Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:49:20
|
|
|
|
SURF
|
Kaj vaši malčki zajtrkujejo....mislite,da jim že lohka jajčko mehkokuhano zmešamo ....sploh nevem kaj naj ji ponudim vse za zajtrk,da nebi bilo vedno isto?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:51:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF ok ...midve pridema Majchy-glede nogic tvoje čebelice,daj probaj tiste zoknčke samo z bremzicami...nevem...naša je tudi imela te zoknčke z gumo...pa se tista guma tok čudn postavlja,kot bi nogica rahlo drsela v njej res... Drugače pa Patricija že ima občasno cicibanke in lepše hodi v njih..pri plazenju jo pa malo motijo. ko ima gor nogavičke z brezicami,se ji na tej nogici štunfek okrog obrne in je še slabše,ker pol ji pa drzi in pade .......itak bom šla k p po recept za AD3 in ji bom slikico pokazala(Hano ne bom s sabo vlekla) salt......sem študirala:ti prinesem to-to krpice?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:52:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Čebel@, naša ima Cicibanke s trdim podplatom, ker veliko hodi-z našo pomočjo, tako da se z vsako roko drži za moj prst... Res, da to ni priporočljivo, ampak je pri nas v hiši veliko ljudi in jo vsi pomalem razvajajo in se je tako navadila...Hodi pa zelo lepo in lepo prestavlja in polaga nogice... Oooo, vidim, da boste praznovale... No, pa še kak košček za naju pojejte, pa kaj popijte...Bi prišle, ampak je Lj res predaleč..Bova pa z mislimi pr vas... Jaz sem tudi še do septembra doma, do takrat bom pa delala izpite in probala priti do diplome... kaj pa če se s katero skupaj peljete?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:53:30
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Kaj vaši malčki zajtrkujejo....mislite,da jim že lohka jajčko mehkokuhano zmešamo ....sploh nevem kaj naj ji ponudim vse za zajtrk,da nebi bilo vedno isto? Jst ji mehkokuhano ne bi dajala....se mi zdi tist rumenjak še vedno surov.... Jst ji dam včasih rajši mal umešanega jajčka.....čeprav baje beljak ni fajn dajat, ampak tok k ga poje mislm da ni nč narobe.... drugač pa Larissa najraje je čokolino....pa bi ji rade volje dala kj druzga, ampak tok mal poje, da ji dam pol še tist čokolino.... učer sm nardila šmorn, pa ji je bil ušeč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:53:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Kaj vaši malčki zajtrkujejo....mislite,da jim že lohka jajčko mehkokuhano zmešamo ....sploh nevem kaj naj ji ponudim vse za zajtrk,da nebi bilo vedno isto? pri nas še vedno zajterkuje mleko....kaj pa če ji daš skutko ali pa jogurt+kruh?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:55:31
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF ok ...midve pridema Majchy-glede nogic tvoje čebelice,daj probaj tiste zoknčke samo z bremzicami...nevem...naša je tudi imela te zoknčke z gumo...pa se tista guma tok čudn postavlja,kot bi nogica rahlo drsela v njej res... Drugače pa Patricija že ima občasno cicibanke in lepše hodi v njih..pri plazenju jo pa malo motijo. ko ima gor nogavičke z brezicami,se ji na tej nogici štunfek okrog obrne in je še slabše,ker pol ji pa drzi in pade .......itak bom šla k p po recept za AD3 in ji bom slikico pokazala(Hano ne bom s sabo vlekla) salt......sem študirala:ti prinesem to-to krpice? Nam se te nogavice k je guma čez cel podplat niso obnesle.....so res čudn zdrsnile in sm skos popravljala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:56:05
|
|
|
|
TAMIKA3
|
a uporabljate že tega
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:56:34
|
|
|
|
kayica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Kaj vaši malčki zajtrkujejo....mislite,da jim že lohka jajčko mehkokuhano zmešamo ....sploh nevem kaj naj ji ponudim vse za zajtrk,da nebi bilo vedno isto? Hm..Menda lahko samo rumenjak...Ampak naša je jedla že stvari, ki so narejene iz cele jajčke, pa ni blo nič narobe... Drgač pa naša za zajtrk poje AM, potem čez kako uro pa zajtrkuje skupaj z mano.Kak kruh z margarino, pa klobaso posebno ali piščančja prsa... Jaz bi ji tudi že kakšno paštetko al pa kaj namazala na kruh, pa ne upam...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:57:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 a uporabljate že tega mi smo še na 2
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:58:30
|
|
|
|
kayica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Čebel@, naša ima Cicibanke s trdim podplatom, ker veliko hodi-z našo pomočjo, tako da se z vsako roko drži za moj prst... Res, da to ni priporočljivo, ampak je pri nas v hiši veliko ljudi in jo vsi pomalem razvajajo in se je tako navadila...Hodi pa zelo lepo in lepo prestavlja in polaga nogice... Oooo, vidim, da boste praznovale... No, pa še kak košček za naju pojejte, pa kaj popijte...Bi prišle, ampak je Lj res predaleč..Bova pa z mislimi pr vas... Jaz sem tudi še do septembra doma, do takrat bom pa delala izpite in probala priti do diplome... kaj pa če se s katero skupaj peljete? Bi naju ati preveč pogrešal
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:58:55
|
|
|
|
kayica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 a uporabljate že tega mi smo še na 2 tudi mi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 11:59:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Čebel@, naša ima Cicibanke s trdim podplatom, ker veliko hodi-z našo pomočjo, tako da se z vsako roko drži za moj prst... Res, da to ni priporočljivo, ampak je pri nas v hiši veliko ljudi in jo vsi pomalem razvajajo in se je tako navadila...Hodi pa zelo lepo in lepo prestavlja in polaga nogice... Oooo, vidim, da boste praznovale... No, pa še kak košček za naju pojejte, pa kaj popijte...Bi prišle, ampak je Lj res predaleč..Bova pa z mislimi pr vas... Jaz sem tudi še do septembra doma, do takrat bom pa delala izpite in probala priti do diplome... kaj pa če se s katero skupaj peljete? Bi naju ati preveč pogrešal aha,ok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 12:04:12
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF ok ...midve pridema Majchy-glede nogic tvoje čebelice,daj probaj tiste zoknčke samo z bremzicami...nevem...naša je tudi imela te zoknčke z gumo...pa se tista guma tok čudn postavlja,kot bi nogica rahlo drsela v njej res... Drugače pa Patricija že ima občasno cicibanke in lepše hodi v njih..pri plazenju jo pa malo motijo. ko ima gor nogavičke z brezicami,se ji na tej nogici štunfek okrog obrne in je še slabše,ker pol ji pa drzi in pade .......itak bom šla k p po recept za AD3 in ji bom slikico pokazala(Hano ne bom s sabo vlekla) salt......sem študirala:ti prinesem to-to krpice? Potem pa res najboljše da vprašaš...ufff si me spomnila,moram poklicat za recept železo... Ja Majchy full bi mi naredila uslugo,če mi prineseš kak paket(to-to)krpic
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 12:06:31
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: SURF Kaj vaši malčki zajtrkujejo....mislite,da jim že lohka jajčko mehkokuhano zmešamo ....sploh nevem kaj naj ji ponudim vse za zajtrk,da nebi bilo vedno isto? Jst ji mehkokuhano ne bi dajala....se mi zdi tist rumenjak še vedno surov.... Jst ji dam včasih rajši mal umešanega jajčka.....čeprav baje beljak ni fajn dajat, ampak tok k ga poje mislm da ni nč narobe.... drugač pa Larissa najraje je čokolino....pa bi ji rade volje dala kj druzga, ampak tok mal poje, da ji dam pol še tist čokolino.... učer sm nardila šmorn, pa ji je bil ušeč Js upam,da ga nisem pobiksala,sem danes js jedla pečena jajčka na oko,pa je tamala zmazala oba rumenjaka s kruhom Tako sem potem prišla na idejo o teh mehko kuhanih...drugače pa tudi ona čokolino rules
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 12:08:06
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF ok ...midve pridema Majchy-glede nogic tvoje čebelice,daj probaj tiste zoknčke samo z bremzicami...nevem...naša je tudi imela te zoknčke z gumo...pa se tista guma tok čudn postavlja,kot bi nogica rahlo drsela v njej res... Drugače pa Patricija že ima občasno cicibanke in lepše hodi v njih..pri plazenju jo pa malo motijo. ko ima gor nogavičke z brezicami,se ji na tej nogici štunfek okrog obrne in je še slabše,ker pol ji pa drzi in pade .......itak bom šla k p po recept za AD3 in ji bom slikico pokazala(Hano ne bom s sabo vlekla) salt......sem študirala:ti prinesem to-to krpice? Potem pa res najboljše da vprašaš...ufff si me spomnila,moram poklicat za recept železo... Ja Majchy full bi mi naredila uslugo,če mi prineseš kak paket(to-to)krpic ni panike,samo povej koliko škatelc rabiš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 12:09:10
|
|
|
|
SURF
|
mleka zopet noče in noče samega..samo ziza velja.Oziroma,ga noče niti s čokolinom,niti s kakavom,niti s keksom če je v flaški...je raje vsake dve uri na zizi....mah vsaj zaspi sama...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 12:10:44
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF ok ...midve pridema Majchy-glede nogic tvoje čebelice,daj probaj tiste zoknčke samo z bremzicami...nevem...naša je tudi imela te zoknčke z gumo...pa se tista guma tok čudn postavlja,kot bi nogica rahlo drsela v njej res... Drugače pa Patricija že ima občasno cicibanke in lepše hodi v njih..pri plazenju jo pa malo motijo. ko ima gor nogavičke z brezicami,se ji na tej nogici štunfek okrog obrne in je še slabše,ker pol ji pa drzi in pade .......itak bom šla k p po recept za AD3 in ji bom slikico pokazala(Hano ne bom s sabo vlekla) salt......sem študirala:ti prinesem to-to krpice? Potem pa res najboljše da vprašaš...ufff si me spomnila,moram poklicat za recept železo... Ja Majchy full bi mi naredila uslugo,če mi prineseš kak paket(to-to)krpic ni panike,samo povej koliko škatelc rabiš super si koliko pa jih je v eni in koliko evrov so?sem že malo pozabila,vem pa da je dost bolj poceni....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 12:14:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF ok ...midve pridema Majchy-glede nogic tvoje čebelice,daj probaj tiste zoknčke samo z bremzicami...nevem...naša je tudi imela te zoknčke z gumo...pa se tista guma tok čudn postavlja,kot bi nogica rahlo drsela v njej res... Drugače pa Patricija že ima občasno cicibanke in lepše hodi v njih..pri plazenju jo pa malo motijo. ko ima gor nogavičke z brezicami,se ji na tej nogici štunfek okrog obrne in je še slabše,ker pol ji pa drzi in pade .......itak bom šla k p po recept za AD3 in ji bom slikico pokazala(Hano ne bom s sabo vlekla) salt......sem študirala:ti prinesem to-to krpice? Potem pa res najboljše da vprašaš...ufff si me spomnila,moram poklicat za recept železo... Ja Majchy full bi mi naredila uslugo,če mi prineseš kak paket(to-to)krpic ni panike,samo povej koliko škatelc rabiš super si koliko pa jih je v eni in koliko evrov so?sem že malo pozabila,vem pa da je dost bolj poceni.... 1,20€ so bile(upam da so še vedno toliko)...lahko jih kupiš posamezno,lahko pa kar cel karton(jih je 16 notri)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 12:21:24
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Tanči, upam da ne zameriš, ampak...Si že pri volji, da deliš z nami tvojo odločitev? zamerim ne zakaj pa bi...pri volji pa tud glih nisem, ampak ajde zelo niham in se še nisem dokončno odločila. imam datum za delat splav, ampak lahko si tudi še premislim. sprva sva se odločila da ne bova obdržala, to je trajalo par dni, kasneje sva se mal bolj pogovorila in sva ugotovila da bi ful težko to naredila in sva se odločila obdržat. ampak jaz nisem ne vesela, praktično sem že kar malo depresivna in mi misel na še enega otročka ne diši preveč. mislim da še zdaleč nisem pripravljena no to. potem spet premišljujem ion ugotovim da sem ena egoistična kokoš in mam slabo vest. ampak čedalje bolj se nagibam da opravim tisto grdo stvar. vem da mi bo zelo težko. nisem pisala o občutkih in kaj si mislim, ker sem hotela da se sama odločiva, in včasih kakšni neumestni komentarji zameglijo um. sem pa videla in mi je žal da sem tukaj naredila u bistvu tak rompompom, s tem prizadela par ljudi in tudi sama lahko rečem da me je par postov dotaknilo, vendar nisem bila zaradi njih prizadeta. konec koncev bom sama nosila breme katerega si bom naložila. tako da kayica kaj naj ti rečem. ne vem kaj naj naredim. res ne. mi je pa prov fejst težko zadnje tedne. in tale negotovost mi gre že rahlo na živce.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 12:31:14
|
|
|
|
kayica24
|
Če čutiš, da nisi pripravljena, potem naredi tako kot čutiš...Seveda ti bo sprva težko, ampak tvoja dva sončka te rabita s polno energije in veselo... Moja prijateljica je tudi zanosila...Ima doma enga otročka in je bila v enakih dvomih kot ti...Bi-ne bi...Enako se je počutila nepripravljeno...Ni se ji zdel pravi čas za še enega otroka...Čeprav je jokala ob tej misli in kasneje tudi odločitvi, da opravi poseg, danes vidi da se je odločila prav...Če ji je kateri otrok v življenju še nemenjen, bo to občutila takoj ko bo zagledala plusek.... Te podpiram in
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 12:37:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Tanči, upam da ne zameriš, ampak...Si že pri volji, da deliš z nami tvojo odločitev? zamerim ne zakaj pa bi...pri volji pa tud glih nisem, ampak ajde zelo niham in se še nisem dokončno odločila. imam datum za delat splav, ampak lahko si tudi še premislim. sprva sva se odločila da ne bova obdržala, to je trajalo par dni, kasneje sva se mal bolj pogovorila in sva ugotovila da bi ful težko to naredila in sva se odločila obdržat. ampak jaz nisem ne vesela, praktično sem že kar malo depresivna in mi misel na še enega otročka ne diši preveč. mislim da še zdaleč nisem pripravljena no to. potem spet premišljujem ion ugotovim da sem ena egoistična kokoš in mam slabo vest. ampak čedalje bolj se nagibam da opravim tisto grdo stvar. vem da mi bo zelo težko. nisem pisala o občutkih in kaj si mislim, ker sem hotela da se sama odločiva, in včasih kakšni neumestni komentarji zameglijo um. sem pa videla in mi je žal da sem tukaj naredila u bistvu tak rompompom, s tem prizadela par ljudi in tudi sama lahko rečem da me je par postov dotaknilo, vendar nisem bila zaradi njih prizadeta. konec koncev bom sama nosila breme katerega si bom naložila. tako da kayica kaj naj ti rečem. ne vem kaj naj naredim. res ne. mi je pa prov fejst težko zadnje tedne. in tale negotovost mi gre že rahlo na živce. kokerkoli se boš odločila,te bomo podpirale!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del 5.1.2010 12:41:27
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud Ne, sj Larissa je bla do zdj sam u nogavičkah....je mela že lepo postavljene nogice, tko da te copatke ma zdj kaksen teden gor, pa tud vidm da lažje in rajši hodi v njih....ma bolj stabilno nogico verjetn... naša se šele postavlja na nogice,še ne dela korakov.....in kolikor vem je priporočljivo da so čimdalj samo v nogavičkah oz.bosi......zanima me,če mislite,da bi ji mogla nogico popravljat da po imela na celem podplatku? Ja, domžalska fizioterapevtka in dohtarca v razvojni pravta da nogo samo popravljat. Pa ne v copate ta trde, to je paser kot se reče, včasih so tako delal.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?