|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
4.1.2010 10:42:34   
gapii27
aja

zvesta a veš kako dolgo bo še punsha v bolnici... bi jo v četrtek obiskala ko bom gor... če bo hotelauser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
4.1.2010 10:43:16   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

aja

zvesta a veš kako dolgo bo še punsha v bolnici... bi jo v četrtek obiskala ko bom gor... če bo hotelauser posted image

Hej, ne vem.... Bom jo vprašala, pa ti javim, prav?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
4.1.2010 10:48:48   
gapii27
ok, hvala

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
4.1.2010 10:59:33   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Moram pa it še nekam body-je kupit - kam se mi splača, kaj svetujete?

HM ima zdaj v akciji 3 bodije skupaj po 5 eurov. Sicer niso na preklop, ampak vseeno so ok. Jaz jih imam nekaj na preklop, nekaj pa navadnih.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
4.1.2010 12:24:00   
bili83
ojla pupe.

jaz sem bodyje kupila v leclercu. 5 bodyjev na preklop 10 EURuser posted image

danes smo začeli 37. teden, zjutraj sem imela pregled. vzel mi je bris za streptokok in poslušal srčeka. Vse izgleda vredu, sicer mi je napisal canesten, ker imam povečan izcedek. Dobila sem že napotnico za porodnišnico, tak da zaradi mene... če grem kar zdaj rodituser posted image user posted image  aja, pa kri sem še dala- za ponovno preverjanje rh faktorja in hemoglobina.
Naslednji pregled pa imam 19.1. uf... takrat bom že v 39. tednuuser posted image  no, morda pa niti ne pridem do tega pregledauser posted image user posted image  je g. rekel, da glede na to, da je ful velika razlika med PDPjem iz UZ in PDPjem po zadnji m., se prav lahko zgodi, da bo malo prej... ali pa tudi ne... bomo videli...

nič, preživite lep dan, božajte bušije in uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
4.1.2010 12:43:18   
zvesta
Hej, že pred časom je ena rekla, da je nekje iuz tujine naročila Bugaboo-ja. Zdaj se pa ne spomnim katera.

A je že prišel? Si rekla, da sporočiš, ko ga prejmeš in potem poveš kje si ga naročila. Prosim.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
4.1.2010 12:44:54   
zvesta
Evo, pa še pravkar odgovor od punshe:

Mali Enej se tako dobro drži, da sva že od četrtka doma. Sva bila le 4 dni v P. Punce, jaz sme takooo srečna! No, se kaj oglasim na RR. Objem vsem februarkam :-)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
4.1.2010 12:56:31   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Evo, pa še pravkar odgovor od punshe:

Mali Enej se tako dobro drži, da sva že od četrtka doma. Sva bila le 4 dni v P. Punce, jaz sme takooo srečna! No, se kaj oglasim na RR. Objem vsem februarkam :-)

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo user posted image user posted image user posted image ...komi čakam heheh...bravo punsha

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
4.1.2010 12:58:16   
slomak

eno vprašanje...kdaj se dobi potrdilo za MŠ... nam ni nihče tega nič omenil, vprašati pa sem pozablauser posted image

jest sm potrdilo za partnerja samo dobila na zadnjem predavanju v MŠ, zase pa ne user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
4.1.2010 13:11:33   
Jada82
Punsha in Enej, čestitke, res lepo, da že uživate doma in se crkljate ... ko boš pa utegnila, pa le kaj še skoči na RR user posted image user posted image user posted image

Tudi moj user posted image se kar precej premika. Prej je ene par dni malo štrajkal ... sedaj pa ima spet borbe in telovadbe. Pa mi je kar všeč. Razen kadar me v mehur ali MV ... jaz sem pa v 34. tednu ... pa bom nekje še bolj mirna, ko bom v 36. Tko da, če že mora prej, naj še ene 2 tedna počaka ....
Sicer se kar v redu počutim.

Predvidevam, da bova od nedelje dalje spala v najinem novem stanovanju. Zdaj nosiva stvari gor, pa par malenkosti je še ... pa čakam, da mi priklopijo toplo vodo, da bom lahko malo pomila in še malo počistila. Za vikend bom še mami naročila za končno čiščenja user posted image user posted image user posted image
Potem pa moram oprati še pleničke in par cunjic ter posteljnino za user posted image . Toliko časa še mora počakati, da vse zrihtam, hehe. Ravnokar sem tudi naročila e-paket za novorojenčka - previjalno in pa posteljico. Najkasneje bi jo mogla dobit 13.1. - pa takrat še monterja najavimo (razen, če ni težko za zmontirat - bova vidla), in dam posteljnino gor, pa smo ready tudi na prihod user posted image . Mislim, da bo uspelo!!!! heheh

Sicer pa ... zdaj skor več ne počivam, ampak sem pa hitro zadihana pa utrujena. No ja, moj je zdaj šel v službo, pa bom to popoldne izkoristila za ležanje, branje in gledanje filma (Varuškin dnevnik - knjigo sem nedavno prebrala).

Vas pa lepo pozdravljam pa se tipkamo! user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
4.1.2010 13:16:04   
vaney
Midva z malim sva pa od zdravnika in ima vneto grlo, uho in bronhitis, tako da je dobil AB in bova spet cel teden doma in notriuser posted image Spet nič od mojega gnezdenja, razen če bom tašča servis malo ponucala, ko je glih ta teden še doma, bomo videli.

Bodije sem pa jaz prvič fulll nakupila kar v Kiku-za tisti kratek čas, dokler jih ne preraste, so super. Pa mislim, da so okrog 2-3 evre na bodi in so čisto ok, nič sprani...tudi tokrat bom šla tam, drugače imamo pa mi tukaj na Dolenjskem Seevilovo industrijsko prodajalno (šivajo za BC), imajo super in kalitetne stvari, pa bom šla po malo boljše bodije (so po okrog 8€ komad) in žabice kar tja, kar bo še manjkalo.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
4.1.2010 13:23:59   
valentinčica30
Vaney ta seevilova prodajalna je v Straži , a ne??? Boga ti, sam zdej res pazi da še ti ne zboliš. Sicer pa kolikor se spomnim so otroci po kozah še tolk bolj občutljivi. Navijam za čimhitrejše okrevanje in pazi nase, da bomo šle še na kofi preden gremo v P. Pol bo itak mal cajtauser posted image user posted image .

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
4.1.2010 13:28:53   
zirafa76
dskubin...a sem prav prebrala, da ti jemlješ tablete na prazen želodec??? zakaj pa to??user posted image ..men je strogo povedala na polni ali z hrano, ker 1x nisem in sem skor umrla od slabosti....

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
   [Brisano sporočilo]
4.1.2010 13:30:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slomak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1914
   [Brisano sporočilo]
4.1.2010 13:36:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1915
   [Brisano sporočilo]
4.1.2010 13:38:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bambi14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1916
4.1.2010 13:40:04   
niwci

ojla žabice

mi smo še v enem kosu... četrtek se približuje... počutje je dost boljše (trkaaaam) kolk me ne boli več..sam trtica in preponi še mal ampak ni prehudo

eno vprašanje...kdaj se dobi potrdilo za MŠ... nam ni nihče tega nič omenil, vprašati pa sem pozablauser posted image

Mi smo ga dobili kar na drugem srečanju. So jih kar razdelili.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
4.1.2010 13:43:16   
niwci
Jst sem pa danes tako fuč. Me tako boli trebuh, da ne morem dvigat leve noge user posted image Dopoldne sem morala še mojega peljat, ker sva peljala njegov avto na popravilo in sva potem zavila še v trgovino. Mal sem pogledala po razprodajah- čevlje sem iskala, ker sem zjutreaj ugotovila da so mi vsi tesni in ne vem kaj bom noslila za ven še zadnji mesec... Ma v glavnem so te letošnje razprodaje katastrofa. Čisto nič nimao. Moj je tudi iskal športne copate, pa so meli samo micene številke, tko da sva razočarana odtavala domov.

user posted image user posted image user posted image za Eneja in punsho!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
4.1.2010 13:46:00   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: slomak

hej punce jaz sem tudi za srečanje, lahko pridem v btc oz. kot bi se zmenile...v torek bom lih v btc-ju, če bo katera za naj sporoči user posted image

Čist blizu mene boš, sam žal ne morem. Imam bolančka doma...user posted image

o škoda pa drugič, upam da se ti hitr bolančko pozdravi...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1919
   [Brisano sporočilo]
4.1.2010 13:48:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 1920
4.1.2010 14:13:37   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14
Danes imam zadnji izpit pred PDP in sem nervozna,...upam, da mi uspe nardit to sociologijo, ker če padem bom postala pravi študent user posted image user posted image .

Še nobenega izpita nisi padla?user posted image Pol pa res nisi pravi študent...user posted image

No, glede na razmere ti želim, da tudi tega opraviš! GO GO GO!!!user posted image

....ne še nisem nobenega, gre vedno oz. včasih za las skozi.user posted image . še 3 mi ostanejo za po porodu in dipl., ki jo mislim nardit preden se vrnem na delo.

Sem pa polno izkoristila 2 porodniški in bolniškeuser posted image ,...sem vmes naredla komercialo in diplomirala, se v pisala dalje na ekonomijo in bo tudi to šlo .....sem kr zadovolna sama s sabo. Seveda pa brrez pomoči mojega dragega ne bi zmogla, ker je bil vedno babysiter, ko sem hodla na predavanja in izpite,....

Grem po bibo v vrtec, pa potem na izpit, me je groza......si danes nisem niti 1x prebrala, samo papire nosim za sabo,.user posted image ..

Neposredna povezava do sporočila: 1921
4.1.2010 14:21:43   
mucica2

Da se še jaz malo javim, še tudi v enem kosu, hvala bogu user posted image

Čestitke za Punsho in Eneja. user posted image user posted image user posted image

Bambi: srečno na izpitu !!

user posted image user posted image za vse bolne, da se čimprej pozdravijo

glede potrdila o materinski šoli, očetje so dobili na 2. predavanju potrdilo o opravljeni MŠ, nam so pa kar v materinsko knjižico vpisali.

spanje je tudi že nekaj časa ni več tako dobro, čeprav moram potrkat zaenkrat še kar gre, zvečer kar zaspim, enkrat se zbudim da grem na wc potem pa nekaj časa ne morem zaspat (ker se nikakor ne morem naštimat), potem me pa naenkrat zmanjka, čeprav sem se večkrat zbudila in sm ugotovila da spim na hrbtu, pa mi očitno že paše tako

glede pranja, nekaj cotik že imam opranih, moram jih še zlikat, pa tetra plenice morem še oprat pa zlikat, pa posteljnino tudi, pa posteljico je še treba sestavit, pa še čakam predal, pa tudi zase še nimam pripravljeno vsega, pa par stvari je še treba kupit, ampak bo, zdej se bolj na ustni izpit pripravljam in upam da mi bo po njem še vsaj ostalo nekaj časa da pripravim še kar manjka.

Neposredna povezava do sporočila: 1922
4.1.2010 14:23:32   
Lara73
da se malo javim. Vidim, da nimam samo jaz težav z okornostjo. Danes sem malo okol letala, pa sem čisto preč. Zdaj pa po dolgem.

uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1923
4.1.2010 14:58:22   
dskubin
Punsha - super, da je Enej tak korenjak. Uživajte!

dskubin...a sem prav prebrala, da ti jemlješ tablete na prazen želodec??? zakaj pa to??user posted image ..men je strogo povedala na polni ali z hrano, ker 1x nisem in sem skor umrla od slabosti....

Ja, ker meni so pa prav izrecno naročili na prazen želodec, pa s kakim C vitaminom. Pol pa popijem deci pomarančnega soka zraven, pa če pol to dodaš uni kislini z želodca, k jo imam že itak sredi grla pa še zgago za povrh, niti ni čudno, da mi je vsako jutro grozno slabo. Ampak bruhala sem pa danes prvič. Najboljš, da tudi jaz pokličem, če lahko prej kaj pojem, ker če mora bit vsak dan tako, kot danes, se jim takoj odpovem. No, sej jutri bom itak izpustila, ker moram navsezgodaj tešča v laboratorij - spet na test za sladkorno, ampak samo 2 urni. Če ne bo OK, pol pa spet tadolgega.

Jada82 - se mi zdi, kot, da si še včeraj jamrala, da ne boš mogla dočakat selitve. Pa se je ta mesec tako hitro obrnil in sta že (no skor) na svojem. Super! Pa baby bo tut počakal še teh par dni, da bo vse nared za njegov prihod, ziher!

bambi14 - srečno danes, bomo stiskali pesti!

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
4.1.2010 15:16:22   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 5.1.- spelch, smuki
6.1.- zvesta, nincek1,niwci,matejka
7.1.- aja1,babajči
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30, julieb, lara73
12.1.- fiesta
, mucica2,bmwjka
13.1.- žirafa76
14.1.-elaaa, Jada82, plouse,brcko2,bauky,protina
15.1.-slomak,tejka
18.1.-vaney
19.1.-gapii27, billi83

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

najlepše od teh imen je?
Lupinca

Patricija (12%)

Laura (22%)

Emanuela (8%)

Petja (12%)

Eva (45%)

Število vseh glasov: 364

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!