detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab detelja točno tak kak praviš - muva sva tuj za vrtec, se vsaj reda navčijo deca, pa znajo deiti, se socializirajo. Smo tu v LJ je tou prav nemogoče ratalo z vrteci. Mij tou šolsko leto sploj na čakalno listo nejsmo prišli, ker se je pač Jakob narodo po datumi (14.4.), kda je komisija zasedala in vse prošnje kere so bile oddane po ton datumi, sploj nejso upoštevali. Skratka, smo kak izbrisani!!! Poleg toga so pa čakalne vrste za 1. starostno obdobje duge kak jare kače, vrtecov itak premalo, pa še baby boom je bil tou leto. Ta varuška, ka smo gnjes bilij pri njoj mi je kak oseba vredi, tou san takoj dobila vredi občutek, pa ova ka joj pomaga tuj, mi je pa takoj par stvarij spadnulo v očij, ka se mi je pa nej preveč vidlo: TV nonstop vožgani pa risanke lavfale do onemoglosti, pa tou fejst naglas, mali bivalni prostori (tou je sicer kriza samo zdaj pozimi, saj te spomladi, poleti, so itak večino časa vinej), pa malo preveč dece za 2 varuški (zdaj jih je bilo 5, pa san mejla občutek, ka jih je že preveč za tiste male sobe, mijsli jih pa meti max. 10????). Maja pa praviš ka vama na novo dekorira bivalne prostore . Vorgi mi, ona že zna, kakšna igrače bi na keron konci popestrila vaše življenje (feng shui ). Tou z glavouf krej rivati pa tudi gjes poznan - no naš je pred kratkin odkril, ka ma mama v enoj vuji dva ringlina, te pa mi z enov rokov glavou obrne pa držij, tak ka gjes moren v enkraj gledati, z drujgov pa trenera pincetni prijem . ME je pa že vse straj kda de me ednok samo zgravo, pa po možnosti ringlin vovčesno. v ms je tudi z vrtci problem...najbolje pa me razkuri ka si mame dajo porodniško podukšati...gospe dajo deco lepo v vtec a one sami šetajo gore dole po kavaj...to mi je nej fer..nekatere pa nemajo možnosti pa ne dobijo zaradi takšnih vrtca...nama je pravla ta delavka na upravi za vrtec ka če de mesto pride marca not smao ne vejo če de pa v keri vrtec de prišla če pride...ovak bi mi paso ringaraja...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|