mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Srečno in zdravo, punce moje! Jaz nekako ne sfunkcioniram. Sva šla spat ob 1.30, predvsem zato, ker sva vedela, da bo Izak zjutraj buden, je namreč normalno prespal noč. In je res vstal ob 6h.... Mene pa glava boli, kot bi se ga napila, pa mi smao spanca manjka. :) Kako ste preživele najdaljšo noč? bom samo na kratko malo napisala, še tudi nekaka ne funkcioniram najbolje, čeprav je že kar nekaj časa kar sem vstala, naredila zajtrk, da smo se najdli, ampak se pozna da nisem več navajena hoditi tako pozno spat oziroma do pol dveh (takrat sem šla spat), ponavadi že odspim najmanj 3 ure. Kako pa sem preživela noč, najprej večerja pri tašči (taka kot da bi bili v kakem hotelu, na izbiro ni da ni), da sem tako najedla da sm skor poknala, sm pač mogla vse probat, kaj češ...Potem pa smo igral pikado skoraj 4 ure, no jaz sem igrala par iger drugače pa sem gledala lepo nameščena, potem pa so me začele malo noge bolet tako da sem se šla uležit, potem pa je bila ura polnoči, pol smo si voščili, spili penino, potem pa smo gledali rakete z vseh možnih strani, potem sva pa šla z mojim k meni, pa smo še tu eno penino odprli pa spili (jaz sem čisto malo). Potem pa je bila ura naenkrat že nekaj čez ena, sva z mojim še gledala malo tv, pol sm pa kmalu zaspala moj pa tudi. to je to....nč posebnega uživajte....
|