|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
6.1.2010 15:27:37   
cebelica2010
jst sm tudi mislila da to rundo pa mogoče ne bo nič slabosti, pa se mi je včeraj pa danes ponoči očitno začelo.
tko da če bo tako kot prvič mi dva meseca slabosti ne uide.
pa tudi to bomo preživele,...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 351
6.1.2010 15:36:10   
mayci
Da se še jaz malo oglasim.user posted image
Včeraj sem imela prvi pregled, vse je super, pikica raste (velika že skoraj 2 cm), srček lepo utripa, dobila sem materinsko knjižico, tako da se zdaj res počutim kot prava nosečka.user posted image
Slabosti se občasno še pojavljajo, predvsem zvečer user posted image , ampak se tolažim, da ni več daleč tisti magični konec prvega trimesečja...user posted image
Še za seznam: nuhalno svetlino imam 26.1. (sem se naročila kar v Lj. porodnišnici pri moji G), naslednji pregled pa 2.2.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu cebelica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 352
6.1.2010 15:40:23   
lumpa6
jaz sem nazaj od g. in novice so zelo slabe
plod je velik komaj 11mm, tako da user posted image user posted image user posted image , v ponedeljek moram nazaj, pol bomo pa vidliza 4 tedne je premajhen

(odgovor članu cebelica2010)
Neposredna povezava do sporočila: 353
6.1.2010 15:48:14   
mayci
lumpa user posted image , držim pesti, da se dobro izteče!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 354
6.1.2010 15:50:41   
mali sloncek
lumpa6, jaz imam PDP samo 3 dni za tabo, pa je bilo dete 4.1.2010 na UZ veliko ravno 10 mm, kar ustreza dobrim 7. tednom, tako da ne razumem, od kod tu razlike za 4 tedne...? si ziher, da se G ni zmotila?

LP, mali slonček

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 355
6.1.2010 15:54:30   
mali sloncek
http://babymed.com/tools/ultrasound/first_trimester/
tu vneseš trajanje svoje nosečnosti, pa ti izračuna dolžino ploda, ki ustreza tej starosti (pa glej drugo, spodnjo dolžino)

LP, mali slonček

(odgovor članu mali sloncek)
Neposredna povezava do sporočila: 356
6.1.2010 15:54:30   
biba77
Pozdravljene,

po dolgem času se tudi jaz javljam. Prvi pregled sem imela pri polnih 9 tednih, naslednjega pa imam 28.1.
Na NS grem k dr. Peljkičevi 31.1. (ja, v nedeljo user posted image ). Sma se z mojim dragim menla, če bi tamalega zraven vzela, pa pravi, da ne... Če si premisli, še vedno lahko, sicer pa tudi tako čisto lepo sprejema mojo nosečnost.
No, zaenkrat predvsem potrpežljivo, saj mi je še vedno vsak dan slabo in "mamica mora počivat". Potem se pa hodi k meni cartat (sede ali leže).

No, čuvajte se,
biba77

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 357
6.1.2010 16:24:24   
Nefretiti
Drage avgustovke.

Danes sem bila na pregledu in ugotovili smo šokantno novico. Namreč plod je odmrl. Ni utripa, zrastel ni,.... user posted image user posted image Sedaj me verjetno čaka abrazija ali pa bodo pustili, da se samo izloči.

Žal mi tudi v tretje ni uspelo user posted image

Želim vam, da lepo pridete skozi nosečnost in tudi porod.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 358
6.1.2010 17:00:28   
hermy1
Zelo mi je žal!  user posted image

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 359
6.1.2010 17:25:20   
mali sloncek
Nefretiti - user posted image user posted image user posted image Žal mi je!!! Upam in si želim, da ti kmalu uspe in se ti rodi zdrav otročiček... objem zate!

LP, mali slonček

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 360
6.1.2010 17:26:04   
lumpa6
joj žau mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 361
6.1.2010 17:29:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti
Danes sem bila na pregledu in ugotovili smo šokantno novico. Namreč plod je odmrl. Ni utripa, zrastel ni,.... user posted image user posted image Sedaj me verjetno čaka abrazija ali pa bodo pustili, da se samo izloči.

Žal mi je! user posted image user posted image

Upam, da ti spet čimprej uspe zanositi in tudi donositi user posted image . user posted image user posted image user posted image

anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 362
6.1.2010 17:30:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

jaz sem nazaj od g. in novice so zelo slabe
plod je velik komaj 11mm, tako da user posted image user posted image user posted image , v ponedeljek moram nazaj, pol bomo pa vidliza 4 tedne je premajhen

drugo mnenje mogoče???  Jaz bi šla! Sploh po tem, kar ti je napisala "mali sloncek". Mogoče si pa kasneje zanosila?

jaz sme se pa dokončno odločila. Naslednji petek 15.1.  bom šla na samoplačniški pregled.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
6.1.2010 17:37:35   
lumpa6
ja čisto mogoče samo odsopanje 4 tedne me pa malo skrbiuser posted image , in da jecelotna vrečka samo 11 mm

ma razmišljam pozitivnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 364
   RE: Avgustke 2010
6.1.2010 17:43:36   
hanna80
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene punce user posted image !
Saj se skupinica avgustovk 2010 kar lepo polni user posted image ! Čestitke vsem in veliko vsega dobrega! V teh lepih, pravljično belih pred prazničnih dneh, pa še posebej!

Jaz sem se pridružila že kar kmalu po odprtju teme, vendar verjetno z vami ne bom nadaljevala user posted image . Danes sem imela prvi pregled in sicer gre za nosečnost, vendar se v vrečkici ne vidi ploda. Ali je prišlo do zanositve kasneje ali pa je to neuspešna nosečnost. Čez en teden imam ponovno pregled, če se kaj v tem času spremeni ali še v vrečkici "zraste". Torej do ponedeljka ostaja še malo upanja. Če pa v tem vmesnem času pride do krvavitve, kot znak, da narava sama javi, da nekaj ni OK, pa grem v P že prej......

Morda se bere malo žalostno, vendar jaz ne jemljem tega tako. V življenju nam je dano točno tisto in točno toliko, kot nam je namenjeno in kolikor nam je potrebno. Torej, morda pa sta nam v tem življenju namenjena in potrebna le dva zdrava sončka in ne trije in sem več kot srečna, da je tako!

Narava že ve, kaj je prav in zakaj!

Čudovito user posted image nosečnost želim, veliko zdravja in dobre volje!

No, točno to smo mi včeraj ugotovili! Pregled čez 1 teden. Vendar kar dvomim da se bo čez noč plodek pokazal, naj bi bila v 8 tednu!? Sem kar razočarana, če pač mora tako bit naj bo!

Anonimna, kako je bilo s tabo, če si še tukaj!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 365
6.1.2010 17:50:08   
hanna80
Nefretiti! Žal žal žal... vem kako se počutiš! Ne smemo se prepustiti preveliki žalosti.

Moj bi bil tudi prvi sonček.

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 366
6.1.2010 18:13:29   
mayci
Nefretiti, hudo mi je zate...user posted image Drži se, punca!user posted image

Hanna, zate pa močno držim pesti, da bo čez en teden na uz videti pikico!user posted image

< Sporočilo je popravil mayci -- 6.1.2010 18:14:49 >

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 367
6.1.2010 18:16:17   
kai1
Nefretiti, žal mi je za izgubo pikice.user posted image user posted image user posted image Me kar solze oblivajo, saj sem avgusta tudi sama doživela to in vem kako se počutiš. Ne obupaj in želim ti vso srečo.user posted image user posted image

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 368
6.1.2010 18:49:53   
arruba
Živjo punce,

po dolgem dolgem času sem spet malo pokukala na forum in vidim, da se nas je nabralo cel kup..

Nefretiti, drži se in ne obupaj! Naslednjič bo pa mogoče vse v redu!!Zelo zelo žal mi je za vse, ki se boste ali ste se že poslovile od nas user posted image

Jaz se bom pa sicer morala prestavit med julijke, ker smo na UZ ugotovili, da sem se očitno malo uštela

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 369
6.1.2010 19:49:53   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti

Drage avgustovke.

Želim vam, da lepo pridete skozi nosečnost in tudi porod.

nimam besed, žal mi je, res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 370
6.1.2010 20:09:43   
biba77
Nefretiti, tudi meni je žal... user posted image

Mene je pa pred 1 uro klicala sestra od G, da imam v urinu povečano število bakterij. Saj ni čudno, če mi je slabo in sploh ne morem pit. Pa, kar spijem, mi je slabo in grem bruhat... No, v ponedeljek grem spet v laboratorij. user posted image

Sicer pa nič druga novega v par urah...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 371
6.1.2010 20:14:53   
nadka30
nefretiti moja draga pa saj to ne bore biti več res, pa kaj je še na tem svetu kaj praviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 372
6.1.2010 20:16:39   
alli
Da se še jaz malo javim..mi smo v 8. tednu,prvega pregleda še nisem imela.Zjutraj so rahle slabosti ampak je za preživet.Danes pa sem na hlačkah opazila par kapljic krvi,zdej sem pa čist panična. user posted image Najboljše da jutri zjutraj svojo ginekologinjo pokličem.user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 373
6.1.2010 20:20:43   
sasa36
Nefretiti-tudi meni je zelo žal za tebe.Vem kako se počutiš,ker sem lani sama dala to skozi.Edino,kar je, ne izgubit upanja za naprej,kajti narava sama ve kaj je v določenem trenutku najbolje.Ne izgubi upanje in verjemi,da ti bo kmalu uspelo.V mislih sem s tabo...
Saša36  

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 374
6.1.2010 20:26:38   
miska08
Tudi meni je tako žal za tebe in tvojo pikico. Enkrat sem dala to skoz in vem, kako hudo je, kaj šele tretjič. Res vse držimo pesti za tebe, ne izgubi upanja in verjemi, da bo prišel tudi tvoj čas, ko boš povila zdravouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?