|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
5.1.2010 10:34:02   
žabica13
Še to me zanima punce, a je katera mogoče naročila tale ringarajin Vodnik po nosečnosti, 18. številk + album za 15 eur? Jaz sem si ga danes, se mi ne zdi drago, pa me zanima če ga katera že ima in je za kaj?

Obilo snežne romantike vam želim in čimmanj slabosti!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 326
5.1.2010 10:57:08   
hermy1
Žabica, meni sta ga za novoletno darilo kupili punci in ga z mojim kar pridno listava. Mislim, da je čisto luštkan.
Jaz sem tista srečnica, ki ji ni slabo...v nobeni nosečnosti mi ni bilo in tudi tokrat je zaenkrat tako. Imam pa tako kot pišejo punce težave z napihnjnostjo, ki je kot nekakšen krč v trebuhu zaradi katerega se težje premikaš. Saj ni ravno boleče, je pa zoprno. No jaz sem zdaj ugotovila magično zdravilo za to...liter donata na dan - odžene vse skrbi stran user posted image  in je res boljše. Pa če bi pazila še malo bolj na prehrano, bi tudi pomagalo. No v tem pa sem prava user posted image , mi paše jajček z ocvirki za zajtrk, mnjammm, pa povhan piščanček za kosilo...potem pa težave user posted image !
V četrtek imam drugi UZ, 3.2. pa nuhalno. Potem se bo pa lažje zadihalo!!!

Na tak romantičen dan pa paše zabušavat domauser posted image !
LP!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 327
5.1.2010 11:14:37   
sasa36
Punce,a se da ta nosečniški koledarček kje kupit ali se ga samo naroči  po telefonu????

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 328
5.1.2010 11:18:36   
hermy1
O tem pa jaz nimam pojma?

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 329
5.1.2010 11:48:36   
Anonimen
Pozdravljene!

Se samo na hitro javim. Nisem imela časa prebrat vaših postov žal. Sem OK. Slabo mi ni čisto nič, napeta prsa in bolečine v križu pa upam, da kažejo na to da se v meni lepo razvija malo bitjece! Pregeld imam šele v že dopolnjenem 10. tednu. Sicer bom ravno takrat na smučanju, ampak ker bomo v Sloveniji, bom prišla samo zaradi pregleda nazaj v Lj. Sem sestri pri G sicer rekla, če lahko en teden prej, pa je rekla, da kvečjemu en teden kasneje, ker imajo tako gnečo, tako da se potem raje pripeljem, pa bom mirna. Me pa zelo skrbi, če je vse OK, bi raje vidla, da mi je fejst slabo,samo da bi to kazalo na to da v meni raste detece, no ampak najbrž sem samo ena izmed tistih srečnic, ki nima slabosti. Je bilo preveč žalostnih zgodb okrog mene v lanskem letu (splavi), tako da je strah še toliko večji. Pa še skoraj dve leti smo se "matrali" za to pikico, tako da resnično upamo in molimo, da bo vse OK.

Na hitro sem videla, da govorite o Nosečniškem vodniku. Tudi mene mika, da bi ga kupila, ampak me je strah, kaj če... No bom počakala, da vidim, da je vse OK, potem pa me mogoče zamika. Čeprav veliko vem še iz prve user posted image , veliko pa tudi pozabiš ali pa je kaj novega.

Toliko za zdaj. Sem namreč na bolniški za mojega sinka. Baje je imel v vrtcu vročino in sem na vrat na nos hitela ponj. Mu doma takoj izmerila, zdah že 2× vročine pa nikjer. user posted image

Pobožajte trebuščke in se čuvajte!

Lp

Anonimnauser posted image

(odgovor članu žabica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
5.1.2010 12:48:36   
žabica13
Evo punce tu je link do tega vodnika po nosečnosti, vam kar link nalepim ker ne vem kje točno se na RR skriva. Meni je dala prijateljica revije Mami, samo tam je o nosečnosti bolj malo, jaz sem pa takkkk firbec zdaj. Za naročit je dosti enostavno, jaz sem izpolnila tiste podatke in na mail pride predračun s podatki za plačilo in ko plačaš naj bi poslali. Moram iti še plačat.

http://www.ringaraja.net/vodnik/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 331
5.1.2010 13:28:21   
Amoss
Še podatki za seznam NS 9.2.2010 Dr.Pelkič

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 332
5.1.2010 13:32:31   
hermy1
Pa še moji podatki za seznam: NS sreda, 3.2. pri dr.Uršuli Reš Muravec. In še dodatek 5 user posted image  3user posted image , 2 SS.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 333
5.1.2010 13:39:17   
Tinky
Ojla

V prvi nosečnosti sem kupila Pušenjakova Nosečniški koledar, pa se mi je zdel full v redu, za ta vodnik pa še nisem slišala, tako da ne znam svatovat.
DanijelaNeli, sem opazila, da sem za seznam napisala napačen datum NS, namreč jo imam 26.1 in ne 25. Pa opažam, da je ogromno nosečk naročenih pri Pušenjaku. Iz firbca user posted image me zanima, ob kateri uri ste naročene?

V glavnem, še vedno me daje slabost in ne delam drugega kot cele dneve visim pred hladilnikom in se bašem z vsem kar mi pade pod roke.

Lepo se imejte

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 334
5.1.2010 13:44:55   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

http://www.ringaraja.net/vodnik/

sem malo pošnjofala, se mi zdi kar v redu, pa splača se, če ne drugega,ker dobiš za darilo Moj prvi album, ki v prosti prodaji stane okoli 20 eur
Skoraj skoraj, bom tudi sama kupila ta vodnik

< Sporočilo je popravil Tinky -- 5.1.2010 13:46:01 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 335
5.1.2010 15:02:31   
zelvica77
Tako. Po vcerajsnjem likanju, sem danes se posesala hiso in moram priznati, da sem se, s tem sesanjem, kar posteno spotila. Malo se vam oglasim, potem pa pocivat. Ker me zelo muci utrujenost, si nekako splaniram dneve tako, da vsak dan kaj malega postorim. Sicer pa me poleg utrujenosti mucijo le obcasni rahli glavoboli in kaksna krvavitev iz nosu.
Danes me je tudi prevzel obcutek, da mnogo premalo pijem. Ceprav ne cutim neke zeje... No, zdaj pridno nosim steklenicko vode vsepovsod s sabo in vsake toliko naredim pozirek ali dva.
Ja, jaz sem tudi gledala to revijo Vodnik po nosecnosti, a bom najprej pocakala na prvi pregled, ki ga imam v ponedeljek, 11.1.. Ali katera izmed vas ve, ce ga slucajno dostavijo tudi v tujino?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 336
5.1.2010 15:29:53   
listek1
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Ojla

V prvi nosečnosti sem kupila Pušenjakova Nosečniški koledar, pa se mi je zdel full v redu, za ta vodnik pa še nisem slišala, tako da ne znam svatovat.
DanijelaNeli, sem opazila, da sem za seznam napisala napačen datum NS, namreč jo imam 26.1 in ne 25. Pa opažam, da je ogromno nosečk naročenih pri Pušenjaku. Iz firbca user posted image me zanima, ob kateri uri ste naročene?

V glavnem, še vedno me daje slabost in ne delam drugega kot cele dneve visim pred hladilnikom in se bašem z vsem kar mi pade pod roke.

Lepo se imejte

Tinky - midva sva naročena ob 16:15 user posted image  Komaj čakam, da vidim svojo pikico in kaj mamo?

Boste ostale vprašale za spol?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 337
5.1.2010 15:42:04   
hermy1
Tinky, jaz bi rada vedela za spol, moj je pa rekel, da ne. Še upam, da si premisli, lahko pa tud sam men pove, če se tko dogovoriva! Po moje bo tud njega tam zamikal vedet user posted image !
Pa tud jaz komaj čakam, da vidim spet najino pikico.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 338
5.1.2010 16:46:49   
sasa36
A na NS se že vidi spol????

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 339
5.1.2010 18:48:17   
uršula83
Čer!

Ja vsak dan mam hujše slabosti, bruhanje, enako kot v prvi nosečnosti. Takrat me je matralo 1 mesec. upam da bo zdej prej fertik.
Drugač pa sasa36, na nuhalni se, če je dobra vidljivost in dober preiskovalec, lahko spol določi s 95% natančnostjo. Meni ga je Pušenjak prav napovedal, tudi sedaj grem k njemu in bom vprašala. Imamo že 1 leto starega fantka, da vidimo če bo parček :).

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 340
5.1.2010 22:11:11   
Anonimen
Zdravo,

tudi jaz sem user posted image , in sicer trenutno v 9. tednu, prvi pregled pri ginekologinji imam naslendji teden - torej v 10. tednu. Tudi po telefonu so mi rekli, da pred tem datumom sploh ne naročajo (preverjala sem tudi za samoplačniško, ne pri svoji ginekologinji, in tudi tu bi me kao kvečjemo v 8. tednu vzeli, ker se prej ne vidi dovolj jasno in nima nekega smisla).

Sedaj pa vidim, da hodite nekatere na preglede že v petem tednu oz. pred osmim tednom (druge pa spet ne in ste dobile tak nasvet od ginekologinje kot jaz, da naj počakam do 10. tedna). Zato se sprašujem, kaj se potem pri vas, ki greste prej, vidi? Kako to da vas naročijo oz. sprejmejo prej?

V katerem tednu se običajno dela nuhalna svetlina?

Saj mi ni problem počakat, ampak dokler ne dam tega prvega pregleda čez ne bom mirna, ne glede na **** testov, ki mi kažejo pozitivno :).

Lp, Urša

(odgovor članu uršula83)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
6.1.2010 7:33:28   
sasa36
Na NS  se naročiš med 11 in 14 tednom nosečnosti,ker se takrat najbolje da vse izmerit.Normalno je,da imaš šele zdaj pregled,čeprav je full zoprno čakat-vem.Jaz sem sicer že imela 2 UZ,ampak zato,ker je lani šlo nekaj narobe in me zdaj bolj spremljajo,drugače pa nimajo vse te sreče.
držim pesti  za vseuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 342
6.1.2010 10:06:11   
irma78
Živjo,

spet se vam malo oglašam. Tokrat kar iz službe, ker imam malo zatišja. Kar pa seveda zelo paše glede na mojo slabost. Bi si vzela kar bolniško, samo si je ne upam, ker sem že zaradi našega malega nadobudneža prevečkrat odsotna. Naš Niki namreč iz vrtca prinese domov ogromno bolezni in ker mojemu dragemu v službi nočejo dati bolniške, babic pa nimava, sem doma prisiljena ostati jaz. No, saj se ne pritožujem, v večini primerov mi kar ustreza biti z našim sončkom doma in se malo crkljati.

Midva sva Nikiju za novega dojenčka že povedala, čeprav se pri 15 mesecih tega še ne zaveda. Me pa prav zanima kako bo sprejel novega družinskega člana ali članico, sploh ker je otrok, ki potrebuje ogromno pozornosti.

Jaz oblekic ne bom nič kupovala, saj imava še vse spravljene od Nika, če bo pa punčka, bomo pa še kakšno roza ali pa rdečo majčko dokupili, pa kakšno oblekico in bo to to. Pa vozička tudi ne bom kupovala, ker je ta od Nika odličen, samo posteljico bo treba še eno kupit. Ta od Nika ima namreč mere 70x140 in jo bo lahko še dolgo uporabljal. Ampak tudi s posteljico bova še počakala, ker imava itaš še zibko, ki bo za prvih 6 mesecev gotovo zadostovala.

Jaz bom za spol vprašala kar na NS (datuma še nimam), čeprav je moj dragi proti. Samo mene pa tako firbec matra, da ne bom mogla zdržati ne da bi vedela. Saj po mojem bo dragija tudi na koncu mučilo to vprašanje.

Sem pa res presenečena, da vas bo toliko delalo NS pri Pušenjaku. Jaz sem imela v prejšnji user posted image  en pregled pri njem v okviru BUM študije in je bil strašansko neprijazen. V njegovo strokovnost ne dvomim, samo mi pa njegov odnos do pacientk sploh ni všeč, tako da bom poskušala delati NS pri dr. TULovi v porodnišnici.

Drugače pa LUMPA user posted image user posted image user posted image user posted image  za 5. otročkov in 6. na pohodu. Res te občudujem.

Tebi, Nefretiti, pa želim, da bo s tabo in tvojim dojenčkom vse OK in mirno nosečnost.

Zadnje seveda želim tudi vsem ostalim souser posted image .

Lepo se imejte!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 343
6.1.2010 11:40:47   
Anonimen
Hej punce,

jaz sem tok nestrpna, še 21 dni do mojga pregleda (prvega) pri G. Pa sploh ne vem, kako naj se zamotim da ne bi razmišljala o tem, a je vse OK. Razen "natečenih jošK" in bolečin v križu nimam nobenih drugih znakov. user posted image  Nič mi ni slabo. Zdaj pa ne vem al naj grem na samoplačniški pregled konec naslednjega tedna, ko bom v 8. tednu, al ne. user posted image  

Kakšen nasvet?

anonimna user posted image

(odgovor članu irma78)
  Neposredna povezava do sporočila: 344
6.1.2010 12:25:37   
Amoss
Anonimna, tudi jaz sem se spraševala isto kot ti saj so me na pregled naročili komaj v 11 tednu in sem zelo nestrpna a sem se na koncu odločila da bom kr počakala do rednega pregleda pri G ki ga imam čez 14 dni, mi nima smisla za teh par dni denarja ven metat zaradi firbca.Bom si raje plačala kasneje kakšen 3D uz mislim da bomo imeli več od tega.Vsaj jaz si mislim da dokler ne krvavim in se počutim nosečo je vse o.k. tako upam.user posted image
Sem pa se kr malo razvadila saj sem v prvi nosečnosti imela vsak mesec UZ ker sem imela rizično, tako da mi kr zdaj manjka, prvič sem bila v tej dobi že 3 krat na UZ.user posted image
Saj bo hitro minilo čeprav vsak dan in cel dan razmišljam o tem kako dolgo še je do takrat ko bom videla našega user posted image .
Zanima pa me tiste ki že imate user posted image doma a ste jih vzele zraven na NS? Jaz sem premišljevala o tem pa mislim da bi bilo bolje da ji prinesem CD domov, da nebi tam s svojimi vprašanji motila potek NS in delo G, ker govori pa dostiuser posted image user posted image , kaj pa ve mislite?

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 345
6.1.2010 12:31:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Amoss

Zanima pa me tiste ki že imate user posted image doma a ste jih vzele zraven na NS? Jaz sem premišljevala o tem pa mislim da bi bilo bolje da ji prinesem CD domov, da nebi tam s svojimi vprašanji motila potek NS in delo G, ker govori pa dostiuser posted image user posted image , kaj pa ve mislite?

Jaz ga bom vzela s sabo. Da si bo dejansko lahko predstavljal, da ima mamica dojenčka v trebuhu. Samo pri nas vem, da ne bo motil, ker je ponavadi tih kot miška, ko pride kam, kjer ljudi ne pozna. Pa pomojem mu bo tudi vse tako novo, da bo usta pozabil zapreti. user posted image  Če bo pa kaj sitnaril, po šel pa mož z njim ven.

Lp

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
6.1.2010 12:41:30   
Anonimen

Anonimna, tudi jaz sem se spraševala isto kot ti saj so me na pregled naročili komaj v 11 tednu in sem zelo nestrpna a sem se na koncu odločila da bom kr počakala do rednega pregleda pri G ki ga imam čez 14 dni, mi nima smisla za teh par dni denarja ven metat zaradi firbca.Bom si raje plačala kasneje kakšen 3D uz mislim da bomo imeli več od tega.Vsaj jaz si mislim da dokler ne krvavim in se počutim nosečo je vse o.k. tako upam.user posted image

ja jaz tud upam, da je bo vse OK. Tako pri tebi, meni, kot pri vseh avgustkovkah. Ampaj jaz se pa ne upam naročit na NS dokler ne izvem, da je vse OK, tako da me bo pomojem vseeno premamilo in bom šla predhodno na en samoplačniški pregled, npr. čez cca teden dni, ko bom štartala z 8. tednom. Takrat bi se že moglo vidt. Poleg tega gremo 23. na smučanje za en teden in bi res rada vedla, da je vse OK. Sicer smučala ne bom, ampak se bom z mojim škratkom zabavala na snegu. Itak bom mogla vmes prekiniti dopust in za 1 dan domov (HB gremo na smucanje v RS) in it na pregled k G, ki ga imam 27.1.

dvigovanje otrok....jaz imam doma 17-kilskega fantka (kmalu bo star 4 leta) in itak da ga dvignem in pocrklam. Čeprav manj kot prej, ker me fajn boli križ. Tako da se velikokrat vsedem in ga potem v sede pocrklam. user posted image . No snega pa ne bom kidala, pa čeprav obožujem to opravilo. Mi je pa danes moj sine vse skidal pred vrati, tako da imam pomoč. user posted image

povedat v službi....jaz ne bom povedala do NS, ki bo nekje v prvi polovici februarja. Čeprav ena sodelavka že ve, ampak upam da zna bit tiho.

Lep preostanek dneva

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
6.1.2010 12:56:58   
Zoya27
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz ga bom vzela s sabo. Da si bo dejansko lahko predstavljal, da ima mamica dojenčka v trebuhu. Samo pri nas vem, da ne bo motil, ker je ponavadi tih kot miška, ko pride kam, kjer ljudi ne pozna. Pa pomojem mu bo tudi vse tako novo, da bo usta pozabil zapreti. user posted image  Če bo pa kaj sitnaril, po šel pa mož z njim ven.

Lp

Midva z možem sva se odločila, da greva sama, potem pa ji boma doma pokazala CD.

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
6.1.2010 13:16:04   
irma78
Jaz imam tudi pregled šele čez slaba 2 tedna in me tudi radovednost daje, če je z mojim novim miškotom vse OK, ampak bom počakala do pregleda. Se bo pa takrat več videlo.

Drugače pa midva na NS našega sinka ne bova vzela s sabo. Zna se celo zgodti, da bom morala iti sama, ker ima dragi nemogoč urnik v službi, pa še varstva za Nika nimava.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 349
6.1.2010 13:29:02   
hermy1
user posted image Jaz imam jutri 2 UZ, prvič je bilo še malo (točno 6t1d), se je pa user posted image  že videl. Jutri bo 8t1dan in bomo videli, koliko je pikica napredovala. Za več pregledov je več razlogov: zdravljenje neplodnosti in moja leta.
Nuhalna bo pa tudi kmalu user posted image ! Če bo le šlo, bo šel seveda dragi z menoj.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?