Anonimen
|
Pozdravljene! Se samo na hitro javim. Nisem imela časa prebrat vaših postov žal. Sem OK. Slabo mi ni čisto nič, napeta prsa in bolečine v križu pa upam, da kažejo na to da se v meni lepo razvija malo bitjece! Pregeld imam šele v že dopolnjenem 10. tednu. Sicer bom ravno takrat na smučanju, ampak ker bomo v Sloveniji, bom prišla samo zaradi pregleda nazaj v Lj. Sem sestri pri G sicer rekla, če lahko en teden prej, pa je rekla, da kvečjemu en teden kasneje, ker imajo tako gnečo, tako da se potem raje pripeljem, pa bom mirna. Me pa zelo skrbi, če je vse OK, bi raje vidla, da mi je fejst slabo,samo da bi to kazalo na to da v meni raste detece, no ampak najbrž sem samo ena izmed tistih srečnic, ki nima slabosti. Je bilo preveč žalostnih zgodb okrog mene v lanskem letu (splavi), tako da je strah še toliko večji. Pa še skoraj dve leti smo se "matrali" za to pikico, tako da resnično upamo in molimo, da bo vse OK. Na hitro sem videla, da govorite o Nosečniškem vodniku. Tudi mene mika, da bi ga kupila, ampak me je strah, kaj če... No bom počakala, da vidim, da je vse OK, potem pa me mogoče zamika. Čeprav veliko vem še iz prve , veliko pa tudi pozabiš ali pa je kaj novega. Toliko za zdaj. Sem namreč na bolniški za mojega sinka. Baje je imel v vrtcu vročino in sem na vrat na nos hitela ponj. Mu doma takoj izmerila, zdah že 2× vročine pa nikjer. Pobožajte trebuščke in se čuvajte! Lp Anonimna
|