zirafa76
|
Pozdrav ŠE OD MENE VSE NAJLEPŠE V NOVEM LETU...in predvsem zdravje naših malčkov.... No, jaz HB nisem nekako nesrečna, kar se tiče spanja, spim več ali manj celo noč, tudi ugotavljam, da se obračam brez, da bi se zbudila, ker se zjutraj zbudim v drugem položaju kot grem spat.. meni v bistvu najbolj paše hrbet, malo višje vzglavje, ampak se trudim, da bolj spim na boku...Tudi obiski WC-ja ponoči niso, je pa tudi res, da zvečer poskušam piti čim manj in nadoknadim čez dan.. Zatekanje..minimalno, vendar vem, da ne smem nič gaziranega, niti mineralne..mi takoj zatečejo noge..tako da punce, mogoče od tega, če pijete preveč mineralnih in podobno...voda mi paše najbolj, še pri čaju sem ugotovila, da mi sadni hmm ostanejo v telesu veliko dlje kot čista voda... Jaz imam še do pregleda cel teden, sem prestavila, ker hočem, da gre moj zraven, tako da upam, da bo vse vredu do takrat... mah, saj bomo zdržale..še malo... aja..kozmetika....jaz bom s fiziološko počakala, mi jo bo moj šel iskat, ker itak jo prej ne rabiš, ima pa tudi rok trajanja, tako da rajši svežo iz lekarne..hehe Drugače pa mi tukaj dobimo letos v porodnišnici torbo Avent--sem bila kar presenečena, sem videla zadnjič, kjer so vsi testerji, kremice, tako hladilna, kot olja itd.. pa vse to čudo od različnih proizvajalcev..in ponavadi je ravno dovolj za prve mesece, potem pa tako vidim, kaj še manjka..in tudi fiziološko smo prejšnjič dobili ob odhodu iz p. in je bilo dovolj za čiščenje prvih par tednov...šele nato sem jo kupila... pozdravček vsem..