|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
31.12.2009 10:11:20   
protina

Dan!

Sem že iz trgovine,kupila francoze pa biftek,gužva pa takauser posted image .No jaz bifteka ne bom jedla,bom to leto preskočila,saj sem se že celo nosečnost odpovedala tudi suhim salamam.

Tako zdaj pa kosilo kuhat,potem pa ledene kocke naredim,njamiiiiiiii in zvečer večerjo.

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
31.12.2009 10:15:02   
slomak
jutro punce, joj tud jest se zbujam ponoč in pol komi mal nazaj zaspim. Ena je enkrat rekla da je kot nasedli kit user posted image  no in taka sm zdaj jaz...user posted image . Pa še vedno smrkamuser posted image

uf..a tole s horoskopi pa znamenji že vse veste kaj bo in kaj bi blo najbolj da je, in kdaj naj bi rodile zarad tega??? Jest samo vem da bo na PDP vodnarka, grem pa pogledat kaj bo po kitajskem user posted image  hehe...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
31.12.2009 14:06:02   
ninček1
Hej babike!

Vidim, da kar biftek kupujete...jaz na žalost nisem prebolela tokse, tako, da bo letošnja večerja žal brez bifteka.
Grem počasi pripravljat škampov koktail, solato z morskimi sadeži in pa mehiške tortilje...Šampanjec je že na hladnem, keksi spečeni, dragi še samo posesa stanovanje....pa smo...Že cel dan si nabijam muziko in plešem zraven...upam, da mi mali ven ne pokukauser posted image user posted image user posted image
Nič babike...lepo praznujte...in prosim...brez kakih novoletnih presenečenj...da ne bo ktera po televizijiuser posted image user posted image !

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
31.12.2009 15:52:16   
zirafa76
Pozdrav še od nas..

Vsem Vam želim kar najbolj uspešen vstop v novo desetletje, zdrave malčke ter veliko ljubezni....vse ostalo pa tako samo pride....

Jaz bom prvič v svojem življenju sama doma, no z Izabelo, brez zabave..user posted image ..to se mi še res ni zgodilo, ampak vse je enkrat prvič...user posted image ..no, saj bomo preživeli, vsaj kuhat in teh stvari mi ni treba....kakšen kozarček si pa dam...da nazdravim sama sebi in svoji družini..

Mož ima še par ur do Novega leta, no 2 konkretno in bo v bistvu že v novem desetletju, ko bom jaz ostala še v starem..hehe..zanimivo...

ampak saj bo..letos zdržimo,pol pa bo bolje...

imejte se punce...in brez presenečenj, z mano vred....porodnišnice so danes zaprte....user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
31.12.2009 16:17:23   
busybee882006
Me veseli, da nisem edina s težavami s spanjem. Zdaj me pa še polna luna moti. Spalni del hiše imamo v mansradi in to seveda z strešnimi okni, posteljo pa direkt pod oknom. Za znoret! Brala bi lahko brez prižgane luči, tako močno luna sveti v spalnico.

Zvečer bomo doma. Kot zadnjih 5 let - ali sem noseča ali pa imam bakterijsko angino.

Ko spremljam rumeni tisk, prav zavidam vsem tistim, ki silvestrujejo na Barbadosu - ni mi do azijskih otokov, šla bi pa na karibe in se tam malo spočila in pogrela.

LP Vsem!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
31.12.2009 17:36:35   
zvesta
Evo, Cappy96 sporoča:

Zdravo! Pa sem doma! HB za praznike. Do neta nisme prisla. Zelim ti lepo praznovanje, vsem februarkam in vašim najdražjim pa srecno 2010! Objemček!

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
31.12.2009 17:38:33   
zvesta
Jaz sme pravkar dala marinirat pečenko za jutri, pa juho sme že danes skuhala in gre sedaj v hladilnik. Zdaj je smao še narezek za naredit, prej sme francosko salato delalal (jem je pa ne), pa otroka dam spat, pol bova pa z mojim igrala Naseljence otoka Catan, samo navodila morva še preštudirat. user posted image Upam, da zdrživa do polnoči. user posted image

Pa srečno vsem!

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
31.12.2009 18:29:38   
slomak
no punce želim vam lep prehod v novo leto in naj bo leto 2010 za nas v najlepšem pričakovanju naših user posted image ...tiste ki ste nas pa prehitele pa želim najlepše trenutke v letu 2010 z vašimi user posted image .... 

user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
31.12.2009 18:44:21   
vaney
Meni je danes uspelo spravit skupaj samo francosko solato in ruske kape, pa sem čisto crknjena...dost za letos kuharijeuser posted image

Vsem želim predvsem ZDRAVO, SREČNO IN USPEŠNO LETO 2010, naj bo polno prijetnih in nepozabnih trenutkov v objemu svojih najdražjihuser posted image Lepo praznujte.

Jaz zase nekako dvomim, da bom zdržala do polnoči...tudi lani nisemuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
31.12.2009 19:59:24   
niwci
Evo mi smo pa že povečerjali, zdej sem pa tako zmatrana, da ne vem če bi sploh čakala novo leto. Bomo vidli kaj bodo naslednje urice prinesle. Bomo pa kar doma, ker gre moj tudi jutri zgodaj delat.

Vsem februarkam želim lep preostanek večera in srečno v 2010!

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
31.12.2009 20:15:00   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Jaz zase nekako dvomim, da bom zdržala do polnoči...tudi lani nisemuser posted image

Ti zaspanka ti, cele dneve spiš pa te ni na telefon za dobit. Si vidla nas je v belokranjk več, zmajčica ma Lauro.
Mi se ob 22 spravljamo h kolegom, bomo tam do polnoči mal ognjemeta in šampanca pol pa domov.

Vse februarkam pa želim naslednje:

Ko se prižgejo praznične luči
sredi bele mrzle zime,
prijateljstvo ogreje nam dlani
in želja vzpne se iz srca v višine.
Vse kar je slabo, z novim letom naj zbledi!
Vse kar je dobro, naj za vekomaj ostane!
Vse kar je lepo, naj raste in cveti!
naj v miru sreča nežno vas objame.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
31.12.2009 20:51:25   
vaney
Joj, valentinčica, pa veš, da sem res spala, ko si me klicalauser posted image Ma, ta naš škrat se zjutraj vstaja ob 5h in sem pol čisto povožena in komaj čakam, da je ura za nazaj it spatuser posted image pol sem se pa hecala s francosko (je v trgovini zmanjkalo zamrznjene mešanice in sem morala vse doma rezljat) in ruskimi kapami, je trajalo celo popoldneuser posted image Zdaj sem se pa preveč najedla, se mi pa spet spiuser posted image Te kmalu pokličem, obljubim (evo, moja prva novoletna obljubauser posted image ), čeprav sem te mislila že danes, pa mi ni zneslo... Pa lepo praznujte pri kolegihuser posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
1.1.2010 8:31:25   
vaney
dobro jutrouser posted image še vse spite?

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
1.1.2010 9:29:43   
zvesta
Srečno in zdravo, punce moje!

Jaz nekako ne sfunkcioniram. Sva šla spat ob 1.30, predvsem zato, ker sva vedela, da bo Izak zjutraj buden, je namreč normalno prespal noč. In je res vstal ob 6h.... Mene pa glava boli, kot bi se ga napila, pa mi smao spanca manjka. :)

Kako ste preživele najdaljšo noč?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
1.1.2010 10:15:41   
mucica2

najprej

user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
1.1.2010 10:16:52   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Evo, Cappy96 sporoča:

Zdravo! Pa sem doma! HB za praznike. Do neta nisme prisla. Zelim ti lepo praznovanje, vsem februarkam in vašim najdražjim pa srecno 2010! Objemček!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
1.1.2010 10:21:05   
ninček1
Srečno in zdravo punce!

Jaz sem spala med deseto in pol dvanajsto, pol pa sva spila šampanjček in šla dalje spatuser posted image user posted image user posted image .
Danes pa novim zmagam naproti.Kar iz postelje....imava filmski dan, tako, da se ne maknem izpred tv, samo sarmice pogrejem in to bo to.

Aja, prva malčka rojena v Ljubljani....katera od naših?

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
1.1.2010 10:25:03   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Srečno in zdravo, punce moje!

Jaz nekako ne sfunkcioniram. Sva šla spat ob 1.30, predvsem zato, ker sva vedela, da bo Izak zjutraj buden, je namreč normalno prespal noč. In je res vstal ob 6h.... Mene pa glava boli, kot bi se ga napila, pa mi smao spanca manjka. :)

Kako ste preživele najdaljšo noč?

bom samo na kratko malo napisala, še tudi nekaka ne funkcioniram najbolje, čeprav je že kar nekaj časa kar sem vstala, naredila zajtrk, da smo se najdli, ampak se pozna da nisem več navajena hoditi tako pozno spat oziroma do pol dveh (takrat sem šla spat), ponavadi že odspim najmanj 3 ure. Kako pa sem preživela noč, najprej večerja pri tašči (taka kot da bi bili v kakem hotelu, na izbiro ni da ni), da sem tako najedla da sm skor poknala, sm pač mogla vse probat, kaj češ...Potem pa smo igral pikado skoraj 4 ure, no jaz sem igrala par iger drugače pa sem gledala lepo nameščena, potem pa so me začele malo noge bolet tako da sem se šla uležit, potem pa je bila ura polnoči, pol smo si voščili, spili penino, potem pa smo gledali rakete z vseh možnih strani, potem sva pa šla z mojim k meni, pa smo še tu eno penino odprli pa spili (jaz sem čisto malo). Potem pa je bila ura naenkrat že nekaj čez ena, sva z mojim še gledala malo tv, pol sm pa kmalu zaspala moj pa tudi. to je to....nč posebnega user posted image

uživajte....

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
1.1.2010 10:25:45   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Aja, prva malčka rojena v Ljubljani....katera od naših?

jaz ne user posted image (še vedno 2 v 1) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
1.1.2010 10:28:15   
mucica2
aja lahko da se zdej ena 2 dni ne bom javla, ker me ne bo doma, grem k stari mami na "počitnice" user posted image user posted image user posted image , tam pa ni interneta, da naute misle da sm se šla v P in se vrinala pred vas user posted image  

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
1.1.2010 10:36:12   
ninček1
...da ni to kaki trik....čuj jaz grem k babici, pol pa ....juhu, mi smo rodili

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
1.1.2010 10:49:36   
mucica2

hehe, ja to bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
1.1.2010 10:50:43   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

hehe, ja to bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veš kaj upam da ne user posted image user posted image (sicer sva se pa zmenile da do 21.1. nč ne bo, pol pa ne obljubim več, nimam sklenjene pogodbe za kasnej)

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
1.1.2010 11:20:01   
brcko2
ENO DOBRO JUTRO IN SREČNO VSEM user posted image V NOVEM LETU 2010.

Jaz sem še v enem kosu zdržal pa smo do 3.15 pol p spat, še prej pa vse komplet pospravt sesanje pomivalc itd... tak da sem se vlegla malo pred 4 uro zjutraj - kja naj rečem bilo je lepo praznovanje s ssosedi - ki je ravno tudi user posted image v 17 tednu pa smo ful užival.

Danes pa še ne funkcioniram tudi jaz še ne čist OK in komaj čakam da gremo vsi skupaj kljub dežju na sprehod da se mal oddahnemo od vsega (selitev čisščenje vsa predpriprava ....)

Nč lep dan želim vsem skupaj kljub vremenu in se beremo papa

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
1.1.2010 12:30:17   
slomak
jutro punce al dober dan že heheh, dons sm pa pozn vstala..

no praznoval smo pri bratu od mojga in sm zdržala do 3h user posted image ...sploh mi ni blo hudo, niti se nism nč slabo počutla...blo je fajn u glavnem...dons pa seveda počivanje, razn da greva na kosilo k mojim na sarmice mmmm...
lep preostanek dneva...papa

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Menjava rabljenih otroških izdelkov
misolinka

Bi bili pripravljeni preko spleta zamenjati rabljene izdelke svojih otrok za rabljene otroške izdelke nekoga drugega?

Da (63%)

Ne (37%)

Število vseh glasov: 102

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!