni so v razvojni priporočili čevlje, da ne bi stiskal prstkov zaradi drsenja. visok čevelj pa tudi fiksira nogico v gležnju ne me napadet,ampak jaz sem pristaš,da dokler otrok ne hodi,nimajo čevlji s trdim podplatom kaj iskati na nogici....nogica se najlepše razvija ko je bosa saj te ne napadam, sem napisala samo svoje mnenje in priporočilo fizioterapevta ne,ne nisem napisala da me napadaš ampak da me ne boš po tem mojem postu "napadla" .....sej lahko da se motim,ampak glede na to da sem prodajala cicibanke in superfitke sem videla svašta pri starših
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:30:37
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ simona.......tkole drži nogico dan moje skromno mnenje: kupi visoke čevlje na vezalke, da se nogica sfiksira ja,ne vem če je pametno da ji nogico tlačim v čevelj,ker še vedno stiska prstke ja, saj glih zato. meni so v razvojni priporočili čevlje, da ne bi stiskal prstkov zaradi drsenja. visok čevelj pa tudi fiksira nogico v gležnju ne me napadet,ampak jaz sem pristaš,da dokler otrok ne hodi,nimajo čevlji s trdim podplatom kaj iskati na nogici....nogica se najlepše razvija ko je bosa saj te ne napadam, sem napisala samo svoje mnenje in priporočilo fizioterapevta ne,ne nisem napisala da me napadaš ampak da me ne boš po tem mojem postu "napadla" .....sej lahko da se motim,ampak glede na to da sem prodajala cicibanke in superfitke sem videla svašta pri starših Naprimer?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:32:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud Ne, sj Larissa je bla do zdj sam u nogavičkah....je mela že lepo postavljene nogice, tko da te copatke ma zdj kaksen teden gor, pa tud vidm da lažje in rajši hodi v njih....ma bolj stabilno nogico verjetn... naša se šele postavlja na nogice,še ne dela korakov.....in kolikor vem je priporočljivo da so čimdalj samo v nogavičkah oz.bosi......zanima me,če mislite,da bi ji mogla nogico popravljat da po imela na celem podplatku? čebela nič ne rabiš naša oba sta na zečetku tako nogico postavljala.... bo hitro ugotovila kako je boljše in lažje... brez skrbi to je normalno ......ne drsi ji ne,ker ima itak cel podplat ginijast katjuša.....prideš na srečanje? nimam pojma.... ful sem utrujena in se mi nič ne da me pa vleče:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:34:00
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ glede copatkov se strinjam s tabo, čim dalj brez Tamika jutro Žiga spi, z Nejcem sva vlakca postavila in se sedaj igra, jaz pa kuhno spotoma pospravljam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:34:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ simona.......tkole drži nogico dan moje skromno mnenje: kupi visoke čevlje na vezalke, da se nogica sfiksira ja,ne vem če je pametno da ji nogico tlačim v čevelj,ker še vedno stiska prstke ja, saj glih zato. meni so v razvojni priporočili čevlje, da ne bi stiskal prstkov zaradi drsenja. visok čevelj pa tudi fiksira nogico v gležnju ne me napadet,ampak jaz sem pristaš,da dokler otrok ne hodi,nimajo čevlji s trdim podplatom kaj iskati na nogici....nogica se najlepše razvija ko je bosa saj te ne napadam, sem napisala samo svoje mnenje in priporočilo fizioterapevta ne,ne nisem napisala da me napadaš ampak da me ne boš po tem mojem postu "napadla" .....sej lahko da se motim,ampak glede na to da sem prodajala cicibanke in superfitke sem videla svašta pri starših Naprimer? otrok pri 6 mesecih dobi cicibanke na nogice,ko se le plazi .....pa bolj je trd čevelj,bolj so jim jih tlačili na nogice.....no,to je bilo 10 let nazaj,tko da upam da starši ne počnejo več takih bedarij......jaz bom iskala Hani čevlje oz.copatke ko bo naredila nekaj povezanih korakov,prej ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:34:35
|
|
|
|
Katjusa
|
punce eno voprašanje benjamin spi od 8 zvečer pa potem 12-14 ur a je to še normalno????? pa potem nekaj poje pa je kr kmalu že spet utrujen.... zdejle še spi pa je šel 15 do 8 zvečer spat vrata sem mu odprla pred pol ure pa še kr spi.... nč ne je in nič ne pije vmes torej spi že 14,5 ur v bistvu bo kmal 15?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:35:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud Ne, sj Larissa je bla do zdj sam u nogavičkah....je mela že lepo postavljene nogice, tko da te copatke ma zdj kaksen teden gor, pa tud vidm da lažje in rajši hodi v njih....ma bolj stabilno nogico verjetn... naša se šele postavlja na nogice,še ne dela korakov.....in kolikor vem je priporočljivo da so čimdalj samo v nogavičkah oz.bosi......zanima me,če mislite,da bi ji mogla nogico popravljat da po imela na celem podplatku? čebela nič ne rabiš naša oba sta na zečetku tako nogico postavljala.... bo hitro ugotovila kako je boljše in lažje... brez skrbi to je normalno ......ne drsi ji ne,ker ima itak cel podplat ginijast katjuša.....prideš na srečanje? nimam pojma.... ful sem utrujena in se mi nič ne da me pa vleče:) prosim pridi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:36:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa punce eno voprašanje benjamin spi od 8 zvečer pa potem 12-14 ur a je to še normalno????? pa potem nekaj poje pa je kr kmalu že spet utrujen.... zdejle še spi pa je šel 15 do 8 zvečer spat vrata sem mu odprla pred pol ure pa še kr spi.... nč ne je in nič ne pije vmes torej spi že 14,5 ur v bistvu bo kmal 15? ne sikeraj se,naj spi.....bi ga pa jaz dajala zvečer prej sprat,da ima poba vsajkaj od dneva
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 5.1.2010 10:37:49 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:39:17
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ simona.......tkole drži nogico dan moje skromno mnenje: kupi visoke čevlje na vezalke, da se nogica sfiksira ja,ne vem če je pametno da ji nogico tlačim v čevelj,ker še vedno stiska prstke ja, saj glih zato. meni so v razvojni priporočili čevlje, da ne bi stiskal prstkov zaradi drsenja. visok čevelj pa tudi fiksira nogico v gležnju ne me napadet,ampak jaz sem pristaš,da dokler otrok ne hodi,nimajo čevlji s trdim podplatom kaj iskati na nogici....nogica se najlepše razvija ko je bosa saj te ne napadam, sem napisala samo svoje mnenje in priporočilo fizioterapevta ne,ne nisem napisala da me napadaš ampak da me ne boš po tem mojem postu "napadla" .....sej lahko da se motim,ampak glede na to da sem prodajala cicibanke in superfitke sem videla svašta pri starših Naprimer? otrok pri 6 mesecih dobi cicibanke na nogice,ko se le plazi .....pa bolj je trd čevelj,bolj so jim jih tlačili na nogice.....no,to je bilo 10 let nazaj,tko da upam da starši ne počnejo več takih bedarij......jaz bom iskala Hani čevlje oz.copatke ko bo naredila nekaj povezanih korakov,prej ne Ok. to je pa tu mač....no jst jo mam naceloma rajsi u nogavickah abs, sam se mi zdi da je fajn da se pocasi navadi tudi na cevlje glede na to da bo vsak cas shodila....da ne bo zuni se usedla na tla in zacela cevlje sezuvat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:39:51
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša a še zbirate ovitke čokoladic kraljestvo živali? Jih mam ene par. Utrujenost te daje ah sej bo boš vidla upam, da ni kej povezano z rojstnim dnevom. Boš vidla da bo boljše, vsak pade kdaj v tako čudno voljo ampak mine
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 10:41:42
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša vi mate pa res zaspančka Mislim da ni nič narobe, je pa sigurno en redkih. A potem gre čez dan samo še enkrat spat al koko?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?