|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 9.del
5.1.2010 10:42:55   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce eno voprašanje benjamin spi od 8 zvečer pa potem 12-14 ur a je to še normalno????? pa potem nekaj poje pa je kr kmalu že spet utrujen.... zdejle še spi pa je šel 15 do 8 zvečer spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vrata sem mu odprla pred pol ure pa še kr spi.... nč ne je in nič ne pije vmes torej spi že 14,5 ur v bistvu bo kmal 15?user posted image user posted image user posted image user posted image
ne sikeraj se,naj spi.....bi ga pa jaz dajala zvečer prej sprat,da ima poba vsajkaj  od dneva

Mogoče se vam zdi trapasto, ampak jst verjamem v to:
Mogoce ne spi na ugodnem mestu, pa je zato tako utrujen....
Naprimer mi2 mava na takem mestu posteljo da lahko spiš 15ur pa boš ves zmatran se zbudu....in se res.... vsaj za naju to velja....
so nama ravno letos delali te meritve....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
5.1.2010 10:43:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša a še zbirate ovitke čokoladic kraljestvo živali? Jih mam ene par. Utrujenost te dajeuser posted image ah sej bo boš vidla user posted image user posted image user posted image upam, da ni kej povezano z rojstnim dnevom. Boš vidla da bo boljše, vsak pade kdaj v tako čudno voljo ampak mine user posted image user posted image user posted image user posted image

ja verjetno me res daje ta slaba volje pred RDuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da me mine k zdej bo zadnja 2 spredaj:)

čokoladice smo že nabrali jih pa imam še ene 10 viška če ti rabiš do 31. je še čas poslat.
a maš kej za menjat sličic?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
5.1.2010 10:46:26   
Katjusa

Katjuša vi mate pa res zaspančkauser posted image user posted image user posted image Mislim da ni nič narobe, je pa sigurno en redkih. A potem gre čez dan samo še enkrat spat al koko?

ponavadi spi še 2xuser posted image user posted image user posted image user posted image nekje ob 12-14:30 in potem ob 16:30 do 18 ko ga zbudimuser posted image user posted image user posted image user posted image skos spi sploh nimam časa it ven z njim al pa v trgovino.... če pa grem oz ne gre spat tele druge runde pa spi tako kot danes ko včeraj ni šel spat ob pol 5 popoldne je pa spal od 12:30-15:30 pa zjutraj do 9:30

zaspanec je ni kej....
zdej ga grem zbudit, da bo imel vsaj kak zajtrkuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
5.1.2010 10:46:35   
Čebel@
claud....no glede na to da če misliš da bo Larissa kmalu shodila,ji kar daj čevlje za navajanje,jaz  pa vidim da Hana še nekaj časa ne bo shodila zato bojo pri nas še nekaj časa nogavičke rulsaleuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
5.1.2010 10:47:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

punce eno voprašanje benjamin spi od 8 zvečer pa potem 12-14 ur a je to še normalno????? pa potem nekaj poje pa je kr kmalu že spet utrujen.... zdejle še spi pa je šel 15 do 8 zvečer spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vrata sem mu odprla pred pol ure pa še kr spi.... nč ne je in nič ne pije vmes torej spi že 14,5 ur v bistvu bo kmal 15?user posted image user posted image user posted image user posted image
ne sikeraj se,naj spi.....bi ga pa jaz dajala zvečer prej sprat,da ima poba vsajkaj  od dneva

Naprimer mi2 mava na takem mestu posteljo da lahko spiš 15ur pa boš ves zmatran se zbudu....in se res.... vsaj za naju to velja....

ima posteljco na mestu kjer sma mi2 včasih imela posteljo pa smo se vedno naspaliuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
5.1.2010 10:48:36   
Čebel@
katjuša.....te pol lahko pišem na seznam za srečanje?user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
5.1.2010 10:50:08   
claud

ima posteljco na mestu kjer sma mi2 včasih imela posteljo pa smo se vedno naspaliuser posted image

Pol pa res ne vemuser posted image
Očitno je res zaspanček....
Sam 15ur.....ne vem no.... user posted image
Če je vesel in srečen mu je očitno potrebno tok spancauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
5.1.2010 10:51:16   
Katjusa

ne še.... ker res ne vem sem res mal smotanauser posted image

nč lepo se mejte grem mišeka malega cartat in mu jest dat pol pa se igrat..... potem bo pa tak že florjan doma boma šla pa na sneg.....
lep dan in se tipkamo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
5.1.2010 10:53:55   
claud

nč lepo se mejte grem mišeka malega cartat in mu jest dat pol pa se igrat..... potem bo pa tak že florjan doma boma šla pa na sneg.....
lep dan in se tipkamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
5.1.2010 10:54:07   
SURF
Pozdravčke.
Midve sva za srečanje,mi je pa všeč ideja od Majchy ker se otroci lahko nemoteno igrajo,ker naša nebo pri miru sedelauser posted image Poročajte ko določite datumuser posted image .

Še kasneje....se javim......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
5.1.2010 10:55:46   
SURF

lep dan in se tipkamo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja Katjuša ti tudi prideš!!!!user posted image Sj smo vse kdaj smotane....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
5.1.2010 10:57:05   
Ajvy
srečanje...mi pridemo samo če bo med vikendom....ker drugače že vsi delamo...eni v vrtcu , drugi pa v službi....tko da....lepo se mi zdi.....
Res bi vas rada vse vidla....pridemo kamorkoli..samo če bo med vikendom....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
5.1.2010 10:59:46   
Čebel@
a naredimo na soboto dopoldan?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
5.1.2010 10:59:49   
TAMIKA3
ŽIGA, NIK in DOMINIK VSE NAJ, NAJ ZA VČERAJŠNJO ZADNJO OBMESEČNICO PRED PRVO SVEČKO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

ROK, MATIJA in UROŠ VSE NAJ, NAJ ZA ZADNJO OBMESEČNICO PRED PRVO SVEČKO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 5.1.2010 11:03:56 >

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
5.1.2010 11:01:36   
claud

sem zauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
5.1.2010 11:03:11   
claud
Še to: če bomo mele torto moram 2 dni prej vedet....pa približno število kok nas bo....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
5.1.2010 11:03:31   
Čebel@

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje?-->KOLOSEJ
kdaj?-->16.1.2010(sobota)?
ob?-->10.00

- čebel@
-urša08
-claud
-sunny
-maksi
-ajvy
-surf

dajte se pofločkat punce,da se spoznamo!!!!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
5.1.2010 11:04:53   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
5.1.2010 11:05:17   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ŽIGA, NIK in DOMINIK VSE NAJ, NAJ ZA VČERAJŠNJO ZADNJO OBMESEČNICO PRED PRVO SVEČKO

user posted image

ROK, MATIJA in UROŠ VSE NAJ, NAJ ZA ZADNJO OBMESEČNICO PRED PRVO SVEČKO

user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
5.1.2010 11:06:35   
Urša08

Katjuša a še zbirate ovitke čokoladic kraljestvo živali? Jih mam ene par. Utrujenost te dajeuser posted image ah sej bo boš vidla user posted image user posted image user posted image upam, da ni kej povezano z rojstnim dnevom. Boš vidla da bo boljše, vsak pade kdaj v tako čudno voljo ampak mine user posted image user posted image user posted image user posted image

ja verjetno me res daje ta slaba volje pred RDuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da me mine k zdej bo zadnja 2 spredaj:)

čokoladice smo že nabrali jih pa imam še ene 10 viška če ti rabiš do 31. je še čas poslat.
a maš kej za menjat sličic?

Katjuša odmisli žalostne misli user posted image user posted image user posted image

Za menjat pa res mam kr nekaj sličicuser posted image Napiši kaj rabiš

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
5.1.2010 11:06:36   
Onasiss
Eno vprašanje...????? Zakaj pa torta???? user posted image

A ni bilo govora o torti za mesec februar, ko jih bo večina stara 1. leto???????

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
5.1.2010 11:06:48   
Ajvy

simona.......tkole drži nogicouser posted image

user posted image

dan user posted image

moje skromno mnenje: kupi visoke čevlje na vezalke, da se nogica sfiksira

ja,ne vem če je pametno da ji nogico tlačim v čevelj,ker še vedno stiska prstkeuser posted image

ja, saj glih zato. meni so v razvojni priporočili čevlje, da ne bi stiskal prstkov zaradi drsenja. visok čevelj pa tudi fiksira nogico v gležnju

ne me napadet,ampak jaz sem pristaš,da dokler otrok ne hodi,nimajo čevlji s trdim podplatom kaj iskati na nogici....nogica se najlepše razvija ko je bosa

saj te ne napadam, sem napisala samo svoje mnenje in priporočilo fizioterapevta user posted image

ne,ne nisem napisala da me napadašuser posted image ampak da me ne boš po tem mojem postu "napadla"user posted image .....sej lahko da se motim,ampak glede na to da sem prodajala cicibanke in superfitke sem videla svašta pri starših

Naprimer?user posted image
otrok pri 6 mesecih dobi cicibanke na nogice,ko se le plaziuser posted image .....pa bolj je trd čevelj,bolj so jim jih tlačili na nogice.....no,to je bilo 10 let nazaj,tko  da upam da starši ne počnejo več takih bedarij......jaz bom iskala Hani čevlje oz.copatke ko bo naredila nekaj povezanih korakov,prej ne

Ok. to je pa tu mač....no jst jo mam naceloma rajsi u nogavickah abs, sam se mi zdi da je fajn da se pocasi navadi tudi na cevlje glede na to da bo vsak cas shodila....da ne bo zuni se usedla na tla in zacela cevlje  sezuvat.user posted image

mislim, da bi bilo prav, če ji daš copatke gor, da ji malo pomagaš...sicer pa vsak po svoje....
jst sem tako Tarji pomagala...ona je pa po prstkih stala.....verjami da boš samo dobr nardila....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
5.1.2010 11:07:48   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud za soboto se lahko zmenimo - sam mal prej bi blo fino datum dat da si bomo rezerviraleuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
5.1.2010 11:07:55   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Eno vprašanje...????? Zakaj pa torta???? user posted image

A ni bilo govora o torti za mesec februar, ko jih bo večina stara 1. leto???????

Ok

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
5.1.2010 11:08:12   
Urša08
Ajvy kdaj začneš delat? Si vesela snegca?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?