zirafa76
|
moram nekaj dodati imam občutek, da sta Toys in BabyOne dražja v Grazu kot na Dunaju, ker je blizu meje...hmm, ker jaz sicer redno hodim v oba na Dunaj, pa sem ponavadi ravno v Toysu dobila cenejše stvari kot je kozmetika, plenice, oblačila...BabyOne ima res veliko izbiro, od malih do večjih, so pa oblačila dražja, verjetno zato, ker imajo veliko znamk kot E sprite, S.Oliver... čeprav sem zadnjič kupila kar dosti majčk za kasneje po super cenah, 4-5 eur...je pa res, da ne vem, kako velike so te trgovine v Grazu, ker tukaj na Dunaju so ogromne...Recimo kar mi je res full ugodno je pohištvo oz.cele sobe za otroke..ful poceni, za to kar dobiš vse skupaj, še posebej, če pogledaš, da stane ena postelja v SLo, neka kvalitetna od 100 eur naprej, kje je še komoda itd..tam pa čudovite sobe, postelja, komoda, omara in predalnik..od 250 eur naprej...in to kvalitetne, ne kot neka recimo Ikea, kjer je vse bolj rahlo in se miga po par uporabah( brez zamere, ampak jaz imam slabe izkušnje z Ikeo- pohištvo ).....to se splača.. Mogoče še info za tiste, ki rade hodite v A...jaz obvezno hodim v BIPO- drogerijo, kjer imajo vse za male občutno ceneje, že samo mleko recimo je tam 8 eur, pri nas je 13 eur-enako mleko, Pampers pravtako ceneje, najraje pa imam te velike maxi pakete vlažilnih robčkov, ki so res cenejši...še ceneje kot kjerkoli drugje... če bo katera hodila v bodoče, naj pokuka še tam... ah grem pred TV.... še 6 noči, pa bo spet polna postelja...