bambi14
|
Jutro IZVIRNO SPOROČILO: dskubin Dobro jutro so No, moje se je začelo bolj tako. Tamala je šla danes prvič v vrtec, kar OK, zdej pa čakam, če me bojo poklicali, če ji ne bo v redu, da jo grem iskat. Ker ne bom hodila je gledat, potem bo hotel še tavelik domov. Itak, če bo jokala, bosta potem prišla oba domov. Ampak upam, da bosta zdržala do kosila, ker je moje počutje danes katastrofa. 3. nosečnost in 1. Sej mi zadnje čase dela vsako jutro slabo, tiste železove tablete na tešče, pol sem pa peljala tamaladva v vrtec in komaj prišla domov do školjke. Jedla nisem še nič, ker me je strah, da mi bo spet obrnilo želodec. No, pa upam, da ni kaj druzga in je res samo zaradi teh tablet. Včeraj sem se namreč tudi jaz lotila pranja cunjic in oprala 3 stroje, zdej me pa čaka likanje, ker sem včeraj zvečer prišla samo na polovico, ostalo me pa čaka danes. Pol pa še 1 stroj plenic . Moram pa it še nekam body-je kupit - kam se mi splača, kaj svetujete? Vse cunjice smo imeli namreč na posodo okoli in okoli, zdej pa, ko so nam jih vrnili nazaj, nimam niti 1 majhnega body-ja, samo tiste od 68 naprej Pa se mi ne da zdej okoli prosit, če pogledajo, kdo tega ni vrnil ampak bom pač šla to novo nabavit, itak so zdej dali par otrok skozi in so verjetno že fajn znucani, pri komurkoli so že ostali. ....ko, da bi opisovala mene, Danes mi je blo prvič slabo, tudi mislim, da od železovih tabl., sem bla bleda ko zid in HB, da je šel danes zjutraj z mano tast v vrtec. Ga morem privadit kako oddati našo 17. mesečno deklino, kako privezat pas, obut,....itd. Danes imam zadnji izpit pred PDP in sem nervozna,...upam, da mi uspe nardit to sociologijo, ker če padem bom postala pravi študent . Babike držite se in še malo zdržite 2v1.
|