|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
4.1.2010 10:33:31   
lumpa6
jaz stvari za dojenčka več ali manj imam, še od zadnjegauser posted image , tako da je potrebno kupit samo kozmetiko, pa tetra planice

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 301
4.1.2010 10:43:21   
žabica13
Punce en mrrrrzel pozdrav iz okolice lj. Pravijo da nas bo danes zasnežilo, bomo videli če bo res.

Kako ste, vas še matrajo slabosti? Čestitke novim nosečkam user posted image  in čimlepšo nosečnost vsem.

Midva z mojim user posted image  in user posted image sva šla malo na lepše včeraj ko je bil tak lep dan, in sicer v Koper, pa v Škocjanski zatok, pa malo čez mejo proti Trstu...je dan kar odpihnilo. Pa malo sončka in svežega zraka je pasalo! Zdaj sem pa še do srede doma, potem pa me že zdaj v želodcu stiska da bo treba spet iti delat. No, v sredo imam tudi pregled in UZ, ne vem zakaj samo me je kar malo (kar malo dosti) strah, a se bo lepo videl srček, a se pikica razvija kot se mora. No, je treba pozitivno razmišljat da bo vse ok. Saj mislim da nas ima ta teden kar nekaj preglede. Srečno vsem!!

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 302
4.1.2010 10:53:42   
lumpa6
žabica13 vse bo super boš vidla,

mi smo bili včeraj tudi v kopru na sončku, je bilo superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 303
4.1.2010 11:20:47   
kajsica
Pozdravljene!

Še ena ki se vam bo pridružila v mesecu avgustu.

Ja mi smo po letih in letih agonije zanosili v postopku IVF in imamo eno pikico, kateri srček veselo utripa. 29.12. sem imela pregled v 9t1d in je pikica prav veselo migala.

Naš PDP je 2.8. Nuhalno pa imamo 21.1. pri dr.Lomšek v Dravljah. Baje si vzame čas in ti res lepo vse naredi in razloži. Mi jo je priporočala Kolegica, ki je bila prejšnji teden pri njej.

Je potreben še kakšen podatek?

Hanna....jaz ti priporočam da greš do svojega G in naj ti napiše Dabroston, ki je za podporo nosečnosti. Lahko je ta izcedek v najslabšem primeru zaradi pomanjkanja rumenega telesca v prvem tromesečju, lahko pa samo poči kakšna žilica, ker se maternica razteza, tako da ni nobenega preplaha. Nam v postopkih vsem avtomatsko dajo še Dabroston.

Vsem, ki jih skrbi za krče....ti so normalni do nekako 12 oz.14 tedna, pa se pojavljajo še tudi kasneje. Saj neki se pa more dogajati tam spodaj....Kar se pa prsi tiče.....tudi te s časom uplahnejo in niso več tako napete in boleče, pa je vse to popolnoma normalno.

Lepo in mirno nosečnost želim vsem skupaj.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 304
4.1.2010 11:24:20   
kai1
Pozdravljeneuser posted image

žabica13, samo pozitivne misli, pa bo vse okuser posted image
lumpa6, čestitke za veliko družinouser posted image user posted image user posted image

Mi smo pa šli včeraj pogledat žive jaslice v Ligojno pri Vrhniki. Bilo je zelo lepo, sploh za našega fantiča, ki je neverjetno užival ob lučkah, konjih, ovcah,... Sicer smo se kar malo namrazili, ampak nas je na koncu topel čajček pogrel.

Kar se tiče otroške opreme, imam še vse od 1. otroka, samo voziček bom kupila nov, saj sem prejšnega prodala. Bila sem zelo nezadovoljna z njim. Ja mal denarja, mal muzke.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 305
4.1.2010 13:18:57   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Pozdravljene!

Ja mi smo po letih in letih agonije zanosili v postopku IVF in imamo eno pikico, kateri srček veselo utripa. 29.12. sem imela pregled v 9t1d in je pikica prav veselo migala.

Naš PDP je 2.8. Nuhalno pa imamo 21.1. pri dr.Lomšek v Dravljah. Baje si vzame čas in ti res lepo vse naredi in razloži. Mi jo je priporočala Kolegica, ki je bila prejšnji teden pri njej.

Hanna....jaz ti priporočam da greš do svojega G in naj ti napiše Dabroston, ki je za podporo nosečnosti. Lahko je ta izcedek v najslabšem primeru zaradi pomanjkanja rumenega telesca v prvem tromesečju, lahko pa samo poči kakšna žilica, ker se maternica razteza, tako da ni nobenega preplaha. Nam v postopkih vsem avtomatsko dajo še Dabroston.

Vsem, ki jih skrbi za krče....ti so normalni do nekako 12 oz.14 tedna, pa se pojavljajo še tudi kasneje. Saj neki se pa more dogajati tam spodaj....Kar se pa prsi tiče.....tudi te s časom uplahnejo in niso več tako napete in boleče, pa je vse to popolnoma normalno.

Kajši, zakaj pa bi nuhalno plačevala v Dravljah, ko pa ti že pripada na napotnico? Meni jo bodo delali v porodnišnici, samo moj G mi mora napotnico v sredo napisat in stvar je opravljena. Delal pa mi jo bo dr. Pušenjak.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 306
4.1.2010 13:33:31   
pikica36
Barbig - konzervica naša , te misam vešuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 307
4.1.2010 14:08:38   
Amoss
Pozdravljene souser posted image me par dni ni bilo na forumu in ste lepo popolnile strani.
Najprej naj vam vsem zaželim zdravo in uspešno novo lero 2010 in same zdraveuser posted image in nato zdraveuser posted image .
Mi imamo nekaj težav me zelo bolo odspodaj ledvice križ in jajčniki, se ne spomnim da bi me v 1.user posted image tako bolelo. Sem okrogla kot žoga in se počutim kot bi bila že visoko noseča user posted image user posted image , to sklanjanje in obračanje v postelji pa je pomoje posledica bolečin v križu.
Doma sem bila 4 dni a si nisem sploh odpočila mi je danes bilo huje iti v službo kot bi bila skozi v službi, za povrhu pa sva z mojo pupo še zaspali in sem zadnji trenutek priletela v službo.
Vsem ki imate ta teden preglede želim da vidite svoje pikice zdrave in kako veselo migajo.
Hanna držimo pesti da se vse dobro iztečeuser posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 308
4.1.2010 15:04:39   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Pozdravljene!

Kajši, zakaj pa bi nuhalno plačevala v Dravljah, ko pa ti že pripada na napotnico? Meni jo bodo delali v porodnišnici, samo moj G mi mora napotnico v sredo napisat in stvar je opravljena. Delal pa mi jo bo dr. Pušenjak.

Barbi...ja vem da mi pripada.....samo imajo zdaj po novem neko novo foro....ali ti plačajo na zavarovalnico nuhalno ali pa amnio....ali eno ali drugo......pa sem malo na cene pogledala in sem se odločila da grem raje samoplačniško na nuhalno ki stane 60€ in potem še na kontrolo na amnio če bo potreba, ki je pa cena 700€...no takole smo se pa potem odločili.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 309
4.1.2010 15:46:30   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

Barbig - konzervica naša , te misam vešuser posted image

Pikica user posted image , daj povej kako ti kaj kaže? Je še vse v redu? Veš, da mislim nate in držim pesti, da se ti tokrat izteče brez problemov.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 310
4.1.2010 15:48:12   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Pozdravljene!

Barbi...ja vem da mi pripada.....samo imajo zdaj po novem neko novo foro....ali ti plačajo na zavarovalnico nuhalno ali pa amnio....ali eno ali drugo......pa sem malo na cene pogledala in sem se odločila da grem raje samoplačniško na nuhalno ki stane 60€ in potem še na kontrolo na amnio če bo potreba, ki je pa cena 700€...no takole smo se pa potem odločili.

Jst sem se pa odločila kar za samoplačniško nuhalno, ker če mi na nuhalni pokaže povečano tveganje mi pripada tudi amnio na napotnico, če pa je na nuhalni vse OK, je pa amnio samoplačniška.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 311
4.1.2010 17:06:01   
nadka30
Punce pozdravljene, čeprav ne spadam med vas, pravzaprav spadam med zgodnje septemberke( lahko se zgodi da bom na koncu med avgustkami)me zanima, če katera ve ali kateri g v okolici celja opravlja NS,če kdo, pa tudi telefonska šetvilka bi bila zaželjena, lahko mi pošljete po ZS.
Hvala za odgovore.
Nefretiti hvala da si držala pesti, očitno so pomagaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 312
4.1.2010 17:45:09   
sasa36
Na Dobrni dela NS dr.Ocvirkova,pa tudi v Velenju jo dela mislim da je dr.Leljakova.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 313
4.1.2010 18:15:53   
DanijelaNeli

user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (bivanja,poroda ),KG+/-,nosečnost, SPOL, NASLEDNJI PREGLED

01.08.
-Spacebaby,user posted image user posted image
-Tinky,32,Poročena,Koper/Izola,2.user posted image ,NS 25.01.,user posted image user posted image

02.08.
-DanijelaNeli,26,zunajzakonski,Obala/Postojna,KG 0+,2.user posted image user posted image ,NS 20.01.
-Modrooka sončica,27,ok. Lj./Ljubljana,2.user posted image ,+1kg,user posted image user posted image ,07.01.,
-Zoya27,poročena,ok.Celje/Celje,2.user posted image ,user posted image user posted image ,NS 21.01.,
-kajsica,NS 21.01.

03.08.
-BarbiG,user posted image user posted image user posted image user posted image
-Szk,user posted image user posted image
--Biba77,user posted image user posted image

04.08. 

05.08.  
-Pikicabuka,user posted image user posted image
-saša36,user posted image user posted image
06.08.

07.08.

08.08.  

09.08.
-Anonimna,...
10.08.  
-pika.ana,user posted image user posted image ,NS 26.01.
-danana,user posted image user posted image user posted image user posted image
-Nefretiti,user posted image user posted image

11.08. 
-jeny,user posted image user posted image
-mayci,poročena,2.user posted image ,user posted image user posted image ,
12.08.

13.08.      
-mateja30,user posted image user posted image
-Sinja,user posted image user posted image

14.08.
-ledenkaa,user posted image user posted image

15.08.
-tijica,user posted image user posted image
-arubba,user posted image user posted image
-tjaša79,user posted image user posted image

16.08.  

17.08.
-Amoss,24,Poročena,Maribor,KG+1,5kg,2.user posted image ,user posted image user posted image ,pregl.20.1.
-lumpa6,user posted image user posted image
18.08.
-aandrejka,user posted image user posted image
-kai1,30.,poročena,okolica LJ.4.user posted image ,2.user posted image user posted image ,12.1.
19.08.

20.08. 
-žabica13, 31, zunajzakon., LJ okolica/Goriška, KG +1, user posted image user posted image , pregled in UZ 6.1.2010
-mali slonček,pregled in UZ 4.1.,user posted image user posted image
-tasi84,25,zunajzakon.,Gorenjska/Radovljica,2.user posted image ,,pregled 28.12.,user posted image user posted image
-Anneda,31,poročena,Kamnik/Ljubljana,3.user posted image ,-2kg,user posted image user posted image
21.08.
-hanna80,user posted image user posted image ,13.01.
22.08. 
-cebelica2010,2.user posted image ,user posted image user posted image
-irma78,31,zunajzakon.,Ljubljanaž/Lj.,2.user posted image ,user posted image user posted image ,19.01.
23.08.

25.08.
-BarbaraGS,2.user posted image ,user posted image user posted image
26.08.
-zelvica77,
27.08.
-Anonimnauser posted image ,27,poročena,2. user posted image Ljubljana,user posted image user posted image NP: 27.1.
28.08.

29.08.

-LIDIJA_SANJA,2.user posted image ,user posted image user posted image
30.08.  
-Uršula83,26,3.user posted image ,user posted image user posted image
31.08.

+miska08+zlatolaska+embo=3user posted image

SKUPAJ Avgustovskih     2010 = 42

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 314
4.1.2010 18:20:31   
DanijelaNeli
EEjj!
Dokler se mi likalnik segreje Vas pogledam še tukaj...
Jaz imam zdaj uro ko mi vse smrdi...še čokolino,ki sem ga zdej ta mali,mi obupno smrdi.
Prejle pa sem imela eno tako gromozansko željo po motovilcu.Naredila sem si celo skledo z jajcem.Za crknit... kot,da bi jedla bohvej kaj...user posted image takšne so pač nosečniške iskrice!
Mi je reklel moj...bolje,da jem to kot skledo piškotov al pa drugih sladkarij...user posted image
Na vago pa nismo še sli... bom kar do 12. počakala na pregled.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 315
4.1.2010 18:29:02   
Nefretiti
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Punce pozdravljene, čeprav ne spadam med vas, pravzaprav spadam med zgodnje septemberke( lahko se zgodi da bom na koncu med avgustkami)me zanima, če katera ve ali kateri g v okolici celja opravlja NS,če kdo, pa tudi telefonska šetvilka bi bila zaželjena, lahko mi pošljete po ZS.
Hvala za odgovore.
Nefretiti hvala da si držala pesti, očitno so pomagaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadka......super duper. Sem resnično vesela user posted image user posted image user posted image user posted image No pa greva drugi krog, ki bo uspešen spet skupaj ;)

Nuhalno dela v Šempetru dr. Kudrova, je iz Mb, ampak dela pri eni privatnici, mislim da je dr. Četina - Govc. Dela pa enkrat na teden, običajno v petkih, redko ob sredah.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 316
4.1.2010 19:09:41   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti

Hvala za odgovore.

Nadka......super duper. Sem resnično vesela user posted image user posted image user posted image user posted image No pa greva drugi krog, ki bo uspešen spet skupaj ;)

Nuhalno dela v Šempetru dr. Kudrova, je iz Mb, ampak dela pri eni privatnici, mislim da je dr. Četina - Govc. Dela pa enkrat na teden, običajno v petkih, redko ob sredah.

Ta prvi stavek mi je najbolj všeč grema v drugi krog, ki bo uspešen spet skupaj,.
Ali imaš mogoče kako tel. da bi vprašala ali se lahko prijavim na NS, kam pa greš ti na NS?Lahko mi pošlješ na ZS.
Pa da ti še nekaj zaupan Tudi Žantaja je med septemerkami je znama vred spadala med aprilkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 317
4.1.2010 19:27:10   
Nefretiti
Evo....link: http://www.informacija.net/ginekolog

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 318
4.1.2010 19:46:05   
nadka30
hvala za informacijo, super siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in kako napreduje nosečnost? imamo kaj slabosti, si sedaj na bolniški?

Neposredna povezava do sporočila: 319
4.1.2010 20:29:21   
sasa36
Pozabila sem napisat še za seznamček,da sem danes klicala dr.Strah-ovo in imam datum za NS 22.1.2010!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 320
4.1.2010 22:43:36   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Dobro jutro!
Sem opazla, da me ni na seznamuuser posted image , pa sem se dodalauser posted image . Danes kličem za NS. Morem povedat, da v prvi nosečnosti nisem imela toliko slabosti, kot jih imam v tej - mi zna biti kateri dan tudi čez ves dan slabo (ampak samo slabina)user posted image

Kaj boste kej kuhale za silvestrski večer? Zbiram ideje...user posted image A se bo katera lotila tudi peke piškotkov oz. slaščic??

Fajn se imejte, čim manj slabosti vam želim pa se še tipkamouser posted image

...čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image ...kok sem vesela za tebe.....sem te mislila že klicat pa čas ne dovoli...PDP imaš pa na isti datum, sam mesec prej kot 2008....user posted image user posted image user posted image ...lepo razliko boš imela......še enkrat čestitke,sem ti mal kr faušuser posted image ....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 321
5.1.2010 7:02:34   
Nefretiti

hvala za informacijo, super siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in kako napreduje nosečnost? imamo kaj slabosti, si sedaj na bolniški?

Jutro!

Jaz sem se včeraj v službi poslovila in predala delo. Nekako upam, da me do avgusta 2011 ne bo več v službo in vsi so bili zelo veseli, saj so vedeli za moje težave.

Slabosti so še vedno, vendar jih kar nekako preganjam. Ugotovila sem, da mi pašejo pistacije in seveda tona pomaranč in jagodni čaj namesto kave. Se mi zdi, da so me tele slabosti kar prisilile, da se prehranjujem zelo zdravo.

Kot berem nekaterim paše motovilec. Pri nas je vsako kosilo na mizi, celo česen smo opustili ampak jaz ga ne spravim dol.

Še vedno me mušijo tudi izcedki in bolečine, če sem preveč aktivna. Zato resnično počivam in veliko spim (kolikor se ob navihani dvoletnici to pač da).

Za vse avgustovke upam, da se bomo srečno prebile do konca. MNavijam za nas user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 322
5.1.2010 8:32:00   
Amoss
Nefretiti držim pesti da user posted image uspe.
Mi smo pa vse naše cotike dali vstran sej sem bila po prvem porodu prepričana da ne bom imela več otrok in tako je zdaj naneslo da morem vse kupit, pa vsak mesec nekaj in bo.Najprej cotike,pleničke ipd, kasneje kozmetiko in na koncu voziček (to bomo pa kar celo leto "šparali", danes zvem datum za NS ki se je izredno veselim saj bova z možekom kupila CD in ga doma pokazala naši punci, to bo veselje, ko se tako veseli brateca/sestrice.user posted image user posted image
Lepo bodite user posted image

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 323
5.1.2010 9:57:50   
listek1
dan nosečke,

upam, da se me še spomnite user posted image  Sej vas bereem, ampak nimam pa energije nič pisat. Še vedno me mučijo slabosti, čisto brez energije, utrujenost..... Upam, da čimprej mine, ker grem že sama sebi pošteno na živce. Skušam počivati kolikor se da.
Sej vidim, da je večinoma skoraj vsem slabo. Imam pa tudi sama močne izcedke, tako, da sem dobila svečke.

A me lahko prosim dodate na seznam: PDP: 8.8.2010 (zaenkrat), 2. nosečnost, NS:26.1.2010, 2.pregled 21.1.2010.

Uživajte v snegecu, pa čimmanj slabosti in bolečin

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 324
5.1.2010 9:57:52   
žabica13
Dobro jutro, dober dan!

Meni je še bolj jutro, ker sem zadnje čase taka zaspanka ratala da ni res. Včeraj popoldne sem se po nabavi špeže šla malo uležt, ker me je špikalo v trebuhu in sem zaspala ko polh za celo uro. To je bilo okrog 17. Samo najbolj hecno je bilo da ob 20-ih sem bila že spet takoooo zaspana user posted image , da se mi še nadaljevanke ki jo vedno gledam ni dalo počakat. Me je kar malo groza, trenutno sem bila ta teden na bolniški, zaradi dela pri katerem sem bila po 10-12 ur na nogah cel čas, in to cel čas skakanja naokrog, jutri pa imam pregled in ne vem kako se bomo za naprej zmenili. Prej ko sem še 2 vikenda pred bolniško delala sem se počutila tako utrujeno, pa krče in ščipanje sem imela cel čas v trebuhu, zdaj ko sem lepo doma je ok. Sicer je na prvem in še stokrat prvem mestu user posted image , en SS julija je bil čisto dovolj.

Nefretiti tebi želim resnično da se ti težave čimprej nehajo, da boš lahko še malo uživala v nosečnosti.

Kako ste ostale? Vas je zasnežilo? Pri nas je prava romantika!

DanijelaNeli motovilc je super, bo imel vaš dojenček kakor kaže zdrave želje glede prehrane user posted image . Jaz bi tudi samo sadje in zelenjavo glodala, čokolada mi skoraj smrdi, isto lahko rečem za kavo (pa se prej nikakor je nisem mogla odvadit, zdaj me sploh ne potegne). Pa na pistacije sem tudi jaz čisto zmešana user posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?