|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
2.1.2010 12:29:07   
ledenkaa
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Aja,a mi lahko pove katera..Kje je ordinacija Dr. Strah. Kmalu imam pregled.Čez deset dni pa drugi pregled pri G. ....komaj čakam....

DanijelaNeli, ordinacija dr Strahove je v Domžalah na Slamnikarski, kar je pa lahko najti, in sicer iz AC (to je najlažje) greš na izvoz Domžale, na semaforju zaviješ levo proti centru Domžal in samo naravnost (šla boš čez semafor, na levi boš videla Hotel Krono, peljala se boš čez most, na desni bo stadion in Mercator center). Malo naprej od Mercatorja, še vzporedno s parkiriščem pa prideš do malo večjega križišča - levo pelje prav v center Domžal, desno proti Mercatorju, naravnost pa tudi naprej v Domžale) in iz tega križišča boš že videla center Krizant (velika delno steklena poslovno stanovanjska stavba). V tem križišču je najbolje iti naravnost pelješ se torej vzporedno s stavbo (mimo Mod arta (poročne obleke), Simobila) in na koncu stavbe zaviješ levo in samo še parkiraš.
Lahko že tudi pri Mercatorju parkiraš in greš peš, razdalje so res kratke.

Mogoče je malo veliko napisano ampak res ni težko najti. Na internetni strani od strahove je tudi zemljevid, poglej ga in ti bo takoj jasno o čem sem sedaj pisala user posted image

Če pa potrebuješ še kak napotek pa kar z besedo na dan user posted image

lp

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 276
2.1.2010 16:05:33   
irma78
Živjo sonosečke!

Kakšen turoben dan je spet danes. Pa kar naprej dežuje, tako da še na kakšen sprehodek ne moremo.

Pa dopust se končuje user posted image . Nič čudnega, da sem kar malo depresivna. Pa tale slabost me kar naprej daje.

Sicer pa tudi mene malo skrbi dviganje našega nadobudneža, ki ima verjetno tam okrog 12 kg. Sicer ga poskušam čim manj, ampak brez pa čisto ne gre.

Kako pa ve preživljate te deževne dneve? No, zvečer greva z dragim vsaj v kino, da malo popestrimo dan.

Lep preostanek popoldneva vam želim!

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu ledenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 277
2.1.2010 16:36:51   
miska08
Pozdravljene bušike.
Rada bi se vpisala v seznam, pa ne vem kakouser posted image . Naj pohvalim avtorico, res je superuser posted image .
Nekaj se me loteva prehlad, grlo mam že dva dni vneto, pijem čaj, med pa limonco, pa nič kaj ne pomaga. Lahko nosečnice ližemo vsaj kake septolete ali kaj podobnega? Kar groza me je, da bi zbolela. Samo ležim še zadnje dni, v ponedeljek pa zopet službauser posted image .
Vas še kaj špika v spodnjem delu trebuha? Mene skoraj nič več zadnje dni, sem v 6t2d, pa mi je malo čudno... Prsi pa se mi zdi da imam vsak dan večje. Mi lahko prosim poveste, kako je z vašim špikanjem.
Lep večer vam želim.

(odgovor članu ledenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 278
2.1.2010 17:13:50   
Nefretiti
Čer!

Tudi jaz želim vsem nosečnicam, da bi nam nosečnost minila čim lažje in tudi porod naj bo čim krajši. To vse je poleg tistega, kar zaželimo običajno.user posted image

Mene občasno špika v trebuhu, ni pa neke panike. Slabo mi je pa za umretuser posted image user posted image user posted image . Včeraj sem po sili morala povedati tašči za nosečnost po tem, ko sem ji pobruhala dvorišče. Nisem mogla več prikrivat.user posted image

Tudi jaz s slabo vestjo prenašam hčerkico naokoli in se mi zdi, da sedaj, ko ima mami dojenčka v trebuščku še bolj sili k meni. Niti na WC je ne sme peljati mož, nič noče početi z njim. Pojma nimam, kaj ji je. Mami je prva liga. Upam, da je samo faza.

Uršula: ne sekiraj se za kilograme, meni se je zgodilo podobno. Bomo hujšale po porodu.user posted image

Meni pa pašejo pomaranče. Jedla pa najraje nič nebi. Za čokolado (od katere sem bila odvisna) še slišat ne morem.user posted image

(odgovor članu miska08)
Neposredna povezava do sporočila: 279
2.1.2010 20:29:42   
mayci
Nove nosečke, dobrodošle! user posted image

Vsem skupaj tudi jaz želim, da nam tole novo leto poleg zdravja  prinese zdrave avgustovske dojenčke! user posted image

Moje slabosti so zadnjih nekaj dni skoraj izginile user posted image , prej je bilo pa nekaj časa kar hudo user posted image ... Upam, da bo šlo zdaj počasi na bolje..saj se bo začela služba in tam imam wc kar daleč...user posted image Me pa prsi še vedno neumorno bolijo, pa napihnjena sem tudi tako, da me že vse hlače (razen trenirke) tiščijo...user posted image

Mmm, nosečniške želje...meni so zdaj že dvakrat zvečer zadišali makaroni s smetanovo omako in sem si jih šla ob 10h zvečer skuhat...user posted image Zaenkrat se na kilogramih še nič ne pozna (jih imam že tako 10 preveč...user posted image ).

Jaz se že zelo veselim pregleda v torek, pa moj user posted image tudi, saj sem bila na prvem (samoplačniškem) sama, ker je imel moj dragi zobarja...
Na nuhalno pa se bom naročila takoj po pregledu, upam, da bo imela dr. Strah še kaj prostorauser posted image No, sicer grem pa v Dravlje k Pušenjaku, kjer sem bila v prvi nosečnosti, pa mi je bil super.

Nekaj me zanima: tiste, ki že imate otročke, kdaj ste jim povedale oz. kdaj jim nameravate? Midva našemu fantu (4,5 let) še nisva...bi pa rada kmalu...je še prezgodaj?

Zdaj sem pa res že preveč napisala, za danes naj bo dovolj.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Nefretiti)
Neposredna povezava do sporočila: 280
3.1.2010 7:41:09   
Anonimen
Dobro jutro punce,

jaz sem danes že od pol sedmih pokonci. Sinko ni hotel več spati, živ žav se še začel ni, pa sem mogla že takoj pomagat sestavljanko sestavljat. No zdaj je pa Nodi na TV in to pomeni, da imam 10 min časa, da kaj napišem na RR.

glavoboli.....a jih ima katera in kako jih zdravite. Jaz sem imela že prej pogoste migrene. No včeraj zvečer me je pa tako močno začela bolet glava, za desnim očesom, da sem mislila, da mi jo bo razgnalo. Ker seveda nočem jemat Lekadolov, če to ni nujno potrebno sem celo noč trpela, pa še zdele me malo glava boli.user posted image  Glede na lepo vreme zunaj, bomo danes veliko na sončku in upam,da mi bo to pomagalo.

Želim Vam prelep nedeljski dan. Lepo vreme bo, zato ga dobro izkoristite. Mi gremo z otroci in dvema družinama še na dopoldanski bowling, potem bomo pa samo zunaj. HB da živimo na vasi (v primestju LJ), zame je res luksus, ko stopiš ven iz hiše in si že skoraj v gozdu, na travniku ali ob potočkuuser posted image .

Upam, da vas slabosti ne mučijo preveč. Tiste, ki imate v tem tednu preglede pa upam, da vam čas do njih hitro mine, ker vem kako mučno je čakat.

Čav

anonimnauser posted image

(odgovor članu ledenkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
3.1.2010 14:16:44   
kai1
Pozdravljene avgustovskeuser posted image

Spremljam vas že od vsega začetka. Pred mesecem dni sem tudi sama delala test in bil je pozitiven. user posted image
Glede na to, da sem imela prej 2x ss, se nisem javila kar takoj. Za seboj imam že 1. pregled. Sem v 7t4d. Naslednji pregled, pa imam 12.1. Upam, da se tokrat isteče po načrtih. PDP imam 18.8. Na nuhalno bom šla verjetno k dr. Pušenjaku v Dravlje.

Doma imem sina , starega 2,5 let. Je zelo živahen in zadnje čase zelo crkljiv.
Težav s slabostjo nimam, edino, če sem zelo lačana.

Za seznam pa še to, Sem poročena, stara 30 let, to je moja 4.user posted image , imam  enega otroka, sem iz okolice Ljubljane, kg 0.

Želim vam srečno, zdravo, nasmejano in ljubezni polno leto 2010.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 282
3.1.2010 16:32:15   
hanna80
Anonimna in Žabica tudi sama jemljem eutyrox 25 mg za ščitnico. Pri tirologu še nisem bila, tablete mi je predpisal moj zdravnik ko je ugotovil da ima povečan TSH, 4,9 in t komaj v 5 tednu nosečnosti! Pregled imam komaj 26.1 pri tirologu. Upam da bo vse ok.

No, punce še nekaj me zanima, prvi pregled imam 13.1, sedaj pa sem na silvestrovo in tudi danes zjutraj opazila na WC papirju rahlo obarvano sluz rjavo-rdeče! Sicer je ni bilo dosti! A je mogoče že katera imela podobne izkušnje. (mogoče bi bil trenutno čas za tečko), sej veste malo me pa le skrbi. Nevem ali naj počakam na 13.1. ali naj prej tečnarim. Sej je blo čisto malo mešane sluzi z rjavkaso, ampak... Ma enkrat sem že bila pr G zaradi ščitnice pa me ja kar hitro odpravla,.... potem ko sem sama klicala tirologa je pa celo paniko nardil da rabim hitro tablete in me k svojemu zdravniku poslal, ker si k njej  nisem več upala.

Tao da nevem no ali naj spet tja kličem!? Najraje bi počakala, če bi se ponavljalo pa kličem.

A ste kdaj mele kaj takega? Hvala

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 283
3.1.2010 16:36:15   
zelvica77
Nefretiti tudi jaz sem bila ze skoraj odvisna od cokolade. Zdaj pa me sploh ne gane. Prej sem vedno morala obvezno imeti cokolado na zalogi in sem jo jedla res vsak dan. In kava... Tudi to sem morala obvezno vsak dan spiti. In to Nescaffe z mlekom. Ampak mi ne disi vec. Saj dobim idejo, mogoce boljse zeljo, po kavi, ampak ce si jo skuham, ni to - to, kar sem bila vajena. Je pac ne pijem vec.
Drugace pa mi zelo pase kivi. Pred nosecnostjo me je vedno jezik bolel, ce sem jedla kivi. Kot neka alergija, kaj pa vem. Tako sem se kivija vedno izogibala. No, zdaj nimam teh problemov in vsak dan pridno zobam kivije. Pa ananas... Joj, joj... user posted image
Sicer pa me od ostalih nosecniskih tegob muci le utrujenost in zaspanost. Dopoldne sem se nekak fit, popoldne pa se mi nic prav ne da.

LP s severa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 284
3.1.2010 16:51:50   
Nefretiti
Hanna80: poglej moj odgovor pod nosečnost. Po moje je bolje, da greš in če je vse OK ti bodo dali Dabroston.
Jutri pokliči in se pogovori, verjetno te bo G. sprejel.

(odgovor članu zelvica77)
Neposredna povezava do sporočila: 285
3.1.2010 17:22:46   
hanna80
No, mogoče bom pa res šla! user posted image

Hvala Nefretiti!

< Sporočilo je popravil hanna80 -- 3.1.2010 17:23:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 286
3.1.2010 18:17:44   
Nefretiti
Hanna80: držim pesti, da bo vse OK. user posted image user posted image user posted image
Kot sem že tam napisala: jaz sem 2 meseca krvavela. Pa tudi sedaj mi Dabroston bolj malo pomaga. Tolažim se s tem, da mi je neznosno slabo in da je to dober znak.user posted image user posted image Se mi pa zdi, da so tudi prsi pokazatelj, če gre kaj narobe. Mene pri obeh prejšnjih neuspelih nosečnostih niso bolele, sedaj pa so ful boleče in ogromne. Mož  je navdušen.user posted image

Tudi mene malo skrbi, ker se na prejšnjem pregledu v 7T srček še ni čisto jasno videl. G je rekla, da bije bolj počasi in da se je začel šele formirati. Gestacijska starost je bila 5T in nekaj dni. Sedaj pa komaj čakam 14. 1. da vidim, če je vse OK. AMpak kot rečeno: takšne slabosti sigurno niso čisto brezvezne.

Upam, da bo vse OK.user posted image

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 287
3.1.2010 18:55:18   
lumpa6
oj mačke

smo bili skor ceu dan na sončku v kopru, joj kok je pasalouser posted image user posted image user posted image , jaz imam pregled 6.1, komaj čakam

Neposredna povezava do sporočila: 288
3.1.2010 19:01:23   
kai1
Hanna80, svetujem ti, da greš čimprej k G. Jaz sem imela v 1.user posted image  krvavitev 5t, pa se je vse lepo isteklo. Ampak 2x za tem pa je žal šlo naprej. NAj te pogledajo, zakaj gre, saj je pogosto lahko tudi kak hematom, ki pa načeloma ne ogroža tvoje pikice.

srečno

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 289
3.1.2010 19:52:20   
Nefretiti
Mislim, da nas je kar nekaj septembrk 07 zopet tukaj.
Lumpa6?

Čestitke user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 290
3.1.2010 22:21:24   
DanijelaNeli

user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (bivanja,poroda ),KG+/-,nosečnost, SPOL, NASLEDNJI PREGLED

01.08.
-Spacebaby,user posted image user posted image
-Tinky,32,Poročena,Koper/Izola,2.user posted image ,NS 25.01.,user posted image user posted image

02.08.
-DanijelaNeli,26,zunajzakonski,Obala/Postojna,KG 0+,2.user posted image user posted image ,NS 20.01.
-Modrooka sončica,27,ok. Lj./Ljubljana,2.user posted image ,+1kg,user posted image user posted image ,07.01.,
-Zoya27,2.user posted image ,user posted image user posted image

03.08.
-BarbiG,user posted image user posted image user posted image user posted image
-Szk,user posted image user posted image
--Biba77,user posted image user posted image

04.08. 

05.08.  
-Pikicabuka,user posted image user posted image
-saša36,user posted image user posted image
06.08.

07.08.

08.08.  

09.08.
-Anonimna,...
10.08.  
-pika.ana,user posted image user posted image ,NS 26.01.
-danana,user posted image user posted image user posted image user posted image
-Nefretiti,user posted image user posted image

11.08. 
-jeny,user posted image user posted image
-mayci,poročena,2.user posted image ,user posted image user posted image ,
12.08.

13.08.      
-mateja30,user posted image user posted image
-Sinja,user posted image user posted image

14.08.
-ledenkaa,user posted image user posted image

15.08.
-tijica,user posted image user posted image
-arubba,user posted image user posted image
-tjaša79,user posted image user posted image

16.08.  

17.08.
-Amoss,24,Poročena,Maribor,KG+1,5kg,2.user posted image ,user posted image user posted image ,pregl.20.1.
-lumpa6,user posted image user posted image
18.08.
-aandrejka,user posted image user posted image
-kai1,okolica Lj.,4.user posted image ,2.user posted image user posted image ,21.1.
19.08.

20.08. 
-žabica13, 31, zunajzakon., LJ okolica/Goriška, KG +1, user posted image user posted image , pregled in UZ 6.1.2010
-mali slonček,pregled in UZ 4.1.,user posted image user posted image
-tasi84,25,zunajzakon.,Gorenjska/Radovljica,2.user posted image ,,pregled 28.12.,user posted image user posted image
-Anneda,31,poročena,Kamnik/Ljubljana,3.user posted image ,-2kg,user posted image user posted image
21.08.
-hanna80,user posted image user posted image ,13.01.
22.08. 
-cebelica2010,2.user posted image ,user posted image user posted image
-irma78,31,zunajzakon.,Ljubljanaž/Lj.,2.user posted image ,user posted image user posted image ,19.01.
23.08.

25.08.
-BarbaraGS,2.user posted image ,user posted image user posted image
26.08.
-zelvica77,
27.08.
-Anonimnauser posted image ,27,poročena,2. user posted image Ljubljana,user posted image user posted image NP: 27.1.
28.08.

29.08.

-LIDIJA_SANJA,2.user posted image ,user posted image user posted image
30.08.  
-Uršula83,26,3.user posted image ,user posted image user posted image
31.08.

+miska08+zlatolaska+embo=3user posted image

SKUPAJ Avgustovskih     2010 = 41

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 291
3.1.2010 22:28:38   
DanijelaNeli
ooj!
Nekako sem sklobasala še nekaj novih user posted image ,bi pa prosila če napišete nekatere PDP,ker pol nevem kam naj Vas dam.

Mislim,da nas je že 41 user posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še jutri doma,pol pa naprej delat... do pregleda...potem pa bomo videli kako bo.

SE SLIŠIMO KAJ JUTRI...GREM POČIVAT...

Neposredna povezava do sporočila: 292
3.1.2010 23:52:39   
hermy1
Pozdravljene!

Se še jaz javljam! 24.12. smo imeli prvi UZ in user posted image  lepo bije. Danes sem noseča 7t4d, PDP pa 18.8.2010.
Sicer bo to moj 3 otrok, prvi dve sta že študentki (21 in 19 let). Sem v izvenzakonski zvezi, okolica Lj.
Na pikico smo čakali dve leti in pol in smo sevedauser posted image user posted image user posted image  in komaj čakamo našega user posted image !
Naslednji UZ pregled ta četrtek, 7.1., komaj čakam, da še enkrat vidim našo pikico. A ja, "pozabila"  sem dodat moja leta: 44, natančneje: 45 -aprila.

Lp,
Hermy

Neposredna povezava do sporočila: 293
4.1.2010 8:40:05   
lumpa6
jutro souser posted image

dobrodošle noveuser posted image , hermy1 sem te prau veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem že mislila da bom najstarejša, mi je bilo kar narodno, jaz jih štejem že 36, kmalu37, to je moja 7user posted image , 1ss, tako da imam doma 5 mulčkou, najstarejša je 19 najmlajši pa 2, bo šla katera na amiocintezouser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 294
4.1.2010 8:41:46   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Nefretiti

Mislim, da nas je kar nekaj septembrk 07 zopet tukaj.
Lumpa6?

Čestitke user posted image

ja res je čeprau je moj mulo avgustovček

Neposredna povezava do sporočila: 295
4.1.2010 8:44:59   
kai1

PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (bivanja,poroda ),KG+/-,nosečnost, SPOL, NASLEDNJI PREGLED

01.08.
-Tinky,32,Poročena,Koper/Izola,2.user posted image ,NS 25.01.,user posted image user posted image

02.08.
-DanijelaNeli,26,zunajzakonski,Obala/Postojna,KG 0+,2.user posted image user posted image ,NS 20.01.
-Modrooka sončica,27,ok. Lj./Ljubljana,2.user posted image ,+1kg,user posted image user posted image ,07.01.,

03.08.

04.08. 

05.08.  
06.08.

07.08.

08.08.  

09.08.
-Anonimna,...
10.08.  

11.08. 
12.08.

13.08.      

14.08.

15.08.

16.08.  

17.08.
-Amoss,24,Poročena,Maribor,KG+1,5kg,2.user posted image ,user posted image user posted image ,pregl.20.1.
18.08.
-kai1,30.,poročena,okolica LJ.4.user posted image ,2.user posted image user posted image ,12.1.
19.08.

20.08. 
-žabica13, 31, zunajzakon., LJ okolica/Goriška, KG +1, user posted image user posted image , pregled in UZ 6.1.2010
-tasi84,25,zunajzakon.,Gorenjska/Radovljica,2.user posted image ,,pregled 28.12.,user posted image user posted image
-Anneda,31,poročena,Kamnik/Ljubljana,3.user posted image ,-2kg,user posted image user posted image
21.08.
22.08. 
-irma78,31,zunajzakon.,Ljubljanaž/Lj.,2.user posted image ,user posted image user posted image ,19.01.
23.08.

25.08.
26.08.
-zelvica77,
27.08.
-Anonimnauser posted image ,27,poročena,2. user posted image Ljubljana,user posted image user posted image NP: 27.1.
28.08.

29.08.

30.08.  
31.08.

SKUPAJ Avgustovskih     2010 = 41

PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

• Še nekaj strani:

• nosečnost in delo

• urejanje dokumentacije

vloga S-1/1

priloga S-1

vloga S-1/2

Priznanje očetovstva

Neposredna povezava do sporočila: 296
4.1.2010 9:33:27   
sasa36
Zdravo souser posted image !
Jaz sem ravnokar prišla od G,ker sem imela ponovni UZ-vse je zaenkrat O.k in upam,da tako tudi ostane.Zdajle bom poklicala dr.Strahovo,da se naročim za NS.
Ali katera ve,kje se naročiti za amniocentezo,ker jaz bi šla oz.mi pripada,ker bom ob porodu stara 37 let????????????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -držim pesti za vse vas
lp,Saša 36

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 297
4.1.2010 10:03:01   
DanijelaNeli

PDP

01.08.

02.08.

03.08.

04.08. 

05.08.  
06.08.

07.08.

08.08.  

09.08.
-Anonimna,...
10.08.  

11.08. 
12.08.

13.08.      

14.08.

15.08.

16.08.  

17.08.
18.08.
-kai1,okolica Lj.,4.user posted image ,2.user posted image user posted image ,NP 21.1.
-hermy1,44,zunajzakon.,Ljubljana,3.user posted image ,user posted image user posted image ,NP 07.01.
19.08.

20.08. 
21.08.
22.08. 
23.08.

25.08.
26.08.
-zelvica77,
27.08.
28.08.

29.08.

30.08.  
31.08.

SKUPAJ Avgustovskih     2010 = 42

PRVO TRIMESEČJE:

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

• Še nekaj strani:

• nosečnost in delo

• urejanje dokumentacije

vloga S-1/1

priloga S-1

vloga S-1/2

Priznanje očetovstva

Neposredna povezava do sporočila: 298
4.1.2010 10:09:47   
DanijelaNeli
Jutro!

LUMPA...čestitiam za pet otrok..to pa ni kar tako... Pol nam boš ti v pomoč.ko te bomo spraševale kaj in kako z dvemiuser posted image .

HANNA80...javi kaj in kako je z vama dvema.

Punce...kdaj boste nabavljale stvari za naše user posted image ? Jaz sem rekla,da bi tja do maja meseca imela vse pošlihtano,najkasneje junija...ker mislim,da ne bo volje poleti na 35 stopinjah hodit po trgovinah.
Včeraj sem bla pri moji mami in sm najšla še toliko oblekic,tetra plenic,...še od moje ta male.In vse kot novo...super!

ČE SEM KATERO POZABILA ZA SEZNAMČEK NAJ POVE OZIROMA NAPIŠE ALI POPRAVI!

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 4.1.2010 10:11:00 >

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 299
4.1.2010 10:31:26   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: sasa36

Zdravo souser posted image !
Jaz sem ravnokar prišla od G,ker sem imela ponovni UZ-vse je zaenkrat O.k in upam,da tako tudi ostane.Zdajle bom poklicala dr.Strahovo,da se naročim za NS.
Ali katera ve,kje se naročiti za amniocentezo,ker jaz bi šla oz.mi pripada,ker bom ob porodu stara 37 let????????????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -držim pesti za vse vas
lp,Saša 36

ja za amiocintezo tudi mene zanima, ker bom tudi šla

(odgovor članu sasa36)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?